|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
12.11.2010 9:07:32   
spacebaby
Dobr jutro!
Kako ste vse pridne s pisanjem zvečer, jaz takrat že dol padem Z Davidom sva jutranja človeka, ampak dons nama je vseen ratal spančkat skor do 8ih, kar je res veliko!

nimanorwen - ja, mleko se je že vrnilo, saj meni se to zgodi recmo 1x na mesec, da mi ga takrat ko je glih najbl lačn čist zmanjka, ampak to je enkratni dogodek, do naslednje lakote me že vse tišči, hb......

žabica13 - a res, take težave mate z laski in trepalnicami, to se nama sploh ne dogaja, sem prav vesela, upam, da se ne bo zdej začel, k se tolk hvalm

solis - to boš ap imela pestro s seljenjem, naj ti čimbolj hitro uspe

Jaz pa še vedno čakam, da me pokličejo iz razvojne, de povejo, kdaj sva naročena, zdej pa že en tedn čakam.

Zdaj pa neham, David se je začel kregati pod vrtiljakom, počasi bo čas za prvi jutranji dremež!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.11.2010 9:59:45   
dreamy.
hej mamice..
Joj kok ste pridne s pisanjem..jst ta teden komaj kaj najdem čas za računalnik:)
Srečanje prejšnji petek je bilo res luštno. Tako da se veselim naslednjega, pa bom probala ostati malo dlje:)
Da na hitrco malo pokomentiram, ker potem šibava v pediatrično na odvzem krvi (mamo kontrolo zaradi tuberkoluze).  Spet bo bošček k mu bodo jemal kri iz glavice.
pasenje kravic: mi pasemo kravice že skoz, pa tudi pediater ozrioma sestra me skoz sprašuje,če ga kej dajemo na trebuh. Pa tudi na telovadbi so nam rekli, da se razvoj v bistvu dogaja na trebuhu in je ful fajn, da kadar je otrok dobre volje, da je čimvečkrat na trebuhu.
V bistvu mi gre to ful na živce, ker vsak pravi po svoje. En pediater tko, drugi drugače. Vsak malo po svoje. Mene so na primer ful prestrašili s tem ker je moj user posted image skoz dajal glavco ful nazaj, kao da ima ekstenzijski vzorec, pa v razvojno sva šla, pa od mojga user posted image mama je medicinska sestra in ma potem še ona svoje teorije. Tko da sem rekla, ko vas j..., delala bom tko k se men zdi prav. Pa tale telovadba nama ful koristi in tud ta nama je rekla, da sploh ni take krize, da se da to popravits parimi vajami in je že ful bolje, sploh ne daje več tok glavce nazaj. Tko da..sem jezna user posted image k se ne morjo še pediatri vsi enotno zment. Tud glede AD3 kpljic..nama je dal pediater že takoj te kapljice (hvalabogu nimamo nobenih krčkev), eni kolegici pa je pediatrinja rekla, da je boljš da jih začne jemat šele po 6.mesecu..
Kontracepcija: mam cerezete v predaluuser posted image ..ijh še nisem pripravljena jemat, zaradi Muser posted image ..tko da sva bolj  na pazi oziroma kondomih.
avto: mava enga, ker mojga sem dala sestri, ker ga itak ne uporabljam prov neki. Tko da mava enga karavančka

Naš je tud sebe že odkril v ogledalu, tko da se vedno prov veselo smeji, ko se gledamo kok smo lepiuser posted image

vrtec: vpisala ga bom marca, ko je treba oddat razpis za ljubljanske vrtce..sem pa šla že vprašat k nam v vrtec, ker ga mam čez travnik (pet korakov) in baje ni problema..no bomo vidl k bo čas za to..upam da ga dobimo
tinky držim pesti da bo učk čimprej najboljš
solis super za stanovanje.upam da boste imeli čimbolj ugodno selitev in čim manj dela, čeprav se kar nabere stvari ko začneš enkrat seliti..

