nimanorwen
|
ojla punce. upam, da dons rata v prvo sm bla dons u ikei, čist blažena pršla domu (s praznim tošlom ). sm lahko šla, ker se je umirila in ne joka več po cele dneve, tut bolše vole je. ma sm še kšn izpad sm pa ke. tk da škoda, da srečanje ni jutr. kar se naslednga tiče, vm pa že zdej povem, da mam 3.12. en izpit in me spet ne bo mi zgleda ni usojen al kaj. lhk pa se tut nrdi, da se ne bom mogla naučit in v tem primeru pridem. sm pa v ikei kupila nekej blaga, neki bom še kle u lj (k pride svež keš ), tk da prčakujte posteljnino na Zverinci drgač sm ji kupila pa jogi pa kovtrčk pa tist za okul pojstlce peno ... pa en kup rož in drugih drobnarij ... res obožujem ikeo drgač mi je vmes pa melka skor zmankal, k je zverini začela jest kr 180ml na obrok in sm se prec odločila, da začnem hujšat, ker sm mela svojga mleka sm za 3 obroke na dan ... no pol se je pa čudežno vrnu, tk da mi ni še treba prec hujšat (čeprou kumej čakam k nism navajena tuk jest). tinky - moj brat je meu tut ful težave s palčkom ... probej teotu pred spanjem ovit povoj okul prstka, da bo res ogromn, da ga ne bo mogu dt v usta ... to je pr ns še najbl zalegl. pa držim pesti, da se majina drža čimprej popravi! spacebaby - a se je teb tut mlekc vrnu? naja7 - javno se ti zahvaljujem za kupon, super si in pa bravo za nove mere in kilažo ursah - naša je zadne dneve začela odkrivat rokice in moje lase in pa prijemanje in tolčenje igračk. kr čez noč pa bo stara 3 mesce čez 3 dni. aisha86 - upam, da ne bo nč narobe z učkom ... za stanovanje si pa itak na fb vidla, kk mamo ... sm jest se tk k ti raj z ukvarjam, čez dan najnujneje nrdim, skidam pa enkat na tedn flaške mam pa jest nukove in so mi full lepe, tut cucli so mi fajn, tk da priporočam. solis - vi pa mate pestro. upam, da boste vsi zdravi, da se v miru preselite in porihtate hiško in se pol lepo skupej izležavate kje si pa zavese kupila? žabica13 - ooo, igralni center, upam, da mu bo všeč zoja ga ful doug sploh ni šlivila, zdej ji je pa največji žur- tut to kr čez noč. čudakinja kako vama gre pa hranjenje, na keri tehniki si? aja midve mava pa 16.11. cepljenje in pregled, upam, da ne bo tečna ... k se je glih mou pomirila od zobkov. nč, gremo šivat, mirno noč vsem
|