|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
13.12.2010 12:24:53   
spacebaby
No, pa smo ga dobili - prvi prehlad namreč. David mi joka že vse od 7ih zjutraj, komaj kaj hoče pojest. Teče iz noska, hb vsaj nima zabasanega, samo teče, malo kašlja. In kot da to ni dovolj, sem danes opazila, da spodaj lezeta ven 2 zobka. Še včeraj ju ni bilo....... ubogi David.
Zdaj je zaspančkal, saj je po nasvetu pediatrinje dobil svečko, jutri imamo pa tako pregled.

žabica13, bodi pogumna, ne daj se takim komentarjem, je pa res hudo, če to tvoj rečem ki naj bi ti bil najbolj v oporo user posted image

kilogrami - jaz se tudi sama sebi zdim včasih grozna, ker jih imam reeees preveč, pa se večino cajta ne sekiram, saj vem zakaj jih imam in dokler ne zmanjka mleka, tudi ne mislim nič delati na tem, potem bomo že lahko hujšali....

Od hrane smo pa samo na zelenjavi, je rekla patronažna, de naj raje ne dajem tistih kašic, pa že tako jih nisem mislila dajati, sem bolj pristaš naravnega, sploh zdajle, ko želodček še ni navajen.  Čez kakšen mesec bomo pa tudi kakšne žitne kašice probali. Ali ni rečeno, da žito začnemo uvajati šele po 5 mesecu?

Sedaj pa grem malo mleka načrpati, de bo lažje jedel, ko se zbudi... če bo sedaj sploh hotel jesti...... zdaj pa že more, saj že 4 ure ni nič ornk pojedel.....

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 951
13.12.2010 21:37:01   
mayci
Da nas malo dvignem in se na hitro javim. user posted image
Lenny, če vidva v četrtek ne moreta, se bova tudi midve prilagodili in prišli v petek, če bo le šlo.user posted image Bi vaju bilo fino videt!

Se moram malo pohvalit, da sem kupila naši damici še eno prevozno sredstvo, da mi ne bo treba ta velikega vozička kar naprej vlačit s sabo-Quinny Zapp xtra. Mi je tako fajn vozek user posted image , ta teden kupim še zimsko vrečo in potem bo lahko v uporabi tudi kje drugje, ne samo v stanovanju. user posted image Tamala tako uživa, ko jo vozim v njem, se mi kar naprej smeji in se "pogovarja" z mano.

Zbuja se že kakšne tri tedne po dvakrat za nočno hranjenje, vendar ponavadi lepo zasi nazaj, tako da me to ne moti toliko. Moram pa imeti v zadnjih dneh tudi nočno lučko ugasnjeno, sicer se je preveč prebudila (čeprav je bila res nežna luč, še s plenico sem jo ovila user posted image ). Potem je gledala tisto lučko in bi kar debatirala, jaz pa zraven user posted image . Tako da zdaj bolj tipam, kje je, da se lahko "priklopi" user posted image

No, zdaj grem pa počasi spat, da vsaj kakšno urico dobim not, ker je prvo bujenje po novem okrog enih ali pa že ob pol enih...user posted image

Lahko nočko, pa se tipkamo! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 952
13.12.2010 22:45:39   
žabica13
vas na hitro pozdravim preden grem spat, vmes mi pa voda za AM zavre, da bo prištimana ko se moj sonček čez kako uro zbudi za jest.

spacebaby upam da se David čimprej pozdravi, božček mali, ga je vse naenkrat doletelo, pa čestitke za zobka!

mayci - čestitke za vozeka. Jaz tudi študiram da bi si ko bo prerasel košaro še enega malo bolj zložljivega omislila, ker ta naš hauckov štirikolesnik je sicer fajn, ampak tako masiven in velik da v večino avtov itak ne gre... za spomladi bi kaj takega rada imela da bi šlo tudi v bolj malo mazdo 2 od moje mame.

kapica ponoči - ali jo katera uporablja?

še to - David je končno začell glavico malo bolje držat user posted image  so happy!!

srečanje - se bojim da me spet ne bo. Moj sonček nekaj kašlja in težko diha. Bom videla ali bom jutri klicala k pediatru, ven pa v vsakem primeru ne bova hodila.