lep dan, upajmo na sončekuser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.11.2010 10:33:07   
barbet
Pa smo dopolnili tri mesece in dobili prvo pikico. Z Enjo je vse super, mere ima itak samosvoje (63 cm, 5390 g) - saj imam jaz preveč kil, jih naj ima kar ona mal manj
Sva pa včeraj ful čakali, je blo ful bolnih, pol pa še mi čakamo Je vmes kar eno oddremala in bila prav dobro volje do pikice - potem je pa glasno dala vedet, da to njej ni všeč. Je pa ful maskota - je nehala jokat samo, ko se je zdravnica izrecno z njo pogovarjala

A vam zvečer lepo zaspijo? Jaz ugotavljam, kaj je z Enjo, ker je že čist hin in hoče spat, pa ima kar izpade joka (nekaj trenutkov že zaspi, pa jo napade jok in spet naprej). Včeraj mi je potem na rokah zaspala, pa če sem jo mal premaknila je spet bil jok (za par sekund). Najbolj verjetno se mi zdi, da se ne more odklopit od dnevnega dogajanja. Včeraj popoldne ji je bilo itak čist lušten, ko je mamica praznovala rd in je bila nenehno na rokah in občudovala bratrančka .
Aisha86 - moja pa nogice gleda le na previjalni - ko jih ji še jaz mal pomagam dvignt - mi je bila pa prvič tudi čist smešna in je mogla pol še potipat,kaj to je

Nimanorwen - bravo za nakupe in mleko (mogoče moraš pa manj mislit na svoje mleko, pa pol kar bo)

spacebaby-jaz sem pa čist kontra - antijutranji človek
naja za spanje. Naša je pa tudi danes najdlje spala (od devetih pa skoraj do petih, potem pa še do pol osmih). je mama čist naspana

tinky - držim pesti, da se pocajtate s tem učkom pa še za palček

solis - tebi bo pa prav dolgčas, ko boste preseljeni in zdravi Pa naj bo to kmalu!!!

žabica13 - pri nas je obdobje norega izpadanja laskov že minilo (je bila kot menih pa pleničke sem ji nenehno menjala pod glavo) zdaj ji pa po malem - ima pa zadaj okroglo plešo - ah ja
a ti imaš tudi posodo, ki kar čaka in čaka in čaka ... pri meni še vedno čaka ... bom morala tudi jaz v akcijo

dreamy - sem se včeraj prav nate spomnila s temle odvzemanjem krvi Držita se!

Nimanorwen in ostale za srečanje - lahko pa predlagaš še kak vmesni termin za srečanje - ali pa ga naredimo kmalu za obisk primork (preden nas ne zasneži)

lenny1-pa smo še mi pristali na kakanju na dva dni in švrk pod tuš pa cunje namakat (jaz še vedno upam, da se bo vrnila na en dan)

Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.11.2010 10:59:36   
Tinky
Jutro,

včeraj sva bile z Majo na cepljenju. Je pikico kar hrabro prenesla, pa še za rotavirus sem jo cepla.. Reakcije ni bilo nobene, tudi razpoloženje je super, tako da sem prav vesela.
Danes sva bili na fizioterapiji, kjer mi je fizioterapevtka pokazala dve vaji in moram rečt, da je težje vaje izvajat kot je videt user posted image . Doma morava delat vaje vsaj 5 x na dan.
Bo kar težko, ker se Maja full jezi in teži.

Ta noč je bla spet ena takih za jo pazabit. Ob 7:30 je pridno sama zaspala v svoji posteljici, kjer je lepo spala do 1, potem se je pa začel žur, do 6 se je zbudila še ene 10x.

