|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
20.1.2011 14:26:30   
ursah
Evo, spet spimo, pa sem spet tu. Čakam, če se bo perilo samo zlikalo vmes user posted image .

Kamelija, mi sploh še ne uvajamo GH, pa se nam dogaja to s kakanjem. Pediater je rekel, da je možno da je kakšna bakterija in da ni to nič takega. Samo se vleče že drugi teden. Tako da če ne bo bolje, ga bom še 1x klicala, ker nisem prepričana, da je to v redu. Lahko pa da je, pa si delam po nepotrebnem skrbi, samo če ima mala sedaj pa še vneto rito od tega user posted image .

Drugače sem pa pravkar ugotovila: Imamo ga, prvi zobek!!!! V soboto bo stara 5 mesecev, in pravkar mi je žvečila prst in sem ugotovila, da ji izrašča spodnji zobek - sicer se vidi čisto malo, ampak čutim nekaj bolj ostrega, ko stiska dlesni. Ali ima še od katere že zobek? Očitno je to dedno, jaz sem dobila prvega že pri štirih mesecih. Morda to pojasni, zakaj je bila nekaj dni v prejšnjem tednu bolj sitna, v nedeljo pa sploh, ker je sicer pravi dobrovoljček. Verjetno zaradi zobka...

< Sporočilo je popravil ursah -- 20.1.2011 14:27:19 >

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.1.2011 19:24:54   
kamelija
Ursah upam, da bodo kakci čimprej normalni.
Drugače pa čestitke za prvi zobek!user posted image Moja se intenzivno slini in grize tisto gumo za dlesni pa zaenkrat vseeno še ni nič videti. Ampak mislim da bo kmalu.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.1.2011 21:08:14   
miska333
Mi mamo tud zobke user posted image Sem dva dni nazaj opazila dve črtici na spodnji čeljusti, zdj sta že beli, enega se začuti s prstom. mi je pa zdaj jasno zakaj je mala tečna kot user posted image že 2 tedna. No, upam, da to ni njen karakter user posted image Me pa zanima, če katera v v kolikšnem času zraste zobek čisto ven?
Ja nič hitro rastejo ti naši delfinčki user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.1.2011 22:13:03   
barbet
Ursah - bravo za izpituser posted image Pa priden očka, ki je tako lepo poskrbel za user posted image
Jaz se pa pripravljam, da grem res na telovadbo in bosta takrat mojedva sama - ker zdaj je sam kako uro brez mene. Tole dojenje naju je kar preveč povezalouser posted image Sem se v službi že prijavila na 4 dni Stocholma konec avgusta user posted image (bomo videli, če bo uspelo)

Riževe kašice - tiste, ki jih dajete, katere dajete? Sem prav jezna, ker sem kupila Milupo, ki ima že mleko, pa ugotovim, da je to fuuuul sladkouser posted image Zdaj moram pa po eno brez sladkorja. Prej je imela od Alnature, sam je pa brez mleka in se mi ne da nenehno črpat

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.1.2011 7:38:32   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: naja7
drugače pa mi2 sva v podnajemniškem stanovnaju in sta lastnika rekla da hočeta do konec leta prodati tko da sva prisiljena vzet kredit,ker selit se ne nameravam več....
tinky ti maš izkušnje s to subvencijo za mlade družine, kako in kaj je s tem????

vsako leto je konec aprila razpis za subvencijo za mlade družine. Če imaš sklenjeno kupoprodajno pogodbo in izpolnjuješ tudi ostale pogoje, si 8 let upravičena do subvencije, ki trenutno znaša 300 eur na družinskega člana /letno.
Na tem linku pod Javni poziv, si lahko prebereš malo več http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/609/subvencije.html

Če bosta stanovanje kupila šele konec leta, bosta lahko vlogo oddala šele aprila 2012

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.1.2011 10:04:19   
spacebaby
zobki pri nas lezejo ven že cel mesec, pa sta še vedno samo dve špički. Hodita pa ven spodnja prva dva. Če mu dam prst, me kar fletno ugrizne user posted image V usta pa itak stlači vse kar najde user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.1.2011 0:55:07   
Lenny1
ursah - čestitke za izpit, ful pridna! user posted image

Voziček - mi še kar vztrajamo pri košari, čeprav, ga skupaj z zimsko vrečo komaj "stlačim" notr.  Še kakšen teden - dva bo. Moram prijateljico poklicat, da pride prezentirat montažo. user posted image

barbet - jaz sem tudi kupila riževo kašico od Alnature, ampak jo še nismo preizkusili. Smo še kar pri jabolku in hruški. Ker ima malo hecen urnik hrane, pa ne vem kdaj mu naj jo dam.

