Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 20.1.2011 13:35:34
|
|
|
|
gajka
|
Pri nas pa spet po starem... Rok je doma, je včeraj v vrtcu zakuhal in pridno kuhal do večera. Danes mu sicer nisem še ničesar posebnega namerila, vendar se mi ne zdi čisto ta pravi. Zara je tudi včeraj kuhala, danes nič več, se pridno igra z Rokovimi traktorji, valjarji, bagerji... Zdaj že počasi plazi okrog - se z rokicami vleče. ZM - mislim, da razlaganje detajlov, zakaj menjuješ službo, ne bo ravno vplivalo na pridobitev službe. Lahko kvečjem dosežeš kontra učinek, če bi preveč čez svojo trenutno firmo šinfala, pa bi lahko dobili vtis, da si samo neka nezadovoljnica... Čeprav povdarjanje novih izzivov pa lahko da mišljenje, da se hitro začneš dolgočasit in pač vsake par let menjavaš službo. Ah, sitna situacija. Mogoče pa res najbolje raskirat, rečt da iščeš novo službo, ker se v stari pripravlja reorganizacija in se v neki njihovi čudni novi viziji pač ne vidiš več. Pojma nimam!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 20.1.2011 16:27:22
|
|
|
|
bella02
|
Hvala za pesti, je pomagalo ! Še eden je pod streho . Preberem in pokomentiram pa zvečer.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 20.1.2011 16:31:13
|
|
|
|
clara23
|
Tooooo, bella, čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 20.1.2011 17:36:47
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Hvala za pesti, je pomagalo ! Še eden je pod streho . Preberem in pokomentiram pa zvečer. Bravo!!!!!! Super!
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 20.1.2011 21:28:55
|
|
|
|
bella02
|
Ula, vse najboljše!!! Zoja Miša, za nov fotkič. Čakamo na prve posnetke! Kava bo pa mogla malo počakat, vsaj še en teden, v petek in soboto imamo koline, tako da bo cel teden v znamenju tega. Pride, pride, ne obupaj Clara, za uspešno opravljen projekt. Kaj je že blo to? Seminarska? Diplomska? Vsem hvala za pesti in čestitke (tudi lajke na FB-ku). Res sem imela malo sreče z vprašanji, čeprav sem dobila kar težka. Sem pa že mislila, da me bo vrgla, pa mi je potem dala tisto 6. Samo, da je! Uf, sej se še ne zavedam. Zdaj grem pred TV. En teden ga še videla nisem. Cel teden sem bila ponoči pokonc tam do pol 2h, včeraj pa sem šla spat ob 11h, pa da ne boste mislile, do 2h nisem zaspala. No, eden je mimo. Sem že pripravila gradivo za drugega, ga imam 4. marca. Daleč, a blizu. Mejte se, se mi ne da danes nič več. Caooooo
< Sporočilo je popravil bella02 -- 20.1.2011 21:29:33 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 7:54:39
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Bella, hvala za sms včeraj, sem res zelo vesela zate! Čestitke! Vidiš, se je splačalo! Saj ni panike, drug teden imam v bistvu že poln , tako da tudi jaz ne bi mogla. Ja, posnetki bodo...ko se malo spoprijateljiva. Je res mašina. Za enkrat berem še navodila in se odločam, kam na tečaj. Drugače je danes malo boljši dan, se mi zdi. Kakor koli, danes imam badbinton in se bom malo zdivjala. Jutri bomo verjetno šli v Maribor... Ne da se mi delati Grem po , še za vas
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 9:24:45
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Sam to vam na hitr sporočim, ostalo pozneje. Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!!
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.1.2011 9:26:35 >
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 9:28:27
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Sam to vam na hitr sporočim, ostalo pozneje. Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!! ma bravo, kako lep vikend so ti naredili tile težko pričakovani rezultati!!! Sem slišala skalo, ki se ti je odvalila od srca! Uživaj sedaj, čist zares!!!!!
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 9:38:26
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhu, juhu, juhu....Saj sem vedela..... Zdaj pa čisto zares uživaj!!! Vau, sploh si ne morem mislit, kako super se počutiš!! Vesela, res!!!
