|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
17.1.2011 14:45:06   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dan user posted image

Vikend smo preživeli nikjer drugje kot pa na sončku. Super je bilo. V soboto okrog Blejskega jezera ter kofetkanje na sončku, v nedeljo pa okoli ta velikega Velenjskega jezera (7,5 km). Oba sta obakrat celo pot hodila. Zvečer pa tako utrujena, da sta iz sobote na nadeljo spala 14 ur user posted image

user posted image  bravo user posted image  to je lepo..
Tudi naša je veliko prehodila v nedeljo user posted image  Prvo Robanov kot v Logarska Dolina (poti nazaj cca. 1uro in 15min smo hodili nazaj) Potem Velenjsko jezero user posted image  Obožuje pri hoji kar me veseli. Me prav zanima, če bo Aljaž tak user posted image  ker trenutno kaže, da bo len user posted image  ko je Neža začela hodit si jo komaj z njo kam peljal v vožičku. Aljaž pa ljubi vožiček...
Glede spanje.... je isto spala kot ponovadi (je tudi prišla k nama sred noči, da jo je moj nazaj dal v posteljo)
Tudi jaz sem omenjala Bled in to bomo naslednjo lep vikend, ko bo možek doma. 
Vikend je bil prekrasen user posted image  kakšno vreme!

Danes sva z Aljažem šla k mojim, da sem si avto oprala in notri po sesalila user posted image  Super je, ker imajo vročo vodo tudi v kleti, da imaš lepo toplo vodo med pranjem. Mi je bilo škoda, da bi šla v avtopralnico, ker je bilo tako sončno že zjutri. Danes gre mama po Nežo, da bo naša extremno vesela čez pol ure user posted image

Komaj čakam, da user posted image  pride domov, da gremo še skupaj na sonček.

Grem našega fantka nahranit (spal samo do 13:30), da potem gremo "spet" na sončeeeeeeeeeeeeeeeek user posted image  

Upam, da ste vsi lepo preživeli prekrasen vikend user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.1.2011 14:56:36   
Neža7
par slikic user posted image  od jezera sem čist pozabila slikat user posted image  nekaj imam tudi na mobitel user posted image

tako sem zaspal na mamin hrbet user posted image
user posted image

Čakam na svoj sendvič, da bom imela energijo za na pot nazaj user posted image
user posted image

Neža in ati (blizu atija sem se držala, ker je nikjer je bilo še malo ledeno)
user posted image

kako mi je fajn user posted image  celo pot je pojala user posted image
user posted image

Aja! sta si tudi preveč McDonalds delila user posted image  ne, ne bo prišlo v navado user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.1.2011 8:59:35   
anita goitan
jutro oz že skor dober danuser posted image

Neža user posted image  uau pridna tvoja punči, ja je kar treba otroke fajn zjagat da ne sitnarijo. Pred poletjem Zoji kupiva ene ornk pohodne čevlje in potem via v hribe, moji cilji so: Dolina sedmerih, Krnsko jezero, Viševnik, pa razne planince ki jih imamo čist blizu Kamnika.

Moj user posted image  je dns sanjal dvojčke, sicer z nekaj mesečnim razmakom, pač sanje odklop, pa da je blo vse lepo pošlihtano, nič joka, vse skulirano doma..ja ja in potem ga je Ulin jok zbudiluser posted image

Šibam po delu

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.1.2011 9:02:16 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.1.2011 9:30:41   
Neža7
Dobro jutro user posted image

Spet lep sončni dan user posted image  Pravkar sem Aljaža nahranila in se greva hitro urejat in lepo zunaj.

Anita.... Uf! saj tvoja Zoja je tudi extremno pridna, ko pride do hojo user posted image user posted image
Res je zelo dobro, da se zgodaj začne... Jaz se sebe spominjam, ko sem bila cca. 10let stara in nisem bila navajena na hojo in sem celo pot jamrala user posted image  dokler nisem v Slovenijo prišla niti pomislila nisem na takšno hojo.
Moji cilji letos so  user posted image  Velika Planina, Menina, Raduha (?) Smrkovec. Zaključek pa Uršla Gora.
Te še nisem slišala o katerih si ti omenjala. Sem bolj navajeni hribčkov na našem koncu.
Sem imela en super spletni link za manjši in seveda večji gore (na te mene ne boš videla dokler se Aljaž znebim iz hrbta user posted image ) po Sloveniji ampak se ne spominjam link user posted image  lepo ti vse povej o prešpoti do cilja itd...

