|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
12.1.2011 13:27:15   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lep buši!! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
12.1.2011 13:34:31   
buhtlčk
anita točno tako sem se jaz počutila ko sem s porodniške prišla....pa občutek niti ne vara user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.1.2011 13:54:11   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

helouuser posted image

na fakulteti neki čudno turobno zahrbtno in grebatorsko vzdušje...upam da tega Mramor ne čitauser posted image , en kup priprav za predavanja in en kup novih programov in sploh ne vem kje in česa naj se lotim, potem še pridobitev ene licence za vnos gradiva (vseh vrst) v sami knjižnici...komot bi lahko visela od 7ih do 17ih na faksu,vmes ne grem niti na malco, si na hitro zjutraj en sendvič spackam. Ponoči mi ga biksati, vsatnem ob 5ih da se stuširam in mal skidam, pripravim hrano za Ulo..
Ampak težko bom delala kakršnokoli kariero ker nimam varstva, ker sta mi punci prioriteta ker je že moj na takem položaju..
vse mi dol visi, sploh se ne morem zbrat, ljujde so mi čudni, ne vem koga lahko sploh za nasvet vprašam ker si takoj tretiran kot budalo oz dajmo polena pod noge..to je javni sektor, sam tolk.

Niste vajene od mene takih..

Pop.imam kontrolo z Ulo pri P, ob 14ih, grem prej iz službe, ja dovolilnico damo, seveda...

čaw

user posted image user posted image user posted image
Pri nas sicer tega ni, ampak tudi ni nobene svetle točke, da bo s finančne strani kaj bolje. user posted image  Mah, tudi mene vsake toliko depresija užge. Pomaga pa nič. Ne vem, kaj bo z vsega tega... Celotna slika je čist popačena...povsoduser posted image .

Gajka, user posted image  user posted image user posted image user posted image . Carica si. Pridna, le tako naprej. Jaz pa sedaj ob petkih badbinton nabijam. Madona me je zadnjič tako vse bolelo...res sva se fejst namatrali. Fajn je bilo. Upam, da bom tako po aprilu pripravljena tudi na kakšen tekaški podvig. Mene tole vreme namreč nič ven ne mikauser posted image .
Pa itak, spet sem prehlajena, že 6-tič od septembra!user posted image Zdej bom pa mogla v lekarno po kakšne vitamine, to ni več ničemur podobno! user posted image  Res pa je, da razen razgibavanja ne naredim zase nič. Ne jem zdravo, pazim premalo nase, kako sem oblečena...v glavnem huj ko otrok.user posted image

Neža, super...no, zdaj pa bo! Krka ne poznam.
Erin, lepa, lepa....user posted image

Bella, user posted image .

Buhtlček, jaz bi tudi šla v Grčijo...mislim, da bomo slej ko prej tudi šli...sam da se finance z moje strani opomorejo.

Nič, grem delat, pa potem grem še avto danes dat ocenit, da mi povedo kdaj v drugem tednu ga lahko pripeljem...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.1.2011 8:48:19   
gajka
Dobro jutro! Očitno sem danes jaz na vrsti: user posted image user posted image user posted image !

Včeraj sem dobila položnico za vrtec. Obup! ( dni prisotnosti, 13 dni odsotnosti, cena pa, da gate trga! user posted image A ni to fino, med božičem in novim letom naš vaški vrtec zaprejo, otroka lahko voziš v nek glavni vrtec v mesto (kar itak nihče ne dela), zakasirajo ti pa vseeno polno! Banda! user posted image Kdaj pa pridejo nove odločbe o plačilnem razredu? Upanje umre zadnje, čeprav imam občutek, da ne bo nič ceneje... user posted image
Drugače pa imamo še vedno smrkanje na meniju. Roku teče iz nosa, malo kašlja. Zari teče iz nosa, slini se pa tudi v potokih in še vedno čakamo in čakamo na prvi zobek - ga ne bi rada zamudila kot pri Roku! user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.1.2011 9:51:20   
anita goitan
hvala za kavo gajka
Zojin vrtec je bil tud 31.odprt, sicer samo do 16ih (običjano do 17ih), in cene so da dol padeš ja, HB
da je Zoja zdrava in pač plačamo 330€/mesec, da si pa odsoten in ti sam tiste stroške prhrane tržejo..ti si pa ob plačo, prevoz, malco...ja baje ko se otroci odselijo, zaživijo na svojem, bomo bogatiuser posted image
Naj ti bo v tolažbo to, da je pr nas še huje, sploh ne vem če je kira na tem rr na takem položaju kar se varstva tiče (plačila) kot sem jaz, čakam sep.da gre še Ulči v javni vrtec in bo moja denarnica spet polnauser posted image