Se je zbudila, moram šibat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 704
12.11.2010 11:31:26   
barbet
Še to vam moram povedat ... včeraj mi sestra pri dr. pravi, naj uredim zdravstveno zavarovanje ... mi ni bilo nič jasno. In dragi danes povpraša v službi ... tam jim tudi ni bilo nič jasno. Kliče na ZZ in je bila Enja pred enim mesecem kao odjavljena kaj takega!!! Naša glupa birokracija!!! In zdaj urejajo, jaz pa z recepti doma, ker itak ne bom plačevala.  Z po....

in še tale ringarajaforum, me nekaj zafrkavauser posted image

Naše dete pa kar spi (že dve uri in poluser posted image ) - imam blažen čas zase

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.11.2010 14:22:56   
Lenny1
Srečanje - saj se lahko tudi za kakšen drug dan dogovorimo, da le končno spoznamo še Nimanorwen! user posted image

Barbet - ravno danes je bil "dan za kakanje", pa se je pod tušem z boka prevrnil na trebuh, ko sem ga umivala in se je tako ustrašil, da je padel v neutožljiv jok. No, čez minutko je bilo že dobro. Sem se spomnila tistih velikih otrok, ki padejo, se nič ne udarijo, pa vseeno jok... Ampak oblekce pa niso nikoli umazane, tako plenice dobro zadržijo.

Izpadanje lask - našemu user posted image  kar veliko izpadajo, ker ima temenca in ga masiram z mandljevim oljem. Pa se jih še nismo znebili.

Kontracepcija - imam recept za Cerazzete, jih bom začela jemati decembra, ko se moj user posted image  vrne domov. Bodo pa to moje prve tablete, do sedaj celo življenje "pazi" metoda. Tako, da še ne vem kako bo.

Solis - super za novo stanovanje, ni lepšega kot novo leto v novem domu, z najdražjimi... Mi bomo tudi letos prvič trije skupaj v Sloveniji, v svojem domu in s svojo smrekco. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.11.2010 17:13:58   
ursah
Ojla punce,

spet se javljam z enim vprašanjem: a že imate menstruacijo? Naša je stara 2,75 meseca, jaz pa še vedno nimam menstruacije. No, saj je še nič ne pogrešam, ampak se sprašujem, kdaj naj bi se spet pojavila. Dojim sicer ne polno, si pa stiskam mleko. Mogoče je zato še ni?

Žabica13:
kako ti gre kaj z dojenjem - vem, da si imela podobno kot jaz? Mi se dojimo samo še za crkljanje, sem se odločila da se ne bom več trudila. Si pa mleko stiskam in ga je za cca 3 obroke dnevno (torej 3x120 ml); včasih kakšen manj, včasih kakšen več. Razni lactogali in tametili mi pomagajo po mojem, da mi mleko ne usahne, saj si ga tudi stiskam ne več ful redno in pogosto - 3-5x dnevno, odvisno od dneva. Sem se odločila, da bo dokler bo, ko bo manj kot za 1 obrok dnevno, bom zaključila.

Enotnost mnenj pediatrov:
tudi meni gre na živce, ker en pravi tako, drug tako. V bistvu mislim, da se je najbolje zanesti na svojo zdravo pamet in naravni razvoj dogodkov kar se tiče razvoja otročka.

Hujšanje: moram spraviti dol ene 10 kil, pa kar ne vem kako naj se lotim. Ne da se mi imeti nekih hudih diet, tako da sem se odločila, da bom malo pazila kaj jem, ne jedla po 19h (kar je moja razvada), in telovadila. Trenutno hodim na telovadbo 2x dnevno, pa skoraj vsak dan 1-urni sprehod ali več. Samo sedaj se mi je pa vaga pokvarila, tako da ne vem ali se že kaj pozna ali ne

Neposredna povezava do sporočila: 707
12.11.2010 19:32:48   
sky77
ursah menstruacija ni odvisna od dojenja oz. nedojenja. Ene polno dojijo, pa jo dobijo takoj po končani čišči. Druge pa ne dojijo in jo recimo dobijo po pol leta. Tukaj ni nekega pravila, kdaj bi jo morala ponovno dobit. Jaz upam, da jo čimdalj ne bo. Prvič sem bila brez 11 mesecev, drugič 10. 

