|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
6.12.2010 19:15:19   
žabica13
Ejla čvekice, kje ste danes? Pravo zatišje danes na RR...

zadnjič sem se vam pozabla zahvalit user posted image  za informacije o ovčkah za voziček - hvala za vse informacije, 2 sta mi prav zanimivi, čeprav nisem več 100% da bom dala ovčko (pršice), pa še zimsko vrečo imamo in bom mogoče kar kakšno toplo odejico spodaj dala. Kako imate ve?

novamami - z Davidom ne spiva brez atija v zakonski, čeprav kdaj bi bilo prav luksuz to  user posted image  mam tako navajenega da obvezno zaspančka v zakonski (okrog 20 - 21) in ko grem jaz okrog 23 spat ga poskušam prestavit v njegovo posteljico (zadnje čase večinoma uspe user posted image ). Enkrat poonoči je, ampak takrat kar s flaško v ustih zaspi nazaj, in ponavadi tudi ni problem ga prestavit. Se pa tam ob 5 nekje zbudi in jokca in takrat ga vzamem k sebi (včasih se tudi sredi noči to zgodi). Ga imam na sredini, ga na strani kjer leži moj fajn zadekam da ima barikado, jaz pa če je on itak spim samo na pol. Ima pa prav hecno navado za zaspat. Hoče položit lička v mojo dlan - jo prav išče user posted image  Z rokicami se me pa okrog roke oklene, zlati moj sonček.

Jutri imam pa 2x ga v varstvu user posted image  dopoldne imam nujen opravek v LJ, moram nekam nujno z mojim in mi ga bo prijateljica pazila za cca. 2 ure, popoldne me je pa ta ista prijateljica prosila če bi nekam z njo lahko šla, in gre k moji teti. Tako pestrega dneva še nismo imeli, do zdaj je bil v varstvu le ene 2x (če ne štejem ko sva v gorici in moja mama popazi)

Pridne bodite in kaj napišite user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.12.2010 21:52:17   
mayci
user posted image

Na hitro se javim, potem šibam spat...user posted image
Pri nas smo ok, moti me samo, da so pločniki pri nas obupno  skidani, kjer sploh so...tako da sploh ne morem vozičkat..grrr user posted image
Ah, še malo zdržimo, pa se bo tudi tale sneg stopil, pa bom spet šibalaaaaa...user posted image

žabica13, držim pesti, da bo jutri naporen dan minil lepo in da bo David užival v varstvu...user posted image

Nočko!! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.12.2010 21:56:10   
novamami
Aisha imam voziček Cam X3evolution (mislim, da je nekaj takega). Je pa res fino to z naklonom.

Žabica13 res je nekaj najlepšega to, ko se te tvoj otrok oklene z rokicami. Jaz se kar topim. Al pa ko se zjutraj zbudiva in se mi nasmeje do ušes. Sem pa jaz kar malo žalostna, ker moj ne aja z nama. Mah bo že bolje, enkrat se bo že mogu vrnit nazaj. user posted image

Punce jaz rabim pomoč. Naša pupa je prerasla svoj zimski pajac. Ta, ki ga ima zdaj (smo ga dobile od sestrične) je res super, notri je namreč bombaž in ne pliš. Zdaj pa me zanima ali katera ve kje prodajajo take pajace, ker bi res raje takšnega kupila kot pa tistega s plišem. Hvala že vnaprej.

Lepo pančkante ve in vaši sončki user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.12.2010 23:04:21   
barbet
Ojla!

Evo mene spet - sem bla tako bizi zadnje dni, da me ni blo nič gor. Na srečo same lepe stvari - peka piškotov, pa dan za klepet z babami, pa sprehodi cele familije, pa praznovanje goda pa spaaanje. Sva se danes  z Enjo zbudili ob pol enajstih (no ja, vmes sva bili malček budni in se dojili).
Sicer je pa imel moja danes spet posran dan - dobesedno. Ponoč enkrat, podnev trikrat preoblečena v nove cunje - ne moreš verjet.
Žabica 13 - mi pa smo šli kljub mrazu včeraj ven - je pa bilo popoldne topleje. Naša je čist navdušena nad snegom - že ko greva samo psa lulat ven peljat, je ful vesela - pol pa ful debelo gleda belino okoli sebe
Glede pametnjakovičev - eni ljudje imajo včasih take, da moraš bit res karakter, da jih ne pošlješ nekam.
Mayci - pločniki tudi pri nas niso bogve kaj ... včeraj sem vzela kar pestunjo.
Aisha 86 - uau, Patrik je pa res že hud športnik. Naša se pa še ne obrača - ko vas berem, se mi zdi, da bi se že kar mogla, ampak vse ob svojem času.
novamami - jaz pa ne bi zdržala brez v postelji ... laže brez, ker vidim, da ji čist paše njena posteljica.
Minimonkey - tiste, ki ga imate, a ste zadovoljne? Meni para živce, ker se mi, če ga mejčkn premaknem že odrahlja in ga imam čedalje niže Mi je prov žal, da nisem kupila traku

žabica 13 - uživajte jutri!!!

