|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
20.1.2011 13:35:34   
gajka
Pri nas pa spet po starem... Rok je doma, je včeraj v vrtcu zakuhal in pridno kuhal do večera. Danes mu sicer nisem še ničesar posebnega namerila, vendar se mi ne zdi čisto ta pravi. user posted image
Zara je tudi včeraj kuhala, danes nič več, se pridno igra z Rokovimi traktorji, valjarji, bagerji... user posted image Zdaj že počasi plazi okrog - se z rokicami vleče.

ZM - mislim, da razlaganje detajlov, zakaj menjuješ službo, ne bo ravno vplivalo na pridobitev službe. Lahko kvečjem dosežeš kontra učinek, če bi preveč čez svojo trenutno firmo šinfala, pa bi lahko dobili vtis, da si samo neka nezadovoljnica... Čeprav povdarjanje novih izzivov pa lahko da mišljenje, da se hitro začneš dolgočasit in pač vsake par let menjavaš službo. Ah, sitna situacija. Mogoče pa res najbolje raskirat, rečt da iščeš novo službo, ker se v stari pripravlja reorganizacija in se v neki njihovi čudni novi viziji pač ne vidiš več. Pojma nimam! user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
20.1.2011 16:27:22   
bella02
Hvala za pesti, je pomagalouser posted image ! Še eden je pod strehouser posted image . Preberem in pokomentiram pa zvečer.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.1.2011 16:31:13   
clara23
Tooooo, bella, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.1.2011 17:36:47   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Hvala za pesti, je pomagalouser posted image ! Še eden je pod strehouser posted image . Preberem in pokomentiram pa zvečer.

Bravo!!!!!! Super! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.1.2011 21:28:55   
bella02
user posted image

Ula, vse najboljše!!!
Zoja Mišauser posted image za nov fotkič. Čakamo na prve posnetke! Kava bo pa mogla malo počakat, vsaj še en teden, v petek in soboto imamo koline, tako da bo cel teden v znamenju tega. Pride, pride, ne obupaj user posted image

Clara, user posted image za uspešno opravljen projekt. Kaj je že blo to? Seminarska? Diplomska?

Vsem hvala za pesti in čestitke (tudi lajke na FB-ku). Res sem imela malo sreče z vprašanji, čeprav sem dobila kar težka. Sem pa že mislila, da me bo vrgla, pa mi je potem dala tisto 6. Samo, da je! Uf, sej se še ne zavedam. Zdaj grem pred TV. En teden ga še videla nisem. Cel teden sem bila ponoči pokonc tam do pol 2h, včeraj pa sem šla spat ob 11h, pa da ne boste mislile, do 2h nisem zaspala. No, eden je mimo. Sem že pripravila gradivo za drugega, ga imam 4. marca. Daleč, a blizu.
Mejte se, se  mi ne da danes nič več. Caooooo

< Sporočilo je popravil bella02 -- 20.1.2011 21:29:33 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
21.1.2011 7:54:39   
Zoja Miša
Bella, hvala za sms včeraj, sem res zelo vesela zate! Čestitke! Vidiš, se je splačalo!user posted image  Saj ni panike, drug teden imam v bistvu že polnuser posted image , tako da tudi jaz ne bi mogla. Ja, posnetki bodo...ko se malo spoprijateljiva. Je res mašina. Za enkrat berem še navodila in se odločam, kam na tečaj.

Drugače je danes malo boljši dan, se mi zdi.user posted image  
Kakor koli, danes imam badbinton in se bom malo zdivjala.user posted image
Jutri bomo verjetno šli v Maribor...

Ne da se mi delati user posted image
Grem po user posted image , še za vas user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
21.1.2011 9:24:45   
K_a_t_j_a
Sam to vam na hitr sporočim, ostalo pozneje.

Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.1.2011 9:26:35 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
21.1.2011 9:28:27   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image  ma bravo, kako lep vikend so ti naredili tile težko pričakovani rezultati!!!
Sem slišala skalo, ki se ti je odvalila od srca!

Uživaj sedaj, čist zares!!!!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1358
21.1.2011 9:38:26   
Zoja Miša

Juhu, juhu, juhu....Saj sem vedela..... Zdaj pa čisto zares uživaj!!! Vau, sploh si ne morem mislit, kako super se počutiš!! Vesela, res!!!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1359
21.1.2011 10:15:00   
Krysia

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! K_a_t_j_a, sem tko vesela zate! Zdej pa počivat, da nadomestišvse ure in dneve in tedne, ko si se sekirala!

Zoja Miša, pa sta res lepe lepe!

Bella02, čestitke za opravljen izpit. Pa je le pomagalo, ko smo držale pesti. Bravo!

