nimanorwen
|
ojla punce. končno mam spet normaln net. čim je mou mglce, prec nč ne dela prekleti mobitel ej drgač pa moj fotr kandidira kle pr ns za župana in sm mogla raznost njegove letake po celi vasici. in iskreno in nepristransko lahko rečem, da bi biu full dobr župan. sm on ni "ritka", tk da kej dost pomoje ne bi mogu narest, sej vsi vemo, kašn tip človeka moraš bit za kej tazga. pa tut na teh letakih je ostou zvest sam sebi, brez kakršnihkoli bednih pocukranih izjav tipa "dajmo si roko", "za svojo občino", "vsi za enega eden zavse". mela sm dons pregled pr ginekologinji. so ble full vesele darilc. pregled ni nč bolu, lepu se je vse zacelil, edin eno kocino sm mela vraščeno tm pr šivih (itak, kdu pa, če ne jest) in zatu me je še zmer full bolel. sej se mi je zdel, da mora neki tazga še bit, sm si sama nism upala prčkat tm okul. zoja podnev še zmer ne aja kej dost, učas mi jo rata mou okul prnest v vozičku (npr zdele, zato vm pa lahko pišem ), sm to ne traja prou doug. spi pa od polnoči do pol 7 zutrej v kosu pol jo nafotram in spi še ke do ene 9, s tem da se ob 8 že začne zbujat in proizvajat raznorazne čudaške zvoke. moj pravi, da žmevla brala vs nism kej dost, ne znese, tk da sm na hitr pokomentiram, kar se spomnim. izhodi - ona je čudežno čist drug človk, če km greva. kavice, šopinge, dohtarje, vse prespi. ne predrema, ampak prou prespi. sm da jo dam v avto, je že koma. ubistvu začne učke zapirat, sm da vidi lupinco mleko - mam ga full. ampak sm se na ta račun zredila 2 kg nazaj sm prou preizkus nrdila in ugotovila, da moram lepo normalno jest (to "normalno" pomen pr men več k ponavad, k morm full pazt skus). sm kaj čmo, bom že pol hujšala. sej bom pilates zdej začela. tk da punce, če mate premal mleka, probejte več jest. pr men pali. in itak ful pit in pa un čaj tekanne še zmer dost pijem. za počivat pa nimam cajta žal. mayci - a si pomilsna na sterilizacijo? če si zihr, da sta zaklučla, se men to zdi ful dobra rešitev. jest bom to najbrž šla, k se mi zdi brezveze s tabletkami filat za prazen nič. in pa za nove mere in grame aisha86 - jest ji jih dajem kr na dudl ... pomoje, če mu nucajo, kr ostan na tej dozi kaplc. zdej grem pa pucat - itak lp, zdej me najbrž spet ne bo neki cajta glede na vreme, k ga obetajo. pozdravček
|