žabica13
|
we are sorry verjetno veste kaj vam hočem povedat, in to takrat ko se najbolj potrudit kaj pokomentirat, tudi od plohe trik ni pomagal. No pa dajmo še enkrat... pregledi in cepljenja - čestitke vsem, nas čaka v ponedeljek sistematski + cepljenje. Upam da bo vse ok. Dreamy - ja božček tvoj mali sonček da ga moraš na te oodvzeme iz glavice vozit. Sonček bogi mali igralni center - komaj čakam da ga jutri sprobamo (ni še prispel domov, ker naj bi ga ati danes v lj kupil - upam da ni pozabil). Je pa v BC v akciji, znižan za 40%, in pride 29 eur. Tako bo naš sonček poleg tlačenja rokic v usta upam imel novo zabavo. S temi rokicami je res prav "grozen" ratal. Jih tlači non stop v usta, če rata kar obe hkrati , prej ko je zaspančkal jih je še v spanju probal tlačit v usta! Jaz mu pa probam dudo tlačit v usta, ker imam še zmeraj raje da ima v ustih dudo kakor dve roki naenkrat. Je bil pa hecen danes zjutraj. Jaz sem še napol dremala, on pa je bil poleg, ob 6 naprej ko čukec. In je frajerček še meni probal svojo rokico v usta dat lepo da je solidarno moje dete spančkanje - imamo kar že nek spalni red. Spat gremo najpozneje ob 20-ih (če ne rata sitn), in ponavadi spi do cca. 1.30, ko pojeva, po mlekecu takoj zaaja nazaj, in spi do cca. 5.30-6. Takrat pa je prav odvisno kakšen dan uzaspi nazaj še do 7-8, kakšen dan je pa kar akcija. Spi pa prvo rundo v zakonski postelji (ker se uspavava tako da se jaz uležem poleg, ga božam po bučki), ta naslednjo če rata v svoji, ta zadnjo jutranjo je pa obvezno spet v zakonski postelji, ker edino če ga božam po glavici je še možnost da še malo zaspi dojenje - oh ja....oh ja...ursah zelo podobno kot pri tebi je pri meni. Moje dete se dojit več noče, razen morda ponoči. Če ga probam dojit podnevi se začne tako dret, kot bi ga kdo iz kože dajal. In si enostavno stiskam mleko potem. Na črpanje ga imam čez dan nekje 60 ml, edino zjutraj je več. Tako da imam na dan 2-3 obroke . Aja, na levi strani mi ga je popolnoma zmanjkalo, edino še na desnoi je. Tudi jaz bom dokler bosta recimo vsaj še en obrok črpala, ko bo pa manj se pa ne mislim več matrat (in pol stvari zaradi tega ne jest). David je očitno s flaško prav zadovoljen. Kaj čmo, tako pač je, se tudi ne sekiram več tako kot sem se. Pa tudi črpam ne vedno prav na 3 ure. laski in temence - lenny tudi mi smo žal dobili temence. Ga tudi jaz mažem z mandeljevim oljem, vsak drugi dan se kopava in pereva glavico (in ostale s krpico), češeva laske (kar jih je še ostalo), pa se jih tudi še nisva znebila laske je pa imel ob rojstvu res dosti, zdaj je pa vsak dan bolj pleško. A še zmeraj lep lep Tako, v upanju da ne bo we are sorry pritiskam potrdi
|