|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
26.11.2010 18:48:20   
barbet
kamelija - naji imata pa podobne mere - Enja je imela pri 3 m 63 cm in 5390 g, pa je pediatrinja rekla, da ni panike glede na to, kako se odziva in se giblje. Sva pa tudi samo na dojenju. Se mi pa ne zdi presuha - zakaj bi pa morali biti vsi user posted image okrogli. Očitno ima res vsak pediater svoje fore. Gotovo pa ni nič narobe, če ti še v razvojni kaj svetujejo.
AD3 imam še vedno shranjene, ker smo se ravno rešili krčkov in je ne bi še mučila. Dajem ji pa D3 in je čisto nič ne motijouser posted image Naj ti da pediatrinja recept za te.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.11.2010 19:22:15   
Lenny1
naja7 - kolkrat na dan pa Pia je, da ima tako velike obroke?? Naš user posted image  5x po 180ml, tako kot piše na škatli. user posted image  
Mi bomo tudi naslednji teden poskusili s hrano, ko bo 4 mesece. Že komaj čakam!

sasa36 - super, lepo raste Jan Luka!!! Jaz čakam na stajico od prijateljice, vendar ga še ne mislim dajat, dokler je zadovoljen (in se ne obrača) v igralnem centru. Imam pa v planu postavit prenosno posteljico kar v dnevno sobo, ker mu bo košara vsak čas premajhna. Čez dan se mi ga pa ne ljubi nosti v zgornje nadstropje v spalnico, za tistih 20 min, ko spi.

kamelija - vav za spanje, to pa je dolga noč! user posted image  Naš user posted image  zaspi okoli 18:30, potem pa ga pa še vedno zbujam okoli polnoči, ko grem jaz spat, da je in se preobleče, potem pa lahko spi (vsaj) do 8h. Poskusno je od 18h spal samo do 4h.  

barbet in kamelija - zavidljive manekenske mere. Bomo dali počasi Robina na dieto. user posted image  

Sicer sem pa zelo vesela snega. Na sploh imam zimo rajši kot poletje, pa zadnje 3 zime me ni bilo v Sloveniji. Smo šli že danes ven, čeprav se mi je zdelo kar mrzlo. Aktivirali zimsko vrečo za košaro, ki izgleda kot za na smučanje. Ja user posted image  je pa kar spal, mu vedno paše zunaj...

V sredo se pa že vidimo na srečanju!!! Jupi!!! 10:30, City park, Kavarna pod vodo, da vas spomnim!

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.11.2010 20:05:21   
Lenny1
Aja, še nekaj bi vas vprašala v zvezi z Oleovit kapljicami. Jaz mu dajem samo po 1, ker mi je tako rekla v lekarni. Navodila sem vrgla stran, baje piše 1-2. Zdaj mi je pa ena prijateljica rekla, da ji je pediater svetoval 3. ??? 

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.11.2010 20:35:11   
spacebaby
Lenny1, samo 1 kapljico, tako piše in tudi pediatrinja mi je tako rekla!

Jaz sem tudi vsa navdušena nad snegom

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.11.2010 20:36:19   
kamelija
Barbet saj jz tud mislim, da ni neke panike, ker po dojenju zaspi. Najbrž je bol mamičine postave!

In za kapljice D3 bom pa res rekla, upam da bodo kaj boljše!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.11.2010 20:38:36   
naja7
ogromne obroke ma ja, če ji pa man nardim je pa jok da jo cel blok sliši user posted image je pa na 4-5 ur ponoči pa je tudi 1 obrok okol 1....
tako da komaj čakam da začnemo z GH

mi bomo začeli z riževo kašico, sem pa mav 'raziskave' delala kaj jejo male bebice
zelenjava: korenček, kolerabica, špinača, cvetača, bučke
sadje: jabolko,hruška, breskev,banana, marelice,slive
gotove mlečne kašice: bio jabolko, bio banana-breskev(hipp)
kašice za lahko noč:jabolka in hruške, banana(hipp)

zimprovizirano za dopolnjene 4 mesece, po nasvetih pediatrinje in posvetu z kar nekaj mamicami, ki imajo starejše dojenčke....