Nioč punce, voda je prevrela, mene danes postelja in spanje tako vabi da komaj čakam da grem spat user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.12.2010 23:00:06   
barbet
Joj, kar ne pridem do rr - še za prebrat ne. Se nenehno nekaj dogaja - če drugega ne sem pa hausvajf (pospravljanje, kuhanje, pečem pa tale december tud nenehno ... jao, kg še ne bodo šli dol)
Naša princeska je pa začela prepoznavat ljudi - že dober teden noče bit pri drugih - najprej gleda, potem pa kisel obraz in jok. Prvič je mojega bratca čist prestrašila, potem pa vse po spisku. A vaši tudi to počnejo???
Je pa v soboto dopolnila 4 mesece in na isti dan sem jaz dobila menstruacijo - lahko bi še mal počakala

spanje
- naša spi vse manj, hb pa ponoči lepo. Zaspi ok. 9 do desetih, pa ponoči se zbudi za jest, ampak kuj zaspi po hranjenju, zjutraj pa ok 8, kako uro čeblja, pol jo pa še zmanjka za kako uro pa potem ima še eno rundo spanja eno uro, če rata - sicer pa samo parkrat po 15 min popoldne. Če je res zlo hin, jo zmanjka za1,5 h.

varstvo - vidim, da enim že uspeva. Naša je bila samo pri očku (največ 2h, ker potem je itask lakota, mama pa hrano s seboj)

Ploha - suuuuuper oblekca.Jaz bi se tudi kar še enkrat poročila - imam že izbrano obleko (ni prišla v poštev, ker sem se noseča poročila)moža bi pa istega
prstane sva imela pa Močnikove, ker so nama bili najmodelčki

aisha86 - ma ne, ti kar glavo pokonci pa žurat - saj drugi nas ne gledajo tko, kot nas je strah
žabica13 - tvojga je pa res v rit za sunt glede izjav ...Upam, da bo začel nabirat kake zlate točke Moj ima tudi kake komentarje, ampak gre za luštno hecanje, mu je pa čist všeč velka rit pa mal večji joški, glede trebuha- imam pa spet manjšega kot on
tinky - sem brala o tvojem -kok lepo, moški za pohvalt
sasa36 -bravo za zobek!!!
spacebaby - bošček mali - držim pesti, da se hitro pocajta in da zobka zbrzita ven
mayci -super za vozek Pa nasmejala sem se tvojim smajlijem
Srečanje - jaz zaenkrat lahko v četrtek ali petek

Zimske vreče - katere zimske vreče imate in katero mi svetujete? Jaz imam še v košari in kombinezonu ali pa še deki ... Sem mislila, da bom dobila na posodo vrečo, pa je še v uporabi - zdaj pa gledam nove.

Bodite lepo!!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 954
14.12.2010 8:36:07   
dreamy.
Jutro user posted image

Men so tud ful všeč od mayci smeškotiuser posted image
mayci k da bi nas opisala..k pr nas je isto, se zbuja ob 1h ponoč pa ob 3 pa pol zjutri okol pol7 vstane..in isto če vidi lučko se začne z njo pogovarjat..se mi je je pa ene 2x zbudu sred noči in on bi se rad pogovarju, mami pa spaaalaauser posted image ..se mi pa zdi da sploh ne je tok ponoč kokr bi se tad povrkljal..jst itak takoj zaspim zravn čim ga prklopm, ampak je ravn ene 5 min če..
Ga pa ponoč vedno težje vzamem iz postelce k ma naš težkokategornik kar krepkih 8kg in me prov boli že hrbet. Upam da kmal začne spat celo noč. Sem ga hecala, da bi lahko to dal kot darilo za božička mamici pa očituuser posted image

ploha ful lepa oblekca

srečanje jst bi tud lažje petek

varstvo midva sva ga že ene parkrat pustila pri mojih ali njegovih za ene dve urci, tok da sva šla mal v šoping al pa sam v zvezdo na kavico in tortico. Mal sva si mogla vzet čas samo za naju2.
Vsem ful super za zobke. Mi je pa kolegica rekla, da njej sinček vsakič preden dobi zobk ful bruha, tko da je ful bošček.
Aja pa od mojga mama k dela v kliničnem je rekla, da se je baje ful ena virozica za tamale pojavla k jih majo kr velik k morjo bit na kisiku. Se je zgodil enmu našmu kolegu ko je mali (star 1,5leta) mogu it v pediatrično na kisik in infuzijo.

Lep sončen dan, upam da ne premrzeluser posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 955
14.12.2010 18:43:19   
Lenny1
Dan drage mamice!
Kako se bomo potem dogovorile za srečanje?? user posted image  Deljena mnenja. user posted image  
Midva v četrtek ne moreva zaradi cepljenja, v petek pa lahko.

