|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
10.12.2010 12:25:59   
nimanorwen
ojla punce. pa poskusimo ponovno. par dni nazaj sm pozabila kopirat in iz principa sploh nism šla nč na RRuser posted image  upam, da zdele rata.

avtosedežk - naja7, ti, k si v BC delala ... povej mi, v čem je razlika med zickom vrednim 80, 150 al pa 250eur? to govorim za 9-18kg. ker bo treba po novem letu kupt, ma se mi ne sanja nč o tem.
kile - joj, ne govorte! jest sm se v zadnih 3 tednih zredila 5 kil! ker sm pač hotla obdržat mlek in sm jedla, čeprou ni blu učinka. tk da mam zdej za zgtubit 15 kil - 5 od nosečnosti še, 5 od zdej pa še 5 od pred zanositvijouser posted image user posted image sm si dons skuhala uno župo, pa sadje jem zravn dons. upam, da bo kej efekta in to hitr, ker nobenga plašča ne morm zapet (ker so vsi oprjeti) tk da hodm okul v buncidi k je bla drgač sm za u štcuno skočt (sicer pa lahko žabica22 pove, kuk sm stajliš user posted image ). tk da držte pesti zameuser posted image aisha86 - sej k boš začela hujšat, bo šlo dol ... pol pa sploh, k bo pomlad in bomo lhk bl športaleuser posted image
minimonkey - jest sm ful zadovolna. samu tamala se hitr naveliča bit notr. mou gleda, pol pa že hoče akcijouser posted image
pametnjakoviči - no comment. zanč me je v štcuni na blagajni MAT OD SOŠOLKE IZ OŠ (user posted image ), k sploh nism vedla, da me pozna, pred vsemi sprašvala, če dojimuser posted image smrekla samo ja, da me ni več sprašvala naprej. take bi samu z lato po bučiuser posted image mrš, pa tut ne štekam, kk lhk taka intimna vprašanja postavlajo??? k men so moji joški dost intimna stvar!
uček vnet - je mela sm enkat in sm ji s svojim mlekom in kamilcami ... jest k kamilce skuham jh dam v mou večjo đezvo, da se tisti "prahk" oz delčki posedejo na dno in je pol kul ...
spanje: spat gre med 9 in pol 10, spi do 7 (vmes se ponoč učas zbudi in hoče dudo), pol je kšno uro budna pr nama v pojstli in pol okul 8-pol9 zaspi do ene 10-pol enajstih, pol pa eno rundo okul 12, ampak sm za ene pu urce in pa še pol popoldne okul 4 za kšno uro pa pou. ful več spi k pa k je bla še čist frišnauser posted image
zoya27 - držim pesti za vašo pesaklno ... moja prjatlca pa dons svojga 15-letnga kužija pelje uspavat, ker ma rakauser posted image user posted image user posted image tk da bod vesela, da je "samo"kila ...
izpadanje las - polomija čista ... kukr jh pa še mam, mi jih bo pa user posted image  populila ... ne glede na to, kk si jh spnem, že najde kšn lask. in to najbl boli, k zagrab po 2, 3 lase ...
obračanje - raztura, se kotali okul k čvapčič po roštiljuuser posted image in to kr naenkat. tut na splošno je čisti norc. ona bi kr sedela pa hodila pa ne vem kaj še vse. sm je ne dajem sedet ob blazine, tk k ploha prav - bo že k bo. k jo mam pa v rokah, nrdi čist trde noge in pol poskakuje pr men v naročjuuser posted image pa bohnedej jo pestvat v ležečem položaju, čist znoriuser posted image
žabica13 - super za varstvouser posted image najbrž je kr težko prvič ga kje pustit ... zoja se je do zdej merkala samo pr atiju, niker drge, sm bomo počas tut to sprobal ...
zobki - ji rastejo že full dolg ... vsake par dni je kšn dan tečna pa jokava, dlesni ma full rdeče in nabrekle, skus jo morm drgnt s prstom.
biba_leze* - pomoje ni nč narobe, če ma rokco v pesti ... sm jes sm ful na izi glede teh stvariuser posted image
ploha - joj, super za poroko ... dej slikco obleke jauser posted image kašno boš mela pa frizurco? prstane sva pa midva uzela u zlatarni celje - k ful govorijo ljudje, da je kao dražja - sam ni. pa še 10% popusta sva dobila na gotovinouser posted image dala sva pa za oba tm mislm da 600 eur ... sva neki srednga uzela.
GH - ob večerih ji dajem riževo kašico in je full navdušena ... to pa zato, da spi, ker se je prej zbujala full ... zdej je pa ok. druzga ji do konca januarja ne mislm dajat.
aisha86 - full sm se smejala tismu, k si napisala, da si se kr bolano nrdilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti, sej vem, da ni smešn, ampak ob 2 ponoč se človeku vse smešn zdiuser posted image  sej boš dala dol, ne se tk sekiratuser posted image važn, da maš svojga user posted image , shujšala boš že še!
tinky - probej še ti z riževo kašico po žlički, nard s svojim mlekom. pa dej najprej čiiist mal kašice notr. se tk lepo stopi, da je sm mal bl gostu use skp.
naja7 - joj te stare babeuser posted image se tk grebejo zmer za vse, s tisimi ritami pa kr odbijajo vse, k smo jim napotiuser posted image sm že rekla mojmu enkat, da bom jest pa z joški začela folk odbijatuser posted image