Lep sončni dan vsem želim user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.1.2011 9:33:12   
Neža7
aja! glede sanje... Jaz sem tudi prejšen mesec sanjala o nosečnost user posted image  par dni za mano pa še možek user posted image  kriza in Pariza user posted image user posted image user posted image user posted image  ne hvala user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.1.2011 9:43:29   
anita goitan
Neža uporabna spl.stran: http://www.hribi.net/

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.1.2011 11:45:20   
gajka
Kar nehajte mi lušte delat s hribi! Pojma nimam, kam bi lahko mi z Rokom prilezli (Zara bi bila itak v ruzaku), ker midva z user posted image si takooo želiva spet malo vhribe hodit, mulc pa po 1 km že začne v mojega silit, da naj ga na ramah nese. user posted image Beda! Ali pač razvajeno dete? user posted image Mene namreč nikoli ne prosi, da ga nesem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.1.2011 11:58:27   
Zoja Miša
Uh, malo mi dnevi uhajajouser posted image . Ampak če je pa tak lep sonček...user posted image  
Mi smo vikend tudi na sončku preživeli. V soboto sicer doma in okoli Trzina. Smo se žogali, s kolesom vozili, sprehajali...v glavnem, luštno. Celo spala je 1h.
V nedeljo smo mi bili na Blejskem jezeru (vidiš Tejkaz, če bi se zmenili, bi lahko šli skupaj)user posted image  Sicer meni, niti mojemu ni bilo tako všeč, ker je preveč gužve. To se trumoma sprahaja foljk tam okoliuser posted image ...Mislim čist preveč gužve. Pa za najt parking moraš imeti že fejst srečo (no, HB smo jo imeli). Ampak res, mi je bilo žal, da se nismo do Bohinjskega peljali, mi je tam veliko bolj všeč! Ampak dobro, bili smo na sončku in to je važno.
Včeraj sva bili s Kajo Lino še doma, oz. sva šli v Šoštanj k frizerju (sva obe lepi, lepiuser posted image ) in k našim. ''Je luštno'', je rekla Kaja Lina, ''ker je sonček''. user posted image
Danes je Kaja Lina še kar doma, je prišla druga babi jo malo še mirkat, pa da da bodo šli ven na sončka...jutri gre pa mala gospodična spet malo v vrtec. Da ga ne bomo res za BZ plačevaliuser posted image . No, ampak zdej je zdrava, kako dolgo pa bo trajalo...
So tudi pri nas zdesetkani. Prejšnji teden jih je bilo 7 od 14-tih. Za ta teden ne vem.

Jaz sem avto peljela v popravilo. Imam nadomestnega, enga hudga Cliota so mi dali. Prav fajn jeuser posted image . Jutri bo moj že gotovuser posted image .
O, glih so me klicali, da je cel odbijač spodaj zanič, da bo več dela...avto predvidoma v četrtek. Hmmm...jaz pa sem mislila, da je le mala praskicauser posted image .

Bella, tole glede izpitauser posted image . Ampak za obupati ni...saj bo!user posted image  Če rabiš kakšno kavo, za dvig morale, mi javiuser posted image

Anita, pogledala na blog...wau res lepo. Veš kaj, če je tvoj potem tako priden...pa naj kar okoli hodi. Pa še k nam naj kaj pride, če mu preveč elena napoto hodi.user posted image  Ti pa malo več jest, alo! Kako češ drugače dvojče metuser posted image

Neža, super slike in pridna Neža pri hoji (Tejkaz tvoja dva tudi, wav!). Pri nas se gospodični tudi ne da preveč. Sam za silit pa tudi ni, vsaj hribe po mojem...Imam kolega, ki so ga kot malega silili hoditi...hribov sedaj noče niti povohatiuser posted image .
In avto si oprala, pridna. Jaz upam, da mi ga bodo na servisuuser posted image .  Pa vidi se iz postov, da si sedaj polna energije...in bolj dobre volje. Sem vesela zate! Kg bodo pa tudi začeli puhteti, boš videla! Pa lepe fotke!

