novamami
|
Pozdravljene mamice! Spacebaby najprej tebi za tapravo papico. Tinky a veš, ko sem brala, da tvoja Maja hrka in da so dohtarji na koncu ugotovili, da ima refluks, sem začela sumit, da ga ima mogoče tudi Eva, ker ona tudi hrka se mi zdi da že od skos. Včasih sicer malo manj, včasih pa malo bolj, vendar je nosek zmeraj čist in tudi normalno diha kolikor jo poslušam. Bom jutri na posvetovalnici rekla P, pa da vidim kaj bo pogruntala. Nimanorwen res bi bilo super, če bi tisti svoj elaborat objavila kar tu, pa bi si ga potem me same snele, da ne boš ti rabila vsaki posebej pošiljat. Mislim, da bomo vse zelo vesele tega, jaz še posebej, ker moja patronažna je kr neki. Sej sem že pisala o njej, tako da ne bi zdaj zgubljala besed. V glavnem je sploh ni na spregled. Se pa tudi sama kar zelo že ukvarjam s tem kdaj začet z uvajanjem GH in predvsem kje naj to kupim, po moje ne bom mogla kaj dosti komplicirat, ker smo v bloku in svojega vrta nimam, mogoče bom kaj nafehtala pri babici, če je kaj spravila. Bomo videli. Drugače smo pa pri nas vredu, nam je v soboto kljub širokemu previjanju uspelo se obrnit na trebuščka, in je bila tako zadovoljna, sem ji potem pomagala v položaj za kravice past in je bila čisto navdušena, je tako navdušeno grulila, da sem se skoraj zjokala od sreče. Aja še to, dvakrat se je že naglas nasmejala, enkrat v spanju, ko je nekaj sanjala, drugič pa je včeraj svojemu pradediju namenila prvi zbujeni glasen smehec. Žabica13 super za novo frizuro. Jaz tudi ugotavljam, da bom mogla frizerja obiskat, sam po moje mi bo to uspelo enkrat spomladi naredit, če pa ne, pa preden grem nazaj delat, bo pa sigurno treba. Punce, tiste, ki ste na FB bi vas prosila, če mi na ZS pošljete vaše kontakte, da vas dodam med prijatelje. Sem se odločila, da se vrnem nazaj na FB, sem imela nekaj časa pavzo od tega. Če vam seveda ni odveč. Hvala! Glede srečanja bomo videli kako in kaj, ker imamo jutri cepljenje in bomo videli kako bo prenesla naša bejba. Zdej pa grem, sej sem sigurno kaj pozabila komentirat, bom naslednjič. Pa, pa
|