Gremo spat ...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.12.2010 10:30:36   
FirstTimeMummy
Ojla mamice!

Kakšno blesavo vreme v Ljubljani! Ne morem niti na sprehod v tem dežjuuser posted image

žabica13, opažam, da so vsepovsod kakšni taki 'pametni' ljudje - prvo, kar vprašajo, ko vidijo malo dete je: Dojite??? Sem se začela kar lagat, da je user posted image itak polno dojen in so takoj zadovojni in komentirajo, da se mu vidi, ker je tako zdravuser posted image Haha, mi pa na AM-ju že od tretjega tedna starosti! Glavno, da potem oni lažje spijouser posted image user posted image user posted image

barbet, jaz imam minimonkey pa sem zelo zadovoljna - na začetku mi je malo lezlo dol, zdaj pa ni teh problemov, čeprav nisem naredila nič... Mogoče imaš nesrečo z zaponko - da ni dovolj čvrsta...

Naš Maks je pa zadnje dni prehlajen - kašlja in težko diha, danes se je pa zbudil z vnetim očkom, tako da bom morala poklicat P in vprašat, če morava prit na pregled.. Upam, da bo čimprej bolje.. Redno zračim stanovanje, prekuhavam žajbelj in ga dajem na radiator, da ni suh zrak v stanovanju, oke mu s kamilcami spiram in dajem fiziološko v nos. Imate še kak nasvet?

Oh, je že jok in stok, šibam...
Lepo se imejte!Papa

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.12.2010 11:00:11   
Zoya27
firsttimemummy, a tole s kamilicami ti je P svetovala? ker jaz se spomnim, da je meni že pri Emi to prepovedala, ker da menda tudi če super fino precediš kamilice, vseeno lahko ostanejo fini delčki v tekočini in zamašijo kanalčke (mi imamo problem tudi z zamašenimi solzevodi ne samo z vnetji).

mi pa imamo končno malo sončka, pa tako piha, da ni za nikamoruser posted image

spanje: tudi midva z Enejem trenutno spima sama, saj je ati tako prehlajen in kašlja, da bi naju budil celo noč. zato se je kar sam "obsodil" na kavč.

Enej se že veselo obrača iz hrbta in trebušček in obratno. trenutno mu je najbolj všeč kotaljenje po postelji, zato ga moram res non stop pazit, saj bi hitro pristal na tleh

varstvo: parkrat ga je že pazila babica (živimo v isti hiši), vendar nikoli za več kot za eno uro

da se vam še malo potožimuser posted image   naša user posted image je dobila kilo in gre v četrtek na operacijo. joj, upam da bo vse vredu, ker je Ema zelo navezana na njo, pa tudi Enej jo zelo rad opazuje.

lepo se imejte

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.12.2010 11:15:00   
spacebaby
Aisha86, ja, jest mam babybooma, pa res ne vem, kako naj nardim, košara ratuje premejhna, v športni del ga pa res ne bi še dajala. Kar zgubi se notr, k je suhec. Pa mislm de se ne da športnega dela dati v ležeči položaj, baje to zdej še ni dober za naše malčke. Vsaj mislim, da se ne da poležat, si ti že probala?

Jaaaaa, za znoret izpadanje las, kamorkol pogledam, povsod se lasje valjajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.12.2010 19:01:00   
Lenny1
Ojla mamice!

žabica13 - kako je David preživel v varstvu? Verjamem, da se je imel lepo. user posted image  Meni ga včasih popazita starša, če grem v trgovino ali na telovadbo, drugam pa tako ne hodim. Max za 2 uri. Še takrat pokličem vmes, še zmeraj...