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.11.2010 20:35:09   
žabica13
we are sorry user posted image user posted image user posted image  verjetno veste kaj vam hočem povedat, in to takrat ko se najbolj potrudit kaj pokomentirat, tudi od plohe trik ni pomagal. No pa dajmo še enkrat...

pregledi in cepljenja - čestitke vsem, nas čaka v ponedeljek sistematski + cepljenje. Upam da bo vse ok.

Dreamy - ja božček tvoj mali sonček da ga moraš na te oodvzeme iz glavice vozit. Sonček bogi mali user posted image user posted image

igralni center - komaj čakam da ga jutri sprobamo (ni še prispel domov, ker naj bi ga ati danes v lj kupil - upam da ni pozabil). Je pa v BC v akciji, znižan za 40%, in pride 29 eur. Tako bo naš sonček poleg tlačenja rokic v usta upam imel novo zabavo. S temi rokicami je res prav "grozen" ratal. Jih tlači non stop v usta, če rata kar obe hkrati user posted image , prej ko je zaspančkal jih je še v spanju probal tlačit v usta! Jaz mu pa probam dudo tlačit v usta, ker imam še zmeraj raje da ima v ustih dudo kakor dve roki naenkrat. Je bil pa hecen danes zjutraj. Jaz sem še napol dremala, on pa je bil poleg, ob 6 naprej ko čukec. In je frajerček še meni probal svojo rokico v usta dat user posted image  lepo da je solidarno moje dete user posted image

spančkanje - imamo kar že nek spalni red. Spat gremo najpozneje ob 20-ih (če ne rata sitn), in ponavadi spi do cca. 1.30, ko pojeva, po mlekecu takoj zaaja nazaj, in spi do cca. 5.30-6. Takrat pa je prav odvisno kakšen dan uzaspi nazaj še do 7-8, kakšen dan je pa kar akcija. Spi pa prvo rundo v zakonski postelji (ker se uspavava tako da se jaz uležem poleg, ga božam po bučki), ta naslednjo če rata v svoji, ta zadnjo jutranjo je pa obvezno spet v zakonski postelji, ker edino če ga božam po glavici je še možnost da še malo zaspi

dojenje - oh ja....oh ja...ursah zelo podobno kot pri tebi je pri meni. Moje dete se dojit več noče, razen morda ponoči. Če ga probam dojit podnevi se začne tako dret, kot bi ga kdo iz kože dajal. In si enostavno stiskam mleko potem. Na črpanje ga imam čez dan nekje 60 ml, edino zjutraj je več. Tako da imam na dan 2-3 obroke user posted image  . Aja, na levi strani mi ga je popolnoma zmanjkalo, edino še na desnoi je. Tudi jaz bom dokler bosta recimo vsaj še en obrok črpala, ko bo pa manj se pa ne mislim več matrat (in pol stvari zaradi tega ne jest). David je očitno s flaško prav zadovoljen. Kaj čmo, tako pač je, se tudi ne sekiram več tako kot sem se. Pa tudi črpam ne vedno prav na 3 ure.

laski in temence - lenny tudi mi smo žal dobili temence. Ga tudi jaz mažem z mandeljevim oljem, vsak drugi dan se kopava in pereva glavico (in ostale s krpico), češeva laske (kar jih je še ostalo), pa se jih tudi še nisva znebila user posted image  laske je pa imel ob rojstvu res dosti, zdaj je pa vsak dan bolj pleško. A še zmeraj lep lep user posted image  

Tako, v upanju da ne bo we are sorry pritiskam potrdi

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 709
12.11.2010 20:36:23   
žabica13
pa je napisalo spet we are sorry....

sem pa k sreči prej tekst označila in pritisnila control+c in nato prilepi in k sreči ohranila zapiske