Ula je zdrava, sicer do konc tedna še na AB, potem pa naj bo vsaj 4 dni brez AB in seveda zdrava, da jo cepimo.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.1.2011 10:15:10   
tejkaz
Gajka, mi smo že dobili odločbo o višini plačila. user posted image

Jaša je prvič bolan. Včeraj so me klicali iz vrtca da je bolan. Hitro grem ponj in mali leži v kotu igralnice s takšnim pogledom kot bi ga pol manjkalo. Ko me je zagledal, pa veselo k meni. Vzgojiteljica pravi, da ima drisko, da zelo kašlja in da ima vročino. Prideva domov, izmeriva vročino 37,1. Kakal ni cel dan nič več, kašljal je pa res zelo. Sem klicala P naj mi odpre bolniško in je rekla, naj kar k njij prideva, če kašlja, da mu pljučka posluša. Vse ok, grlo nič pordelo, ušesa bp, pljuča čista,... Sva šla brez recepta domov. Napisala bolniško za včeraj in danes (danes je moj doma, ker imam jaz eno poslovno kosilo), v petek pa naj gre v vrtec, sej kašljajo itak vsi. Celo noč je spal, danes pa moj pravi, da je čisto ok. K sreči smo jo dobro odnesli. So pa samo 4 v vrtcu, ambulanta pri P pa nabito polna. Upam samo da nisva česa tam pokasirala.

Neža, mi smo bili eno leto na Baški v hotelu. apartmajev ne poznam. Baška je v redu.

Erin, full lep trebušček. Sem ti enrkat pozabila odgovoriti na vprašanje. pri nas izdajamo matematične in fizikalne knjige. Razen če si napisala otroško knjigo o matematiki ali fiziki..?

Nič, šibam na delo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.1.2011 13:32:10   
Zoja Miša
Mi2 sva bili pri P, ugotovila, da ima zopet levi ušesek malo pordečel, ampak glede na to, da ji gre sedaj na bolje, je dala spet kapljice, ki jih upam, ne bomo rabili.
Jaz sem pa takoooooooooo prehlajenauser posted image . Že 6-tič od septembra. Kupila Imuno glukan, pa da vidim, če bo kaj pomagalo. user posted image

Kaja Lina že tretji dan popoldne ne spiuser posted image user posted image user posted image . Gre po kosilu, sama reče da gre počivati, potem pa ne zaspi. Prvi dan je samo čvekala in pela uro in pol. Včeraj sta ga z babi sračkali. Danes pa je po pol ure rekla, da ne bo spala, da je spočitauser posted image . Jah, kaj pa naj. Potem bova pač šli malo prej ven in ga srali celo popoldneuser posted image . Je pa res, da je potem včeraj ob 20h zaspala, kar je luksuz proti prej, ko je zaspala šele ob 22h. Moram le v vrtcu preveriti kako je, če ne bo spala, ali jih silijo spati ali kako?! Vzgojiteljice, kakšna je praksa tu? Ker jaz sem zasovražila vrtec (to se celo spomnim) za en čas, ko so me silili spatuser posted image . Potem me je pa oma hodila prej iskati, se spomnem. Ampak, pri nas je to pač nemogočeuser posted image .

Tejkaz, hitro ste se pocajtali ni kaj! Super.

Gajka, ja tako je na žalost. Tudi pri nas, jih združijo, briga jih itak skoraj nikogar potem ni, cena pa polna, oz. tistih par eur za hrano odštejejo.
Tudi mi še nismo dobili odločbe, upam, da bo kaj manj, res. Sploh glede na stanje.
Pa še to, cel teden že pridna punca hodi lulat in kakat v kahlico user posted image . Za ven ji še vedno dam pleničko, je tako o.k.?

