Zoja Miša
|
Uh, malo mi dnevi uhajajo . Ampak če je pa tak lep sonček... Mi smo vikend tudi na sončku preživeli. V soboto sicer doma in okoli Trzina. Smo se žogali, s kolesom vozili, sprehajali...v glavnem, luštno. Celo spala je 1h. V nedeljo smo mi bili na Blejskem jezeru (vidiš Tejkaz, če bi se zmenili, bi lahko šli skupaj) Sicer meni, niti mojemu ni bilo tako všeč, ker je preveč gužve. To se trumoma sprahaja foljk tam okoli ...Mislim čist preveč gužve. Pa za najt parking moraš imeti že fejst srečo (no, HB smo jo imeli). Ampak res, mi je bilo žal, da se nismo do Bohinjskega peljali, mi je tam veliko bolj všeč! Ampak dobro, bili smo na sončku in to je važno. Včeraj sva bili s Kajo Lino še doma, oz. sva šli v Šoštanj k frizerju (sva obe lepi, lepi ) in k našim. ''Je luštno'', je rekla Kaja Lina, ''ker je sonček''. Danes je Kaja Lina še kar doma, je prišla druga babi jo malo še mirkat, pa da da bodo šli ven na sončka...jutri gre pa mala gospodična spet malo v vrtec. Da ga ne bomo res za BZ plačevali . No, ampak zdej je zdrava, kako dolgo pa bo trajalo... So tudi pri nas zdesetkani. Prejšnji teden jih je bilo 7 od 14-tih. Za ta teden ne vem. Jaz sem avto peljela v popravilo. Imam nadomestnega, enga hudga Cliota so mi dali. Prav fajn je . Jutri bo moj že gotov . O, glih so me klicali, da je cel odbijač spodaj zanič, da bo več dela...avto predvidoma v četrtek. Hmmm...jaz pa sem mislila, da je le mala praskica . Bella, tole glede izpita . Ampak za obupati ni...saj bo! Če rabiš kakšno kavo, za dvig morale, mi javi Anita, pogledala na blog...wau res lepo. Veš kaj, če je tvoj potem tako priden...pa naj kar okoli hodi. Pa še k nam naj kaj pride, če mu preveč elena napoto hodi. Ti pa malo več jest, alo! Kako češ drugače dvojče met Neža, super slike in pridna Neža pri hoji (Tejkaz tvoja dva tudi, wav!). Pri nas se gospodični tudi ne da preveč. Sam za silit pa tudi ni, vsaj hribe po mojem...Imam kolega, ki so ga kot malega silili hoditi...hribov sedaj noče niti povohati . In avto si oprala, pridna. Jaz upam, da mi ga bodo na servisu . Pa vidi se iz postov, da si sedaj polna energije...in bolj dobre volje. Sem vesela zate! Kg bodo pa tudi začeli puhteti, boš videla! Pa lepe fotke! Gajka, to je še o.k. Naša Kaja Lina, hoče, da jo nosim izključno jaz . In kaj veš, mogoče se do pomladi, poletja že obrne in bo Rok hodil, kot velik.