nimanorwen
|
ojla punce. pa poskusimo ponovno. par dni nazaj sm pozabila kopirat in iz principa sploh nism šla nč na RR upam, da zdele rata. avtosedežk - naja7, ti, k si v BC delala ... povej mi, v čem je razlika med zickom vrednim 80, 150 al pa 250eur? to govorim za 9-18kg. ker bo treba po novem letu kupt, ma se mi ne sanja nč o tem. kile - joj, ne govorte! jest sm se v zadnih 3 tednih zredila 5 kil! ker sm pač hotla obdržat mlek in sm jedla, čeprou ni blu učinka. tk da mam zdej za zgtubit 15 kil - 5 od nosečnosti še, 5 od zdej pa še 5 od pred zanositvijo sm si dons skuhala uno župo, pa sadje jem zravn dons. upam, da bo kej efekta in to hitr, ker nobenga plašča ne morm zapet (ker so vsi oprjeti) tk da hodm okul v buncidi k je bla drgač sm za u štcuno skočt (sicer pa lahko žabica22 pove, kuk sm stajliš ). tk da držte pesti zame aisha86 - sej k boš začela hujšat, bo šlo dol ... pol pa sploh, k bo pomlad in bomo lhk bl športale minimonkey - jest sm ful zadovolna. samu tamala se hitr naveliča bit notr. mou gleda, pol pa že hoče akcijo pametnjakoviči - no comment. zanč me je v štcuni na blagajni MAT OD SOŠOLKE IZ OŠ ( ), k sploh nism vedla, da me pozna, pred vsemi sprašvala, če dojim smrekla samo ja, da me ni več sprašvala naprej. take bi samu z lato po buči mrš, pa tut ne štekam, kk lhk taka intimna vprašanja postavlajo??? k men so moji joški dost intimna stvar! uček vnet - je mela sm enkat in sm ji s svojim mlekom in kamilcami ... jest k kamilce skuham jh dam v mou večjo đezvo, da se tisti "prahk" oz delčki posedejo na dno in je pol kul ... spanje: spat gre med 9 in pol 10, spi do 7 (vmes se ponoč učas zbudi in hoče dudo), pol je kšno uro budna pr nama v pojstli in pol okul 8-pol9 zaspi do ene 10-pol enajstih, pol pa eno rundo okul 12, ampak sm za ene pu urce in pa še pol popoldne okul 4 za kšno uro pa pou. ful več spi k pa k je bla še čist frišna zoya27 - držim pesti za vašo pesaklno ... moja prjatlca pa dons svojga 15-letnga kužija pelje uspavat, ker ma raka tk da bod vesela, da je "samo"kila ... izpadanje las - polomija čista ... kukr jh pa še mam, mi jih bo pa populila ... ne glede na to, kk si jh spnem, že najde kšn lask. in to najbl boli, k zagrab po 2, 3 lase ... obračanje - raztura, se kotali okul k čvapčič po roštilju in to kr naenkat. tut na splošno je čisti norc. ona bi kr sedela pa hodila pa ne vem kaj še vse. sm je ne dajem sedet ob blazine, tk k ploha prav - bo že k bo. k jo mam pa v rokah, nrdi čist trde noge in pol poskakuje pr men v naročju pa bohnedej jo pestvat v ležečem položaju, čist znori žabica13 - super za varstvo najbrž je kr težko prvič ga kje pustit ... zoja se je do zdej merkala samo pr atiju, niker drge, sm bomo počas tut to sprobal ... zobki - ji rastejo že full dolg ... vsake par dni je kšn dan tečna pa jokava, dlesni ma full rdeče in nabrekle, skus jo morm drgnt s prstom. biba_leze* - pomoje ni nč narobe, če ma rokco v pesti ... sm jes sm ful na izi glede teh stvari ploha - joj, super za poroko ... dej slikco obleke ja kašno boš mela pa frizurco? prstane sva pa midva uzela u zlatarni celje - k ful govorijo ljudje, da je kao dražja - sam ni. pa še 10% popusta sva dobila na gotovino dala sva pa za oba tm mislm da 600 eur ... sva neki srednga uzela. GH - ob večerih ji dajem riževo kašico in je full navdušena ... to pa zato, da spi, ker se je prej zbujala full ... zdej je pa ok. druzga ji do konca januarja ne mislm dajat. aisha86 - full sm se smejala tismu, k si napisala, da si se kr bolano nrdila oprosti, sej vem, da ni smešn, ampak ob 2 ponoč se človeku vse smešn zdi sej boš dala dol, ne se tk sekirat važn, da maš svojga , shujšala boš že še! tinky - probej še ti z riževo kašico po žlički, nard s svojim mlekom. pa dej najprej čiiist mal kašice notr. se tk lepo stopi, da je sm mal bl gostu use skp. naja7 - joj te stare babe se tk grebejo zmer za vse, s tisimi ritami pa kr odbijajo vse, k smo jim napoti sm že rekla mojmu enkat, da bom jest pa z joški začela folk odbijat nama je pa učer sneg iz strehe dol zgrmeu in je itak ceu dan scal pa snežil in je še zmer pred bajto čaka moža, ker jest žou ne morm kidat, ker je leva roka še zmer fuč od črpanja. bom pa jutr spet piškotke pekla. a bi se dobile v četrtek mogoče?
|