Sicer ni pa pri nas nič novega. Razen da je user posted image  nemiren zadnje dni, po moje da prihajajo zobki. Je pa začel jesti 4x na dan, vzorčni primer z Novalac škatle. user posted image  In spi ponoči 12 ur v kosu.

Danes je prišla patronažna, pa sva se dogovorili, da bomo najprej uvajali 1 mesec samo zelenjavo, potem bo pa 5,5 mesecev in bomo začeli še kašice za večerjo in sadje za malico. Se bom kar držala njenega nasveta, ker se mi zdi čisto ok.

Včeraj sem postavila smrekco, pa nekaj darilc se je tudi že nabralo pod njo. In odštevam dneve, da pride moj user posted image . Še čisto malo.

Danes gremo pa z bivšimi sodelavkami na novoletno večerjo v mehiško restavracijo. Bo najbrž prav prijeten večer, čeprav se mi trenutno čisto nič ne ljubi iti. user posted image

Lep večer!

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 956
14.12.2010 20:23:06   
sky77
A ni za petek spet sneg napovedan? Zaradi srečanja mislim?

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
14.12.2010 20:51:20   
mayci
Dober večeer! user posted image

Me veseli, da vas moji smajliji zabavajo. user posted image Se jaz tudi zabavam, ko jih popam zraven user posted image . A lahko še, ali me boste izobčile, če bom to počela? user posted image
spacebaby, upam,da se tvoj user posted image čim prej pozdravi!! user posted image
srečanje: sem tudi jaz pogledala na vremensko napoved in je ravno za petek napovedan sneg.. user posted image Ne vem, zmenite se, midve se lahko prilagodiva, samo če bo močno snežilo, žal ne bova mogli priti...user posted image Pa tako rada bi vas spet malo videla..user posted image

Grem malo jest, že od kosila nisem in sem fuuul lačna, čeprav vem, da ni prav, da večerjam...user posted image
Lahko nočko, pa se tipkamo jutri! user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 958
14.12.2010 22:01:19   
barbet
Jutri pa gre mojuser posted image spet v službo ... je bil tako prehlajen, da je bil doma. Na srečo se nisva midve nič nalezli  in upam, da naju ne napade kaj z zamudo.
Mayci - ti kar lepi, me se bomo pa smejale user posted image Jaz tudi jem, ko me zgrabi, pa zdaj se zgovarjam na dojenje, da lahko celo ob desetih zvečeruser posted image Pol pa kg itak ne morjo dol - no, vsaj gor ne grejo.
Srečanje - morda je pa res najbolje, da se dobimo v četrtek, da ne bomo jamrale v petek, da ne moremouser posted image Sam škoda, da lenny ne morešuser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.12.2010 0:04:15   
Lenny1
Ja res se dogovorite za četrtek, da ne bova midva kriva za sneg. user posted image  
Mi je žal, ampak vedno je tako, da kdo ne more. Bova pa drugič prišla. Kot sem že na FB napisala, ravno takrat imava cepljenje.

Ampak po srečanju pa obvezno poročilo, pa kakšno slikco mogoče. user posted image  

Prijetno noč!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.12.2010 8:59:58   
sasa36
HOJ!!!!!!!!!
Danes imava že 3.sistematski pregled in čakamo že 2.pikico-upam,da bo vse o.k.,kaj več pa poročam zvečer.
Lepo se imejte in veliko se cartajte na toplem-zunaj je fuuuullll mrzlo!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Lenny1)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.12.2010 12:16:34   
spacebaby
Naš ubogi David je pa sedaj na svečkah, danes zjutraj je imel vročino 38,7. Pa ob 4ih zjutraj sem ga preoblačila, je imel čisto premočeno pižamco, to je bil jezen, je hotel spančkat.
Sedaj, ko je dobil svečko, je sicer čisto dobr. Pa malo kašlja. Mislim pa, da sta glavni razlog za vročino zobka. Že zdravnica je rekla, da kej hudo narobe ni, da je možno da ga le to boli. JE pa zobka takoj videla.
Drugače sva pa tudi oba z možem prehlajena, v nedeljo smo se v Kranjski gori sprehajali in očitno vsi prehladili...... čeprav je bilo meni vroče..... Pa za naju mi je itak vseen, sam de bi bil David čimprej boljš. TAko da tudi ceplejn ni bil, včeraj bi mogel dobiti 2 dozo cepiva.