Gajka, to je še o.k. Naša Kaja Lina, hoče, da jo nosim izključno jazuser posted image . In kaj veš, mogoče se do pomladi, poletja že obrne in bo Rok hodil, kot velik.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.1.2011 12:33:41   
gajka
Jaz sem bila tudi danes že na servisu z avtom. Sem včeraj hotela vitreks noter nalit, pa se mi je ročka pod havbo tako bedasto zataknila (menda za neko plastiko), da se havbe ni dalo ne odpret in ne orng zapret. So vsaj na servisu hitro zrihtali, pa itak vsa spada pod garancijo. Pa končno sem avto malo oprala, ker sploh ni bilo več opazit, da je sicer bele barve! user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.1.2011 12:40:04   
anita goitan
zoja miša   sanje so bile od mojga user posted image ..in če se 10kg zredim, ja potem pa lahko začneva delat na novem projektu user posted image user posted image  sam ne na duplo!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.1.2011 12:54:58   
clara23
Dan,

mi smo spet bolniuser posted image . Se mi že prav trapasto zdi vse skupaj..1 teden v vrtcu, 2 tedna doma..pa se lahko spet poslovim od roka za izpituser posted image . Mah, samo jamram...uživajte na sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.1.2011 13:00:06   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša   sanje so bile od mojga user posted image ..in če se 10kg zredim, ja potem pa lahko začneva delat na novem projektu user posted image user posted image  sam ne na duplo!!

Jaz imam 20kg preveč, da tebi dam 10kg user posted image  ŠE KDO RABI DODATNIH 10KG user posted image user posted image
Hvala za link user posted image  grem kar pogledat.

Gajka... Mi še vedno imamo nahrtbik za Nežo, če jo rabimo jo damo notri, da sva oba kot mula user posted image user posted image user posted image  Aljaž je tudi skoraj tako težek kot Nežauser posted image  Do poletje upam, da bo ati imel Alajža in midve z Nežo peš..
Jaz že vidim, da bo Aljaž bolj len (ampak, da se motim)

Sprehod je bil prekrasen user posted image  sonček sije na polno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.1.2011 13:03:22   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kar nehajte mi lušte delat s hribi! Pojma nimam, kam bi lahko mi z Rokom prilezli (Zara bi bila itak v ruzaku), ker midva z user posted image si takooo želiva spet malo vhribe hodit, mulc pa po 1 km že začne v mojega silit, da naj ga na ramah nese. user posted image Beda! Ali pač razvajeno dete? user posted image Mene namreč nikoli ne prosi, da ga nesem. user posted image

Čist isto je pri nas, le da Jan začne po parih metrih tečnarit, da ga naj moj nese. Groza! Pa tut v mojo mamo sili, v mene pa ne, ker jaz ga itak ne smem nosit, niti ne popuščam. Včasih grema z vrtca celo pot peš (malo več kot 1km), pa mi nič ne tečnari.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.1.2011 13:05:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Dan,

mi smo spet bolniuser posted image . Se mi že prav trapasto zdi vse skupaj..1 teden v vrtcu, 2 tedna doma..pa se lahko spet poslovim od roka za izpituser posted image . Mah, samo jamram...uživajte na sončku!

user posted image user posted image user posted image  Upam, da boste čimprej zdravi. Ali je to 1. leto za vrtec? če je, je to zelo pogosto na žalost user posted image
Ah! poznam to na žalost user posted image  že 2,5 leti delam 1 IZPIT user posted image  (ta zadnji) mene so pa ovirali user posted image ... Komaj čakam, da dam Aljaža v vrtec, da se ga lahko lotim in do poletje, da je urejen!!!!!!! potem samo še diplomo in še potem pošteno napijem user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.1.2011 13:07:08   
K_a_t_j_a

Dan,

user posted image   user posted image user posted image user posted image za čimprejšnjo ozdravitev.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.1.2011 13:13:32   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, super slike in pridna Neža pri hoji (Tejkaz tvoja dva tudi, wav!). Pri nas se gospodični tudi ne da preveč. Sam za silit pa tudi ni, vsaj hribe po mojem...Imam kolega, ki so ga kot malega silili hoditi...hribov sedaj noče niti povohatiuser posted image .
In avto si oprala, pridna. Jaz upam, da mi ga bodo na servisuuser posted image .  Pa vidi se iz postov, da si sedaj polna energije...in bolj dobre volje. Sem vesela zate! Kg bodo pa tudi začeli puhteti, boš videla! Pa lepe fotke!