Lahko noč in lep vikend!

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.1.2011 16:11:27   
ursah
Ojla,

mi smo danes probali prvih par žličk korenčka, in je šlo zelo dobro. Pojedla ga je vsaj 2 žlički, če ne več, in ji je zelo teknil. Sicer je delala ful čudne face (ati zraven pridno slikal user posted image ). Kupila sem ji tudi dve škatli žitne kašice za zvečer (da bomo bolje spali, upam), samo sedaj ne vem, kako naj ji to dam oz. kdaj. Kako ste ve začele dajat te žitne kašice - ali ste najprej 5 dni korenček, in šele potem kašico (ker je kao treba par dni eno vrsto)? Ali ste kar takoj?

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.1.2011 22:14:46   
flokica
Pozdrav vsem...
spet sem vas ene 14 dni le brala

No, s Tino sva bile ta čas pri pediatru in dale mimo drugo cepljenje..tokrat ni bilo reakcije, ni dobila vročine. Pri cepljenju je pa tudi bila pridna-

Spanje-zadje tri dni se mi zbuja ponoči malo pred četrto uro..laćna, prejšnjo noč celo ob dveh. S tem, da mi je spala že od devete do osmih zjutraj. Sem opazila da je zvečer tako zmatrana da ko ji ob pol osmih dam jesti mi spije le 100 ml mleka, ker zraven flaške zaspi. Si milsim da je zato ponoči lačna ker se zvečer ne naje.

GH- začeli sva teden dni nazaj, ko je dopolnila pet mesecev. In sicer sva štartali s korenčkom-najprej mi ga ni hotela jesti ( sem ga samo skuhala in ga v tisti vodici zmiksala), tretji dan sem dodala malo mleka AM in zmiksala..to se ji je pa dopadlo in je jedla full. Nato sem ji tri dni dajela korenček+krompirček, danes pa sem ji dala že krompirček+bučka (še 2x, nato grem na bučko+kolerabo itd..). Zjutraj pa sem ji začela dajati v mleko piškotek plazmon, in se ji tud dopade. Žitno kašico sem v tem času kot večerni obrok ukinila, ker mi je tudi brez tega spala celo noč. No kot kaže ji bo treba začet spet dajet, ker se mi ponovno zbuja.

Pleničke-do sedaj sem uporabljala pamperske, pa sem bila zadovoljna-se je pa tudi zgodilo da je šlo mimo pleničke. Imam pa že kupljene plenice iz Hoferja..jih bom probala, da vidim kakšne so.

Voziček-smo že prešli na športni del približno pred 14-imi dnevi. Je full navdušena, ker vidi naokoli Saj jo imam v kombinezonu, ter v zimski vreči, pa še dekico ji dam, tako da je tudi tako skrita pred mrazom Super je, se mi dopade!!!

Veščine-pri nas še ni dojela obrata iz hrbta na trebušček..se da na bok in poskuša, pa ji še ne uspe. Najverjetneje ji buši nagaja Drugače se igra z nogicami..so postale zanimive, ter rokice in prstki. Vse okoli nje je zanimivo-opazuje, poskuša ponavljati izraze naših obrazov,,smeji se veliko ter cvili in čeblja. Pa tako delata kot bi pljuvala. Tako da ko ji dam žličko hrane v usta je to zelo zanimivo, če izvede, ker je hrana povsod

Mene pa zanima, če katera uporablja mleko iz DM-a (babylove). Izkušnje? Jaz sem ji do sedaj dajela aptamil, sedaj pa bom probala še tega.

Drugače pa sva te dni uživale v sončku in bile non stop zunaj na zraku. Super je.