Zimska vreča - jaz sem dobila eno posebno za košaro, tako kot puhovko (ne vem sploh kje jo je kolegica kupila), ni potrebno nič dati spodaj.
Za športni del imam pa tudi eno, izgleda fino, le malo tanjša je.

sprehodi - vreme je res slabo zadnje dni. Tudi jaz ne morem normalno na sprehod po gozdu, kot normalno... Samo malo naokoli po soseski... Sva šla tudi danes ven, ker je res rad zunaj...

obračanje - naš user posted image  se še nič ne obrača. Kravice veselo pase, pa tudi v sedečem položaju je zadovoljen. Na bok se še spravi in gleda naokoli, ampak kaj več pa ne. Po moje bo prišlo "čez noč".

Ja midva tudi spiva sama, ampak moj user posted image  pride domov čez dobra 2 tedna, potem pa ne bova več. Komaj čakam! Kljub temu ga čez noč nimam pri sebi, vedno je v svoji posteljici. Zjutraj ga pa okoli 7h vzamem k sebi, da ga potem še zadržujem v pol spanju, še kakšno uro. user posted image

Lep večer!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.12.2010 21:16:05   
žabica13
Lenny1 David je bil v varstvu (oz. obeh) zelo priden user posted image  nič ni jokal, tudi ga ni preveč vrglo iz ritma, saj sva iz LJ prišla ob 20, pa v avtu je spal, in ponavadi se potem malo zmede. Danes sva se pa preoblekla, še malo je "potelovadu" v igralnem centru, in sva šla spančkat - zaspančkal pa je v 5 minutah. No, sej moje dete čez dan praktično nič ne spi, danes ni niti za eno uro skupaj nabral (pa še to je šlo na račun spanja v avtu). Vstal je pa že ob 6.30. Se me je pa prav murphy držal dopoldne. Uro sem si naštimala ob 6.30 saj naj bi ob 8.30 šli od doma. Sem imela namen načrpat mleko, nekaj pojest, se uštimat...( David ponavadi vedno spi vsaj do 7). Ampak v sekundi ko sem se dvignila je bil še on pokonci - z nasmehom do uh user posted image  ko sva pojedla je kazal znake da bi še malo ajal, pa sem ga uspavala, samo ni bilo nič iz tega. Potem grem črpat mleko - vceraj je celo mi ratalo z električno črpalko - in evo 10 minut črpam, pa niti kapljica ne priteče. Mi ni ostalo drugega kot da grem po ročno. Davida sem prej preoblačila kar na najini postelji (bolj toplo zjutraj kot na previjalni) in sem zraven postelje si prinesla posodico z vodo. In murphy je že vedel kaj bi s tem - sem se ko se mi je potem najbolj mudilo zaletela v to posodico in polila user posted image  In potem ko je bil miško že lepo oblečen za odhod - je priletel cel slap. Se je tako polil da sva se šla komplet preoblečt (tudi slinček ni pomagal). Potem se je murphy k sreči šel še kam drugam user posted image

zimske vreče - koliko oblečene pa jih daste notri?

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.12.2010 21:49:07   
nimanorwen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA F***** K**** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  use napišem in pozabm kopirat ... jooooooj p**** nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne bom še enkat pisala zdej. se tipkamo jutruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.12.2010 17:19:43   
žabica13
Kje pa ste vse mamice te dni, sem morala naše delfinčke že prav iskat user posted image

eno vprašanje - ima kateri user posted image  že zobke? Kateri zobek naj bi bil prvi? Če se mi prav zdi spodaj enkice? Pri nas se slini ko zmešan in samo da pridem mu z mojo roko v bližino njegove rokice mi zagrabi prst in ga stlači v usta user posted image  včeraj mu sploh nohtkov na rokici nisem mogla postriči, ker vsakič ko sem mu rokico prijela je hotel moj prst v usta dat. Ko pa mu ga dam tako grize ko zmešan. Po moje bo kmalu kak zobek ven prikukal.

Jutri pa imamo že 4 mesece! Ne morem verjet kdaj je to ratalo! Danes sva probala par žličk banane (res samo za okus, par malih žličk) in je bil hud ko je bilo konec user posted image  Zaprla ga k sreči ni, ker je popoldne že 2x kakal.

spanje podnevi - koliko vaši spijo podnevi. Naš nič user posted image  od 7-20 akcija, morda 1x ali 2x po 10 - max. 15 minut zaaja. In to je to. Je pa ponoči priden, samo vseeno se mi zdi malo malo spanja za takega malega le ponoči.

Pridne bodite, ubogajte svoje user posted image  in se kaj oglasite. Vas že pogrešam

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.12.2010 19:54:35   
biba_leze*
Žabica - moja spi dopoldne okoli 1 urco in popoldne kaki 2 urci + včasih jo zmanka še parkrat po par minutk.