nama je pa učer sneg iz strehe dol zgrmeu in je itak ceu dan scal pa snežil in je še zmer pred bajtouser posted image čaka moža, ker jest žou ne morm kidat, ker je leva roka še zmer fuč od črpanja. bom pa jutr spet piškotke pekla. a bi se dobile v četrtek mogoče?

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 926
10.12.2010 14:37:51   
Zoya27
Predogled RE: Delfinčki 2010
lepo pozdravljene

kak lep sonček

glede avtosedežev, če katero zanima, so tukaj objavljeni testi kar nekaj sedežev, pa bo kateri mogoče pripomoglo pri odločitvi http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=33

naša kuža je opracijo prestala super, sedaj pa ima ovratnico in se še šele uči hodit z njo. je prav boga se kr zaletava

spanje: od 21.00 do cca 1.00 in nato do 6.30 (včasih se zbudi še vmes ob 4.00 za hranjenje) potem pa zaspi spet med 9.30 in 10.00 za cca 3 ure, popodan pa še kakšno urco in pol, ponavadi v 2 etapah

zobki: ne vem če bodo ali ne, se pa slini ko zmešan in kr naprej si brusi dlesni z vsem kar dobi v roke oz. usta se pa je tudi Ema ful slinila, pa je dobila prvi zobek šele okrog 11. meseca (še zdaj ima toliko sline, da včasih kaj kapne iz ust )

GH še ne bom uvajala, bom počakala do konca januarja

aisha89
, ne se sekirat glede kil. saj veš kaj pravijo: 9mesecev gor, 9 mesecev dol. bo že

no, pa je tudi mene doletel we are sorry... HB je delovala tista fora z back

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
10.12.2010 14:39:10   
Zoya27
pa res ne skopira smeškotov....user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 928
10.12.2010 17:30:01   
kamelija
Dober večer! Končno mal lepši dan, je prav pasalo na sonček po dolgem času!

Aisha89 te čist razumem! Mam isto težavo, spravt moram dol 10 kil pa zaradi dojenja ne bo šlo. Ampak si pa dobra da si 20 kg že shujšala. Jaz nikoli nisem rabila več kot dve, tri tko da bo to zame celj projekt!

Slinjenje je tud pri naši v polnem teku!

Sem pa tudi jaz opazila, da je v položaju za kravice začela prijemat igračke, predvsem je skušala zbasati v usta pa ji seveda še ni uspelo! Je pa tolk smešn ko se razjezijo.