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.11.2010 20:39:33   
mayci
user posted image grrr mene je tudi ven vrglo... zdaj pa iz protesta ne bom napisala, kar sem hotela,...user posted image

Nočko! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.11.2010 23:12:52   
barbet
Naša user posted image ima spet urejeno zdravstveno. So jo na zavarovalnici napisali na sodelavca, ki je odšel iz firme in je postala nezavarovana ... pa na njega napisana. Svašta, česa ne doživišuser posted image

LENNY1 - katere plenice pa imaš? Morda sem imela  premal zategnjene ali pa jih tako razrahlja, ko brcauser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.11.2010 23:35:02   
Lenny1
Barbet - plenice imam Pampers premium.

Žabica13 - tudi jaz si še vedno črpam, čeprav imam mleka vedno manj, vse skupaj 200ml/dan. Naš user posted image  popije že 160-180. Se pa tudi ne obremenjujem, ko ga bo zmanjkalo, ga pač bo. Vse se poskusila... Je pa star že 3,5 mesece, tako, da je tudi že nekaj popil. user posted image

Evo, zdaj ga grem pa zbudit, nahranit, previt, malo igre in potem spanje do 8h. user posted image

Lahko noč...

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.11.2010 7:11:09   
Aisha86
Dobro jutro! user posted image ...ura je skor sedem, vreme kaže, da bo vredu in jst sm lepo naspana - ob 21,30 sva ga dala spat, zbudu se je točno ob 6h user posted image

Bom kr na hitrco pokomentirala da se grem pol stisnt k mojima dvema.

Čist sm user posted image kr vidm kolk vaši otročki pojejo in spet se bom sekirala da jst mojga stradam. Dojiva oz. zadnje dneve mu več al manj dodajam (mleko usiha) se na dve urci in pol, če sva odzunej tud do 4h zdrži in poje na obrok max 100ml. Pri 90ml ga že čez teče. Vem da otročki imajo tudi svoj apetit sam vseeno...koooomi čakam pregled da zvem kilažo!! user posted image user posted image

AD3 kaplce
- začela dajat pred enim tednom in kolkr se čudno sliši mu je večerne krčke umirilo. No, sej jih tud pred tem ni imel skorej nič (mogoče 2xna teden po pou urce). Sm mu pa kaplce dozirala postopoma- prvi dan eno, drugi dan dve, trtji tri itd. zdej jih dobi vsak dan po pet.

je pa tud naš Patrik dobesedno čez noč osvojil, da se iz hrbta prekucne na trebušček, si lepo namontira rokice in viiisoko pase kravce, zravn se pa še smejčka user posted image user posted image In to je delu zdej dva dni dobesedno čez cel dan. Tko, da zdej ga ne morm pustit nikjer samga ker izkoristi čist vsako minutko, da to izvaja. Čez cel dan je reees ful aktiven in vesel, na vsake tri urce mrkne za kšnih 45min. In tud igračke je začel prijemat v igranem centru, do zdej jih je samo brcal. Sam res, to pride kr čez noč. user posted image

Sm tela prašat če ima še katera v stanovanju oz. sobi takooo suh zrak in kako se s tem "spopada"? Mi mamo res ful suzga, dam brisačo na radjator sam ne pomaga lih neki...je kakšen način oz. kaj nej kupm da bo bolš (vlažilec zraka)?

Se tipkamo kej pozneje, lep dan vsem družincam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
13.11.2010 7:29:30   
dreamy.
Jutro..