Mene pa zanima, če je normalno da pri pasenju kravic tišči levo rokico v pest (ko ji poskušam pest razpret itak vedno uspe samo kaj ko jo pol spet nazaj stisne). Mislite da bi šlo mogoče za asimetrijo mogoče user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.12.2010 23:17:38   
Ploha
čer mamce user posted image

voziček: košare še ni šrerastla, ko bo bom dala športni del, ki se čisto poleže (quinny frestayle 3XL), sam mal bolj jo bom mogla zadekat.

novamami: v pondelk so v lidlu zimski pajaci od številke 62 do 104 v akciji za 10 €...sam sej veš, gužva bo, stare mame skoraj da ne oborožene, da te nabutajo, če boš slučajno ravno njen kombinezon hotla vzet user posted image

obračanje:
se še ne obrača, se poskuša, pa ji rokica nagaja...drgač pa kar lepo že pase kravice, glavo potegne za sabo, ko jo v sedeč položaj potegnem, tako kot zdravnica....

drugače je pa v košu ali na tleh na deki/peni, na ravni trdi podlagi, kar je najbolje za njo, ne dajem ji okol povštrov, pa da bi sedela...ko bo zmogla sama sedet bo pa sedela. Tko sem delala pri meti, ko je bla sama sposobna sedet, sem jo dala v stolčeh za hranjenje, prej pa naročje ali lupinca...

avtosedeŽ: ne je ne vem ker, neki na R, aaaa recaro mislim da je user posted image , drugi je kiddy, z mizico...

drgač pa obe ful priden, spita obe celo noč....če bo šlo tko naprej, bosta kmalu skupaj v sobi user posted image

meta je pa sploh eno pridno dete, ona bi sam pospravljala user posted image

hujšanje: malo sem se zapustila.

poroka: opravla cerkvene priprave na zakon, izbrala sem si sanjsko oblekco user posted image jutri se grem ment za cvetje (avto in moj šopek) bo pa po vsej verjetnosti barva: zelena, vijolčna in smetanasta user posted image gledala sva prstane, v zlatarni skoraj omedlela od cen user posted image

GH:
še mal pa začnemo. user posted image

zobki: se mi zdi, da se nekaj pripravlja, na dlesni ima že malo belo...spodaj enka...

spanje podnevi:
veliko manj kot prej, je pa tako pridna, da se tudi sama zamoti, tudi ko je budna pridno leži in opazuje in posluša svet, ne tečnari, da bi jo mogla skos nosit...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.12.2010 23:19:55 >

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.12.2010 23:20:18   
Lenny1
Dober večer mamice!

Pa res nismo kaj pisno razposajene user posted image user posted image . Jaz vsake toliko časa pogledam, če je kaj novega, pa nič. user posted image  

Pri nas se nič posebnega ne dogaja, le čas gre prehitro...

Zobki - še nič ne kaže, slini se pa že dolgo časa in daje vse kar pride pod roko v usta... Bom naslednji teden pri pediatru vprašala, kako se ji zdi, glede na situacijo v ustih.

Spanje podnevi - spi 3x po kakšne 20min do pol ure. Če greva ven pa 1 do 1 in po ure.

Ja kdaj se bomo kaj videle??? Mogoče naslednji teden v sredo - kako ste kaj s časom?

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.12.2010 0:56:23   
Aisha86
čeer...oz. noč user posted image

Ne morem spat, pa k sm tamalga uspavala sm že zaspala in pol da bova z dragim šla spat pa kr mi ne rata...tko d zdej se tlepo netu pasem

Spacebaby - ma zadnjič sm šla gledat kolk se da naslonjalo od BB dol in ni glih 100% ravno, je pa zihr 90% (lih mejčkn vzdignjeno). Sam mi mamo 4kolesnika, kako je pri 3kolesnikih pa ne vem.