Spanje - naša spi ful! Dopoldne dve do tri ure in popoldne tri ure pa tud ponoči od ca 21:30 do 5h, ko se nahrani in potem potegne še do osmih. Razen če jo kaj daje, potem mamo pa tečne dneve.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.12.2010 18:37:02   
Ploha
evo tale bo, brez tančice, plus bolero dolgi rokav, pončo, rokavice, šal

http://www.krinolina.si/index.php?S=1&Article=48&LFT=2405

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.12.2010 18:57:27   
kai1
Ploha, zeloooo lepa, všeč mi je:))

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.12.2010 19:48:08   
Lenny1
Ploha - kolk super za poroko! Lepo se bere vse skupaj, verjamem, da bo fantastično, že zdaj komaj čakam poročne slike. Obleka je pa fenomenalna!!! Kot prava kraljica boš! user posted image

naja7 - naš user posted image  se tudi še nič ne obrača. Jaz ga vsake toliko malo kotalim sem pa tja, se nič ne pritožuje, ampak sam pa ne ponovi. Po moje je OK, da pride pri vseh enako hitro.

nimanorwen - jaz sem se tudi zredila za 3 kg odkar sem nehala dojiti... user posted image  Tko, da imam za zgubit te 3, pa 5 od prej (nič v povezavi z nosečnostjo). Sem bila pa celo življenje na dietah (razen zadnjih let v Indiji), tako, da izkušenj imam več kot dovolj. user posted image

spanje - včeraj je zaspal šele ob 20h, tako, da ga prvič nisem zbudila in je spal do 6:30. Potem ga pa še v postelji zadržim do 7:30. Čist zadovoljna. user posted image

srečanje - ali se zmenimo za petek 17.12.? Malo smo se že posvetovale na FB. 10:30 City park???

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.12.2010 21:11:47   
naja7
sem že prej napisala cel esej o sedežah pa mi je zbrisalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem, cenovne razlike so predvsem zarad udobja oblazinjenja in seveda firme... Osebno sem zagovornik maxicosija in römerja, ker sta dobro oblazinjena in udobna za malčke... Drugače pa sploh ne podpiram nanie, ker mi deluje kot plastik skup zmetana in mav blaga gor danga....
sem tudi za ta cybex k je zdaj vn pršu 9-36 mav se pogovarjala s teto ki je poslovodkinja v BC in mi ga je odsvetovala, ker tista mizica ki je spredi lahko drži otročka čez noge, če je bol porejen in še par nevšečnosti mi je naštela, sam se trenutno ne spomnem....
Jaz bom uzela tobija od maxi cosi, drugače pa mi je tudi pearl dobr, ampak tam še familyfix rabiš tistga pa mi nimamo....
Za vsak sedež je pač dobro, da ima visoko oceno varnosti po evropskem kodeksu....

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.12.2010 21:12:57   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

evo tale bo, brez tančice, plus bolero dolgi rokav, pončo, rokavice, šal

http://www.krinolina.si/index.php?S=1&Article=48&LFT=2405

waaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwww dobra obleka za poknt, men tut tančica ni napačnauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.12.2010 21:37:20   
novamami
Ojla!

Ploha obleka je ful huda, res boš lepa. Tudi jaz komaj čakam na slike s poroke. Sva pa tudi midva z mojim imela na tak način poroko kot vidva (ala klasična slovenska, seveda z obvezno harmoniko cel dan in večer user posted image ).

Nimanorwen dej mi povej, ti si rekla, da Zoji zvečer dodajaš v svoje mleko rižolino? Koliko pa ji daš vsega skupej, mislim koliko mleka (v ml) in koliko rižolinota (v malih žličkah)? Naša punca se namreč že cel teden zbuja na 2 uri, prej se mi je pa na 3 ure in sem že čist preč od tega.

Kaj pa ostale, a kaj dodajate v večerni obrok? Jaz imam doma rižolino in plazma kekse in ne vem katero naj dam, rižolino naj bi bil kao od 6m naprej, plazma pa od 4m naprej? user posted image

Hvala za info glede pajackov. Sem danes dobila od sestrine sodelavke na posojo eno tako luštno vrečo iz H&M in je ravno prava velikost, tako da bomo zimo pregurali. Tako, da nam sedaj ni treba kupovat. user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.12.2010 22:15:03   
žabica13
ploha - obleka je prelepa! Verjetno že komaj čakaš da jo oblečeš? Kako bosta pa tvoji princeski oblečeni?