js sem si zamislila nekako tako da bova začele z zelenjavo, ker je menda ne marajo toliko, dodajala ne bom nič soli vse samo na pari skuhano, (obdrži več vitaminov) in s paličnim mešalnikom premešano ter dodano AM ker se ne dojiva več, drugače tudi mamin mlekec lahk gre not....
vmes bova kakšno gotovo mlečno od hipa poskusle, pol bova šle na sadje in kašice za lahko noč, da bova do konc 5 meseca prišle do jedilnika
zjutraj: mlečni obrok
malica: mlečni obrok
kosilo:zelenjavna ali sadna kašica
malica:gotova mlečna kašica
večerja:sadne kašice za lahko noč, ker so super prebavljive in nasitne...
in upam da nočne obroke mlekeca počas opustimo

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.11.2010 21:09:42   
Ploha
naja7: lahko tudi potem že ko uvedeš gluten, skuhaš gres na vodi, skuhaš jabolko in to premešaš...

pa namesto 2 mlečnih obrokov zutri in dop. bi imela jaz dopoldne sadno malco, pač skuhan jabuk/hruška, pa kaka pretlačena banana. (zgolj nasvet, da ne boš huga user posted image )

pa mlečn riž na vodi, pa zalit z AM.

pa ne bi uporabljala paličnega mešalnika, ker se potem otroci težko navadijo na malo večje delčke in pol še do 1,5 leta jejo premiksano hrano (ne vsi, ni nujno), samo pač pretlačeno z vilco pa čao miki user posted image

pa zlo kmal lahko uvedeš piščančje/puranje meso...in maš kako zelenjavno/mesno mineštrico za kosilo.

no jst pri meti nism kupvala hipp kašic in teh raznih kašic, ker mi je blo škoda dnarja (gorenjka pač user posted image ) pa še doma imamo velik zelenjave,...smo jih imela za na pot, če smo kam šli, pa še to sm velikrat kako mineštro doma narejeno sabo vzela (posodica, ki pač zadrži toploto), al pa pač gres pa s toplim AM zalila pa smo imel malco itd.

pa pač krompir/pire zalit z AM + zelenjava...

pa nekje po 7 mescu lahko že skutke(navadne in ne sadne) in jogurte + sadje notr al pa kak kruh/kosmiči.

tko bom delala tud zdj...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.11.2010 21:10:09 >

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.11.2010 21:13:18   
Ploha
nimanorwen; poroka bo taprava kmečka, kot se za kmete spodobi user posted image nekje 80 ljudi, šranga pri njemu (pri men jo ne bo, ker sem z bloka user posted image )

- ohcet je dobra, če je do zutrej user posted image
- obvezno je treba nevesto ukradt, če ne bo kar sama šla user posted image
- brez hramonike ni nič user posted image

trajala bo cel dan, zato ker si bomo čas uzel, prjatu bo šofer in je bil tako vesel, kuj je začel z organizacijo, čist not padu...in tko da bomo ga cel dan mal biksal...

zvečer pa plesal, plesal in plesal pa ga sral user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.11.2010 21:29:44   
žabica13
Uau kako ste pridne s pisanjem 

vidim da vas je večino zasnežilo. Jaz sem mu ušla (vsa srečna) v gorico, k sreči včeraj ker si ne predstavljam kako bi bilo če bi šli na pot danes in obtičali v večurnih kolonah na Primorski AC. sREČKE VE, KI VAM JE SNEGEC V VESELJE. mENE NE GANE. kOMAJ ČAKAM pomlad (ups, črke zamenjala).

Jutri je zame dan D. Moje skoraj do riti lase grem postriči in komaj čakam. Jih imam poln kufr.

