|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
23.11.2010 22:31:48   
novamami
Ojla!

Sem prebrala za nazaj in zdaj se mi ne da nič pisat. Se imamo fajn, poročam jutri grem gledat Housa.

Pa, pa

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.11.2010 23:51:55   
Aisha86
Jst bom tudi poročala ju3 ko bomo prišli iz drugega pregleda in cepljenja... ;)

Ja, Hous je zakon! user posted image

nočko

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 802
24.11.2010 0:07:28   
Ploha
lenny: poroka bo velika...no ne tko velika, ne bo pa tud ne samo v ožjem družinskem krogu user posted image večino zadev se bo dogajal na gorenjskem (Cerklje).

kravice: ma naša manca prav obleži...ne obrne glavice, ne vzigne ne nič....no mislim vidla sem jo da jo vzigne če jo malo prsilim, tko da ji nakažem, tko da lahko....sam nekaj jo matra....noge itak pod sebe tišči, rito v luft, roke nazaj ali pa so čisto mehke....ko je na hrbtu veliko brca, zadovolna, hoče se obrnt, upam, da ni kaj hujšega....kr ene slabe misli mam, da je kaj narobe in da ne bo niti hodila....mah sem čudna...

že vidim kako bova odfrčale v razvojo....(kar je super, ker res fajn pokažejo kako in kaj)

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 803
24.11.2010 9:56:33   
naja7
mala zaspala, neki si je ritem spremenila zdaj ob polni luni za znoret...... najprej petek sobota nedelja in včeri vstajala na 1 uro in cvilila se smejala in razgrajala po postelci ko bi bla 9 zjutri, pa še večerni urnik se ji je nekak podru in ne vem zakaj, ker smo meli dobro utečeno rutino, ob 7ih malo namakanja v vodici da čofota in se zmatra  pol mav masaže pa razgibavanja mav do 8ih flaško in potem je sama zaspala ko polhek, zdaj pa nimam osnovnih pogojov, prav upira se temu...ko je bil čas za flaško sploh ni hotla jest z rokico stran tiščala in z jezičkom vn bulala cuco, pa je bil že skrajni čas za jest... uglavnem tavam okol ko zombi  še dobr da ma moj danes zadnega nočnega in upam, da se jutr kej naspim.....

dopust, hmmmmm mislim da bo prvi kar morje, niti me ne vleče kam pa še avto bomo menjal u kratkem in pol financ minister ostane brez denarja

ok sem šla nazaj brat, za tale refluks od maje in sem vidla tinky, da je pokašljevala???
Pia sicer sploh ne poliva, nikoli ni kaj nazaj pršlo ampak občasno pa kakšno noč mav zakašlja... A je mogoče to kak znak????

kravice mi pasemo od 2 meseca, p sploh nisem vprašala, ampak je mala sama začela glavčko v zrak dviggovat in jo mav držat, ko je men na prsih ležala...

Ploha.... ČESTITKE

Gh bomo mi začel kr nekje decembra

glede črpalke pa je takole, nočem bit pametna, ampak ko sem delala v BC sem mela veliko izobraževanj, kaj kako zakaj stranki kakšno stvar priporočat ali odsvetovat.... črpalke so zakon in najbol priporočlive ročne, ker s tem same nadziramo pretok mleka in ustvarimo naravn občutek kot dojenje  in same narekujemo ritem, sploh če so otročki bolj leni, prsi niso navajena na agresivno in nenadzorovano črpanje in tudi z ročno črpalko se poveča nastajanje mleka, sj ga električna tudi poveča ampak zaradi prisilnih kontrakcij žlez ne v takih količinah....
jaz sem mela ročno od aventa, ker prisegam na avent in sem bla super zadovolna in sem delala tako da ko sem stisnla ročko sem držala dokler je teklo  spustila mav počakala in ponovila, tako je tut mala jedla....