aisha86 - ne sekiraj se preveč zaradi kg. Boš videla, ko bo toplejše in lepše vreme bosta s Patrikom z vozičkanjem zunaj pokurila toliko kalorij da se bo kak kg kar sam od sebe stopil. Vsak gramček ki te moti je kljub temu Patriku ko je bil še  v trebuščku dajal vse potrebno, pa mlekec je zato dobil - je žemoralo tako bit, verjemi da za Patrika si najpopolnejša oseba na svetu <3 Da te potolažim, sama se ne vagam že ene dva meseca, po telesu pa vidim da se mi kar nabira vsepovsod malo. Po svoje logično, jem da je mlekec, ne migam dosti, ker slabo vreme, ... in so posledice hitro tu. Ma bo bolje. Sem pa doživela zelo, zelo leden tuš s strani mojega (sicer ni bil namen to govorit, ma...) . En dan je prišel v kopalnico ravno ko sem se tuširala in kaj je izjavil - poglej se, kakšna pa si... no coment. Pa se ne mislim sekirat, klinc ga gleda, cel dan sem si, in svoji skrhani samopodobi dopovedovala da sem ok tako kot sem, da je moje telo z razlogom takšno kot je in da nisem za nikogar dolžna bit suhica. Nekako mi se je uspelo prepričat user posted image  

spanje po dnevi - joj kolko so pridni vaši user posted image . Kaj je samo naš tak da nič ne spi?? Danes je celo 1 uro spal, ampak še to ker sva se vozičkala. Ponavadi je toliko spanja ćez dan že luksuz. Verjamete da ob takem ritmu bolj malo naredim čez dan?

Nič mlekec čaka, pa spat...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.12.2010 22:30:23   
Aisha86
Čeer user posted image

Bom čist na hitro napisala, da smo končno dočakali prvo pikico in tamali jo je junaško preživel...niti pisnu ni, sam neki se je nakremžu... user posted image mi je žou d nism snemala k bi lohk. Imamo pa 6700g in 67 cm. user posted image user posted image user posted image Dobila sm mazilo in kaplce za očke k si jih menca, zakaj si jih menca pa ni nč reku...hmmm...
Potem smo šli v KP k majo v Koperskih DMjih 15% popust na vse (cel mesec traja ta akcija) in sm kupla par stvari plus še 10 škatl mleka Babylove.
Vreme je blo sončkasto tko da smo se šli pol še malo prešetat. user posted image

Zdej zvečer je pa naš Patrik prvič popapcal žitno kašico in je biu totalno navdušen! user posted image Sva ga tko hitela futrat kr sam da mu je zmanjkalo je že hotu novo žličko in je tko lepo dol požiru...pol sm ga preoblekla in je v parih minutkah zaspal. user posted image Mislm da je je zmazu mal več k 100ml (daš 100ml mleka, 100ml vode in 5žlic te kašice) oz. mal več k polovico tega pripravka.

Zdej šibam spat, jutri pa pokomentiram še vse ostalo kar ste napisale!

nočkouser posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.12.2010 22:32:59   
biba_leze*
Ploha waaw ful lepa oblekica. user posted image user posted image

nimanorwen tnx za mail o hranici za user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.12.2010 22:52:39   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Pa se ne mislim sekirat, klinc ga gleda, cel dan sem si, in svoji skrhani samopodobi dopovedovala da sem ok tako kot sem, da je moje telo z razlogom takšno kot je in da nisem za nikogar dolžna bit suhica. Nekako mi se je uspelo prepričat user posted image   

A veš kaj, še v visoki nosečnosti si bila kot prava pariška dama (tista slikca s klobukom)... tako, da nič ne verjamem, da tudi sedaj nisi! user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.12.2010 23:42:07   
Ploha
punce hvala!

mali dve bosta samo barvno usklajeni z nama, ne vem pa če bosta imeli kako lepo oblekico, bo premraz. Pa itak samo na civilni bosta pa na slikanju. Na cerkveno ju pa nam sabo vlačila, ker meta itak ne bo zdržala...

zvečer pa tko masta za spat....

al sm čudna, al bi mogla otroke imet vedno pri sebi, oz. tudi zvečer na večerji?

