nimanorwen
|
ojla mamice. evo med uspavanjem bom probala kej napisat ... pr ns je obsedeno stanje. jest napol bolna, pa zobki rastejo. ja, vem, da je zgodej, ampak sm bla pr gospe, k je zobna asistentka in je to to .. mi je dala neki gel, sm ni nekega učinka ... zdele k sm jo nafotrala mi je pa še komplet use skor 2 deci zbruhala, sm mogla preoblečt njo, sebe pa še prevleke za kavč dat prat ... zoja joka ful, tečna za znoret, nč ji ni ok ... pa drgač full ni tečn otrok, tk da tegale prou nism navajena joka, ma kaj joka, TULI res k ena zverina, čist upraviči svojo ljubkovalnico ... dns sva mela z mojim 7 let, kar sva skp in me je pelou u kitajsko sm sva mogla mal hitrej spokat, kukr sva mislna, ker je tamala čist znorela tm ... tk da naju na srečanje verjetno ne bo, ker mi ni fore vlečt jo okul. pa še moj dela, ampak to bi že koga nažicala, da bi me pelou, nazaj pa magar na vlak ... ampak take je pa res nimam srca vlečt s sabo. sicr pa predlagam srečanje vsak mesec, da ne bo tistim, k zdej ne mormo/jo, tuk bed pa magari usakič drgje, da ne bo zmer u lj ...naslednič magar bl prot primorski, bi tinky, ooooo in aisha86 zihr ble vesele, me se lhk pa po 2 v avto napokamo ... pa žabice13 na srečanje ne bo, gre v gorico. jogi - jest ga bom kupila v ikei, je pa en okul 20eur, drug 60 in ta 3. 90 ... uzela bom unga za 60. spanje čez dan - ne spi čez dan NIČ. ukinjanje dude - mi mami doskat pove, kk je blu pr men - aprila sm bla en let stara, pol smo jo julija pa "pozabil" na morju ... tk da menda sm prenesla brez večjih travm (po nekajdnevnem joku ob večerih). hehe od mami bratu, k je biu mejhn, so pa natvezli, da je dudo sosedova muca odnesla mladičkom ... in je šu stric, k je že hodu, poiskat sosedovo mačko (k jo je drgač zmer božou) in jo je menda "pretepu" za kazn, k mu je dudo ukradla .. najbrž odveč pisat, da se ga je pol ful izogibala plenice - mam jih od dm in sm ful zadovolna ... nism opazla, da ne bi ble kej vpojne ... so mi pa tut od milerja ok. ČESTITKE VSEM ZA NOVE MERE IN KILOGRAME kako so pa vaši kej cepljenja prenesli? limma - ja, odvajanje od palčka zna bit problem ... moj najmlajši brat je str 11 pa ma še zmer probleme s tem ... k ponoč v najglobljem spanju še zmer avtomatično da prst v usta ... in se mu pol po žnablcih vidi, da je sesou in je čist nesrečn ... da problemov z zobmi ne omenjam ... nej se na dudo navadi, res, kr vztrajej da nema palčka ... magar rokco v rokavičko ... evo, to je to za dons...sm mislna, da bo dns kej , pa je mož zasmrčou že ob 9, ga je zgleda obilno kosilo v kitajski čist izmučlo nč, najbrž se zdej spet par dni ne bom oglasila ... tk da uživejte na srečanju ... sej če bo bolš, pa prideva. papa
|