Aisha86 ti si me pa nasmejala se probam sama sebe predstavljat v tetovažah in je ker komična predstava. Nikoli pa ne vem kaj me še čaka

biba_leze dobrodošla in hvala ti za nasvet da probam elek. črpalko brez silikonskega nastavka. Sem tisti dan probala in je celo delalo, naslednje jutro pa spet ne (mislim da sem takrat slabo zašraufala skupaj) zdej jo pa s sabo nisem nosila, sem kar na ročni. Ko se vrneva na "celino" bom pa spet se šla matrat z električno. Če ne bo šlo jo bom pa prodala.

naja, uau, ti pa imaš jedca doma Naš poje med 120-150 max. Je pa cca. 6x na dan. Od tega imam za 2-3 obroke načrpanega mleka, ostalo pa AM.

kai1 super za kolke. A je na naših koncih dosti snegeca?

d3 (od plivit) - jih jemljemo zdaj namesto ad3 in nima krčkov

tako, malo sem vas pokomentirala, zdej me čaka prečesavanje las, črpanje mlekca in spat..moram zjutraj malo prej vstat ker moram ob 8 že na frizerskem stolu sedet.

aja, učki, mencanje učkov - nočem vas strašit, samo mi imamo non stop težave z uči. Enkrat smo že imeli v učku košček laska, ki je bil tako skrit, da sem 2 dni hodila okrog pediatrov da so ga našli (pa je bil velik). Pa večkrat smo imeli že trepalničke ki gredo same ven. In nazadnje par dni nazaj en mali puhek, verjetno mali lasek, ki sem ga za par sekund zagledala in se je skril. In se je pojavil spet šele naslednji dan. Spet za par trenutkov in se skril. Preden sem ga uspela ven vzeti. Potem sem mu ful spirala s fiziološko in nekaj malega se mi je zdelo da je ven prišlo, nisem pa 100%, samo joka mi ne nič. Tako da učki so moja največja paranoja, ker se mi zdi da imamo non stop nekaj notri, pa tako pazim da ni res.

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.11.2010 21:30:40   
žabica13
pa Ploha - čestitke za prihajajočo poroko user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 835
26.11.2010 21:53:54   
žabica 22
napišem pa me vn vrže user posted image

Čer 

kok ste pridne s pisanjem.

naja7 pridna punca, tole s keksom mi je pa mami že rekla da naj probam, vidm da učinkuje glede na to koliko aja tvoja .

ad3
dajem in nima krčkov več hb glede na to da smo jih imeli od 2 tednov naprej, mu jih pa zju3 dam. do kdaj se jih pa more dajat do katerega meseca.

sasa36 zelo lep napredek- čestitam.

komej čakam uvajanje goste hrane, ma katera knjigo velika mala paparica?

ploha čestitam za poroko kok lepo upam da se tudi jaz kdaj poročim

v torek imamo pa mi ceplenje in me prav zanima kako bo vse to naš sonček prenesel.

naš si tudi menca učke, samo za 1x kadar je zaspan.bom še jaz p vprašala pa da vidim kaj mi bo rekel, mamo enga mladga p in kadar pridemo v ordinacijo skos visi na fb, pa čist je čudn.ko stopimo čez vrata reče: kaj je zdej ...ni neki glih dober p. pa tamauga k vidi že od deleč reče o ja ti si pa zdrav nč ti ne manka. premišlujem da bi ga zamenala, ker mi gre na živce, povrh vsega k mu rečem da tamau skos kašla mi začne da to od tega ker se prenaje. mu bom v tork zatežila za napotnico, pa še glavco mu ful vleče v levo, pa kot kaže ma dermatitis revčk ma ful suho kožo pa luskice na obraščku , si ga sploh ne upam nč mazat.

šibam spat ker sem taka kot da bi me vlak povozu. aja pa danes sem že 1x pisala pa me je vn vrgl

nočko

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 836
26.11.2010 21:56:03   
žabica 22
pa to ne moreš verjet še smailov mi ni koperal user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 837
26.11.2010 21:59:49   
Ploha
mencanje učk: si jih ne, redko...takrat ji dam pleničko, da se pokrije čez obraz in v hipu zaspi....meta ima dekco in brez nje ne zaspi...pa isto se že od malega pokrije čez obraz....