Eto mi smo bli včeraj v pediatrični in hvalabogu mu je na rokci najdla lepo žilo za odvzem krvi, da ni bilo treba iz glavce jemat. Je bil pa fuul priden. Ko ga je zbodla je malce zajokal potem pa nič več. Ampak ko je blo pa že vsega konc se je pa začel dret.
In včeraj je imel ravno tri mesece in ga tudi tehtajo v pediatrični. Ja mi smo zmagovalci..mamo 7200guser posted image . Se pa še vedno samo doji.
Aisha mi mamo tud ful suh zrak v spalnici in je bil moj mali user posted image čist bogi k je mel tok zamašen nosk, pa sva potem kupla vlažilec zraka in se mu je zdele v dveh nočeh ful popravilo. Ker prej k sva mela nočno dojenje je bil k mali pujsek, čist bogi, sploh ni mogu dobr jest pa dihat čez nosek. No moram potrkat, da je zdele že ful boljš. Pa sva prej tud midva dajala brisače na radiator, pa ni kej dost pomagal.
Joj ful dobr za takšnole spanje. Sicer sej tud moj ni ful neki zbujen, sam se še vedno dojkiva okol 2, pa če je sreča šele ob 6, drugače pa ob 4 in 6. Tko da ful super za vse ki imate dobro nočno spanje:).

Igralni center tud pri nas že prav veselo odkrivamo, tako da se lahko zamoti tudi do ene urce če je dobre volje, drugače pa sigurno pol urce.

Zdej pa šibam jest zajtrk dokler je še igralni center v igriuser posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.11.2010 10:06:52   
miska333
Ne pa ne Dreamy mi smo zmagovalci mamo 7650 g user posted image

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.11.2010 10:37:36   
žabica13
Jutro!

Upam da ste lepo spale, in seveda vaši user posted image . Pri nas je bila pa bolj pestra noč. Je zaspal že sam od sebe ob 19, nato pa sva jedla ob 21.30. Ob 23 sem ga probala prestavit v njegovo posteljici - ah ja, in ga le zbudila. Potem se mi zdi da se je pa kar bal zaspat, da ne bo spet prestavljen. Na koncu je bil celo noč v zakonski postelji, zbujal se je pa non stop, ob 3 sva jedla in nikakor ni mogel zaspati nazaj. Pa z nogicami je tako vame lezel da sem s hrbtom že čez rob gledala. Potem veste kako spočita sem danes user posted image

Sprehodi - za koliko časa hodite ven? Mi2 sva bila včeraj ko je bilo kar vetrovno skoraj 1 uro. Probava iti kljub vremenu vsak dan. Kako jih pa oblačite, že v zimske vreče, ali še ne? Davida fajn oblečem 2 majčki bombažni, žabice + plišast pajacek + jaknica + copatki + 2 dekici.

igralni center že čaka Davida (ki pa zdaj spi). Je prav lušten! Škoda da imam fotoaparat na servisu in ne bom mogla nič pofotkat.

a ima ŠE KATERA MALO MELANHONIJE KO SE PRIBLIŽUJE ZIMA? Jaz sem totalno pomladno/poletni tip človeka, prav trpim že samo ob misli na zimo, sneg. Za mene se začne živet marca/aprila.

partnerstvo - malo osebno vprašanje. Kako vam laufa partnerstvo po poroodu? Mi2 imava ful krizo, moj se počuti zapostavljenega, težko razume da otrok je delo 24 ur na dan in na prvem mestu. Poleg tega meni še vedno prav nič ne paše user posted image . Na silo pa niti nočem. In potem je tu kar pač je. Sm 2 tedna nazaj že mislila da bo do konca počilo, samo so se stvari zdaj malo umirile. Bomo videli kaj bo prinesel čas...

krčki - včeraj je tašča na sarme povabila, in danes prdi ko nor. Tako da punce, zelje vam odsvetujem...

sirenca hoče jest....

