|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
19.1.2011 8:56:05   
Zoja Miša
Jutro ena user posted image  naj vseeno bo!

Anita - Ula vse najboljše!user posted image user posted image  Pa naj te mami ubogauser posted image . Lepo praznujte!

Bella, bom močno, močno stiskala pesti.user posted image Prav je da greš, kar bo pač bo. Včasih je treba takole reskirati, pa se kdaj tudi profitira.
Jaz sem včeraj kar tako dobila od user posted image  Nikona D5000.user posted image user posted image user posted image user posted image Saj veste kako dolgo časa sem že govorila, da bi imela en orng fotoaparat...no in sedaj ga imamuser posted image . Zdaj se moram pa res vse naučiti, ga preučiti, iti na kakšen tečaj...pa mogoče to kdaj še vnovčim. To mi bo res v užitek! Komaj čakam, da začnem raziskovati!!!

In še lopar za badbinton je včeraj prišel...v glavnem skoraj kar preveč za en danuser posted image

Pa na večerji, tako napol službeni, sem bila včeraj zvečer. Smo se imeli luštno.
V glavnem, življenje je lepo... (če odmislim službo in vse njene tegobeuser posted image ).

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.1.2011 9:00:25   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro

ja leto nazaj se je pa rodila naša Ula
 (3970g, 56cm, 37cm) in res ne morem verjet da je že leto minilouser posted image ,

Vse najboljše Ula ter veeeeeeeeeliko zdravih dni!   user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.1.2011 9:04:19 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.1.2011 9:01:35   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Atija imamo danes doma user posted image  Jaz imam frizera od 12. user posted image

Tudi jaz imam danes frizerja. user posted image Komaj čakam, ker imam že ornk čupo.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.1.2011 9:04:46 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.1.2011 9:17:35   
Zoja Miša
Krysia, evo naju user posted image

user posted image

user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.1.2011 11:41:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Krysia, evo naju user posted image

user posted image

user posted image

belllezzeuser posted image

murm en dan fraj vzet da grem tud jaz pod kosilko, sm taku čupavauser posted image , nazadnje bla zač.decembra (moj na Tajvanu, mama pri meni)

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1330
19.1.2011 13:01:07   
clara23
Anita, vse naj naj Uli za prvo svečko!user posted image user posted image

Jaaaa, frizer..jaz grem pa jutriuser posted image . Sem bila naročena za danes ob 13h (evo, točno zdaj bi mogla sedet na stoluuser posted image ), pa sem zaradi Markove bolezni morala prestavit na jutri..

Zoja miša, super za fotiča, zdaj pa hitro slikat!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.1.2011 13:01:35   
clara23
aja, bella, bom držala pesti za jutri!!!! Srečno!!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.1.2011 13:06:34   
K_a_t_j_a
Zoja Miša pravi lepotički sta obe! user posted image Pa super za Nikona!! Pridn je tale tvoj. user posted image

Bella02 držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem že od frizerja. Zraven sma še s frizerko, ki me striže spile capuccino in si privoščile malo čveka. Ja kak je tole pasalo. Zdajle pa hitr narest kosilo, riž z zelenjavo, purana v čebulni omaki in ta glavno regrat z jajčko!! Njami! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.1.2011 13:07:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1333
19.1.2011 13:09:42   
Erin
3x hura za copy/paste yeeeeeeey!

Dober dan!

Kakšne lepe slikce ste prilimale....še, še!!! =))

Zoja Miša, čist druga z dolgo čupco, sem te komaj spoznala...pa super za nikona...se spomnim ko si bla pri meni, že takrat si govorila da ga hočeš...pa je to leto in pol nazaj.. uf si bla potrpežljiva... zej se pa le nauči pa uživaj... pa pripravi se da ne bo več samo nekaj slikc naškljocanih na mesec ampak po sto in sto na dan, hehe =)) Te zasvoji ta mašinca..
Ula, še tukaj vse najboljše!

Pa super vsem za frizerja...jaz sem tudi šla kake 3 tedne nazaj in odstrigla cc 15 cm las, ajajaj.. mi je blo kr hudo, ampak sem mogla, so ble že uničene konice...pa itak imam še vedno zlo dolge, le niso več do pasu =(

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
19.1.2011 13:12:42   
Erin

jutro

ja leto nazaj se je pa rodila naša Ula
(3970g, 56cm, 37cm) in res ne morem verjet da je že leto minilouser posted image ,

37 cm obseg glave?! Ojej, jaz sem imela pri Tilnu 36 pa me strgal v vse smeri... si bla kej strgana... no pa je šla tolažba da majo bejbe manjše glave =S

Neposredna povezava do sporočila: 1335
19.1.2011 13:15:04   
Erin
Ah kaj mi je pa sedaj nardilo iz posta???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
19.1.2011 13:18:35   
anita goitan
Erin nič šivana, boš vidla tud tvoja pupa bo kot ribica ven zaplavalauser posted image  in to ti tudi želim!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
19.1.2011 13:25:59   
Zoja Miša
Wiiii, hvala za pohvaleuser posted image .
Erin, ja res je bilo tako. Potrpežljiva, ja no. Ampak sem zdej še tolk bolj vesela, ker jaz res nimam denarjauser posted image , moj vse plačuje in potem me še takole razveseli. Pohvalno, ja.user posted image  Res se hočem dobro naučiti...mogoče kdaj res še kaj iztržim iz tega.