Neposredna povezava do sporočila: 838
26.11.2010 22:10:11   
naja7
Ploha hvala za nasvete, kaj bom huda, veseeeeeeeeela, da še kira pove kako je oz bo ona futrala bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
tut js sem bol pristaš domače hrane posebi zelenjave, ker jo tut sama rada jem posebi če je iz vrta una iz trgovine mi je brez okusauser posted image user posted image user posted image in mam povno skrinjo zelenjave za malo....
a da ni dobro s paličnim?? jah tej bomo pa kr z vilčko potlačli, da res nebo kot vodauser posted image user posted image user posted image
kupljene sem pa dobla včeri od prjatlce, ko je na obisk pršla in jih bomo pač porabl pol pa itaq pristna domača zelenjavca, bo še mami malcala zravenuser posted image user posted image

žabica13 pravi požreruhček je ne jedec, ker bi vse pojedla kar prnese do ust... in sem se ji pred spanjem zdaj tolk smejala, da sem komi vodo zadržala, ker je prjela moj prs in direkt v usta z njim in ga tolk grizla ko nora, sem začutla neke otrdlinice spodaj in zgoraj in sicer 3 in 4 a je to normalno a ne najprej sprednji pridejo, sicer je po moje še zelo daleč da bosta vn pršla ampak jo kr mučita konkretno....

zdej gre pa mami domačo klobaso jest, smo mel koline in komi čakam da probam kaj dobrega je letos pujsek daluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
26.11.2010 23:51:45   
barbet
Še to ...potem pa spat!
Lenny - saj Robin bo še manekenček ratal, ko bo začel laufat naokoli ... sicer bo pa vsaj konkreten fant in ne en žgoljouser posted image (sem se spomnla te besede, ki je že fuuul dolg nisem rabla, pa mi je bla včasih prov luštna)!!!
kapljice D3 - jaz imam Plivitove in dajem dve (tako so mi rekli/napisali)
Naja7 - a vi pa kar blok zbujateuser posted image user posted image Pridna, da si toliko napisala o hraniuser posted image user posted image
Jaz bom tudi na začetku neslano zelenjavo dodajala, kasneje pa sadje. Pa menda je dobro ene pet dni eno dajat tudi če ji ni všeč, ker se potem navadi na okus.
Ploha - o, sigurno bo lepa poroka ... sem prav podoživela svojo, ko sem brala - midva sva mela tudi šrango (pri meni)in mi je bilo res noro ... pa cel dan in noč je bilo super (sva imela brez kompliciranja in je vse izpadlo, da bolje ne bi moglo) Glavno je, da je po vajinem okusu in da bosta uživala!!!

Žabica13 - koliko se boš pa postrigla? Jaz sem se kar precej, pa že prvi dan kar pogrešam mal daljše lase (čeprav je pa glede tamale mnogo bolj luštn, prej sem itak skos mela čop.

Je še tamala jedla med pisanjem, zdaj pa kopiranje pa najbrž ponovno prijavljanje pa user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 840
26.11.2010 23:52:43   
barbet
Uau ... danes pa tok dolg pisala pa ni vrgel ven - nič jasno

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.11.2010 0:17:36   
nimanorwen
o punce. madoniš, kuk ste napisale.

