barbet
|
Mi pa na srečo danes že spimo. Naša je tudi navajena, da jo po večernem kopanju dam v posteljico in potem ob petju ali pravljici pa mal čohanja zaspi. Samo zadnje štiri dni pa to nikakor ni šlo Danes je pa spet stara princeska . Zdaj pa mal pokomentiram, potem pa grem mal slikce urejat -mogoče bom pa kako na fb končno dala (preveč itak ne, ker sploh moj dragi tega fuuuuul noče). Jaz sem pa zdajle polna energije, čez dan sem pa bila čist vremenska, kot megla - popoldne sva kar složno pol ure zaspali. Je pa imela danes sralni dan - dvakrat ful, pa dvakrat majčkeno in za nameček še v čebriček - sem jo ravno hotela vzet ven in se začne nekaj napenjat, sem mislila, da bo le prdnila, ma ne, samo barvat se je voda začela ... ko sem poklicala, ni verjel, dokler ni videl Igralni center - naša je včasih rada notri, včasih moram bit pa zraven Se je pa danes popoldne ful lepo igrala notri, potem se je nekaj jezila, potem pa tišina ... je kar zaspala, mož sploh ni mogel verjet, če je par sekund nazaj še čebljala. novo leto - bomo kar doma. Se spomnim na lani, ko mi je bilo prvič v življenju super bit doma (seveda, ko mi je bilo pa slabo - včasih mi je kar smešno, kaka sem bila in čemu mi je bilo slabo) tinky - bogi Treba mislit na to, da vaje pomagajo!!! kai 1 - kako eni ne znajo jemat krvi Enji so zadnjič vzeli, pa je rekla, da pri dojenčkih dlje teče in naj dolgo držim - pa sem hitro pogledala in ni bilo nič videt pamperske (nemške)- šment - sem danes ugotovila, da premočijo ( ne pride mimo, ampak ob robu prav premoči, ko je ful urina in drekca zjutraj prstki in rokice v ustih - naša mora skoraj vedno imet nekaj v ustih - še v vodi nosi vse v usta, če pa ničesar nima pa prstke. je pa spet mal pozabila na palček ponoči (čeprav: ne hvali dneva pred nočjo) nimanorwen - ma kaj ti spiš le po pet ur na dan Jaz bi bila čisti zombič. Pa še moj nizek pritisk menstruacija - meni je prav všeč, da je še ni, pa če je še neki časa ne bo, ne bom nič huda partnerski odnos - midva mava vsake toliko kako krizico (ker kar neki ne znava prit drug do drugega in vsak narobe zastopi sporočila drugega), ampak potem je pa še lepš . Sva jo mela tudi po rojstvu. Najprej je bilo čist noro, pol pa čist kontra - mal hormoni, mal pričakovanja, mal tečnost, mal kr neki ... samo sva na srečo že čez to in se imamo super. - ravno ful ni, je pa nekaj tega in nama je čist hudo. Sva se pa ravno včeraj na sprehodu menila o tem. še dobr, da sva bla bolj na samem, ker če bi naju kdo poslušu, pa še gledu, bi naju postavu v sš - ampak saj se treba mal sprostit in letom neprimerno obnašat ad3 - jaz ji dajem d3 in jo čisto nič ne zvija, po ad3 je bila pa čisti bošček - sem ji pa začela dajat pri 2 mescih Prijetno spanje vam želim!!!!
|