Z moje strani bi bilo za tokrat to vse 

Lahko noč

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.1.2011 2:05:08   
Aisha86
na hitrco odgovorim predno grem ležečki... user posted image

Ursah - ma to nima pomena, ti ji GH (zelenjavo, sadje) daj zgodaj popoldne in zvečer lahko pije ali je žitno kašico, ker to je praktično skor isto kukr mleko, sam mal bl hranilno...jst našmu včasih nadrobim piškotke notr, včasi to kašico, včasih pa sam mleko.

Flokica - mi2 z Nimanorwen (mogoče tud še kira druga...) dajeva Babylove mleko in je res super. Sploh cenovno. Jst sm na začetku dajala Aptamil, pa ga je ful zapiralo. Pol sm prešaltala na babylove in je blo takoj boljše pa še okus je dosti dosti boljši. Zato ker je poceni, ni prov nč slabše...na neodvisni raziskavi k so jo nrdili v Nemčiji, se je Babylove mleko najbolše odrezalo. ;)

športni del vozička - že zdavnej prešaltali, ker je naš user posted image en mali speedi in ni šans da ga prepričam, da more ležat in gledat v luft. Mal smo meli problemov, ker mu je še prevelik, ma smo ga fajn zadekali in podložili pa je blo pol OK....zdej sm pa itak kupla "marelo" in fuul lepo v njej čiča. Joj jst že vidm, čim bo shodu se ne bo teu več v vozičku vozt. user posted image user posted image

Grem, nočko oz. dobro jutro!! user posted image

(odgovor članu flokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.1.2011 7:50:51   
Tinky
GH, trenutno smo v fazi mineštrc. KOrenček, krompir, bučke, kolerabo in piščančka najprej popečem na olivnem olju, nato zalijem z vodo in dodam riž. Na koncu s paličnim mešalnikom vse zmiksam. Za malico (zjutraj ali popoldne) pa poje kakšno sadje. Nobenih kašic ne mara.
Sem pa končno ugotovila katero AM ji najbolj odgovarja in to Holle, itak pa tudi, če ji zvečer uturim AM, se zbudi, kot bi se sicer, ker se naša gospodična ponoči zbuja iz navade, da se pocrklja na joški, ne pa zaradi lakote.

Športni del vozička je v uporabi že kakšen mesec.

To noč sem spala kot dojenček user posted image , se samo ene 4x zbudilauser posted image

Pri nas piha full močna burja, tako da bomo zgleda spet cel dan not. user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.1.2011 8:25:06   
kamelija
Dobro jutro! Moja čebelica je že od 7h pokonci (ponavadi spive do 8h) in ponoči se je 3x zbudila - drugače le 1x. Pa jokec je bil tako da mislim da jo je napenjalo ker je prdela kot nora!

Voziček vidim da ste že skoraj vse prešaltale na športni del. A jih že obračate stran od sebe?

Riževa kašica naj ne bi bila garancija da bodo user posted image celo noč. Včasih se zbudijo zaradi žeje, crkljanja, jih napenja... Je katera že kompletno nadomestila obrok z GH?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.1.2011 8:46:05   
dreamy.
Jutro.

Joj jst sm ko zombi..smo mel včeri res jeb**noč, ma moj mali čmrlj je mel zamašen nos in iz pet na sob nismo spal nič..danes je blo hvalabogu že boljš, smo se zbujal "samo" na dve uri...

Ursah jaz sem mu istočasno dala in korenček za probat dopoldne, pred spanjem pa še riževo kašico..tko da mamo zdej dopoldne kot za malico kakšno zelenjavco, potem zvečer okol 6 mu dam riževo kašico, ob 8 pa hodi spat..pa sicer ne vem al se je kej popravilo spanje, ker tole delamo samo en teden, pa še to smo zdele dve noči slabo spali zaradi zamašenega nosa.

GH jaz sem mu dala včeraj jabolček pa korenček..pa neki ni bil navdušen nad jabolčkom se mi zdi..prej je pa že probaj korenček, kolerabico in cvetačo. To je pa z veseljem popapaluser posted image ..pa sm mu začela dajat kr ornk obrok oziroma malco, niti nismo začel postopoma z 1 žličko..tko da sva v enem tednu že nadomestila en dopoldanski obrok (malico)..kosilo bomo mal kasnej:)
voziček mi smo tud prešaltal na športni del ene 14 dni nazaj..

lepo nedeljo..