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.11.2010 10:43:42   
žabica13
pa še to vprašanje za tiste, ki mleko črpate - če vam ga ostane po obroku veliko, a ga stran vržete ali še enkrat pogrejete. Do zdaj sem ga stran metala, a me kar srce boli vreči stran recimo 80 ml, ko vem da je to več kot 1 moje črpanje. Samo ne vem če je lahko kaj škodljivo če ga še enkrat se pogreje?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.11.2010 10:49:22   
miska333
Jaz si sicer ne črpam, ampak nam so na materinski govorili, da je mlako v hladilniku dobro še 24 ur (glede pogrevanja se nič ne spomnim), lahko ga pa zamrzneš in ga boš kdaj kasneje uporabila (ko ti bo tvojega zmanjkalo ali pa za kakšne kašice). res ga je škoda...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.11.2010 12:24:50   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

pa še to vprašanje za tiste, ki mleko črpate - če vam ga ostane po obroku veliko, a ga stran vržete ali še enkrat pogrejete. Do zdaj sem ga stran metala, a me kar srce boli vreči stran recimo 80 ml, ko vem da je to več kot 1 moje črpanje. Samo ne vem če je lahko kaj škodljivo če ga še enkrat se pogreje?

Jaz mu dam najprej mojega, pred dotakom, tako, da nikoli ne ostane. Zdaj mu ga dajem samo 2x na dan, ker ga je tako malo, zjutraj in zvečer.
Kako pa da tebi ostane? Drugače sem ga pa prej tudi že še enkrat pogrela (dodatka ne, mojega pa). Je preveč vredna vsaka kapljica, tako, kot tvoja. user posted image

Glede user posted image  in user posted image  ti pa težko komentiram, ker mojega trenutno ni. Prve 2 meseca se je pa pritožil, da bi rad mene nazaj v stari obliki. user posted image  Je res, da sem ves čas posvečala samo user posted image , prej pa samo njemu.  Zauser posted image sem se pa bolj potrudila, kot da bi mi res pasalo.  
Ampak vidim, da se iz dneva v dan situacija spreminja, da je in bo več časa tudi za vse ostalo. Tako da zdaj že zelo zelo težko čakam, da se user posted image  vrne domov.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.11.2010 13:57:41   
nimanorwen
punce, jest bom zrt tega rr enkat dobila živčn zlom, resno. spet me je vrgu vn in sm tuk jezna, da tut klet ne morm. zdej pa nimam cajta še enkat pisat, tut tista fora od plohe ni pomagala. tko da naslednič več sreče. samo to -
žabica13 - user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.11.2010 15:53:44   
žabica13
punce ker nas hoče tale RR s temi we are sorry ob živce spravit in se to res nenormalno dostikrat dela vam res priporočam da ko napišete tekst ga označite, nato pa istočasno pritisnete tipki control in tipko C (s tem kopirate tekst). Če vam potem napiše ta famozni we are sorry samo kliknite (ok prej morate si spet odpreti temo in prazno polje za odgovor pripravit) na miški desni gumb in pritisnite prilepi. In vam bo skopiralo tekst (lahko pa namesto tega tudi istočasno tipko control in tipko P, pa je isti učinek)

lenny jaz si 2x črpam, da imam za en obrok, ker imam na črpanje ravno polovičko, 60 ml. Se pa zgodi da David včasih bi jedel več, včasih manj. Dostikrat se mi zgodi da poje tudi samo 60 ml, in potem 60 že pogretega ostane, kar se mi zdi ogromno za stran vreči. Je David dosti neučakan kadar postane lačen in zato nočem vsakič mu dajat mojega mleka kar je načrpanega in nato vsakič dodatke, raje naberem da imam mojega mleka za obrok, naslednji obrok je nato le AM, in tako dalje... Me je pa prej ko sem jaz jedla kosilo s takim užitkom gledal v usta, kakor bi hotel reči "jaz bi tudi". Morda pa je res poštekal da je to povezano s hrano, ker sva potem mogla 3/4 ure prej kakor naj bi jedel jest user posted image

igralni center smo sprobali in mu je všeč - še posebej ogledalce user posted image  mi je všeč da imajo dojenčki tako pristno in zdravo samopodobo. Upam da tako ostane čimdlje!

menstruacija - je k sreči še nimam user posted image  in jo prav nič ne pogrešam.