Evo včeri začela pisat objavla pa danc, ker sem mogla včeri vse skup spustit iz rok in letet, ker je imela spet neke scene

Neposredna povezava do sporočila: 804
24.11.2010 11:12:28   
Tinky
Juhuhu, kako sem pa danes vesela user posted image user posted image user posted image
Sva ble z zjutaj na fizioterapiji in jo je doktor prišel pogledat in pravi, da se je stanje že full full izboljšalo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela, da vam ne morem povedat user posted image user posted image

naja7, glede pokašljevanja ne vem, če je samo to znak za refluks.
Dvigni ji vzglavje v posteljici, pa boš vidla, če bo še pokašljevala.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 805
24.11.2010 11:43:25   
nimanorwen
ojla punce.

se na hitr javim, dokler user posted image  spančka, morm še mou pospravt pol. uglavnem jest sm bla učer po faxu u šopingu za miklavža (familija) in božička (prjatli). sm ful vesela, sm vse dobila, obožujem darilauser posted image in tut zimski čas na splošno, še posebi sm na lučke mahnjenauser posted image  drgač je pa tamala od cepljenja dalje ful slabe volje. sploh se noče več igratuser posted image niti kravic past, niti na bok se obračat, igračke je ne zanimajo ... sm teži pa v naročju bi bla. pa ogromno spi. tk da kr nekiuser posted image a je biu še d kereuser posted image  tak po cepljenju?
srečanje - se pravi ob pol enajstih? kumej čakamuser posted image
mayci - no, sem full vesela, da so hlačice tvoji punčki všeč in prouuser posted image k jih preraste, se pa slišmouser posted image
ploha - čestitke za porokouser posted image ... me kr mal nostalgija dajeuser posted image jest sm ful uživala v pripravah, sva mela pa 53 gostov (samo ožja familija, on ma 6 bratov pa sester, vsi s familijami) in je blu zakon, je folk hodu do naju in da take žurke pa že dolg ne ... velik pa bend nrdi. kako sta si pa zamislna use skp? kašna bo obleka, jo že imaš?user posted image
dopust - konc junija - po izpitihuser posted image user posted image - z mami in sestro v červar za vikend ... pol pa še enkat z mojim na kolpo za en tedn (vsaj). Kumej čakamuser posted image za km dle pa ni dinar, če čva kdej kšno nepremičninco kuptuser posted image
barbet - a učiš v oš al sš? jest tut upam, da bom nekoč učila, čeprou ni glih neki ful služb se mi zdi ...
kravice - jest mislim, da je treba user posted image  opazvat in prilagodit pašouser posted image  glede na sposobnosti in interes. najina user posted image  jih pase po 2-3x na dan, po ene 2 min, učas pa tut 5, odvisn od njene volje. zadne cajte jih sploh noče past in je ne dajem. tk da ploha, nč se sekirat. bo že, k bo. sej niso po jusu nrjeniuser posted image
tinky - boga maja, upam, da bo čimprej use kuluser posted image user posted image no sej zdele sm vidla, da si se že javla, supeeeruser posted image
žabica13 - joj, to je pa res smola s črpalko! pa k niso glih pocen! najbolš res, da daš na bolho, če ni kul ... kuk si pa izčrpaš? mislm kuk obrokov ima david tvojga mleka v enem dnevu?
črpanje - jest sm sicer razmišlala, da bi si sposodila električno, sm k je pa naja7 napisala tkle mou bl strokovno, pa kr vrjamem, mi je logično ... tk da bom kr ostala pr navadni, čeprou mam sredinca čist polomlenga, boli k svina. pa ne od črpanja, oz gibov črpanja, ampak od stiskanja joške, ker mam ful ogromne (na žalost) in jo morm celo prestiskat, da gre vse vn. in traja tut po eno uro, minimalno pa pol ure, da si sšrpam in to na 3 ure...in se mi zlepa ne pocajtauser posted image  sm dokler ga za silo mam, bom nadaljevala ... dodajava pa 1 obrok, včasih 2, kdr je slb dan (npr učer) pa tut 3, sm tu bl redko.
hujšanje - kumej čakam, da začnem, sm dokler je mlek, ne bom, ker drgač ga prec zmanka. tinna25, bravo za kilažo, svaka ti častuser posted image men so ostale še 4, pol bi jh pa še ene 5-6 dala dol.
biba_leze* - dobrodošlauser posted image  kako je pa ime tvoji user posted image ? vabljena na srečanje naslednjo sredouser posted image
aisha86 - smola za pregleduser posted image jest bi bla zelo huda - namreč punce, aisha86 mi je sms poslala, da zdravnik ni delou in jih ni noben prenaroču ... boga, pa tk si čakala ta pregled ... sm so pa res no commentuser posted image
naja7 - držim pesti, da se piin ritem čimprej uravnauser posted image a po porodniški boš še v bc delala? ful dobr, da so tale izobraževanja. a ste mel o gh tut kej? me prou zanima, k so pediatri spet čist razdeljeni - eni pravjo da pr 4 m, eni pa da nikakor, da šele pr 6m?user posted image