Zunaj je pa res mraz, še zdajle je -4 pri nas, še nosu nočem pomoliti ven! user posted image

mayci, teli tvoji smeški so res zabavni, tako da ti jih kar popaj zravnuser posted image

Takole je šel pa David na pico

user posted image

< Sporočilo je popravil spacebaby -- 15.12.2010 12:22:50 >

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.12.2010 22:33:21   
barbet
Jutri ob desetih kavarna pod vodo ... jupi, kavica (beri klepet)

Naša mala ima pa dva dni neke večerne izpade - danes je na srečo že mimo in po uraaaah skoraj nič dojenja je pojedla fuuuul in zdaj spiii in upam, da bo doooolgouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
16.12.2010 13:44:22   
novamami
Živijo punce!

Upam, da ste se imele lepo na srečanju.
Naša Eva je pa malo bubana. user posted image  Se jo je izgleda neka virozica lotila, ker je skoraj cel teden driskala, no danes je kakec že tiste stare barve, tako da se to izboljšuje. Pa ene tri dni nazaj je še šmrkat začela, tako da smo zdaj na Babyvac-u, vendar se stvar izboljšuje, je že malo bolj kompakten šmrkeljček. Upam, da čim prej mine.

Zaradi driskice bomo pa mi z GH počakali, in sicer vsaj do dopolnjenega 4 meseca. Morm pa povedat, da se zadnje dni naša pikica ne krega več na zizi, ampak lepo papa. user posted image  Končno, ker vam povem, da sem bila že na tem, da neham dojit, sem bila čisto zafrustrirana že. HB se je to umirilo. user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.12.2010 15:38:37   
ooooo
Za tiste ki še niste videle članka: http://24ur.com/novice/slovenija/ne-kupujte-preprog-sestavljank-za-otroke.html

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.12.2010 17:35:14   
dreamy.
Živjo.

Mi smo tud prehlajeni. Nosk mamo čist zamašen pa še brez glasu smo ostali. Vročine hvala bogu še ni.
Sem klicala P, pa je reku da nej probamo z inhalacijo. Upam da bo pomagal. Sem pa tud jest vidla za puzzle pene, da naj bi bile
nekaj strupene. Smo jih pa ravno 2 tedna nazaj kupil. user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.12.2010 17:45:46   
solis
Pozdravljene!

Se me sploh še spomnite?!! Sem šla prov gledat in sm vidla, da se že več kot en mesec nisem javla user posted image . Samo na hitro sem preletela, kaj ste čvekale zadnje dni in vidim, da ste se danes spet dobile. Upam da je srečanje uspelo in upam tudi, da se bom na kakšno prihodnje srečanje uspela priti, bi vas prav rada spoznala.

Kaj je pri nas novga? Preselili smo se pred tremi tedni. Mal mamo še neurejeno stanovanje, ker še nimamo vseh omar in so nekatere stvari še po škatlah, ampak glavne vsakodnevne stvari so že na svojem mestu.user posted image  Sem prov vesela, da je selitev za mano, in da se je naš tempo malo umiril. user posted image

Ana je bila v soboto stara že 5 mesecev (ne morem verjet kako čas leti!!!!). Danes sva bili na 2. cepljenju in je bila ves čas pregleda strašno dobre volje, tudi ko je dobila inekcijo ni spustila niti glasu user posted image . Težka je 5140g, velika 60cm. Nina je trenutno z mojim user posted image , na dedku mrazu v njegovi službi. Od jutri naprej pa tja do srede januarja, pa jo bom imela po nasvetu zdravnice kar doma. Dr. mi je razlagala, da je še vedno veliko primerov bronhiolitisa in je ravno včeraj, ko je bila dežurna reševala dvojčka, ki sta bila v kritičnem stanju. V ljubljanski pediatrični  ju niso mogli sprejet, ker so polno zasedeni in nimajo več respiratorjev, tako da so ju morali odpeljati v MB. Sej za Nino ta viroza ni tako nevarna, problem bi bil če bi se Ana nalezla. Pa tud v zadrževanje v šoping centrih in podobnih krajih, kjer se zbira veliko ljudi, mi je odsvetovala.