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.1.2011 12:10:35   
naja7
GH- smeha in pol.... Zelenjava, kaj je to ne mara sploh... včeri pa sem ji dala mešanico cvetače korenčka in graha za po 4 mesecu in je pojedla 90g. narejeno je bilo na maslu... za večerjo pa je pojedla 190 babylove kašice s keksom za lahkonoč.... drugače pa jo jabolko zapira, hruška jo zapira... sliva dela driskico, po ostalem sadju pa je vse normalno... jutri bova špinačo poskusle in razmišlam da bi ji za okus dala mav kisle smetane not???

drugače pa je pr nas dones sonček ampak mraz za znoret.... spanje imamo še vedno kampanjsko enkrat tako drugič tako, razgrajanje čez dan na vrhuncu, drugače pa je že 2 dni taka tečka da joj mene skoz bi bla na rokah še ne wc ne morem....
drgač pa mam dones razvajanje, moj kuha kosilo, pol ga pa spakirava za v službo in bova spet same do zvečer....

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.1.2011 14:17:39   
nimanorwen
ojla punce.

sm mela učer napisan ceu roman in me je kr nek na sred vrgl vnuser posted image očitno rr noče mojih romanovuser posted image tk da samo na hitr:
gh - jest sm ji že nadomestila obrok. dop ji dam korenček/bučko in mal jabučka/banane + še ene 50 ml kašice (z okusom sadja), ostalo mleko, samo zvečer, zadn obrok dobi 130ml kašice pol pa še deci mleka čez.
kašice - ja, od milupe so sladke k ps. tk da jest priporočam babylove (mam to mleko in je super!), lepo se nrdijo, najlepš od vseh. drgač so mi pa une z okusom tut od hippa ok, niso tuk ful sladke.
voziček - že zdavnej v športnem, ker tut vreča sploh ni šla v košaro. hoče pa bit skus polležeče not (oz bi bla tut sede, sm mami ne dovoliuser posted image ), da vse vidi. se drži k profesor notruser posted image jo mam pa obrnjeno kkr kdej, včasih h sebi, včasih ne ... sm ponavad jo mam kr h seb.
zobki - nimamo še. tečna je full, kšn dan pa čist ok. bojo pa pomoje hmal, ker ma spodi 2 taki izboklinci al kk bi reklauser posted image
tinky - hvala za idejo za jedilnikuser posted image
ursah - bravo za izpit. pa si rešena bremenauser posted image

gibanje - ah, ni na dni. učas se sred noči zbudimo, ker tamala kravice pase v spanjuuser posted image drgač puza na polno, se kotali, obrača, noge v usta, rikverc puzat, skor se že usedeuser posted image tist, k se z rokicam sama sebe porine sedečki ... nekk na pol ji rata. res je čist divja. pa na mačke je tut čist norauser posted image bi jh ful rada "božala" hehe majhen jo samo zagleda, že šiba pod mizo v zakloniščeuser posted image

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.1.2011 18:43:32   
žabica13
ursah čestitke za izpit in tudi pohvale tvojemu možeku da je tako pridno skrbel za user posted image

voziček - smo še v košari, čeprav zelo na tesno, sploh ker imava še zimsko vrečo. Upam da zdrživa še kak teden, da malo mine ta mraz, David itak kakor ga položim v vozek in začneva vozit zaspi in spi cel sprehod.

GH - kašice jeva vsak večer, imava od Holle bio riževo in bio proseno. Malo menjava da ni vsak dan isti okus. SAem kupila tudi od Milupe z okusom maline, pa jo ne dajem Davidu, ker je tako obupno sladka, da ni za nikamor. user posted image  Ne komplicirava kaj dosti, važno mi je da dobim bio stvari. Sva že 3 tedne nazaj jedla kaki (ne moreš skuhat) in mu je bilo super všeč (sladko!). Včeraj sva v korenčka začela dodajat par kaplic olja (oljčno).ker baje se avine od korenčka sploh ne absorbirajo če ni maščobe zraven. Moja mama ravno hodi na nek tečaj o zeliščih in je vsa navdušena nad korenjem, sploh nad svežim korennčkovim sokom (za odrasle). Me pa zanima če katera že daje mesek? Kako ga pa pripravite?