Neposredna povezava do sporočila: 722
13.11.2010 19:07:48   
žabica13
Še to sem vam hotela povedat - za vse ki ste na stekleničkah. V pikapolonici imajo v akciji grelec stekleničk od MAM. Pride 16 eur. Ga imam doma že mesec dni in sem zelo zadovoljna. Gredo noter vse stekleničke, je dosti hiter (čeprav so me navodila prestrašila da bo grelo 10 minut in več, ampak je dosti bolj hitro) in kar je meni najbolj fajn, ena od stopenj samo zadržuje temperaturo, tako da preden grem zvečer spat si pripravim vodo na primerno temperaturo in dam flaško v grelec in grem spat. Ko je dete ponoči lačno (čez uro, dve od takrat) dam v vodo ki je že ravnoprav topla le še merice novalaca. Da ne čaka david preveč user posted image

je pa ravnokar v igralnem centru user posted image  se mu kar dogaja, bolj po naklučju kakor zares tolče po želvici. Še malček pa bova šla spat, ker je čez dan imel le dve zelo kratki spanji, še na sprehodu je bil več kot polovico časa zbujen.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.11.2010 20:18:28   
sky77
Po dogovoru z nimanorwen objavljam datum naslednjega srečanja: sreda 01.12.2010. Za lokacijo se pa še zmenimo. Mogoče igralnica v koloseju?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.11.2010 21:03:50   
naja7
 najprej nimanorwen, ne me tepst, sam ni mi še ratal do pošte prituser posted image vsakič k grem vn doma pozabim kuverto, bom v pondelk user posted image user posted image user posted image user posted image OBLUBMuser posted image user posted image user posted image user posted image

igralni center
, mi prakticeramo že od 7 tedna zdaj ji nekaj časa ni pasalo je kr jokat začela, zdaj pa spet uživa in tut na pena puzlih se fino igrava in telovadivauser posted image user posted image user posted image user posted image

kontracepcija  še vedno čakamouser posted image da lahko začnemo brez pazi tehnikein brez kondomovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črpanje mleka  dojiva se ne že od 7 tedna, ker se je odločila, da moje mleko pač ni dobro....
ampak moje mleko še kar vztraja in se kopičiuser posted image user posted image user posted image zdaj sicer manj ampak okoli 100 ml zjutraj in zvečer iz vsake joške še pride, tistega pa ji mal dam v vodo pri kopanju ostalo pač roma v wcuser posted image

temance so se začele prejšni teden delat vendar samo na zadnjem delu vrh glave, dajem gor olivno olje da se razmehča in potem jo skopam ter počešem, in je vedno manj, laski pa niso kaj ekstra izpadli tam ko pa so so pa odzadi že kar novi vn pršli....

AD3 sem se odločla, da pri 6 mesecih nič prej, ker smo se komaj znebili kolik in je nebi rada zdaj s tem matrala, da mi jo še po teh kaplcah začne zvijat

kravce pasemo od 2 meseca vendar vendar smo jih takrat 1 na teden za par sekund, si nisem upala pretiravat zdaj pa se ona že sama pokonci drži  in tudi bol pogosto pasemo kravice 2x na danuser posted image user posted image user posted image se hoče tudi že iz trebuha na hrbet prekotalit ampak ji rokica še hodi v napotouser posted image user posted image user posted image

partnerstvo moj je bil zelo razumljiv, je imel vsega skupaj 3 mesece sušo in se ni kaj pretirano pritoževal je potem nadoknadiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razume pa tudi da mi sedaj mala vzame veliko časa in da za njega ostane zgolj zvečer kakšna minutka do urce predn greva spat in še to kadar nisem zmatrana in sem pri volji tako da kapo dol mojmo muckuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem vidla 1.12 srečanje sem že mislila, da bom uspela prit, ampak sem hitro ugotovila da nebo šlo ker je moj popoldan v službi jaz pa nimam izpita za avto...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.