barbet
|
Joj, kar ne pridem do rr - še za prebrat ne. Se nenehno nekaj dogaja - če drugega ne sem pa hausvajf (pospravljanje, kuhanje, pečem pa tale december tud nenehno ... jao, kg še ne bodo šli dol) Naša princeska je pa začela prepoznavat ljudi - že dober teden noče bit pri drugih - najprej gleda, potem pa kisel obraz in jok. Prvič je mojega bratca čist prestrašila, potem pa vse po spisku. A vaši tudi to počnejo??? Je pa v soboto dopolnila 4 mesece in na isti dan sem jaz dobila menstruacijo - lahko bi še mal počakala spanje - naša spi vse manj, hb pa ponoči lepo. Zaspi ok. 9 do desetih, pa ponoči se zbudi za jest, ampak kuj zaspi po hranjenju, zjutraj pa ok 8, kako uro čeblja, pol jo pa še zmanjka za kako uro pa potem ima še eno rundo spanja eno uro, če rata - sicer pa samo parkrat po 15 min popoldne. Če je res zlo hin, jo zmanjka za1,5 h. varstvo - vidim, da enim že uspeva. Naša je bila samo pri očku (največ 2h, ker potem je itask lakota, mama pa hrano s seboj) Ploha - suuuuuper oblekca.Jaz bi se tudi kar še enkrat poročila - imam že izbrano obleko (ni prišla v poštev, ker sem se noseča poročila)moža bi pa istega prstane sva imela pa Močnikove, ker so nama bili najmodelčki aisha86 - ma ne, ti kar glavo pokonci pa žurat - saj drugi nas ne gledajo tko, kot nas je strah žabica13 - tvojga je pa res v rit za sunt glede izjav ...Upam, da bo začel nabirat kake zlate točke Moj ima tudi kake komentarje, ampak gre za luštno hecanje, mu je pa čist všeč velka rit pa mal večji joški, glede trebuha- imam pa spet manjšega kot on tinky - sem brala o tvojem -kok lepo, moški za pohvalt sasa36 -bravo za zobek!!! spacebaby - bošček mali - držim pesti, da se hitro pocajta in da zobka zbrzita ven mayci -super za vozek Pa nasmejala sem se tvojim smajlijem Srečanje - jaz zaenkrat lahko v četrtek ali petek Zimske vreče - katere zimske vreče imate in katero mi svetujete? Jaz imam še v košari in kombinezonu ali pa še deki ... Sem mislila, da bom dobila na posodo vrečo, pa je še v uporabi - zdaj pa gledam nove. Bodite lepo!!!
|