Katja, super za frizuro, zdaj se nm pa pokaži, no!

Clara, je Mark bolje?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1338
19.1.2011 13:29:05   
Erin
No in kaj je pri nas novega...

Tilna hodim po kosilu iskat pa mi je vedno manj stvari jasnih na mojem šihtu... npr.. kosilo imajo ob 11h, ko ga pridem iskat ob 11.20 že vsi ležijo - kolk hitr jejo, pa se umijejo ne razumem, vem samo da doma za hranjenje in umivanje po kosilu porabimo min 30 min... al pa imajo po novem odkar sem na bolniški prej kosilo.. no, pa še ena zadevšna... letos je bil v vrtcu 10x, od tega je bil ko sem ga prevzela 9x pokakan... in danes kot zanalašč ko sem to omenila ni bil in seveda napad name obeh vzg /sodelovk da  se to šele meni pokaka..pa jima lepo rečem, samo d anaj ga po kosilu preverita ker ga očitno po njem zvije in pa poudarim da je možno tudi to da se sprosti in pokaka šele  ko je z menoj v garderobi - samo ga ne vidim napenjat niti počepvat... vse sta zastople kot napad na njiju, in očitno ker sem sodelovka si nesramnost lahko privosčita al kaj.. poden od odnosa... a imam mogoče kaj manj pravic in spoštovanja če skupaj delamo...ja šit, ne bi si upala ugovarjat staršem mojih otrok v skupini in vedno strmim k temu da sodelujemo in upoštevam njihove želje, da pa zame to ne velja kot starša... moja mami in G. sta že čist ven padla kaj se grejo, jaz pa ne upam niti vprašat kaj je z mojim otrokom oz kaj komentirat ker sta moji sodelovki in nočem kvart odnosov.. danes izjemoma da sem to pojamrala in odziv je bil...sem se pa že  najavila na govorilne ure...
Mal sem pojamrala, se opravičujem...

In pa še nekaj lepega... naš T. je končno začel nekaj govorit, sicer večino nerazločno ampak napredujemooooo, juhuuuuuuuu!!!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
19.1.2011 13:30:39   
Erin

Erin nič šivana, boš vidla tud tvoja pupa bo kot ribica ven zaplavalauser posted image  in to ti tudi želim!
 Uuuuuuu blagor tebi, fouuuuš =))))
Ja jaz tudi upam, hvala, mogoče bo res lažje ko pa je že Tilen vse nategnu kar se je dal ccc =D

Neposredna povezava do sporočila: 1340
19.1.2011 13:31:10   
gajka

Erin - Zara je imela 36,5 cm, Rok pa "komaj" 34, pa je že Rok hitro bil ven, Zara se je pa dobesedno izstrelila! V drugo je ful hitreje in bolj na izi, edino boli še pa vedno. user posted image Pa prav smešno je, ko imaš v P kakšno frišno in izgubljeno mamico za cimro, ti pa že vse obvladaš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.1.2011 13:35:46   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Erin - Zara je imela 36,5 cm, Rok pa "komaj" 34, pa je že Rok hitro bil ven, Zara se je pa dobesedno izstrelila! V drugo je ful hitreje in bolj na izi, edino boli še pa vedno. user posted image Pa prav smešno je, ko imaš v P kakšno frišno in izgubljeno mamico za cimro, ti pa že vse obvladaš. user posted image

Ja šmenta a še celo tko, hehe.. ja, smo babe bl brihtne ane ;)))
Sem bla pa jaz ful vesel ak sem bla sama v sobi v P, pa upam da bo tokrat tudi tako, bom prosila za svojo sobo.... ker... tisti ki bi z menoj delila sobo pri T. bi se zmešal ker je zamenjal noč za dan, pa bog ne daj da se kaj takega ponovi oz da sostanovalka dobi takega otročka, se pa men sfuzla... pa raje imam mir...uf, upam da bo...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
19.1.2011 13:38:52   
anita goitan
Erin  ja v svojo sobo, tud jaz jo imela, ampak zgolj slučaj..sicer sem samo eno noč spala, potem pa že šla domov.

Btw, kaj danes izvem, da mi delodajalec plača uro da dojenjeuser posted image ...kar ne morem verjet in seveda v petek me čaka potrdilo P v ZD.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.1.2011 15:13:30   
gajka

Btw, kaj danes izvem, da mi delodajalec plača uro da dojenjeuser posted image ...kar ne morem verjet in seveda v petek me čaka potrdilo P v ZD.