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.12.2010 23:44:01   
Ploha
žabica: user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega...res jst se pa ne bi mogla pobrat, to bi imela vedno v mislih, da sem mu grda...bi že vidu hudiča....daj ga malo no okluftej, da se zbrihta! user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.12.2010 7:16:36   
Tinky
Ploha, boš res prava kraljica v tej obleki. Komaj čakam slike user posted image
Kdaj bo dan D?
Tudi jaz bi otroke imela samo na civilnem delu in slikanju. Sta še mičkeni in se ne zavedata dogajanja okoli sebe in bi prisilno ponočevanje blo nesmiselno. Naj imata tudi ta dan isti ritual.

hujšanje, kg..res, da se nisem skoraj nič zredila, ne v prvi, ne v drugi nosečnosti, tako da razen malo odvečnega materiala na trebuhu nimam kej dosti viška. Žrem kot slon in se me nič ne prime, to je zaradi dojenja in ker sem konstantno v muvingu. Če pomislim kolko sedim čez dan, je to takrat, ko jem kosilo in ko dojim. Ko malo po internetu posrfam, večinoma stojim, ker sem v nizkem štartu, če Teo kej ušpiči al pa, če se Maja kej pritožuje. Pa non stop neki pospravljam, kar se pa na koncu dneva niti ne vidi user posted image

žabica, tvoj ti je pa spustil res eno nizko opazko. Mene bi to full prizadelo. A je uni dan imel PMS? user posted image
Tak je bil moj bivši tip, k me je non stop zmerjal, da sem debela, da imam celulitis, da če me ni sram taka hodit okoli user posted image user posted image ... sej zato je tudi bivši...
Moj mož mi vedno reče, da sem najlepša na svetu, s celulitisom gor al dol, z eno gubico več ali manj.
Sva se glih včeraj pohecala, da ko bom nehala dojit bom namesto jošk imela dve sipi in, da bom pod nujno rabila dve novi silikonski prijateljici user posted image , pa mi reče, da naj bom ponosna nase, da sem dojila, da sem mama...najboljša mama

avtosedež, imamo od Brevija 0-18 in sem super zadovoljna

včeraj sem Maji ponudila še riževo kašico...ajej.. spet je vse ven pljuvala in na koncu že prav histerično jokala. Ni in ni pripravljena na GH. V sredo se bom s P posvetovala kako naprej in pač kljub refluksu odložila uvajanje za en mesec.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 11.12.2010 7:33:27 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.12.2010 20:14:06   
sasa36
Naj vam samo na kratko napišem-preden nam zraste že 3.zobek.Dopoldne sem že pisala na dolgo in široko-pa je blo we are sorry....
Da vam povem še štorijo z RR.Šele danes sem ugotovila,da najmanj tri tedne nisem bila prijavljena na forum.Vedno sem vse prebrala,ko pa sem hotla kaj pokomentirat,pa mi je napisal,da to ni mogoče.Sem misla da kaj štrajka računalnik in sploh mi ni potegnal,da bi me lahko KAJ ALI NEKDO odjavil.Čeprav računalnik uporabljam samo jaz,je očitno neka višja sila to naredila.V glavnem od danes naprej sem spet z vami.
Komentirala ne bom veliko,ker sem že dopoldan,pa me je pol vrglo venuser posted image .
Obvezno moram pohvalit obleko od Plohe,ker mi je fuulll všeč.
Kar pa se tiče mojega Jan Lukca -moram povedat,da je zelo priden sonček,ki skorajda ne zna jokat.Ponoči spi 6- 7 ur v kosu,čez dan pa dopoldan sigurno 2 urci skupaj,popoldan pa odvisno-če sva noter ene 2x po slabo urco,če pa sva na terenu pa po dve uri skupaj.
Bom kr oddala -pol pa nadaljujem.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.12.2010 20:28:22   
sasa36
V glavnem že 14 dni nazaj je na dan pokukal 1.zobek (ste verjetno vidle na FB),danes pa nas je presenetil že ta drugi.Moram reči,da je moj sinko vse to hrabro prenesel-brez joka in vročine-le z ogromno potoki sline.Res pa je ,da sem ga večkrat dnevno mazala z gelom CALGEL,KI MI JE SUPERCA.
Zdaj že par dni zaporedoma jemo pa par žličk korenčka in moram reči,da je zelo navdušen-edina "slabo" je da ga je big sister ravno včeraj naučila "špukati",kar veselo oponaša in je več korenčka naokrog kot pa v ustih.
Moram pa povedat,da se kljub temu da sem mu en mesec zvečer dodajala AM,ZDAJ SPET NAZAJ POLNO DOJIVA IN LEPO REDIVA.
Sem še kaj pozabla? sigurno! Ko se spomnem vam napišem-do takrat pa se lepo imajte in se cartajta s svojimi sončki.[img]smileys/duda.gif[/img]
[img]smileys/bravo.gif[/img]