Ooooo tudi jaz sem danes prebrala ta članek za puzzle. Mi smo jih pa ravno v sobotu kupili za Ano user posted image . Verjetno jih bomo zaenkrat kljub temu uporabljal, če pa jih bodo še pri nas odpoklicali, jih bomo šli pa vrnt.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.12.2010 21:12:06   
mayci
Lep pozdravček, avgustke!

spacebaby, tale pica pa še meni take sline naredi...mmm...user posted image

novamami, upam, da se tvoji pupi stanje kmalu uredi in da bo potem ok user posted image

solis, dobrodošla nazaj! user posted image Me veseli, da je selitev uspela in da se imate lepo.

Srečanje je bilo pa danes baje v bolj majhni zasedbi, upam pa, da se drug teden kooončno uspemo zmenit in se dobimo v malo večjem številu.
Naš fant se počuti zelo dobro, upam, da bo vse ok in da je bila to samo kratka virozica..user posted image Danes smo šli vsi skupaj popoldan na dedka mraza, ki je bil v moji službi. Oba sta bila zelo pridna, tamala je bila cel čas čisto tiho, brez dude in gledala lutkovno predstavo, potem pa ji je bilo od darila itak najbolj všeč šumeti s papirjem...user posted image

Zdaj grem pa malo tv pogledat, kavč polikat , potem pa spat...user posted image
Nočko! user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.12.2010 21:28:40   
Ploha
pri nas mamo tud bolezen na pohodu....sicer meta...je na AB...ma najhujše smo pomojem upam pregurali...

za manco me skrbi, da ne faše kaj...še P me je opzorila, da takoj pridet, čim začne kašljat...

upam, da ste se načvekale dons...

verjetno v tem zimskem času ne bomo prišle, ker tele bolezni so pa hudič...da še kaj fašemo, ne hvala....spomladi user posted image sem jezna ko user posted image sej mrbit bom drug teden ko bo za nami, že drug mnenje imela...

čau bau...

aja tinky: 26.2. je dan D user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 969
17.12.2010 12:11:15   
kamelija
Hoj, hoj! No pa mamo res pravo Sibirijo, še psa peljem ven samo za 5 minut, ta male sploh ne upam na ta mrazuser posted image

Puzzlepena, sem jo kupila že en mesec nazaj in jo pridno odlagam tja. Res pa je da sem dala čez še dekico da je bolj toplo. Ma danes je že vse živo rakotvorno!

Mayci super smeškote popaš, kar nadaljuj! Le kje jih dobiš?

Spacebaby ful luštkan je tvoj sinček - kok so mi cortkani tamali s kapicami kot mali škratki! Naša pupa pa ima zadnje čase non stop prstke v ustih. Jo zgleda ful dlesni srbijo ker je kar naprej nekaj sitkana, drugače pa se prav lepo cartamo. A se vaši user posted image že kaj na glas kregajo? Moja bejba ma včasih cele šove, kar vriska na ves glas, da je prav smešno!

No upam da se vsi mali bubani sončki čimprej pozdravijo!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.12.2010 18:22:23   
barbet
Ojla bejbe!

Midve pa kar letava naokoli - upam, da ne bova staknili kaj, ker je itak vse na pohodu. Na sprehod sva šli pa nazadnje tri dni nazaj in kar pogrešam to - paše obema. Ima pa Enja posledično čist suho kožo na ličkih - ji mažem z mustelino kremo in je bolje. Samo ne vem, zakaj morajo imet vse kreme in mila ful parfumirana (saj dišijo lepo, ampak ...).
Sem bila pa danes v službi in so jo poleg sodelavcev ful občudovali tudi moji lanski učenci - ma so zanimivi pubertetnikiuser posted image user posted image

Srečanje - bile smo le tri, ampak smo se imele prav finouser posted image user posted image
Enja je popoldne morala dve uri premlevat dogodke (sta jo očitno Bor in Ana čisto očarala) - jaz sem pa lahko v miru torti peklauser posted image

Puzle - ko bereš o kemikalijah v plastičnih stvareh, te kar mal zmrazi - sva z user posted image zadnjič gledala dokumentarec in sem skoraj zavrgla vse plastične flaške, za otroke naj bi sicer imeli strožja merila, ampak itak ne povejo vsega user posted image ali pa česa sploh ne vedo. Denarja je pa več za podkupovanje kot raziskaveuser posted image user posted image user posted image .