no, tamala ni nč spala, zdej je v ic (k sm tk pisala, kk se noče igratuser posted image ) in se meni z igračkami. zdej pa šibava vn, bajta bo pa pač še mal razmetanauser posted image  in itak we are sorry - user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.11.2010 12:11:10   
naja7
hehe po porodniški grem nazaj na faks hehehe, tam sem delala sam 2 let prek študenta in ker je bla teta poslovodkinja me je na vsa taka izobraževanja poslala, sam to so izobraževanja tehničnih stvari in tega kar je bc za GH pa na žalost nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
24.11.2010 12:41:22   
biba_leze*
ojla punce,

naša user posted image je Eva. Na žalost pa ne prideva na srečanje ker sva predaleč od Lj. Mogoče ko se boste dobile na Obali.

Črpalka - ma saj električna ima več stopenj hitrosti (vsaj aventova) Od ful hitre brzine (za sprožitev izcejalnega refleksa) pa do ful počasne. Men je bolš kot ročna (imam obe) z ročno porabim ful preveč časa pa še nč skor ne gre vn. Mam tud jst xxl zize in če z ročno pumpam pol ne morem hkrati še kompresije, ker z eno roko držim pumpo, z drugo pa podpiram zizo in mal še stiskam. Ne vem men je bolš el. in mislim da ne dela nič drugače kot ročna, sam olajša zadevo pa ful no. No ampak vsakemu svoje mnenje. Je pa najboljša od medele (sem jo mela na probi par dni), sam kaj ko je pa najbl draga.

Kravice - moja user posted image pa ni hotela do pred dvema tednoma. Sem jo vedno dajala na zakonsko posteljo past pa se ji je zgleda udiralo ker je blo preveč mehko. Zdaj pa jo dajem na tla na podlago in prav uživa, gleda okoli in se smejčka. Če ji pa ne paše več se kar sama prekucne na hrbet.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 808
25.11.2010 8:03:57   
sasa36
Danes imamo razvojno ambulanto-sicer zgolj preventivno,ker smo imeli ob rojstvu premalo gramov,kaj pa bodo tam našli,pa vam poročam popoldan.
Lep mrzel dan vam želim in upam,da pokuka tudi kaj sončka!!!!!

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 809
25.11.2010 8:59:23   
spacebaby
Uuu, sasa36, kako se lepo dvigne, pravi korenjak

Mi bomo pa z decembrom že začeli z GH, ko bomo že 4 mesece stari, je patronažna rekla, de so to zdej najnovejša priporočila pediatrov, de se čimprej začne po malo, da je kasneje manj alergij. Pa res po malo, žličko, dve na dan, da dobi občutek za jest.
Haha, najnovejša priporočila pediatrov, vam so zihr vsem drgač rekl, to je res smešn, de si v eni majhni Sloveniji ne morjo zment in vsaj prbližn enakga mnenja zagovarjat......

Zdej pa šibam, zajtrk pojest

...hehe, we are sorry user posted image ....... copy/paste wins user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 810
25.11.2010 11:45:58   
Aisha86
jla mamice!