Žabica13 - naš se slini že več kot mesec in to tko ful d po cel kup slinčkov na dan menjamo...zadnje dva tedna pa z mojim dragim mu ful z mezincom drsva dlesen in mu ni in ni zadosti. Jst sm si mogla nohte prov na nulo postrišt da mu jih drsam, grizalo mam od MAM in ga ful pregricka. Včerej pa je moj reku da je 100% da je začutu vzgorej zobek...jst se tud matram da bi čutla ma nism glih zihr da je to zobek...kaj pa vem

Naš Čupko spi podnevi zaenx kr dosti...dopoldne kšno urco do dve, popoldne pa tud po tri urce...so dnevi k je budn sam po kšne 5 ur...ostalo pa kr prespi. Sam tax k je buden je pa extra aktiven...brca, se kobaca, vrešči, smeji, user posted image

Predvčerejšnjim je prvič med pasenjem kravic se začel igrat, prijemat igračke pred sabo...sm misnla da je sam naključje, sam danes sm ga pa prov gledala kako se trudi prijet igračko in istčasno past kravce. user posted image

Plohauser posted image user posted image user posted image za poroko in vso organizacijo ob dveh punčkah...no, pa sej pravš da sta pridni user posted image

GH - bravo vse k ste začele, jst sm se odločla da bom v naslednjem tednu k bo user posted image   dopolnu 4m. morm čimprej preštudirat tist kr je Nimanorwen poslala da se mal izobrazim in "sestavim načrt" user posted image

hujšanje - niti se ne bom lotila pisat ker čene bom spet v depri cel teden, že tko se najmn 1x na teden zjočem zarad odvečnih kilov...user posted image res, nevem kako je do tega prišlo ma k gledam slike prejšnjega leta...nevem kako nej povem, ma jst sm se dobesedno razpujsala. user posted image user posted image user posted image če bo šlo tako naprej bom rabla psihologa in šele potem telovadbo in diete. Kolk mam viška kilov? Če povem, da imam približno 30 kavbojk in nase dam LE ENE, bo dovolj zgovorno. In še te komi komi zapnem.user posted image user posted image
Je bla zadnjič ena fešta in sm se nardila bolano, ker me je blo sram it.
 No, pa sm spet v solzah, jebene kile ja, pa me dragi tolaži in vzpodbuja in vse ma meni ne pomaga prov nobena beseda...

Aja, ju3 (en teden pred 4m) gremo na prvo cepljenje. In KOOOONČNOOO bomo zvagali in zmerli našga Čupkota. user posted image

Nočko

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.12.2010 1:15:07   
Ploha
aisha: ne sekiraj se zard kil, lepo te prosim, jst sm tud vsa zdeformirana user posted image ampak pač tak je, pa enga malga čupkota maš zravn, zato si taka in to si lahk ponosna...pač ene se bolj ene manj zredijo pa kaj. Pa pejt ven, če te povabijo, ker to dobr dene, boljše se počutiš in več volje imaš nasploh do življenja. Midve sva pa blizu po letih, če si 86 letnik?

sicer pa ti povem, da sem vso metino nosečnost itak nosila nosečniške hlače, in po meti še vedno samo nosečniške hlače, ker drugih nism nase navlekla, pol sm itak zanosila, pol sm si pa prou zanč v trgovin ene kupla, po dobrih 2 letih, pa sem si mal večje vzela pa grejo gor, preverjeno! user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 10.12.2010 1:17:11 >

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.12.2010 1:41:57   
Aisha86
Hvala za lepe besede, sam meni res nč ne pomaga dokler ni KLIK v glavi. V srednji šoli mi je ratalo 20kg shujšat (brez diet, telovadba in zdrava prehrana)...sm bla ponosna nase in končno sm si lahko dokazala da neki zmorem, sam kaj k zdej sm spet na starih poteh...user posted image
ja, smo kr iste po letih, pa še živiš v istem kraju kot moja babica...jo bom prašala kdo se ženi te dni, ker mam oz. k sm bla mlajša sm bla po cel mesec tam na počitnicah in imela veliko prijateljic, ki jih zdej nism vidla že več kot 13 let. Blo bi hecno, da se poznava user posted image user posted image (bom te šla na FB prevert)user posted image

Aja, jst sm clo tolk optimistka da sm si šla kupt ene đabe kavbojke (10€)...ker da itak bom shujšala in spet lahko oblekla ta stare... yea šur! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.12.2010 1:42:56   
Aisha86
Aja, še to...kaj sm najdla na bolhi, svašta user posted image user posted image user posted image

http://www.bolha.com/otroska-oprema-ostalo/cokolada-oglas1272767844

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.12.2010 1:59:53   
Ploha
aisha: pol pa obevzno kufe v kratkem! user posted image Katera pa je tvoja babica? Lahk ona ZS user posted image Pa sej te imam na FB-ju ane?

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.12.2010 2:00:26   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

Aja, še to...kaj sm najdla na bolhi, svašta user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image ne morš, da vrjameš user posted image user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.12.2010 7:22:00   
dreamy.
Jutro.