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 10:15:00
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Sam to vam na hitr sporočim, ostalo pozneje. Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! K_a_t_j_a, sem tko vesela zate! Zdej pa počivat, da nadomestišvse ure in dneve in tedne, ko si se sekirala! Zoja Miša, pa sta res lepe lepe! Bella02, čestitke za opravljen izpit. Pa je le pomagalo, ko smo držale pesti. Bravo! Aja, jst sem doma - Rok je ponoči jamral zaradi ušesa, mal je kuhal, ampak nič strašnega, kašlja pa že tri dni kot kakšen star kadilec. Sva se šla pokazat. Ni nič hudega, ampak sem vseeno doma, ker sem itak zjutraj klicala, da me ne bo v službo. Moram pa priznat, da mi čist paše. Trenutno s taščo gledata avtomobile v časopisu.... jst mam pa par minut frej, pa se z vami ukvarjam ... Aja, na pošti mi je naredu sceno - so prodajal nek Avtobild al kaj jst vem, u glavnem neka avto revija in mu je nisem hotela kupit. Reakcija pa trma, vreščanje in jok. Sem samo rekla, da jst zdej grem in da ko bo imel svoj denar si bo lahko kupil. Pa se je hitro skuliral, rekel avtom papa in sva šla ... pol mi je še celo pot razlagal, da nima dinarčkov Tko, zdej pa neki pojest, preden bo spet akcija z avtomobili ... Se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 12:29:02
|
|
|
|
bella02
|
Katja, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Zdaj pa uživaj v , kolikor se da! Sem tkoooo vesela zate!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 12:46:26
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Sam to vam na hitr sporočim, ostalo pozneje. Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!! BRAVO ISKRENE ČESTITKE
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 13:01:59
|
|
|
|
clara23
|
Katja, čestitke!!!! Sem vedela da bo vse ok!!!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 14:20:04
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Sam to vam na hitr sporočim, ostalo pozneje. Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma sm že na vsezgodaj danes jokala od veselja!!!!!! Jokam od veselja s teboj in te tako stiskam od sreče da je joj!!!! Sedaj pa samo relax!!! Wohooooooooooooo!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 14:23:41
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Hvala vam punce, sem kar solzne oči dobila ker se tako veselite z menoj. Rada vas imam!!! Ja hormoni delajo svoje.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 15:48:03
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Imamo zdravega fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Woohoo! Čestitke! To pa je res novica dneva. Zdaj pa uživaj v preostanku in veselem odštevanju 2. polovičke!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 21.1.2011 16:49:48
|
|
|
|
sayuri
|
Joj Katja, kok sem jaz vesela zate Res. TAko ti privoščim. In da bi bila sedaj nosečnost naprej lepo brezskrbna. DOvolj si že prestala bella, tebi pa kapo dol. MAter si pridna Res te občudujem. JAz se vlečem kot prazna vreča krompirja, ob sedmih zvečer tud pomislit ne bi mogla na kakšno branje , kaj šele učenje. Res...kapo dol vsem, ki se učite ob družini. anita boš pa spedenana v ponedeljek Že navsezgodaj. zoja miša, jaz tud ne bi povedala, da imam vsega poln kufer. Bi pa verjetno rekla kaj v tem smislu, da je bil že čas, da zamenjam službo. AL kaj pa vem. SPloh ne vem, kok bi zgledala zdaj na razgovoru., JAz sem ta vikend sama doma z otroci. Bo pestro oz. je že pestro. Zdajle gledaj vsi trije risanko, pa še sosedov je na obisku. Zunaj je mrzlo, sneži, piha. Brrrrr. Upam, da bo jutri kaj sončka.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 9:12:34
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro izvolite , trenutno se futram s kruhom, ga je včeraj moj spekel in sirom..sem pa spedenana ja kot je rekla sayuri, ob 7ih že v salonu, nobel to. Ob 6ih pa sem imela že fertik porovo juho, pa smeti sem dol nesla... pridna sem pa ve?
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 9:38:59
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Anita, pridna, pridna... Pa še nam si kavo postregla No, zdej se pa pokaži še, kako lepa si. Jaz sem tudi pridna. včeraj obležal. Jaz pa sem kuhala, prala, likala, s Kajo Lino bila 2x zunaj, se z njo igrala...v glavnem ni da ni. Danes sem zjutraj vstala, popedenala stvari za bolnika (saj veste če je moški bolan, je pač katastrofa), Kajo Lino peljala v vrtec, zdej sem v službi in se sicer malo delam, da delam , popoldne grem pa še na en razgovor, da mi mogoče dajo kakšno službo, za katero bom celo plačana! V soboto smo bili v Mb. Najprej akvarij-terarij pogledati. Sem nekaj dobrih slik rib naredila (se učim, ja). In potem še na kosilo in obisk k enim sorodnikom. Luštno blo. Kaja Lina brez pleničke, tudi kakat gre na wc, ki ga prvič vidi . Ko smo zunaj pa ponoči ime še pleničko. Ne vem pa kako je v vrtcu, verjetno je z in dajejo jih na kahlico...no, kakor koli...do poletja bo...ma če ne, pa tudi ne. Sayuri, upam, da vikend ni bil preveč naporen.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 11:21:40
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
anita ja ti si pa res pridna. Jaz ne vem kako bi la<hko tako zgodaj kuhala, ker mi takrat vse smrdi. Pa zdaj imam še bolj občutljiv želodec in vonj. Pa super za frizurco. Zoja Miša za Kajo Lino. Pridna punca. Jan pa po ečini sam zaradi štamplijk hodi na kahlco. No, vsaj to je nekaj, da je vsaj začel hodit na kahlico. V vrtcu se že tudi polula, pa doma je enkrat lulal v kahlico. Do poletja res upam, da bo. Imam Jana doma, ker že 2 dni grozno kašlja, ponoč smo bolj malo spali. Pa še nahod imama spet oba. Pa ko ne bi bil tako trmast, pa noče čaja pit, se z materino dušico namazat, fiziološko v nos dat. Jaoooooooo, ko imamo scene... Grem me že preganja...
