Ploha
|
čer mamce voziček: košare še ni šrerastla, ko bo bom dala športni del, ki se čisto poleže (quinny frestayle 3XL), sam mal bolj jo bom mogla zadekat. novamami: v pondelk so v lidlu zimski pajaci od številke 62 do 104 v akciji za 10 €...sam sej veš, gužva bo, stare mame skoraj da ne oborožene, da te nabutajo, če boš slučajno ravno njen kombinezon hotla vzet obračanje: se še ne obrača, se poskuša, pa ji rokica nagaja...drgač pa kar lepo že pase kravice, glavo potegne za sabo, ko jo v sedeč položaj potegnem, tako kot zdravnica.... drugače je pa v košu ali na tleh na deki/peni, na ravni trdi podlagi, kar je najbolje za njo, ne dajem ji okol povštrov, pa da bi sedela...ko bo zmogla sama sedet bo pa sedela. Tko sem delala pri meti, ko je bla sama sposobna sedet, sem jo dala v stolčeh za hranjenje, prej pa naročje ali lupinca... avtosedeŽ: ne je ne vem ker, neki na R, aaaa recaro mislim da je , drugi je kiddy, z mizico... drgač pa obe ful priden, spita obe celo noč....če bo šlo tko naprej, bosta kmalu skupaj v sobi meta je pa sploh eno pridno dete, ona bi sam pospravljala hujšanje: malo sem se zapustila. poroka: opravla cerkvene priprave na zakon, izbrala sem si sanjsko oblekco jutri se grem ment za cvetje (avto in moj šopek) bo pa po vsej verjetnosti barva: zelena, vijolčna in smetanasta gledala sva prstane, v zlatarni skoraj omedlela od cen GH: še mal pa začnemo. zobki: se mi zdi, da se nekaj pripravlja, na dlesni ima že malo belo...spodaj enka... spanje podnevi: veliko manj kot prej, je pa tako pridna, da se tudi sama zamoti, tudi ko je budna pridno leži in opazuje in posluša svet, ne tečnari, da bi jo mogla skos nosit...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.12.2010 23:19:55 >
|