Neverjetno, imaš pa res srečo z delodajalcem. user posted image So redki taki.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.1.2011 19:44:02   
sayuri
Ula, vse najboljše user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.1.2011 9:58:47   
tejkaz
Ula, vse najboljše user posted image user posted image

Bom kratka, ker se ukvarjam z birokracijo in sem zasuta z papirji. Sem prišla samo malo zadihat.

Zoja Miša, luštni sta obe. In user posted image user posted image za fotoaparat.

Erin, user posted image user posted image za Tilnov govor.

Pri nas je bil tudi 2 porod full lahek. Intenziven tako da sem jokala od bolečin ampak je bilo v 40 minutah vsega konec. Pri Evi pa 12 ur user posted image

Bella, srečno na izpitu.

Nič grem nazaj v papirje. Moram ugotovit kam so izginili 4 čuki.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.1.2011 10:54:42   
Zoja Miša
Danes ni moj danuser posted image .
Kaja Lina ga je ponoči svirala, mislim, da je bila luna kriva. Jaz nisem mogla zaspati nazaj, ko pa sem, pa sanje take, da te na rit vrže. Sem se zbudila, pa ne ravno utrujena, naspidirana z nekim čudnim adrenalinom.
Potem me razjezi službauser posted image , zopet imamo mraz, ker peč ne dela. user posted image  Res sem sita vsega. Krizni manager, al kar koli je pač bil, je zbežaluser posted image . Ma ne vem, z direktorjem sta se neki spičila, pa ga ni. Pa sej če mene vprašaš, je itak sam drek mešal. V glavnem nekaj 1000 eur je dobil pa ga ni. Vseeno je dobil več, kot jaz v 5 mesecih. Pizuser posted image  ko takole pomislim, mi res film poči. Zdej imamo pa kup enih dolžnikov, s katerimi se naš direktor kar nekaj po kaobojsko meni in potem sedaj nimamo nič user posted image . Jaz pa res totalno brez denarja. Pa vinjeto bo treba kupit, pa avto registrirat... V glavnem, žalostna, jezna...

No pa sedaj imam eno vprašanje. V ponedeljek imam en razgovor, pa me zanima kaj menite, ali naj povem zakaj dejansko menjam službo - ker imam vsega polm kufer?! Ali to ni tako dobra ideja? Ampak na dosedanjih razgovorih sem bluzila nekaj o tem, da želim nov izziv in bla, bla...pa se mi včasih zdi, da mogoče nisem bila glih prepričljiva... No ne vem... Najraje bi šla tja in jim rekla, da naj zaposlijo mene, da bom nardila, glih kar čjo, samo da se rešim tega tu!? Joj res sem nesrečnauser posted image .

Se opravičujem za jamranjeuser posted image .

Erin, tole kar si ti pisala, se mi nikakor ne zdi prav! Mislim, sodelavke gor ali dol, v tej vlogi si ti mama in lehko bi te tako tudi obravnavale. Si pa v zoperni situaciji, ja. Si mogoče pomislila, da bi šel tja tvoj in jim on svoje povedal? Potem ne boš čisto osebno vpletena? Samo ideja je... Jaz pa ti želim, da se ti vse pošlihta in da bo Tilen previt, ti pa zadovoljna! Pa sporoči, kako se je odvilo, me prav zanima!
Pa itak, porod bo tik tak. Kako bi bilo kaj pri meni, ko je že prvi bil ultra expresen, od oteka vode do poroda cca 3h.

Anita, super, lepo od njih! Pa punci (na FB) sta pravi lepotički!

Clara, a si se olepšala?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.1.2011 10:55:19   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  mora bit!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.1.2011 11:19:29   
anita goitan
zoja miša tvoja user posted image  lepo diši, hvala.

Osebno ne bi se spuščala v službo (to da imaš pol kufer itd.), raje nakladaj o izzivih, pa referencah ki jih imaš, pa tiste solate...joj se mi smiliš, ma upam da ti uspe, res.

Punce, v pondelk sem naročena k frizerki ob 6.50user posted image , jp, se mi je prilagodila (za € itak vse), potem bom pa še on time na EFju (slabih 10min iz Domžal do Bežigrada) in to z new look, ma ku stare gospe ki ne morejo spat pa preden gredo k maši še h frizerju zavijejo, sam men pop.ne znese, edin s puncama, to je pa nemogoče.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.1.2011 12:02:20   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Clara, a si se olepšala?user posted image

Ne še, ob 17:30 imam urouser posted image user posted image . Pa objemčke za vse tole sranje ki ga imaš službo..joj, mene vse to še čakauser posted image

Moj akcijski projekt je sfiniširanuser posted image user posted image . Še 1x ga preberem, popravim lepotne napakce in ga pošljem profesoriciuser posted image . Sem tako vesela, da bi kar zavriskalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?