nimanorwen
|
o punce. madoniš, kuk ste napisale. jest še zmer ne morm prebolet politga 100ml mleka. jao jao pa tk se matram s temi joški, pol pa za***** vse. noja, vsaj sneg je sm čist hepi, moja zimska duša je končno zaživela. problem je sm v tem, da nobenga plašča čez joške ne zapnem, še usnjena jaknca je gliiih za glih, upam, da mi ne bo zadrga počla tamala je bla pa dons pokonc 14 ur v kosu in sploh ni hotla zaspat. zdele sm jo mogla prou prsilt, da je zaspala. aja sm pa na bolhi kupila staco za 20 uer in sm ful zadovolna sama s sabo, da sm tuk pocen čez pršla ker mava bajto čist zravn ceste, en vhod gre direkt na cesto, tadrug pa na vrt, ampak itak, da k bo shodila bo šla čez una vrata na vrt okul bajte na cesto ... tk da jo bom začela na stajco navajat takoj, k bosamostojno sedela, da bom pol, k bo shodila, lahko v miru šla na wc, sej bo u stajci sm tkt, kdr bo nuja, da je ne bom mogla met na očeh. k se res ful bojim, da bi šla na cesto, ker kle vozjo pod kritko ... a ve imate stajce?noja, sj zdej k berem vidim, da je že debata o tem naja7 - res ej, to pa je jedec! zverini poje tm med 120-150, učas se ji pa kej obrne in poje tut 200-250. sasa36 - super za napredek jest jo bom dajala v staco šele, k bo samostojno sedela. hujšanje - ja, to sm jest tut brala, da grejo "strupi" v mlek, če hujšaš, ko dojiš ... jest bom itak začela tkt, k mleka zmanka, pa upam, da bo to hitr, predn mi roka odgnije stran kapljice- kao dajem d3 ... ponavad pozabm ploha - dbest za poroko a obleko maš že? zakaj pa do pomladi ne počakata? vreme pa to? čeprou to je itak loterija, midva sva konc septembra mela popoln dan, folk avgusta pa dež. žabica13 - dej kšno slikco na fb z novo čupo! pa ne se preveč postrižt GH - jest sm si na junijkah skopirala raznorazne zadeve v zvezi z gh, tko, za ideje, če mi kdej zmanka v glavi, kaj bi ji dala ... če kera hoče, nej mi email napiše, mam v wordu, je kr fino. zdej pa spet črpat aja pa za majhnega je to prvi sneg in full gleda vn pa k je biu zunej sploh ni hotu notr, je kr gledou sneg, dodaknt se ga s šapico pa ne upa nočko
|