Gibanje - mu gre vsak dan bolje. Obrat iz trebuščka na hrbet sploh ni več problem, se pa dostikrat mu rata tudi obratni smeri obrnit. Pa take gibe ki nakazujejo plazenje je začel izvajat. Na ležalniku se ga na kakšni višji površini (miza) sploh ne upam več imet, ker včasih tako nori noter, dela loke, se z nogicami opira v podlago, da me je strah da bo ležalnik en dan prekucnil.

Plavanje - sem naju danes prijavila na tečaj plavanja za dojenčke in mamice. Komaj čakam, začneva čez 3 tedne. Bova pa hodila v atlantis v dopoldanskem času.

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.1.2011 19:51:13   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

GH, trenutno smo v fazi mineštrc. KOrenček, krompir, bučke, kolerabo in piščančka najprej popečem na olivnem olju, nato zalijem z vodo in dodam riž. Na koncu s paličnim mešalnikom vse zmiksam. Za malico (zjutraj ali popoldne) pa poje kakšno sadje. Nobenih kašic ne mara.

Tinky, a olivno olje se kar lahko že uporablja? A potem to mineštrco poje namesto enega obroka?  Ali še zmeraj malo mleka za povrh?

Imam pa eno vprašanje, če mi mogoče katera lahko pomaga. Pri vozičku se nam je predrla guma in ne vem kam naj se obrnem za popravilo. Na servis za kolesa mogoče? Upam, da ni treba kupiti novega kolesa...  Na srečo imamo 2 enaka vozička...

Drugače se je pa naš user posted image  danes končno začel sam obračati iz trebuha na hrbet. No, saj ga nič ne priganjam. user posted image

Upam, da se kmalu kaj vidimo. In da spoznam žabico13 in nimanorwen. user posted image user posted image  Končno.

Lep večer.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.1.2011 19:53:15   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Plavanje - sem naju danes prijavila na tečaj plavanja za dojenčke in mamice. Komaj čakam, začneva čez 3 tedne. Bova pa hodila v atlantis v dopoldanskem času.

žabica13 - midva tudi razmišljava o tečaju, pa se mi je zdel DIF boljši.? Saj ne vem... Ali potrebuješ v Atlantisu kaj od opreme, ali tam dobiš? Koliko dolgo pa traja in koliko stane? Hvala. user posted image  

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.1.2011 20:20:44   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny1

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Tinky, a olivno olje se kar lahko že uporablja? A potem to mineštrco poje namesto enega obroka?  Ali še zmeraj malo mleka za povrh?

Lahko uporabljaš že vsa olja, ne samo olivno (sojino, repično, sončično, bučno). Maja za kosilo poje nekje 70 - 80 ml mineštice in po 20 min jo še podojim. Sadja poje pa različno, celo japko (majhno), pol velike banane, skoraj celo hruško. Ko ji pa več vrst sadja zmešam poje še več.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.1.2011 20:34:05   
žabica13
lenny jaz DIF-a ne poznam, se mi zdi dosti v redu v atlantisu, sploh ker sem vzela v dopoldanskem terminu in kakor mi je znano za nosečnice in dojenčke prej vodo menjajo. Pa ob ponedeljkih bova hodila ko bo sigurno zamenjana voda po vikendu. Se pa prav veselim, ker bo tudi meni pasalo malo se razmigat. Za ceno in vse ostalo ti kar link puščam tu...