Spacebaby, Mayci, novamami, dreamy, Ploha - držim pesti, da se vaši sončki čimprej pozdravijouser posted image

solis - super, več kot super za selitevuser posted image user posted image user posted image Zdaj pa uživajte v novem domu.
Je pa tvoja Ana točno mesec dni starejša od Enjeuser posted image

Kamelija - naša ima tudi glasne urice. Včasih tako na glas čveka, da se moraš prav smejat - pol te pa mal debelo gleda in nadaljuje svoj monolog. user posted image user posted image Pa tudi kregat se znauser posted image

Bodite lepo in uživajte na toplem ... ker zunaj je brrrrr -uf preveč minusa.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.12.2010 19:30:39   
Lenny1
Dan mamice!

Zunaj spet tako lepo sneži... Čisto pravljično... Je pa res ornk mraz. Mi gremo vseeno vsak dan ven. Je user posted image  čist topel, mi pa zmrzujemo. user posted image

Spacebaby - lepo je šeč David na pizzo. Le malo velika izgleda za njega. user posted image

Mi smo imeli v četrtek drugo cepljenje. Je zajokal samo za kakšni 2 sekundi, drugače je bil pa čisto pomirjen in prijazen. Ima pa že 7kg in velik 64.

Danes smo probali brokuli, pa ni hotel nič pojesti. Zdaj pa ne vem, ali naj jutri zopet probamo z brokulijem, ali kaj drugega.?

Barbet - lepo za srečanje, verjamem, da ste prijetno klepetale, tako prijazne mamice! Meni je žal, da nisva mogla...

Kako potem za naslednji teden? Nimanorwen - ali pridemo k tebi v Grosuplje?
Drugače pa meni bolje pašejo dopoldnevi, ker okoli 5:30 začnem že počasi rihtat user posted image  za spanje.

Lep vikend in kaj napišite!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.12.2010 19:56:54   
žabica13
ojla mamice, snežni pozdrav!

Najprej en kup user posted image user posted image  za vse sončke ki so zbollei - naj vsi čimprej ozdravijo!

solis čestitke za selitev user posted image  za pridna si da si to izpeljala pri dveh majhnih otrocih.

lenny1 - danes sem imela patronažno glede GH in sem ji povedala da krompirčka zadnjič ni hotel jesti. Pa mi je rekla da kar vztrajat, do 10x probat eno reč in šele nato obupat. Tako da probava spet krompirček jutri.

danes eno leto nazaj (pa tako v večernih urah ko sm s šihta prišla) sm zagledala user posted image . Joj kar ne morem verjet da se je v enem letu taka sprememba zgodila, pred letom dni je bil David milimetrska pikica, zdaj je pa cel korenjak - danes se je začel prav pošteno na glas smejat user posted image  Je tako lepo to slišat. Je pa bil cel dan zbujen, čukec mali, in je ob 19 hotel večerjo, mlekeca (pa je bila ura za jest šele nekje ob 20) in nato spat.

Srečanja - zdaj pozimi bova mi2 bolj malo naokrog hodila, viroze, .... pa eno tako obdobje imam ko nisem preveč družabne sorte user posted image  malček da se otopli, pa da svoj avto registriram spet - pa bova prišla tudi mi2, ker bi vas prav rada spet videla ali pa spoznala.

zdej me pa še kup cunj vabi za zložit user posted image  ne vem zakaj se noče sam?!?

Neposredna povezava do sporočila: 973
19.12.2010 22:18:04   
barbet
Ojla mamice!

Kako je mraaaaz, brrrr, ampak je blo tako lepo zunaj, da smo morali mal ven - saj gremo skoraj vsak dan. Tamalo dva dni kar v slingu prenašava, ker je za z vozičkom bolj mal poti zdajle. Je pa čist zadovoljna notri - mal spi, mal se razgleduje, pa še toplo ji je.

Jaz pa komaj čakam jutri -imava pregled - da vidim, kok je zrasla pa se zredila. Ni pa več takšna suha dolginka kot je bla - kar mal pridobiva na okroglostiuser posted image
Pa še dedka mraza ima jutri - upam, da ne bo mela kake reakcije od cepljenja in bomo lahko šli.

Je pa bla danes user posted image prava maskota za spat: čist crknjena in mal jokca, ko jo položim v posteljico - ji zapojem, čoham, itak nič ne pali, grem mal ven, samo za vrata stopim, tišina, dam glavo nazaj, spet veeeee, odidem, tamala tih in v dveh sekundah zaspi - smrklca malauser posted image user posted image

Grem obiskat posteljo user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.12.2010 10:25:42   
novamami
Grrrrruser posted image user posted image user posted image  We are sorry... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?