Da na hitro pokomentiram kr se še spovnm in pol na hitrco rižoto kuhat...
Kot vam je že Nimanorwen rekla, je potem naš drugi pregled in hkrati tudi cepljenje odpadlo...pridemo mi tja, dohtarja ni, še dve mamici z otročki so tud čakale cepljenje...jezni ko gremo domov (moj dragi si je še par urc fraj uzeu v službi...). Pridemo domov, pogledam v kaslc-obvestilo da nam danes odpade in da so me prenaročili na 10.12. Včerejšnji datum, valda. Zadnji dan so poslali, pacienti, ni kej!   Torej bo naš imel 4m ko bo cepljen. Da o tem kako zeloooo sm čakala da ga zvagamo niti ne govorim.

Prvo bi komentirala temo o kengerujčku...vsaka, čist vsaka stvar je lahko nevarna za otroka če se je ne uporablja pravilno. Tud postlca če tko gledaš. Če otroka not pobašeš in da še ne drži glavce 100% ti pa veselo skačeš naokoli in mu ne cel čas držiš glavice, valda da mu bo omahnla in se mu kej zlomilo. Tako kot si že Žabica13 ugotovila, tud nošenje v naročju je lahko navarno da glavca kam omahne. S kengerujčkom je nošenje še bolj varno, ker imaš obe roki fraj in mu glavco lahko z obema nadzoruješ. Ne govorim zdej, da lahko otroka maš not po cele ure. Če ga maš pa dnevno max 2x po 1h ni nč tacga.
Mi mamo probleme ker je tamali zadnje cajte preveč radoveden da bi na sprehodih in šopingiranjih lepo v vozičku spančkov in nam ne preostane drugega kukr da k greva po špežo v trgovino ga dava v kengurujčka. In če skočim samo ven iz bloka kej iskat (pošta, banka, trgovina...) ga tud v kengurujčku nesem.
Na vsako stvar treba gledat z obeh strani... sosed se je ubil v nesreči z avtom, pa ga lih tko vi tud vozste, če me razumste kaj  mislm rečt.

Izpadanje las - že par tednov nazaj sm pisala da mi izpadajo in zdej opažam da mi še bl... :(( Sam so se mi pa v nosečnosti tko zgostili da sm zdej mal v dobrem. Takoj k bom pa vidla da je to opazno, bom začela z jemanjem Fidivala (v DMju prodajajo) k mi je že pred tremi leti naredu en mali čudež...ful so se mi zgostili po jemanju teh tablet.

Sanjam tud jst vsega boga...predvčerejšnjim sm sanjala da sm se dobila z Žabico13 na bazenu (s tamalimi) in da je bla od vratu do pet vsa potetovirana Pomoje sm to sanjala zato, ker se mi po slikah zdi tko nežna...ko ena pravljična nabiralka cvetja (tako sm jo enx opisala Nimanorwen k smo se neki pogovarjale -kako mi deluje po slikah na FBju).

Nism razmišljala o GH sam zdej vidm da bo treba počasi. Jst da nebi imela vas sploh nebi do 6m še začela, zdej pa vidm da bo kmalu mu treba ponudt kšno žličko.  Me prov zanima kakšen jedec bo...ker mi še zmeri jemo mleko na dve uri in pol, in max 120ml na obrok.
Naja, omenjala si da je tvoja ful ješča...me sam zanima kolk konkretno poje na obrok? Kr zdj sm tud jst našmu kupla piškote Plasmond in čakam kdaj bo pojedu kej več ml, da mu jih lahko nadrobim noter.

