Ploha
|
evo mene sem mislna včeri da bom loh pršla na srečanje, pa smo cel dan drva žagal..tko da upam, da mi uspe 3.12, čeprav mal dvomim, zvečer in potem cel vikend mava z mojmu cerkvene priprave na zakon in ne vem, če nam mela spet kaj za poštimat, ker me pol 3 dni ne bo... tko da če je kera za kak drug datum še, se rada udeležim srečanja, prašte januarčice 09, ko jim skos težim s tem srečanjem, pomoje so me site k boba drgač pa vse postarem, edin mal me grlo boli, pa križ od včeraj...mali dve sta zdravi, manca bo zihr (z)operna pevka, k ma tak glas, da prav ubija meta ma obdobje trme... pasenje kravic: kako vam kaj pasejo kravice? Naša jih noče, sam da jo na trebuh dam, se joka in upira, valda je nam silla...tko da je bol švoh v ramenskem delu in vratnem al kje jest vem kje...upam, da ni kej narobe... plenice: hofer, zadovolna in še kot se za pravo gorenjko spodobi, zadovolna s ceno aisha: jst sm gledala, da je bil jogu trd, no ne zdej kot kamen, sam une mehke pene me ne prepričajo. Dala sm pa 60€. gosto hrano: bom pomoje uvajala nekje 4,5 m...mogoče 5m, bom vidla kok se mi bo dal...mamo pa skoraj vso zelenjavo doma... spanje čez dan: če je mir kar prespi večino dneva, ampak jo imam v dnevni k je šumdr, pa meta skos nekaj vpije, ponoči je pa mir, tišina in tema, da mal loči kako in kaj... odvajanje od dude: meta jo ima za spat, dudo ima samo v postli, ko gre ven jo skrije pod kovtr, da je duhec ne vzame zanč jo je zgubla, pol jo je pa cel dan iskala, pa jokala, pa sem povedala, da jo je duhc vzel (kr neki) sam najdle jo pa res nisva in zdej se boji za dudo in jo ma sam v postli. za ponoč bom ukinjala mal kasnej, ker ima trenutno krizo manci jo pa itak striktno dam, ker že od prvega dne cuza prst al pa roko, če ne dobi dude, tko je hecna k cmoka avto: imela sva vsak svojega, no jst enga mejhnga, k notr sm spravla sebe, obe punci, voziček sem "z nogo not potlačila" pol sm šla pa v trgovino pa fasnge not nism mogla spravt on je mel pa še ga ma, kombi, samo to je za krompir vozit, tko da to je bolj za silo...je pa do poroda v garaži stal audi karavan, neregistriran - recesija pač in pol ko sem rodila ga je registrirov..in na mojmu je oktobra potekla registracija, in ravno v tistem času je še avdi crknu ja super ne? pa se je pol audi sam od sebe popravu, jst sm se pa z neregstriranim okol vozila, no pa je še vedno neregistriran, ker 2 ne rabiva za 1x... kontracepcijske: sej ne vem a sm že prašala, katere mate? Kst mam cerezette, pa nism zadovolna, bom menjala... hranjenje: končno je začela malo bolj jest, še vedno pa ne doseževa minimuma za en dan obrokov in količino obokov... nimanorwen: upam, da zobki hitro prebijejo dlesen, da bo za en čas mir tinna25: to so zobki mayci: fuuul lepo, da se male dva tako ujameta, no da je veliki brat tak srček! pa super za nočno spanje, katerim so ponoči spali celo noč, juheej
|