spacebaby
|
Dreamy, nekje sem prebrala, da te čez kakšen mesec, dva ne tiščijo več tolk joški, kot na začetku, mleka je pa vseeno dovolj. Jaz sem se tudi ustrašila, saj sem bila navajena, da sem na 2 uri imela čisto trdi. Sedaj jih imam le še, če SLUČAJNO spi več kot 3 ure! Sem šla pa enkrat izčrpat, ko je bil pravi cajt, pa sta bili precej mehki, sem načrpala 80 ml. žabica13, midva z Davidom imava vsako noč tako Se zbudi ob 2h, vleče 10 minut, zaspi, ga pokupčkam, dam spat, spi od pol ure do ene ure, okoli 3 do 4ih enkrat vstaneva, pol odvisn koliko se zbudi, če se ornk, ga grem ravn zato previt, de bi bil zbujen toliko, da bi mal več pojedu kokr 5 minut, sam ponavad ne deluje, pol greva spat, mogoče spi eno uro, pol je pa že zjutrej.... Ja, sm kar koma, tako imava že cel mesec....... mal več spim čez vikend, mogoče cele 3 ure v kosu, ko ga dragi uštima, pa recimo da zvečer po 20 uri, ponavad tud potegne na 3 ure spanja dostikrat. Drugače je pa še vedno lakota na dve uri..... Čez dan pa najraje zaspi v mojem naročju, tako da tudi ne morem kaj počivat. Največkrat mi zaspi na kolenih, ko se prej malo igrava, potem pa kar malo zadremam z njim na kolenih menstre tud jest še nimam, upam, da bo to trajalo Imam doma Cerazete, pa jih še nisem začela jemati, pa jih bom, sam ne še. nama še vedno ni ratalo...... zadnjič sva probala, pa ni šlo, nej se je še tko počas matral, me je preveč bolelo, sem imela občutek, de se mi kar vse trga! Dobr de je moj potrpežljiv, sam mam jest že tega dost, ker nisva zdej že 4 mesce Zdej pa grem, naš piščanček čivka
|