Pasenje kravic...meni je moja mama težila nej ga kej dam past kravce pa nikukr nism tela k se mi je smilu k se je tko matru...pa sm ga reees čist po par sek na dan ga dala in takoj zatem se je začeu kr sam obračat, pa ni meu niti 3m še (12t). In ko je pogruntu obračanje, je rabu še par dni, da je rokce lepo naštimu in zdej že lep čas lepo, visoko in to po 3min brez glavce dol dat, pase kravce. Res je žilav. Glavco pa drži sam že dva tedna, mu ne omahne sploh. Ma kljub temu mu jo podpiram, ker nikoli ne veš.
In imam občutek da zaradi tega zdej ful spi čez dan. Po vsakem drugem obroku zaspi tud za 2h, ker kdr ne spančka se praktično čist cel čas obrača in pase kravce. Skos morm bit zraven, ker k mu dosadi oz. se zmatra začne jokcat in obrnt iz trebuščka na hrbet se pa še ne zna čist sam in mu morm pomagat.

Sm tela še prašat če še katera tuki uporablja Brito-vrč k filtrira vodo? Me sam zanima kje kupujeste oz. kje so najcenejši filtri? K so tko zlo dragi ...

Morm še povedat da sem pred dvema tednoma nehala dojit ker na dan si načrpam max 90ml in še to ohranjam samo zato ker si ful manca učke in mu z mlekom namažem potem je pa takoj boljše...

Vrjetno sm še 1000stvari pozabla napisat/komentirat ma itak vse sproti pozabm...

Patrik vam pošilja enga veeeliicga slinastga poljubčka!

copy-paste je zakon! ;)

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 811
25.11.2010 11:48:58   
Aisha86
SAM SMAJLIJOV MI PA NI KOPIRALO?!?!? HUDIČA NOOO!!! user posted image user posted image user posted image
K če ni smajlijov pol post ne izpade tko k bi mogu!!??

Takoj k bom mela cajt pišem moderatorju (al kaj je že) v zvezi s tem we are sorry...

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 812
25.11.2010 19:39:39   
naja7
pia je pojedla 270ml na obrok čez dan in zvečer 300ml zdej pa poje 190ml s keksom in je sita ko bolha da 9 ur skupi spije

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 813
25.11.2010 20:27:13   
kai1
Naja, vau, koliko poje. Naša poje na obrok 90-110ml. Ni variante, da bi spravla vase kaj več.

Danes smo imeli ponovni kontrolni uz. Vse je ok.user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.11.2010 8:10:50   
sasa36
dobro ledeno jutro!
Mi smo včeraj imeli razvojno ambulanto in HB zdravnica ni našla ničesar.Razen sestra je mogla mal povedat o pravilnem handlingu,ker sem ga res mal nerodno prijela v ambulanti.
V glavnem težki smo 5500g in veliki 60 cm-tako,da smo že dosegli vrstnike-glede na to ,da je bil Jan Luka rojen z 2520 g in velik 45cm-HURA!!!!
Drugače pa se še vedno bolj ali manj uspešno dojimo-le približno vsak drugi dan mu moram dodati AM,ker imam ""občutek",da ima malo premalo in spije tam nekje 120 ml.
Tako-to je to,zdaj pa grem hitro še malo pod kovter,ker moj sonček itak spi nekje do 11h-zunaj pa je mrzlo ko h......!

(odgovor članu kai1)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.11.2010 8:22:42   
sasa36
Sem vedla,da bom nekaj pozabla.Moja P mi je včeraj svetovala naj ga začnem dajati v stajco.A katera že prakticira to??
Naslednji sistematski imamo 15.12. in dobimo že drugo pikico!

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.11.2010 9:02:07   
Masha_M
Mamice, ki zvečer otročkom dodajate AM, ker se vam zdi da imate premalo mleka, si mogoče preberite tole temo: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4331240

Ne rečem da je sveta resnica oz. da delate karkoli narobe, bo pa morda kateri v pomoč ali pa vsaj oporo, da se bo lažje uprla okolici, ki nam ob vsakem otroškem joku ponavlja eno in isto: "Najbrž je lačen. Verjetno imaš slabo mleko ali premalo mleka itd."

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.11.2010 12:29:14   
barbet
Ojla mamice!