Joj jst sm zadn teden k zombi. Začel se mi je zbujat na dve uri za jest. Pol bi pa kr ob ene 2 al pa 3 začel čvekat. Se kr zbudi in mal za gu-gu ja, tko ene pol urce (čeprov se men zdi celo noč) pol pa zaspi nazaj. Pa že tko lepo je spal, da se je sam 1x na noč zbudu. Ne vem kaj ga je pičilouser posted image

spanje podnevi-naš spi tm nekje 4 urce vsega skup

obračanje-mi se že kr neki časa obračamo iz hrbta na trebuh, tud k rokice da lepo že ven, če se mu kakšna "ujame" pod trebušček..mi je pa tok smešen, k hoče naprej pol da pa vse 4 v luft in misl da bo kr šel naprejuser posted image

zobki-moj se tud že en lep čas ful slini, pa vsake tok se mi zdi da ga srbi dlesen.

en lep dan

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.12.2010 8:06:53   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

user posted image
user posted image user posted image user posted image ne morš, da vrjameš user posted image user posted image

za crknt user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.12.2010 8:17:17   
Tinky
Žabica, Maja čez dan spi 4x po max po pol ure. Je pa sicer zelo pridna, nič ne tečnari in se tudi sama zaigra. HB, čisto nasprotje od Teota, ki je non stop težil, če sem ga pustila samega. Moški pač user posted image
Prvi zobki sta spodnji enici.

Ploha, uff ti zavidam poroko, takoj bi se še 1x poročila user posted image
Babji firbec....nam pokažeš slikco obleke? user posted image

GH, živi obup, nič noče jest, NIČ!!!
Ne korenčka, ne kolerabe, ne krompirja, ne bučk, ne japke, niti banane, ki je sladka. Sem že čisto obupala, a ji moram pod nujno uvest en obrok GH! Do 6m naj bi imela že tri obroke GH, a v tem tempu, ne bo imela niti enega user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.12.2010 8:35:01   
Ploha
tinky: bom, sam zdj mi noče odpret strani....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.12.2010 10:05:51   
naja7
no no no, danc ste se pa razživeleuser posted image user posted image user posted image

spanje čez dan 3x po 45minut mogoče ji včasih uspet tut na eno urco potegntuser posted image user posted image user posted image user posted image
obračanje, čak kaj je že to user posted image user posted image user posted image user posted image ne znamo enkrat se ji je dobesedno usralo da se je iz trebuha na hrbet obrnla, drgač pa nič, a je to kej narobe?????
GH- hahahaha prav smejim se ji, riževa kašica je bljak bljak bljak, korenček je nekak šov, s tem da smo 3 bodije 3 slinčke mogli, kr stran vržt, ker se ni dal več oranžne farbe izprat....user posted image user posted image user posted image banana no go user posted image user posted image user posted image humanina mlečna kašica z okusom vanilije je pa tolk dobra, da bi jo kr jedla ma kr skos usta odprta pa gleda če bo še kje kaka žlička prletelauser posted image user posted image user posted image
drugače pa nam vreme nagaja na koroškem koncu, nekak se ne more odločit kaj bi bil dž al sneg al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image
kombinzjonček, sem vidla da majo v pondelk v hofru neko akcijo tut, in tko kot je že ena napisala, če nisi v bojni odpravi te bojo gladko babice pohodle, sam da dobijo pa tut če ne rabjo....

sva bla prejšn tedn v celjo v interšparu in me je ena starejša gospa(okol 70) z vozičkom 4 v ledveni del tolk butnla, da sem se obrnla in ji rekla, če je normalna, da mam dojenčka pr seb ona pa men nazaj ja umakni se smrkla.... Halo!!!!!! kaj pa kej bontona????? aja to mormo sam mladi met, sem pozabla....

naslednji teden gremo mogoče v lj user posted image user posted image user posted image komaj čakam ker prav pogrešam moje lavfanje po trgovinah in te foreuser posted image user posted image user posted image user posted image

zobki- neki bo, samo kdaj pa ne vemouser posted image grize čika vse kar ji pride pod roke in sem se z mojo teto pogovarjala je rekla naj ji kr zdej začnem mazat z uno kremco, sicer ne vem kiro morem še vprašat v lekarni, ker kao zmehča dlesni do dokler da zobje začnejo vn rint, je rekla da pr njih sploh nis vedli kdaj so zobki pršliuser posted image user posted image user posted image user posted image
neki sem še hotla pa ne vem kaj, ma dobrpa drugičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?