http://www.aquamania.si/index.php?Itemid=159&id=219&option=com_content&task=view

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
24.1.2011 20:17:34   
spacebaby
žabica13, jaz sem Davidu včeraj prvič dala mesek, piščančka. Pa sem ga skuhala samega v vodi, čisto na malo zrezala in dala med zelenjavico. Sem pa naredila tako mineštrico, kot jo je Tinky omenjala, mi je dala prav dobro idejo. Je tako veselo popapal. A saj res, zadnjič sem mu pri tašči, ko smo bili na kosilu dala en majhen košček nemastnega telička. JE kar malo žvečil, potem je pa šlo dol user posted image Pa od tiste mineštrice sem mu potem še župco dala popiti po flaški, mi je spil dvakrat po 100 ml.
Drugače pa težko rečem, da nadomestiva cel obrok, ker mu ponavadi gosto hrano dam vedno 1 uro po tistem, ko sva nazadnje jedla, da še ni lačen, saj če je lakota nima potrpljenja, da bi po žlički jedel user posted image

Ko imava sadje, ponavadi poje 1 jabček ali 1 hruško, včasih tudi kombiniram, zadnjič sem mu tudi suhe slive (prejšnjo noč namočene) dala, ker je bil malo zaprt. Če imava zelenjavo, je pa vedno kombinacija, največkrat s krompirčkom, potem pa zraven dam ali korenčka, karfjolco, bučke, zelje...

Gremo pa čez 2 tedna na morje, komaj čakam, da se spet malo bazenčkom pokažemo. Gremo v Portorož, v Hotel Lucija, ne vem, mislim, da je ena pisala da gre tudi tja!

Toliko za zdaj, uživajte in lahko noč, grem večerjo pospravit zdaj ko David že spančka.

....itak, we are sorry......

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.1.2011 12:44:53   
žabica13

sem iskala malo idej kaj jesti pa našla da je na RR kup receptov, če katera še ni videla...

http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_SeznamReceptov.asp?ID=110

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.1.2011 14:37:53   
dreamy.
hej..
plavanje ja jst sm tud razmišlala da bi začela s februarjem al pa marcem v dopoldanskem terminu..sta dve kolegici  hodili oziroma ena je zdej začela hodt v atlantis..sta ble obe ful ful zadovoljni..sta obe rekle, da na začetku je tm ene 15 min pol pa postopoma podaljšujejo "plavanje", pa da je dost časa da se lepo shladiš, oblečeš..sem pa tud razmišljala za dif-sam je atlantis pretehtal, ker je laži parkirat, pa še bližje mam,ene 3,4minuntke vožnje user posted image ...sam spet moja tašča..user posted image user posted image ..da je klor nevarn za otroka, da povzroča astmo, alergijo...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.1.2011 19:58:43   
tpmc
Zdravo! Pa da se še midve malo javima ;) smo bli pet mesecev stari slab teden nazaj pa smo začeli z gh.. Sama hranica ji je dobra samo žlička ji ne gre in ne gre. Če damo korenček v flaško je super vse, če pa damo na žličko pa jok in stok. Pa grimase! Sem ji potem mleko bolj zgostila pa grimase in jok ker je žlička. Pa mleko pije že 5 mesecev ampak ne, ker je na žličko naenkrat ni dobro. Kak nasvet?
V športnem delu pa še nisva, ker je mrzlo in ji je fajn toplo v košari, pa še ponavadi res takoj zaspi. Je pa nekoliko bolj utrujena čez dan, prej je spala dopoldan malo, pa popoldan malo, zdaj pa spi na vsaki dve uri po enih 15min. Mogoče zobki sledijo?
Lepo se mejte, naša punca joka :)

papa

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.1.2011 15:36:29   
kamelija
Zdravo! Medve sva bili danes v razvojni (sva dobili napotnico, ker je malo dobivala na teži in zategnjene pesti). Jo je pohvalila, da je vse OK in tudi fajn je pokazala določene gibe, ki jih v praksi nimamo kje spoznati, če nam ne pokažejo. Skratka mislim da se bo moja pikica v kratkem kotalila kot hruškauser posted image

tpmc pri moji je bila ista reakcija od začetka. Sicer ne morem trditi da apriori ni marala žličke ampak je prvih nekaj dni uvajanja tudi začela po parih žličkah jokati kot dež. To je za njih velika sprememba. Kar vztrajaj a počasi. Lahko ji daš prazno žličko da se igra z njo, pa obvezno naj ne bo lačna, ker drugače bo stok. Ujami pravi trenutek ko je dobro razpoložena in bo šlo.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?