Ja silit res ne moraš. Se že na otroka od malega vidi ali bo za to ali ne. Mi ne hodimo na visoke gore, ker tudi jaz ne pridem gor user posted image  Imam raje, da jo gor nosimo in da dol gre sama čeprav je malo sitna na začetku, ker bi sama hodila tudi gor ampak po slabih 10min utihne in samo uživa naravo okoli sebe.
Uf! za kg se moram kar truditi user posted image  med user posted image  mi grejo hitro dol user posted image  ni nogike!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.1.2011 13:15:55   
clara23
Hvala za pikapoke..

Neža, ja, to je prvo leto v vrtcu..katastrofauser posted image . Pa moji izpiti drugače kar lepo grejo, ampak letos, ko sem mislila bit še posebej "pridna" in celo skušala diplomirat v tem letu, je pa skoz neko sranje in še za sproti komaj da popedenam obveznostiuser posted image . Pa še en kup enih seminarskih imamo kot predpogoj za izpit..
Drugače daš pa lahko ostalih 10kg meniuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.1.2011 13:18:02   
K_a_t_j_a
Neža in tejkaz user posted image user posted image user posted image za vajine pridne pohodnike. Tudi jaz upam, da bo kdaj Jan tako rad hodil.

bella02, o ti strela, kak so smotani z izpiti. Vem kak je to smotano. Jaz pa še vedno čakam na podatke od somentorce v podjetju, mi že cel teden obljubla po mailu, da mi jih pošlje. K user posted image naj gre vse skupaj! pa zdaj imam čas, ko je Jan v vrtcu.

Mi imamo pa trenutno hudo krizo zjutraj z odhodom v vrtec.user posted image Jana po moje tole vse skupaj zelo zmede, ker je zaradi bolezni doma in se pol lepo navadi bit doma. Včeraj in danes zjutraj je bilo res hudo, trma, zvijanje, da ga z muko oblečeš, cviljenje in jok... Sem kar  malo user posted image , ker je bilo na začetku vse tako lepo. Ko pa pride v vrtec se še kar joče v garderobi in zganja trmo, v igralnici je še cca. 2 minuti jok, potem pa je čist normalnin pridn čez cel dopoldan. Celo na kahlico je začel hodit v vrtcu in tudi doma smo prvič malo napolnili kahlico (je lulal). Ga z mojim motivirama z Lumpi štampiljkami.
Jaz pa še kar čakam na izvide, upam da tole pomeni, da je z našo živahno pikico v trevuhu vse ok.

Nič letim skuhat kosilo, posodo pomit in po Jana. danes grema spet peš domu, ker je tak lep sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.1.2011 13:59:55   
gajka
Oh, te kile! Ene bi jih rade manj, druge več (mi je prav smešno tako izjavo slišat, blagor vam!). user posted image Jaz sem tudi med tistimi, ki se rabijo malo "oklestit" odvečne teže. Ja, sem 3× šla tečt. Prvič so me kolki boleli, drugič sem imela musklfiber, po tretjem poskusu (včeraj zvečer) me totalno kolena bolijo. Saj ne vem, a bom prej v formi, ali v invalidski penziji! user posted image
Sem na Zaro malo jezna. Je to en izbirčen deklič! Imam poln kufer pripravljanja hrane zanjo, ker se trudim in kuham, umažem malo morje reči, potem pa dečva poje 5, mogoče celo 10 žličk, nakar začne pridno v mene pljuvat hrano, da je ona umazana, pa jaz, pa stolček in vse okrog... user posted image In tako pri dobrih 7 mesecih poje komaj kaj goste hrane in živi še vedno praktično skoraj samo na mleku. Presneti mladič!

Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.1.2011 14:11:37   
anita goitan
gajka čak da jaz začnem kaj trimčkat...jao bom tud vsa polomlena

In Zari začni ponujat hrano tako kot jo skuhaš celi familiji, boš vidla bo jedla. Pri Uli nisme nič posebej kuhala, ok 1.mesec (6m.) ma čist malček sem improvizirala, nisem sploh imela ne časa ne volje (obe doma) potem je pa začela jest vse: juho, pašto, golaž, polento,kruh, sir, sadje vse...in sedaj dobro je + ko pridem domov mi takoj dvigne majco in poje na obeh dojkah, pa potem čez dan še kdaj, zvečer pa že itak ptički čivkajo.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.1.2011 14:24:50   
Krysia
Izgubljena duša se vrača user posted image

No, mi smo pa ta vikend čist zgrešili ... smo se v nedeljo spravli na morje in je blo povsod lepo, sam na morju ne user posted image Napoved je bla, da bo ob morju mal dlje megla, ampak da bo pa cel dan oblačno in ne bomo vidl niti enga sončnega žarka, nam pa noben ni povedal ... No, ampak smo si vseen naredil en lep dan in smo užival. Nazaj grede je pa naš izbirčni otrok pojedel veliko količino večerje v gostilni user posted image Juho mi je strgal iz rok in pojedel vse, glavne jedi s epa tud ni branil ... no, pa sej je prav ... je dobil še palačinke za posladek .... aja, pa na poti na morje nam je šla guma, tko da smo sred avtoceste še gumo menjal. In je rekel Rok: "oči mora veliko delati. Je dvignil avto" user posted image

K_a_t_j_a, upam, da te kmalu razveselijo krasni rezultati in da se neha tole mučno čakanje! Pri nas je isto z vrtcem - ko je 1 teden doma zarad bolezni, je pol cel projekt it nazaj v vrtec ... ampak smao doma se trma in upira, pol v vrtcu je že OK.

Clara23, pozdravte se!

tejkaz in neža, super za pridne pohodnike. Naš je tko ... kot ga piči - včasih bi tekal in hodil kot navit, spet drugič bi se takoj začel nosit ... no, ampak načeloma je kr za pohvalit ...

Anita, kako boste pa prišli do sedmerih? Mislim po kateri poti ... jst se spomnim ene svoje ture - en dan čez Vogel na Komno, pa tam prespat pol pa drug dan do sedmerih pa čez Komarčo dol ... sam je bla kr naporna pa ni glih za z otroki s emi zdi, vsaj ne s tko majhnimi ...

eh, jst pa trenutno ne podarjam in ne sprejemam nobenih kil ... sicer bi lahko mela kakšno manj, ampak je tko čist ok ... sem se zadnjič tehtala pa sem na -2 od decembra 2007, tko da je kr OK.

Zoja Miša
, fajn za nove frizurce .. kaj pa kakšna slikca od lepih lepih?

No, še to vam povem - zadnjič rečem Roku, da si greva še zobke umit pa spat, pa mi reče: "mami, nehaj govoriti!" user posted image Pa že par dni mi doma poje "hepi bzdej tu ju" - to je verjetno v vrtcu pobral ...

OK, grem še mal fb počekirat. Se tipkamo ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.1.2011 22:48:34   
bella02
Oj!

Med piflanjem sem vas prišla prebrat, ker se mi že meša. No, meša se mi tud od Tejine energije. Ker sta tast in tašča dopoldne imela ene opravke, sem imela Tejo pač sama. Šli sva na en dooooolg sprehod, da bo ja potem dol padla. Ja pajade! Ob pol 10h (zvečer) jo je user posted image skor na silo nesel spat. Pa skoz sam "Mami, mami!", trkanje na vrata, ma ni da ni. Potem sem prišla v dnevno in tukaj ponavljala, ona pa je zraven pisala v svoj blok. In jaz user posted image nekaj rečem (ki je mimogrede tud na dobri poti, da gre na bolniško), ona pa meni: "Mir dej, mamica noooo, ucim se!"user posted image Jaouser posted image . Imata vzgojiteljica in pomočnica v vrtcu kolektivnega, ker je naša domauser posted image . V ponedeljek ju bo pa spet razveseljevala s svojimi akrobacijami. Skoz dela prevale in to povsod: na sedežni, na tleh, na hodniku ... Akrobat maliuser posted image
Tjaša je od včeraj v šoli, samo mi je prej nekaj za bušija jamralauser posted image . Upam, da ni nič.
Še en dan imam, da se učim, v četrtek pa akcija. Pa kar bo, bo. Če bom imela srečo z vprašanji, mi morda še uspe. Drugače pa se vse tole nadudulat v enem tednu ob treh bolnikih ... Komaj čakam, da je četrtek in ura 12.00, ko bo mimo. Pa kakorkoli že bo. Boste mislile name? user posted image

Zoja Miša
, upam, da nam kavica kmalu znese.