Aja, jst sem doma - Rok je ponoči jamral zaradi ušesa, mal je kuhal, ampak nič strašnega, kašlja pa že tri dni kot kakšen star kadilec. Sva se šla pokazat. Ni nič hudega, ampak sem vseeno doma, ker sem itak zjutraj klicala, da me ne bo v službo. Moram pa priznat, da mi čist paše. Trenutno s taščo gledata avtomobile v časopisu.... jst mam pa par minut frej, pa se z vami ukvarjam ... Aja, na pošti mi je naredu sceno - so prodajal nek Avtobild al kaj jst vem, u glavnem neka avto revija in mu je nisem hotela kupit. Reakcija pa trma, vreščanje in jok. Sem samo rekla, da jst zdej grem in da ko bo imel svoj denar si bo lahko kupil. Pa se je hitro skuliral, rekel avtom papa in sva šla ... pol mi je še celo pot razlagal, da nima dinarčkov user posted image

Tko, zdej pa neki pojest, preden bo spet akcija z avtomobili ...

Se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1360
21.1.2011 12:29:02   
bella02
user posted image

Katja, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Zdaj pa uživaj v user posted image , kolikor se da! Sem tkoooo vesela zate!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
21.1.2011 12:46:26   
Neža7

BRAVO user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1362
21.1.2011 13:01:59   
clara23
Katja, čestitke!!!! Sem vedela da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
21.1.2011 14:20:04   
Erin

Jokam od veselja s teboj in te tako stiskam od sreče da je joj!!!! Sedaj pa samo relax!!! Wohooooooooooooo!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
21.1.2011 14:23:41   
K_a_t_j_a
Hvala vam punce, sem kar solzne oči dobila ker se tako veselite z menoj. user posted image user posted image user posted image Rada vas imam!!! 
Ja hormoni delajo svoje. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
21.1.2011 15:48:03   
gajka

Woohoo! Čestitke! user posted image user posted image user posted image To pa je res novica dneva. Zdaj pa uživaj v preostanku user posted image in veselem odštevanju 2. polovičke!

Neposredna povezava do sporočila: 1366
21.1.2011 16:49:48   
sayuri
user posted image Joj Katja, kok sem jaz vesela zate user posted image  Res. TAko ti privoščim. In da bi bila sedaj nosečnost naprej lepo brezskrbna. user posted image  DOvolj si že prestala user posted image

bella, tebi pa kapo dol. MAter si pridna  user posted image  Res te občudujem. JAz se vlečem kot prazna vreča krompirja, ob sedmih zvečer tud pomislit ne bi mogla na kakšno branje , kaj šele učenje. Res...kapo dol vsem, ki se učite ob družini. user posted image

anita user posted image  boš pa spedenana v ponedeljek user posted image  Že navsezgodaj. user posted image
zoja miša, jaz tud ne bi povedala, da imam vsega poln kufer. Bi pa verjetno rekla kaj v tem smislu, da je bil že čas, da zamenjam službo. AL kaj pa vem. SPloh ne vem, kok bi zgledala zdaj na razgovoru., user posted image
JAz sem ta vikend sama doma z otroci. user posted image  Bo pestro oz. je že pestro. user posted image  Zdajle gledaj vsi trije risanko, pa še sosedov je na obisku. Zunaj je mrzlo, sneži, piha. Brrrrr. Upam, da bo jutri kaj sončka.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.1.2011 9:12:34   
anita goitan
jutro

izvolite user posted image user posted image , trenutno se futram s kruhom, ga je včeraj moj spekel in sirom..sem pa spedenana ja kot je rekla sayuri, ob 7ih že v salonu, nobel to. Ob 6ih pa sem imela že fertik porovo juho, pa smeti sem dol nesla...

pridna sem user posted image

pa ve?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.1.2011 9:38:59   
Zoja Miša
Anita, pridna, pridna... Pa še nam si kavo postreglauser posted image  No, zdej se pa pokaži še, kako lepa si.user posted image

Jaz sem tudi pridna. user posted image  včeraj obležal.user posted image Jaz pa sem kuhala, prala, likala, s Kajo Lino bila 2x zunaj, se z njo igrala...v glavnem ni da ni. Danes sem zjutraj vstala, popedenala stvari za bolnika (saj veste če je moški bolan, je pač katastrofa), Kajo Lino peljala v vrtec, zdej sem v službi in se sicer malo delam, da delamuser posted image , popoldne grem pa še na en razgovor, da mi mogoče dajo kakšno službo, za katero bom celo plačana!

V soboto smo bili v Mb. Najprej akvarij-terarij pogledati. Sem nekaj dobrih slik rib naredilauser posted image  (se učim, ja). In potem še na kosilo in obisk k enim sorodnikom. Luštno blo.
Kaja Lina brez pleničke, tudi kakat gre na wc, ki ga prvič vidiuser posted image .
Ko smo zunaj pa ponoči ime še pleničko.
Ne vem pa kako je v vrtcu, verjetno je z in dajejo jih na kahlico...no, kakor koli...do poletja bo...ma če ne, pa tudi ne.

