|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 55 56 [57]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
10.4.2011 17:27:34   
hermy1
Haj, mi smo še brez zobkov, se sami vsedemo in lepo sedimo, se plazimo in vsak dan manj spimo čez dan, ker je vse preveč zanimivo. Ponoči se pa še dvakrat zbudimo. M imam pa jaz že od 3.meseca njene starosti user posted image !
Tud naša bo šla v vrtec, če ga dobimo, če pa nam uspe plan drugi dojenček pa verjetno ne...se bo le kakšne dneve v tednu pazla pri prijateljici.
Da o času ne govorim...mi gredo pošteno na jetra vsi, ki začnejo s tem, da bo kmalu treba v službo user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.4.2011 8:43:06   
kamelija
Ina11 jaz tudi dojim pa sem user posted image dobila že 5 tednov po porodu. Bodi vesela, da imaš eno nadlogo manj!

A za vrtec že veste da so sprejeti? Mi zvemo v začetku maja. Spodnja zobka sta prišla pri nas v razmaku dveh tednov.

Sedenje - naša že kak teden obvlada, da se sama usedeuser posted image .

Pa v hojico smo jo že posadili, kakšne 5 minut na dan in se ji kar dogaja!

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.4.2011 9:27:40   
ina11
Joj, upam da bo pri nas drugi zobek prej, ker je kriza! Danes je res sitkana. Boga.

KAmelija, saj ne pogrešam M, samo me že malo skrbi, da ni kaj narobe... Čestitke za sedenje. Moja mala je šele začela ritko dvigovat, ko je na trebuščku, tako da se še ne bo hitro sama vsedlauser posted image .

Mi še tudi ne vemo, če smo sprejeti v vrtec. Ne vem niti, kdaj pride odločba. Moram malo poklicat in povprašat.

Saj vem, da ne sodi v to temo, ampak me vseeno zanima, ker ravno kupujeva z dragim... Ima katera doma indukcijsko ploščo? Kako je zadovoljna? Mene malo skrbi sevanje, sploh če še bomo imeli user posted image . Vem, da je minimalno, ampak se mi zdi, da ni potrebe...tako že vse seva...ni treba, da še to.

< Sporočilo je popravil ina11 -- 12.4.2011 9:29:54 >

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
13.4.2011 8:13:05   
kamelija
Ina11 moji starši jo imajo in so zelo zadovoljni, tako da razmišljam tudi jaz o nakupu. Za sevanje ne vem a je baje res minimalno.
Je pa res neverjetno, kako hitro zavre voda za jutranjo kavo ali čaj - praktično v nekaj sekundah!

Če dviguje ritko bo kaj kmalu pokazala tudi kaj več. Moja pikica pa se je začela prijemat z rokicami za klubsko mizico in na sploh se vidi ta želja, da bi vstala. No lepo počasi potem bo mamica na vsakem koraku za njouser posted image

Čez en teden bomo 8 mesecev res hitro, hitro mineva!

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
13.4.2011 9:12:28   
biba_leze*
Ina mi2 imava indukcijsko in sva super zadovoljna, hitreje se na primer segreje voda in kar je seveda zelo superca zelo hitro in enostavno se jo očisti user posted image Zaradi sevanja pa... tako minimalno je, da sploh ne daj pažnje.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.4.2011 9:17:18   
miska333
samo na hitro: INDUKCIJSKA JE ZAKON ;)

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.4.2011 9:22:24   
kamelija
Hej bejbe, kje ste se vse izgubile?

Naša lubi je staknila prvi prehlad. Zabasen nosek - nočna mora! Revica, najhuj je blo ponoč ko se je v joku zbudila in potem ni mogla iz joške pit. Pa sem se matrala s tisto ročno pumpico in ni pustila blizu pa še nič nism spravila ven. No pa grem drug dan po Baby Vac pumpico za na sesalec in res spraviš ful ven. Ampak dere se pa revček zraven za štiriuser posted image V glavnem je že ful boljša in verjetno bomo lahko v torek pičili na morje.

