mayci
|
Dober dan! Že kar nekaj časa se nisem oglasila, vidim, da me je nimanorwen pogrešala.. Mi se imamo še vedno super, moja dva zakladka sta oba zelo pridna, tako večji kot majčken . Še vedno nestrpno čakam na prvi pregled pri pediatru, ki bo v torek, takrat bo stara že skoraj 7 tednov... Polivanje je tudi pri nas na sporedu večkrat dnevno, kakšen dan me že prav skrbi, ker tolikorat polije , zdaj pa, ko berem, da tudi pri kar nekaj ostalih ni dosti drugače, sem se zelo pomirila. Je zgleda tudi naša damica med tistimi jedci, ki kar ne morejo nehati, potem je pa preveč... sva midva že 3 tedne po porodu, nisva mogla več zdržat, ker je bilo že v zadnjih nekaj mesecih bolj sušno obdobje... , amapk sva samo enkrat in potem pridno počakala do pregleda pri G. Zaščita: odločila sem se za tabletke Cerazette, ker mi do kondomov ni.. , mirene in injekcije Depo provera pa tudi ne bi imela... Pričela sem jih jesti prejšnji teden in zdaj že krvavim, feeej... Naj bi se v treh mesecih potem nekako uredil cikel in potem bom videla, če mi ustrezajo, če pa bodo krvavitve kar naprej neredne in pogoste, jih ne bom več jedla. Samo potem ne vem, kaj bomo, ker smo z zaključili... Dojenje zunaj: ga še nismo prakticirali, ker vedno podojim doma, potem pa se hitro odpravimo, kamor pač že imamo namen iti.. Mi pa ni problem tudi v avtu na hitro podojit, še sploh, ker imamo zadaj precej zatemnjene šipe.. Sprehodi: sprehajava se obe zelo radi, mala vedno tako lepo spi v vozičku, tudi po tri ure skupaj, kar notri nikakor ne.. Pleničke: imamo nemške pamperske (zdaj že dva tedna tudi poljske, ker smo jih dobili za darilo), pa nam še niso nič premočile. Pikice in mozoljčki: naša pikica jih je dobila pred malo več kot enim tednom, danes je stanje že občutno boljše, smo jih samo umivali z vodo. Ima pa bolj živo rdeče pikice zadaj na tilniku pod laki, domnevam da zaradi nošenja po rokah, ker je tam najbolj vroče... Oblačenje: notri ima bodi in majčko z dolgimi, spodaj pa žabice ali pajkice in nogavičke, za ven ji čez oblečem še trenirko in dam kapico in copatke. V vozičku ima pa tako toplo vrečo iz pliša in je kot v gnezdu... Nadaljevanje sledi...