Mal časa ukradem med pospravljanjem in spanjem .
Mi je ful zanimiv brat, koliko pojejo vaši malčki - moja se samo doji in nimam pojma o ml (sem rekla , da bom enkrat prav spumpala, da vidim, koliko je - ferbec babji)

Stajica - jaz jo imam, ampak bolj zato, ker ima en igralni kotiček na tleh v dnevni - mora pa imet ful podloženo, ker je pri nas na tleh kar mraz, v kuhinji bo pa novem v stajici se igrala, ker drgač je sam v ležalniku.
Nisem pa še slišala, da bi pediater to rekel - ponavadi priporočajo tla
kai1 -bravo za uz
aisha86 - bi morali kar peticijo pospisat in poslat moderatorju
sasa36 -upam, da  bo vse ok!!! Sicer pa dobro napreduje - priden
biba-leze - dobrodošla
nimanorwen - kje je še hujšanje Čeprav bom jaz rabila enga, da me bo suval v rit, ker jaz mam prav premal discipline za to ... al pa vsakodnevno telovadbo Se moram prav nekam vpisat.
Učim pa v OŠ (sem hotla na začetku v SŠ, zdaj pa ne vem, če bi šla, mi je med temi mulčki čist kul)-je pa težko dobit, mal moraš bit ob pravem času na pravem mestu. Jaz sem dobila za nedoločen čas ravno v tednu zanositve (na rd) - ne bom nikol pozabila.
tinna25 - kako je pa teb uspel toliko kil dat dol???barvo!!!

Uživajte v prvi letošnji snežni idili

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.11.2010 13:15:11   
dreamy.
bemu tale we are sorryuser posted image ..pa še pozabla skopirat..
hmm zdej ne vem več kaj sm mela napisanuser posted image
ploha čestitke za poroko
biba leze dobrodošla
kg-men je ostala sam še ena kilca hvalabogu, pa še to pravm da je vse v joškahuser posted image
Gosta hrana je ne mislm dajat pred 6m, ker se polno dojiva in večino vsi pravijo, da je boljš če se čim dlje polno doji (če se doji), ker pač dobi vso potrebno zalogo mineralov, vitaminov ipd od mleka..
masha m ja men gre tole tok na živce k otrok mal zajoka pa že vsi v en glas, joj mogoče je pa lačn..ja če je jedu pred pol urce verjetn da ni..ja pa vseen, mogoče pa ni mel dost..grr..zadnjič se je mojmu user posted image ful kolcal, pa je pol moj oči ful neki paničaru, ja da naj mu dam kr za jest, k je ful bogi pa mu ni v redu k se mu kolca..ma mislm
pasenje kravic midva se mi zdi da jih že od začetka, pa znanka k je pediatrinja je rekla da je fajn, k se večino razvoja dogaja na trebuščku..pa tud k hodva na telovadbo, pravi da je fajn da je čim več na trebuščku, sploh če je dobre volje..tko da jaz ga dajem na trebušček vedno kadar je dobre volje in zna bit tud ene 10min že tkole..mi je pa ful smešen k bi se rad že naprej potegnu in se potem ful začne neki kregat sam s sabouser posted image pol k ga pa mal pogledam se pa začne na vsa usta smejatuser posted image je tak smeško
nč. zdej pa šibam k smo lačnii..pa upam da ne bo spet tale we are sorry grrr

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.11.2010 13:17:03   
dreamy.
aha..hotla še vprašat, če si še kateri otrok ful menca učke? Se mi zdi, da si naš že kar naprej menca. Na začetku sam kadar je bil zaspan, zdej se mi pa zdi, da si vedno bolj menca oči..

Aja, pa še to..sem tok vesela k je mal sneg začel padat..sm k en otrok..čeprov mam rajš poletje, apmak prvega snega se vedno tok razveselimuser posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.11.2010 13:20:03   
novamami
Ojla punce!

Kako lepo sneži. Pri nas kar fejst mede. Sem čisto navdušena, sploh ker mi letos ni treba v službo it po takem vremenu. Uživava z našo malo princesko na toplem v stanovanju in gledava čez okno.