jest še zmer ne morm prebolet politga 100ml mleka. jao jaouser posted image pa tk se matram s temi joški, pol pa za***** vse. noja, vsaj sneg jeuser posted image sm čist hepi, moja zimska duša je končno zaživela. problem je sm v tem, da nobenga plašča čez joške ne zapnem, še usnjena jaknca je gliiih za glih, upam, da mi ne bo zadrga počlauser posted image tamala je bla pa dons pokonc 14 ur v kosuuser posted image in sploh ni hotla zaspat. zdele sm jo mogla prou prsilt, da je zaspala. aja sm pa na bolhi kupila staco za 20 uer in sm ful zadovolna sama s sabo, da sm tuk pocen čez pršlauser posted image ker mava bajto čist zravn ceste, en vhod gre direkt na cesto, tadrug pa na vrt, ampak itak, da k bo user posted image  shodila bo šla čez una vrata na vrt okul bajte na cesto ... tk da jo bom začela na stajco navajat takoj, k bosamostojno sedela, da bom pol, k bo shodila, lahko v miru šla na wc, sej bo u stajci sm tkt, kdr bo nuja, da je ne bom mogla met na očeh. k se res ful bojim, da bi šla na cesto, ker kle vozjo pod kritko ... a ve imate stajce?noja, sj zdej k berem vidim, da je že debata o temuser posted image
naja7 - res ej, to pa je jedec! zverini poje tm med 120-150, učas se ji pa kej obrne in poje tut 200-250.
sasa36 - super za napredekuser posted image jest jo bom dajala v staco šele, k bo samostojno sedela.
hujšanje - ja, to sm jest tut brala, da grejo "strupi" v mlek, če hujšaš, ko dojiš ... jest bom itak začela tkt, k mleka zmanka, pa upam, da bo to hitr, predn mi roka odgnije stranuser posted image
kapljice- kao dajem d3 ... ponavad pozabmuser posted image
ploha - dbest za porokouser posted image user posted image user posted image a obleko maš že? zakaj pa do pomladi ne počakata? vreme pa to? čeprou to je itak loterija, midva sva konc septembra mela popoln dan, folk avgusta pa dež.
žabica13 - dej kšno slikco na fb z novo čupo! pa ne se preveč postrižtuser posted image
GH - jest sm si na junijkah skopirala raznorazne zadeve v zvezi z gh, tko, za ideje, če mi kdej zmanka v glavi, kaj bi ji dala ... če kera hoče, nej mi email napiše, mam v wordu, je kr fino.

zdej pa spet črpatuser posted image user posted image user posted image aja pa za majhnega je to prvi sneg in full gleda vnuser posted image pa k je biu zunej sploh ni hotu notr, je kr gledou sneg, dodaknt se ga s šapico pa ne upauser posted image  nočko

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.11.2010 9:26:10   
naja7
no nimanorwen, se toplo priporočam, zbiram vse možne ideje user posted image da bo čimveč kombinacij lohk mi kr na fb pošleš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.11.2010 16:59:20   
Lenny1
Izgleda da je s prvim snegom prišel še user posted image  od menstruacije. user posted image user posted image  Ja kaj čmo...

Spacebaby - hvala za odgovor za Oleovit, bom nadaljevala z 1.

Jaz tudi razmišljam o "hrani" za user posted image  za naslednji teden. Sem kupila še revijo MAMA kuharica otroška in se mi zdi super. Točno piše katero hrano in kdaj, za malo kasneje so pa še mnjami recepti.

Drugače pa lep dan za zimski sprehod. Edino z drevja je preveč kapljalo. user posted image

Lepo se imejte... 

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.11.2010 17:01:52   
kamelija
Dober večer. Danes je bil tak krasen sonček, da smo izkoristili in šli na zrakec. Je tamali dobro delo, prej je bila celo dopoldne jokava. Ful se slini in ful rada sesa moje prste. Dlesni ima že čisto trde tako da mislim da se kaki zobki pojavljajo. Punce kaj dajete vašimuser posted image proti mlečnim oblogam jezika? Jaz dajem daktarin na dudo ampak obloge nikoli čisto ne zginejo.

Hujšanje imam še 8 kg za dol spravituser posted image in kjub temu da še zmeri nosim nosečniške hlače bom počakala z dieto dokler dojim.

GH super za vsak nasvet, še posebej izkušene. Mi bomo tudi začeli z zelenjavo, pretlačen korenček in krompirček.

Ploha čestitke za poroko.user posted image Sigurno bo nepozabno rajanje do jutra!

Frizura - ja čop je nuja, mi gre pa že pošteno na živce. Ampak na kratko pa ne grem, sem navajena dolgih. Pa komaj čakam, da se pobarvam, sem že skoraj eno leto na naravni barvi.user posted image

Žabica22 kar zateži za napotnico! Me zanima kako lahko tvoj P že na daleč oceni, da je vse OKuser posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.11.2010 22:35:13   
biba_leze*
ojla punce,

GH- mi bomo najbrž začeli takoj po novem letu, če nam prej ne zmanjka mleka; Nimanorwen se priporočam za mail user posted image . Definitivno bo pa to zelenjava z domačega vrta, šele nato sadje. Bo mala skoz špinačo jedla, ker drugega ne kaže na vrtu user posted image

Hujšanje-  imam za spravit dol še 3 kg (da bom na prednosečniški teži) ampak če bo šlo še kakih 5 zraven bo fajn. Trenutno poskušam jest mal bl zdravo ampak se nič ne zganejo. najbrž so vsi v joškah user posted image user posted image

Sneg- joj ej jst pa tko ne maram te zime in mraza. Bi se kar nekam na toplo odselila za ta čas ko je tuki pri nas zima. Raje imam čas tam okoli konca maja/ začetek junija ko ni še preveč toplo in vse cveti.

