spacebaby
|
žabica13, jaz sem Davidu včeraj prvič dala mesek, piščančka. Pa sem ga skuhala samega v vodi, čisto na malo zrezala in dala med zelenjavico. Sem pa naredila tako mineštrico, kot jo je Tinky omenjala, mi je dala prav dobro idejo. Je tako veselo popapal. A saj res, zadnjič sem mu pri tašči, ko smo bili na kosilu dala en majhen košček nemastnega telička. JE kar malo žvečil, potem je pa šlo dol Pa od tiste mineštrice sem mu potem še župco dala popiti po flaški, mi je spil dvakrat po 100 ml. Drugače pa težko rečem, da nadomestiva cel obrok, ker mu ponavadi gosto hrano dam vedno 1 uro po tistem, ko sva nazadnje jedla, da še ni lačen, saj če je lakota nima potrpljenja, da bi po žlički jedel Ko imava sadje, ponavadi poje 1 jabček ali 1 hruško, včasih tudi kombiniram, zadnjič sem mu tudi suhe slive (prejšnjo noč namočene) dala, ker je bil malo zaprt. Če imava zelenjavo, je pa vedno kombinacija, največkrat s krompirčkom, potem pa zraven dam ali korenčka, karfjolco, bučke, zelje... Gremo pa čez 2 tedna na morje, komaj čakam, da se spet malo bazenčkom pokažemo. Gremo v Portorož, v Hotel Lucija, ne vem, mislim, da je ena pisala da gre tudi tja! Toliko za zdaj, uživajte in lahko noč, grem večerjo pospravit zdaj ko David že spančka. ....itak, we are sorry......
|