Kar se tiče hujšanja vas prosim da ste previdne. Sem ravno včeraj brala na to temo in vam morm povedat. Če doječa mati hujša in pri tem prehitro izgublja težo se lahko začnejo vmleko izločat strupi, ki so nakopičeni v telesu. Jaz sem rekla, da ne mislim riskirat, sploh pa ne vem kdaj bom spet lahko toliko piškotov pojedla brez da bi se zredila. user posted image  Sama sem se odločila, da bom na spomlad, ko bo mala tudi že GH jedla, začela na fitnes hodit, poleg dnevnega vozičkanja seveda.

Lepo se imejte na ta snežni dan

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.11.2010 13:31:18   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamy.

aha..hotla še vprašat, če si še kateri otrok ful menca učke? Se mi zdi, da si naš že kar naprej menca. Na začetku sam kadar je bil zaspan, zdej se mi pa zdi, da si vedno bolj menca oči..

Aja, pa še to..sem tok vesela k je mal sneg začel padat..sm k en otrok..čeprov mam rajš poletje, apmak prvega snega se vedno tok razveselimuser posted image

Jaaa tud jst sm že neki tednov nazaj isto pisala k ti o mencanju učk, pa mi nobena ni odgovorila...očitno se ne dogaja pogosto, se pravi ni OK. Moj si je tud na začetku sam zjutrej k se je prebujov, potem sm pa opazla d si kr čez cel dan...sam ni nč kej zatečeno, pordelo al kej tacga...ker nikukr ne morem do pediatra (praktično ga nimamo user posted image ) sm mu mazala z mojim mlekom in mislm da je pomagalo...sam zdej vidm da bo spet treba

YeeeeY!!! SNEŽIII!!!! Ž 10cm ga mamo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.11.2010 13:38:21   
Zoya27
tudi moj Enej si jih ful menca. najprej sem mislila, da to pač dela ker je zaspan, potem je še vnetje učk fasal, pa je začel še bolj mencat... samo zdaj pa je zdrav, pa si še vedno fuluser posted image si pa tako  menca, da ima prav rdeče. imamo naslednji teden P, pa bom vprašala

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.11.2010 14:15:24   
Aisha86
^^
ko boš dobila kšno info od pediatra, sporoči še tuki na RR...ker me res zanima kaj se to dogaja...

Joj naš mali pikec pokec spi že od 11h...zdj je pa 14.15.  Zjutro mi je biu buden pa sam uro pa pol. Zaspanček mali. user posted image Če tko preveč spi čez dan ga prov pogrešam. KOmi čakam da se zbudi da ga mal polubčkam 

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.11.2010 16:36:55   
kamelija
Ojla, en zasnežen pozdrav! Smo čisto zamedeni, res je luštn iz tople hiše gledat zimsko idilo!

No me smo imele v ponedeljek prvo cepljenje in junaško je prestala pikico. Je bila pa zvečer resnično boga, imela hudo reakcijo in je dve uri tulila.

Ful smo zrasli - 64 cm že merimo, teža pa malo zaostaja-5.300. Ob odpustu je tehtala 3040. Tako da nas je zato poslala v razvojno in zato, ker je mala imela ves čas stisnjene pesti. Čeprav jaz mislim da jo je najbrž že zeblo, ampak z veseljem grem po še eno mnenje. Se pa samo dojive, tako da sem začela razmišljati o dodatku, patronažna pa mi je potem svetovala naj jo več pristavljam in tudi ko neha naj še malo vztrajam, da poje še "tortico" ki redi. Bomo videli kaj pokaže kontrolno tehtanje. Je pa 2x na dan lepo pokakana in vmes polulana.user posted image

No naša tudi pase kravice po nekaj minut na dan, in se prevali na trebušček, oz mami pomaga v zadnji faziuser posted image Če ji ni več OK jo takoj obrnem. Slini se kot polžek in čedalje bolj je radovedna.

Sem začela spet uvajat AD3 kapljice pa se mi zdi da ima spet krče, kriza s temi vitamini!user posted image

Noči pa tudi že lepo prespimo - včeraj celo od 19h do 7huser posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?