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 13:24:11
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a anita ja ti si pa res pridna. Jaz ne vem kako bi la<hko tako zgodaj kuhala, ker mi takrat vse smrdi. Pa zdaj imam še bolj občutljiv želodec in vonj. Pa super za frizurco. tud men nič ne diši, sam ko pa pridem domov pa kar pade hrana v moj želodec, pridem tako lačna da imam popek prpopan ob hrbtenico . Pa tud smeti se mi ne ljubi v -1 nosit, ja pa raj bi do 6ih spala (sam itak Zoja poskrbi, da kmal vstanem), sam v bistvu nimam druge, rada imam porihtane stvari, ne da pride varuška v totalen kaos od vikenda. Sicer pa že obvlada indukcijsko kuhališče, še mal ji pustim, potem ji bom pa samo ponudila kaj naj skuha, ampak res, prioriteta mi je, da se max ukvarja z Ulo in da sta (kar sta res) veliko zunaj. Včeraj smo šli na Stari grad, po dolegm času, Zoja lepo hodila gor in dol, vmes je pridno konzumirala bonbone, Ula pa uživala v razgledih iz nahrbtnika, nosila sem jo jaz, rabm mal kondicijo dobit.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 14:33:17
|
|
|
|
Zoja Miša
|
je še kaj hujšega, kot bolan dec??? Mislim res...Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 14:38:31
|
|
|
|
gajka
|
Midve z Zaro sva bili danes spet na plavanju. Roka sem zjutraj peljala v vrtec. Je bil v četrtek in petek doma, ker ni bil videt čisto "ta prav", pa še v sredo jim je v vrtcu orng zakuhal. Upam, da bo zdaj OK. anita g. - Tebe sploh ne bom več hvalila, ker si itak superwoman in se vsakič znova čudim, kaj vse že zjutraj popedenaš... Sem pa že večkrat hotela vprašat, ko si zadnjič razlagala, kako pač s svojim gojita vsak svoje športe in zanimanja in vama to čisto funkcionira... Zakaj potem npr. ti ne moreš tečt, če si želiš? Saj lahko tvoj zvečer tamali dve poštima, glede na to, da npr. itak ti med vikendom daš njemu kak dan fraj, da gre v hribe oz. na kakšno turno. Kahlica - mi smo še svetlobna leta daleč od prenehanja uporabe plenic. Menda bo ja Roku uspelo zlesti iz plenic pred Zaro, ali pač? Nekako uspemo kvečjem zvečer pred kopanjem lulati v kahlico ali pa v školjko, vse ostalo je mišn imposibl!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 14:39:20
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša je še kaj hujšega, kot bolan dec??? Mislim res...Grrrrrrrrrrrrrrrrrr Bolan dec in bolan froc ali dva.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** 24.1.2011 17:28:57
|
|
|
|
anita goitan
|
gajka laufanje: zaenkrat se mi ne ljubi, sem preutrujena, al pa nimam še volje, mogoče je to bolj pravilen odgovor. Sicer pa ne živiva ravno en mim drugega oz nisva živela, mogoče sem tako opisala na prvo vižo, ampak če je šel on turno (jaz smučam ne) sem šla zraven peš ali pa šla v plezališča, šla sva tudi skupaj (itak), večinoma poleti-hribi. zoja miša če je moj kdaj "bolan" (nikol ni, sam občasno kdaj kihne al pa je pregorel od dela) že vidi diagnozo: najbolj orto huda gripa kar jih obstaja in vsem se nam smili..drugo jutro: nič ni bilo, vse ok.
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.1.2011 17:30:35 >
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?