Sayuri, upam, da vikend ni bil preveč naporen.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.1.2011 11:21:40   
K_a_t_j_a
anita ja ti si pa res pridna. user posted image Jaz ne vem kako bi la<hko tako zgodaj kuhala, ker mi takrat vse smrdi. Pa zdaj imam še bolj občutljiv želodec in vonj. Pa super za frizurco.
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino. Pridna punca. Jan pa po ečini sam zaradi štamplijk hodi na kahlco. No, vsaj to je nekaj, da je vsaj začel hodit na kahlico. V vrtcu se že tudi polula, pa doma je enkrat lulal v kahlico. Do poletja res upam, da bo.

Imam Jana doma, ker že 2 dni grozno kašlja, ponoč smo bolj malo spali. Pa še nahod imama spet oba. Pa ko ne bi bil tako trmast, pa noče čaja pit, se z materino dušico namazat, fiziološko v nos dat. Jaoooooooo, ko imamo scene...user posted image  
Grem me že preganja...

Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.1.2011 13:24:11   
anita goitan

anita ja ti si pa res pridna. user posted image Jaz ne vem kako bi la<hko tako zgodaj kuhala, ker mi takrat vse smrdi. Pa zdaj imam še bolj občutljiv želodec in vonj. Pa super za frizurco.

tud men nič ne diši, sam ko pa pridem domov pa kar pade hrana v moj želodec, pridem tako lačna da imam popek prpopan ob hrbtenicouser posted image . Pa tud smeti se mi ne ljubi v -1 nosit, ja pa raj bi do 6ih spala (sam itak Zoja poskrbi, da kmal vstanem), sam v bistvu nimam druge, rada imam porihtane stvari, ne da pride varuška v totalen kaos od vikenda.
Sicer pa že obvlada indukcijsko kuhališče, še mal ji pustim, potem ji bom pa samo ponudila kaj naj skuha, ampak res, prioriteta mi je, da se max ukvarja z Ulo in da sta (kar sta res) veliko zunaj.

Včeraj smo šli na Stari grad, po dolegm času, Zoja lepo hodila gor in dol, vmes je pridno konzumirala bonbone, Ula pa uživala v razgledih iz nahrbtnika, nosila sem jo jaz, rabm mal kondicijo dobit.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.1.2011 14:33:17   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  je še kaj hujšega, kot bolan dec??? Mislim res...Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.1.2011 14:38:31   
gajka
Midve z Zaro sva bili danes spet na plavanju. Roka sem zjutraj peljala v vrtec. Je bil v četrtek in petek doma, ker ni bil videt čisto "ta prav", pa še v sredo jim je v vrtcu orng zakuhal. Upam, da bo zdaj OK.

anita g. - Tebe sploh ne bom več hvalila, ker si itak superwoman in se vsakič znova čudim, kaj vse že zjutraj popedenaš... user posted image Sem pa že večkrat hotela vprašat, ko si zadnjič razlagala, kako pač s svojim gojita vsak svoje športe in zanimanja in vama to čisto funkcionira... Zakaj potem npr. ti ne moreš tečt, če si želiš? Saj lahko tvoj zvečer tamali dve poštima, glede na to, da npr. itak ti med vikendom daš njemu kak dan fraj, da gre v hribe oz. na kakšno turno. user posted image

Kahlica - mi smo še svetlobna leta daleč od prenehanja uporabe plenic. Menda bo ja Roku uspelo zlesti iz plenic pred Zaro, ali pač? user posted image Nekako uspemo kvečjem zvečer pred kopanjem lulati v kahlico ali pa v školjko, vse ostalo je mišn imposibl! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.1.2011 14:39:20   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image user posted image user posted image  je še kaj hujšega, kot bolan dec??? Mislim res...Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bolan dec in bolan froc ali dva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.1.2011 17:28:57   
anita goitan
gajka laufanje: zaenkrat se mi ne ljubi, sem preutrujena, al pa nimam še volje, mogoče je to bolj pravilen odgovor.

Sicer pa ne živiva ravno en mim drugega oz nisva živela, mogoče sem tako opisala na prvo vižo, ampak če je šel on turno (jaz smučam ne) sem šla zraven peš ali pa šla v plezališča, šla sva tudi skupaj (itak), večinoma poleti-hribi.

zoja miša če je moj kdaj "bolan" (nikol ni, sam občasno kdaj kihne al pa je pregorel od dela) že vidi diagnozo: najbolj orto huda gripa kar jih obstaja in vsem se nam smili..drugo jutro: nič ni bilo, vse ok.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.1.2011 17:30:35 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?