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 944
11.12.2010 20:29:11   
sasa36
SAJ SEM VEDLA,DA BO NAPISAL WE ARE SORRY...AMPAK SEM GA ZAJ.......!!!!

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 945
11.12.2010 21:09:45   
mayci
Lep pozdravček še od mene!
Berem redno, pisat se pa kar ne spravim..user posted image
Ploha, fuuul mi je lepa oblekca! user posted image
Jaz mislim, da nisi nič čudna, da malih dvehponoči ne boš vlačila s seboj... Tudi jaz bi se odločila enako.
Jaz bi se kar še enkrat poročila..mi je to toook lepo.user posted image

aisha, kilogrami so tudi moj velik problem trenutno...user posted image Tehtamnajveč, kar sem kdajkoli v življenju (razen v nosečnosti) in tega imam že čez glavo dovolj...user posted image Izgubiti moram 10 kg, še bolje pa kakšno kilco več...uf, to bo še projekt...user posted image
K sreči je vsaj moj možek zlat in mi mojih maščobnih oblog nikoli ne omenja, ampak pravi, da sem mu še vedno všeč in da "špehca" sploh ne opazi..user posted image

žabica13, ti si pa res suhica, no....tegale tvojega dragega pa kar malo suni v rit, če si misli kaj drugega!! user posted image

srečanje bi pa jaz predlagala v četrtek, tako kot je že nimanorwen napisala, ob 10.30 (bi mi bilo lažje, kot v petek...). Pa tudi na zasebnem forumu avgustov ravno takrat prirejajo srečanje, mogoče bi se lahko združile, glede na to, da nas kar nekaj sodeluje tudi tam..user posted image Kaj se pa ostalim zdi??

Naša punčka danes praznuje štiri mesece. user posted image Se mi zdi, da čas tako hitro mineva... Je pa za obmesečnico dobila nov vozičekuser posted image , Quinny Zapp xtra, da nam ne bo treba več ta velikega vlačit v avto, ko bomo šibali do trgovine..user posted image

Šibam malo počivat , se tipkamo kmalu!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 946
11.12.2010 21:51:26   
žabica13
uf, 2 uri in pol da sva zaspala z Davidim, pa ni spal razen 1 ure v vozičku čez dan nič, in kazal je znake da hoče spat. Potem pa sva se 2x polila, ko odprem lučko da ga preoblečem kar vriska od veselja in se reži do uh, dete dobrovoljno moje user posted image  upam da bo bio riževa kašica ki sva jo danes prvič večerjala držala da bomo spali malo dlje. Joj, kako jo je pomlatu. Sem naredila jo uz 100 ml AM, in mislila da bo preveč, kje, sem si na koncu komaj izborila 1 žličko za probat kaj je. Tako je odpiral kljunček, da nisem tako hitro noter uspela nosit. Očitno je dobra user posted image

saša36 čestitke za zobke in hrabrost tvojega sinka. user posted image

komentar od mojega - point vsega včeraj pozabla napisat. Da punce ni važno koliko kg imate, ampak kako vam ljuba oseba gleda nanje. Upam da od vseh možeki in partnerji gledajo tako kot mož od mayci user posted image  ker jaz recimo res nimam zelo več kg kot prej, imam pa drugačno telo, pa že ni ok. Saj potem sae je opravičeval, da ni tako mislil, ma klinc gleda tvoja opravičil, kar si rekel si rekel., Očitno si to mislil. Ampak glede mojega je itak škoda besed, odkar se je rodil David se ne more spijaznit da ni več ves moj svet okrog njega, zato piker, ciničen, nesramen...pridno nabira rdeče pike. In še par jih nabere pa bo meni pokrovka odletela, ker vsaka stvar ima svojo mejo in ne mislim pustit nekomu da me kritizira v vsem kar naredim, v vsem kar sem, da me moralno tlači do tal in še nižje.

zdej m ečaka cel raztur v kuhinji, moram bit malo pridna..

aja, še to, tiste ki uporabljate zimske vreče, koliko oblečene jih date v vrečo?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.12.2010 10:55:18   
Lenny1
Dobro jutro, dober dan!