Lepe velikonočne praznike vsem in veliko lepih jajčk in ostalih okusnih dobrot!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
3.5.2011 7:28:01   
spacebaby
Zdaj smo se pa res zgubile user posted image
Ali pa ste vse take kot jaz, vse pogledate vsak dan če je katera kaj napisala in ker ni, čakate user posted image

Nam sta še dva zobka zrasla, brez hujših težav, saj počasi lezeta ven že en mesec, zgornji enkici, zdaj pa se že dvojkici pripravljata.
David je ratal neverjetno mobilen, povsod gre že za mano, pa na nogice se že hoče postavljat.
Jutri imava v razvojni kontrolo, pa mislim, da mi ne bodo podaljšali porodniške. Zadnjič je fizioterapevtka že rekla, če začne puzati, je malo šans, če pa še ne bi, bi mi pa skoraj sigurno. Pa, važn da se lepo razvija.....
Joj, zdaj mi je pa pod stol zlezel in mi z glavo buta gor user posted image , verjetno si misl, mami, spet o meni pišeš?

Toliko za zdaj, punce, malo se oglasite user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.5.2011 22:05:12   
barbet
Ha ha ha spacebaby. No ja, jaz ne pridem vsak dan, ampak 1x na teden pa že, pa hitro uidem dol.
Naša se tudi puza naokoli, ampak po trebuhu - po štirih se ji še ne da, se pa že postavi na vse štiri. Usede se še ne, čeprav ful rada sedi. Je pa postala ful glasna, čveka, cvili, vpije user posted image user posted image . Pa ena papiga je tudi že. Ima kake čudne zvoke in potem ugotovim, da sem se ji to enkrat pačila - ojaouser posted image user posted image user posted image .
Jutri pa imava pregled in komaj čakam iziduser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.7.2011 12:41:38   
ina11
Ojla!

Vidim, da smo popolnoma opustile ta forum...
No, eno vprašanje, če slučano katera še kaj pogleda ta forum... Dobi že katera delfinčica ali delfinček bratca ali sestrico? Pri nas vse kaže na nekaj takega :)

LP vsem!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.7.2011 13:01:44   
biba_leze*
IZVIRNO SPOROČILO: ina11
Dobi že katera delfinčica ali delfinček bratca ali sestrico? Pri nas vse kaže na nekaj takega :)

Čestitke user posted image . Kdaj pa imaš PDP. Mi začnemo na user posted image delat v avgustu, ker spet želim bolj poletnega otročka. Ampak če bo kot pri naši prvi, bomo na + kar čakali.

Upam, da se oglasi še katera

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.7.2011 13:38:06   
ina11
Hej!
Ne vem še. Danes sem naredila test, ker sem se čudno počutila. Zajtrkov nekak nisem mogla jest, pa jih drugače obožujem, pa v zadnjih dneh sem se kar nekaj krat mojemu pojokcala, zato sem naredila test. Pokazala se je rahla črtica (ampak res rahla). Menstruacije še sploh nisem imela, ker sem Gajo nehala dojit pred 1 mesecem. Če je to to, sem verjetno še čisto na začetku. Sploh ne dojemam...

Lp in vso srečo tudi tebi... Še dojiš oz. sploh si? Sem nekje zasledila, da smo ženske po prenehanu dojenja zelo plodne.Zame to očitno drži...

Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.7.2011 20:48:28   
žabica13
Sem po par mesecih pokukala sem in kake lepe novičke. Ina čestitke ob pluseku in čimlepšo nosečnost! user posted image user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.8.2011 22:00:55   
Mushroom
Tu pa se nič več ne dogaja =( Kje ste, punce?

Ina, čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.8.2011 8:07:06   
biba_leze*
Ina kako gre? A pol bo nov user posted image ? Še katerauser posted image ? Mi smo se odločili in že ta mesec šli v akcijo, ampak zaenkrat nismo še nič pridelali. Mislim da bomo spet porabli ful časa user posted image  

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.8.2011 21:19:44   
sky77
ina čestitke. zdej je pa že kar nekaj delfink nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej punce.

Drugače pa večinoma čvekamo na fb. Če bi se katera rada pridružila naj kar pove

Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.9.2011 8:44:02   
ina11

IZVIRNO SPOROČILO: biba_leze*

Ina kako gre? A pol bo nov user posted image ? Še katerauser posted image ? Mi smo se odločili in že ta mesec šli v akcijo, ampak zaenkrat nismo še nič pridelali. Mislim da bomo spet porabli ful časa user posted image  

Ja, to je to! PDP 1.4.

Kar ne morem verjet, da je res!

Biba_leze vso srečo! Uapm, da bo čim prej!user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1417
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 55 56 [57]
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 55 56 [57]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?