nimanorwen
|
ojla punce! mož je dons čudežno net popravu, tk da upam, da bo zdej delal. dokler ga človk nima, sploh ne ve, kašn luxuz je to drgač sm pa čist nesrečna, k se je spet fax začeu ... se bo treba enkat na tedn do FF odvlečt al pa dvakat, ma se mi že zdej ne da. sploh ne vem, kk bom z mlekom to uštimala, k rabm 100 let da pridem ke in 100 let za nazaj. upam, da mi ne bo jošk razšopal sred vaj hehe sm pa prejle gledala, da mam v omari 12 paklcov tekanee čaja za dojenje zaloga za v primer vojne sm brala tole vašo debato o glavci in tko. in sm opazvala svojo , ker se full rada pokonc nosi ... sm ni nč vidt, da bi jo zategval al pa da bi v eno smer glavco skus obračala. mam v čet pregled, bom p vprašala kaj misli. drgač sm pa tut jest prvič slišala za to. sm čist nerazgledana ejga lenny1 - čaj ji dajem zato, ker k se dere zrt krčkov, je full žejna, mleka pa noče. pa tut zato, k nej bi komarček pomiriu želodček, da ji ne dajem skus tistih sladkih kaplc. sej ga ful mal dajem, spije ga pu deci v dveh dneh. in pa za pregled! se prav kuk je zdej težek in dolg? limma - ti bi lhk biznis s svojim mlekom nrdila upam, da tvoja hčerkica ostane zdrava! si pa ne mislm, da moraš 2 al pa bohnedej 3 hkrati pedenat. tut to me enkat čaka. če moraš, moraš najbrž novamami - bradavice so končno zdrave. in je ne mislm več dojit, dokler mam dost mleka. bomo vidl, kdaj bo začel zmankvat. zaenkat je tale črpalka zakon rutina- naša t.i. rutina je taka, da ji okul pol polnoči dava jest in najkasnej do pol enih zaspi. to je mož pogruntov - ne glede, kdaj ji dava jest, zaspi tm med 24.20 in 24.30 če ji dava prehmal, se pol že ob 5 zbudi ... ponavad se pol zbudi med 6 in 6.30, jo nafotram in aja naprej do pol desetih. aisha86 - nehi zdej pit čaj za neki cajta, pa boš hitr vidla. drgač sm pa zanč v babyju (k sm šla sm gledat, ponavad ne kupujem tm, gledam, dobim idejo in šivam ) kupila komplet za 6 eur - šal, rokavičke in kapca, tak kosmaten, ful toplu. v trkizni in roza - trikat ugibejte, kero farbo sm uzela lupinica - men se zdi, da je Zoja zdej ful manj zverižena, ker je pač zrastla ... ampak jo mam sm v avtu itak. košaro bo pa hmal prerastla, tk da bom kr športn del začela počas uporablat. uršula83 - uau, to pa bo pravi dečko in pol pridna mami maš kšn recept za tuk mleka? men se od mojga čaja že kr mou blede tinky - zakaj pa likaš tetra plenice? in super za cm in kilažo upam, da se hitr pocajta tole zategvanje nč, lepo se mejte, čim mirnejšo noč vsem a še kero bolijo šivi oz. rana? mene je spet začel bolet in to uni, notranji ... učer me je začel in dons naprej. pa nisva nč (k bi vsaj, bi vsaj vedla, kaj je razlog) ... tk da ne vem a mislte, da bi se mogla it g pokazat? k na pregledu je blu vse super.
|