Izgleda, da bo spet en lep sončen zimski dan... user posted image

žabica13 - jaz ga imam noter oblečenega v bodiju, majčki in žabicah z naramnicami , potem ga pa dam še v eno vrečo iz flisa, zimsko kapo in v vrečo. Včeraj se mi je zdel mraz, sem ga pa še pokrila z dekco, vendar se mi zdi, da je bilo preveč, ker je bil potem čisto vroč, ko sva prišla domov.

saša36 - čestitke za zobke, gre pa hitro, ane??

srečanje - jaz v četrtek ne morem, ampak nič hudega, kar dogovorite se, če drugim paše. Bova pa midva naslednjič prišla! V četrtek dopoldne imamo ravno cepljenje.

Lep dan zaenkrat...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.12.2010 15:28:23   
nimanorwen
oj punce. vam zvečer kej več napišem, sm čist leteča. pečem piškote ful (odličn nadomestk, k jih ne smem jest, ker se jih navohamuser posted image ), zoja je pa tečna k driska, sploh ne vem kaj ji je.

uglavnem povejte punce, a vam bl paše čet ali pet? men bl paše čet, lahko pa tut u petk.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.12.2010 20:03:41   
žabica 22
Hej 

ste pridne s pisanjem, vas kar malo zanemarjam  , berem vas pa kolikor se da redno .

Da vas malo pokomenteram:

aisha89- kar se tiče kg se ne obremenjevati, boš že shujšala ko boš, tvoje telo je opravilo veliko nalogo in si lahko zeloooo ponosna nase- tako se jaz tolažim včasih ko se pogledam v ogledalo
ploha- oblekica je pa tako lepa me je tako zamikalo da bi se poročila,. sam kaj k moj se ne spomne kupit zaročnega prstana, pogovarjava se že o poroki samo finance so tiste k nama delajo težave- upam da si bova nasledno leto izrekla da

žabica13
joj te moški, dobra si da si tako hladno vse skupaj prenesla, jaz bi ga ziher nahrula k zmaj. ti si bila tako lepa nosečka pa tako suhcana, samo res bi pa lahko malo zastopil da ne moreš več toliko časa mu posvetit kolikor si mu ga prej.

kg- hja jaz moram še 7kg zgubit samo se pa zavedam da telo ne bo več takšno kot prej, že zaradi strij , kaj šele joške- ko bom nehala dojit bojo itak take kot 2 čajni vrečki .

sasa36
bravo za zobke, je pravi korenjak da je tako lepo vse prenesel.Naš se samo slini kot polž in čika skos najine prste

Pametnjakoviči- sploh ne bom komenterala in zgublala besed ker so določeni tako bistri kot gosti sok- moja vegeta je na 1. mestu.

nimanorwen
- sexi zgledaš , za štacuno pa se res ne rabiš neki več rihtat, jaz sem bla pa pobruhana pa polulana k me je tamal preden smo šli na kavo veselo obdaril za preoblečt pa nisem mela nič ker sem bila cel dan pri starših . sej si vidla mojga kakšn hodi po svetu ves črn od šmera, pa strgane kavbojke ma v mednožju... in on se prov nč ne sekera prav dan je še prelep za v službo . sem mu rekla da pol pa nej bo kar nag da bo meu več prometa . aja pa ni sam tvoja tečn kot driska ampak je tudi moj ekstra tečen že od petka sam zej ne vem al ga zobki dajejo al kaj mu je k je tak tud ponoč user posted image

nč šibam gledat finale velikega brata - si jedla sir? jaz tebe vprašam user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?