spacebaby
|
Pri nas je tudi v štartu delovalo, ko sem mu dala kompot, ko sem jabčke al hruške skuhala. Nekaj časa je pil, potem se je pa tudi tega naveličal. Je pa zoprno, ja, ker tudi premalo kaka in takrat se preveč napenja. Se je poznalo, takrat ko je malo več pil, je bilo res boljše. Je pa isto, da najprej malo popije, potem pa začne cucelj valjati po ustih in ga grizti! Mamice, tiste, ki vam otroci že prespijo noč brez hranjenja, a to pomeni, da zaspijo zvečer in se zbudijo zjutraj ali se vmes še ene 5x al 10x zbudijo, pa je treba dudo jim dat, da zaspijo nazaj? Meni je fizioterapevtka rekla, da če gremo plavat, naj ga nikar ne dajem v plavalne obroče, da je zanj veliko boljše če je čisto na frej, da ga jaz držim in mislim, da je res tako, da lahko brca in maha kakor hoče. Midva imava pa tako s hrano, okoli 12h pojeva prvo kašico, odvisno kateri dan katero naredim, enkrat zelenjavno, enkrat sadno, poje cel krožnik, potem imava naprej mleko, popoldne enkrat mu dam malo gresa, kuhanega na vodi (bljak - ampak ga poje), ali pa mu včasih naredim spet sadje ali zelenjavo, odvisno, kaj je zjutraj jedel, potem ko gremo spat pa ena umetna kašica pa čez še mleko pri meni, da zaspi. Je pa čez dan zelo neješč, mlekca imava na tri ali 4 ure, pa malo poje, ponoči, bi pa kar jedel Meso mu pa narežem 1x do 2x na teden malo med zelenjavno kašico. Mu pa že dolgo nič ne pasiram z mešalnikom, samo z vilico pretlačim, pa še to ne preveč. PA kruhka malo vmes papava, tako hitro odpira usta, mu je všeč. Piškotov mu pa ne dajem, mi nekako niso všeč.... Pa mislim, da nas spet malo zobki matrajo, spodnja dva sta že recimo na tri četrt zunaj, sedaj se pa zgoraj nekaj dogaja, ima čisto trdo že pod dlesnijo, tako da počasi bo. Pa še taka tečkica je zadnje par dni. Se pa zdaj tako smešno premika, v položaju za kravice (tako je najraje) se po trebuhu zasuše okoli svoje osi v eni minuti naredi cel krog. Pa rikverc gre tudi kar hitro, ko se tako opira na rokice. Je prav hecen Toliko za zdaj, se greva naprej valjat po kavču, pa malo fotk naredit
|