Spanje - naša bejba je neki časa nazaj že prakticirala panje od 20h do 5h, zdaj ga pa spet neki svira okoli 2.30 user posted image Sumim da je bl kot lakota za zbujanje krivo to da je žejna (suh zrak zaradi kurjave). A ima katera vlažilec zraka? Kako se kaj obnese?

Gremo pumpat in spat. Nočko

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.11.2010 22:39:44   
Ploha
evo tole sem pa danes spekla...sem čist vesela  user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.11.2010 22:41:52   
Ploha
hujšanje: mam že 2 kili manj, kot pa sem z manco zanosila, a žal še nekaj zaloge od prej...2 kili imam še viška, ko sem z meto zanosila...ampak sem do zdej že 4 kile shujšala...tko da, počasi gre dol...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.11.2010 23:11:21   
žabica13
uau Ploha, kako si ti pridna! Mi kar gušte po cukru delaš user posted image

lenny kje pa si kupila to revijo?

nimanorwen tvoja Zoja je pa zelo polna energije, da ti 14 ur v kosu zdrži brez spat. Če ne spim 14 ur že jaz ratam zaspana user posted image naš mišek pa si je tako naredu urnik, da gre spat med 20-20.30. Celo zadnji obrok si prilagodi user posted image danes bi mogel po uri jesti nekje med 20.30 - 21, pa je dal alarm že 19.45. In to je skoraj vsak večer pri zadnjem obroku, ga tudi za celo uro zamakne, da pride okrog 20, da gremo potem spat. En dan je jedel okrog 18, in naj bi okrog 21 spet, sem ga nesla že okrog 19.45 spat, ker se mi jre zdel zaspan in se nato spomnim, da bi bilo bolje da še pol urce počakava budna in se fajn najeva da bo dalj zaleglo. In kako se je pobič razjezil ko sem ga hotela iz postelje spet v dnevno odnest. On je hotel iti spat user posted image

hujšanje - nič ne hujšam in se niti ne vagam user posted image kile pri meni niti niso problem, zelo zelo pa bi rabila trebušnjake, samo za te, sem pa že od nekdaj lena. Vedno mi je bilo lažje iti tečt za celo uro kakor pa se recimo 5 minut matrat s trebušnjaki. Dvomim da sem se kaj poboljšala user posted image

danes sem se pa ostrigla. Je šlo po moje enih 20 cm las stran, samo so še vedno preko ramen. Sem hotela da ostanejo tako dolgi da komot čop naredim. Ker odkar se je David rodil praktično ni dneva (ma kaj dneva, ure) brez čopa ali kite. Samo da prej sem naredila čop nekje na sredini glave in morala imeti še 3 dodatne elestike, zdej je pa 1 dovolj

aisha86 - kdaj se je pa tebi mlekec tako ustavil? Saj pri nas je tudi ena revščina, ma enih 300 ml na dan pa vseeno načrpamo.

Lepo pančkajte in lepo nedeljo jutri

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.11.2010 23:25:28   
Lenny1
Ploha - kolk je pa lepa tortica! Dobra pa najbrž še bolj... Jaz sem pa bolj za kuho, kot za peko. Čeprav tudi s sladicami počasi začenjam (zaenkrat sem pri piti in roladi). user posted image

Žabica13 - revijo sem kupila v Mercator centru v Šiški, vendar jo imajo tudi v kakšnih kioskih z revijami. Je posebna izdaja od revije MAMA. Reklamo sem videla v Baby centru, vendar jo potem, ko sem jo iskala ravno nikjer niso imeli.

Lahko noč...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?