Ne zamerit, več pokomentiram po četrtku! Mejte se!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 18.1.2011 22:49:58 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
19.1.2011 7:33:20   
Neža7

Hvala za pikapoke..

Neža, ja, to je prvo leto v vrtcu..katastrofauser posted image . Pa moji izpiti drugače kar lepo grejo, ampak letos, ko sem mislila bit še posebej "pridna" in celo skušala diplomirat v tem letu, je pa skoz neko sranje in še za sproti komaj da popedenam obveznostiuser posted image . Pa še en kup enih seminarskih imamo kot predpogoj za izpit..
Drugače daš pa lahko ostalih 10kg meniuser posted image .

Mi smo tudi imeli skoz bolno punčko 1. leto user posted image  Bilo je isto 1 teden v vrtcu in 2 tedna doma. Tako je bilo 2mes potem se je njeni bratec rodil in je njena P priporočala, da naj bo Neža doma do maja (kar je bilo 5mes) da ne bi kaj prinesla iz vrtca in da bi še mali bratec zbolel in to smo potem naredili do aprila potem sem jo do 2x na teden dala v vrtec do junij. 1. september je pa redno začela hoditi k vrtec in je mnogo bolje (kar potrkam) njenga brata bom tudi počakala do marca/april, da ga dam v vrtec samo zaradi tega.

10kg ti takoj poslam user posted image user posted image  hmmmmmmmmmmm nič ne oprazim, da sem ti poslala user posted image

Lep dan vsem želim danes. user posted image

Atija imamo danes doma user posted image  Jaz imam frizera od 12. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
19.1.2011 8:06:49   
anita goitan
jutro

ja leto nazaj se je pa rodila naša Ula (3970g, 56cm, 37cm) in res ne morem verjet da je že leto minilouser posted image ,

danes mi je poklonila lepo noč, samo 2x sva jedli in Zoja je tudi celo noč prespala, uau, sem imela ob 5:30 že fertik kosilouser posted image , ja sm čist naspana.

Potem grevi z Zojo po torto (naročila ji je pikapolonico), praznovanje bo v krogu nas 4ih..res jo čuvam da jo še ta teden cepim. Smo pa včeraj balone pihale pa jih na strop obešale, Zoja jo je učila svečko pihat tako da smo punce imele že predpremierouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
19.1.2011 8:26:47   
gajka
anita g. - waw, a ti takole že za dobro jutro kosilo prištimaš? user posted image A ti sploh znaš kaj dlje spat kot do 5h? user posted image Pa čestitke tvoji mali navihanki, je pa res hitro minilo tole leto. Lepo praznujte!

Neža7 - se tudi meni zdi, da si glede na zadnja pisanja veliko bolj pozitivne volje. Očitno ti je ale sonček malo baterije napolnil. A glede selitve v Avstralijo še kaj razmišljate?

bella02 - pesti bomo držale in ni vrag, da ne bi bila tudi sreča z vprašanji na tvoji strani. user posted image

Krysia - tole "nehaj govorit" je pa tudi nam že nekaj časa poznano. user posted image Sploh ne vem, kje je mulček to staknil, ampak nam pridno to ponavlja. Pa ko mu risanke naštimam, mi pametari "zdaj pa odloži daljinca". "Vse najboljše" je pa tudi pri nas redno na repertoarju in še celo neka kitica, ki je jaz sploh nisem poznala (torta svečke ima, vsaka tisoč želja...). Ja, se še jaz učim tele pesmice. user posted image

Naša noč pa je bila bolj za en drek. Okrog 1h jo je Rok začel svirat, se okrog 3h umiril. Okrog 3h pa je Zara začela svoje arije (zobki?!? user posted image ), ki so trajale do skoraj 7h zjutraj, ko sem jo v ne-vem-več-katerem poskusu vendarle uspela odložit v posteljo, brez da bi se spet dret začela. No, sem mogla v njeno posteljico še svoj kovter nažokat, da je v eno luknjo pogreznjena... Eh, se je že zbudila, šibam!

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?