nimanorwen
|
ojla punce. se na hitr javim, dokler spančka, morm še mou pospravt pol. uglavnem jest sm bla učer po faxu u šopingu za miklavža (familija) in božička (prjatli). sm ful vesela, sm vse dobila, obožujem darila in tut zimski čas na splošno, še posebi sm na lučke mahnjena drgač je pa tamala od cepljenja dalje ful slabe volje. sploh se noče več igrat niti kravic past, niti na bok se obračat, igračke je ne zanimajo ... sm teži pa v naročju bi bla. pa ogromno spi. tk da kr neki a je biu še d kere tak po cepljenju? srečanje - se pravi ob pol enajstih? kumej čakam mayci - no, sem full vesela, da so hlačice tvoji punčki všeč in prou k jih preraste, se pa slišmo ploha - čestitke za poroko ... me kr mal nostalgija daje jest sm ful uživala v pripravah, sva mela pa 53 gostov (samo ožja familija, on ma 6 bratov pa sester, vsi s familijami) in je blu zakon, je folk hodu do naju in da take žurke pa že dolg ne ... velik pa bend nrdi. kako sta si pa zamislna use skp? kašna bo obleka, jo že imaš? dopust - konc junija - po izpitih - z mami in sestro v červar za vikend ... pol pa še enkat z mojim na kolpo za en tedn (vsaj). Kumej čakam za km dle pa ni dinar, če čva kdej kšno nepremičninco kupt barbet - a učiš v oš al sš? jest tut upam, da bom nekoč učila, čeprou ni glih neki ful služb se mi zdi ... kravice - jest mislim, da je treba opazvat in prilagodit pašo glede na sposobnosti in interes. najina jih pase po 2-3x na dan, po ene 2 min, učas pa tut 5, odvisn od njene volje. zadne cajte jih sploh noče past in je ne dajem. tk da ploha, nč se sekirat. bo že, k bo. sej niso po jusu nrjeni tinky - boga maja, upam, da bo čimprej use kul no sej zdele sm vidla, da si se že javla, supeeer žabica13 - joj, to je pa res smola s črpalko! pa k niso glih pocen! najbolš res, da daš na bolho, če ni kul ... kuk si pa izčrpaš? mislm kuk obrokov ima david tvojga mleka v enem dnevu? črpanje - jest sm sicer razmišlala, da bi si sposodila električno, sm k je pa naja7 napisala tkle mou bl strokovno, pa kr vrjamem, mi je logično ... tk da bom kr ostala pr navadni, čeprou mam sredinca čist polomlenga, boli k svina. pa ne od črpanja, oz gibov črpanja, ampak od stiskanja joške, ker mam ful ogromne (na žalost) in jo morm celo prestiskat, da gre vse vn. in traja tut po eno uro, minimalno pa pol ure, da si sšrpam in to na 3 ure...in se mi zlepa ne pocajta sm dokler ga za silo mam, bom nadaljevala ... dodajava pa 1 obrok, včasih 2, kdr je slb dan (npr učer) pa tut 3, sm tu bl redko. hujšanje - kumej čakam, da začnem, sm dokler je mlek, ne bom, ker drgač ga prec zmanka. tinna25, bravo za kilažo, svaka ti čast men so ostale še 4, pol bi jh pa še ene 5-6 dala dol. biba_leze* - dobrodošla kako je pa ime tvoji ? vabljena na srečanje naslednjo sredo aisha86 - smola za pregled jest bi bla zelo huda - namreč punce, aisha86 mi je sms poslala, da zdravnik ni delou in jih ni noben prenaroču ... boga, pa tk si čakala ta pregled ... sm so pa res no comment naja7 - držim pesti, da se piin ritem čimprej uravna a po porodniški boš še v bc delala? ful dobr, da so tale izobraževanja. a ste mel o gh tut kej? me prou zanima, k so pediatri spet čist razdeljeni - eni pravjo da pr 4 m, eni pa da nikakor, da šele pr 6m? no, tamala ni nč spala, zdej je v ic (k sm tk pisala, kk se noče igrat ) in se meni z igračkami. zdej pa šibava vn, bajta bo pa pač še mal razmetana in itak we are sorry -
|