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 13.1.2011 13:40:59 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.1.2011 14:55:48   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Pa še to, cel teden že pridna punca hodi lulat in kakat v kahlico user posted image . Za ven ji še vedno dam pleničko, je tako o.k.?

user posted image user posted image  bravo... Jaz sem Neži tudi to delala čist na začetku, ko nimajo tisto 100% kontrolo. Jaz sem imela hlače plenice, da se je počutila kot velika punčka in tudi lažje je, ko gre na WC na terenu. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.1.2011 15:56:54   
K_a_t_j_a

Evo vam dam zdajle 3 slike gor, pozneje pa še pokomentiram.

user posted image
Jan z novo frizuro.
user posted image
19 tednov
user posted image
Naša prva potička

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 13.1.2011 15:58:15 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.1.2011 18:01:52   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

19 tednov
user posted image
Naša prva potička

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.1.2011 18:05:43   
sayuri
En lep pozdravček še od mene. Madonca, bi jedla tole KAtjino potico user posted image

DA en boste mislne, da bom sam potico komentirala user posted image Trebuška Katje in Erin sta tok luštna user posted image Človek takole kar skomine dobi user posted image

Mi smo ok. SAj veste...dnevna rutina. SLužba, vrtec, šola, domov, in zjutraj jovo na novo. Zdravi smo, L&Z malce smrkata, nič pretresljivega.  Nič novega pr nas. SPloh ne vem, o čem bi pisala, ker se res čist nič ne dogaja user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.1.2011 18:37:23   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Katja... je user posted image  že doma?

VPRAŠANJE: LETOS BI ŠLI NA OTOK KRK ZA POLETNE POČITNICE.

- KATERI DEL JE NAJBOLJ PRIMERNO ZA NAŠA MALČKE?
- ALI KDO IMA KAKŠNO PRELOG ZA KAKŠNO APARTMA?

RABIMO:

-MI BI ŠLI NA ZAČETKU JULIJ DO 10 DNI (ODVISNO CENE)
-RABIM 2 SOBNO APARTMA Z BALKONOM ALI TERESO.
-ŽAR BI BIL TUDI SUPER, KER MORJE BREZ PEČENJE NA ŽAR NI UŽIVANJE user posted image
-DO 150M OD MORJE (KER OTROKA BOSTA HODILA)

Mi smo bili že 2krat v Njivicah, sicer v hotelu Beli Kamik in mi je bilo zelo všeč. Njivice so zelo lep kraj, zvečer niso preveč hrupne niti ni čist mirno. Imaš za otroke trampolin, manjši zabaviščni park (vrtiljak, vlakec za najmlajše, avtki), sladolede prodajajo na vsakem koraku, pizze, ostale a la carte jedi.... Tudi 2 trgovini sta (ena v kampu, tam je malo dražje in ena prav v Njivicah), štanti, dalmatinski "konobi" sta dve.... Lahko pogledaš tudi v moj album na FB in če še imaš kakšno vprašanje, samo vprašaj, ti bom rade volje pomagala.user posted image Vreme sma imela prvič, ko sma bila sma cel teden vroče, nad 30 stopinj, drugič je bilo pa tut lepo vreme, z malo burje.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.1.2011 18:39:42   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

En lep pozdravček še od mene. Madonca, bi jedla tole KAtjino potico user posted image

Sayuri to potico je bolj kot ne moj user posted image naredil, jaz sem imela tokrat inštrukcije in pripravo sestavin. Naslednjič jo pa jaz delam. Res je bila dobra, je bil nadev lešnikov-orehov.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.1.2011 8:25:23   
Zoja Miša
Jutro. Najprej en user posted image  in še kak čaj za našo Gajko.

Katja, res super fajn potica. Jaz bi jo tudi!!!! Le rozine bi ven dala, teh namreč ne maramuser posted image . Trebušček pa itak, wiiiiiiiii!!! Skomini, ja.  Jan ma luštno frizuro. Jaz si bom tudi v ponedeljek kar fraj vzela (klinc pa služba) in greva s Kajo Lino k frizerju. Moram našega malega zapuščenega beatlauser posted image malo urediti. Sebe pa tudi. Bo pasalo malo razvajanja. Sedaj sem se 2x kar doma pobarvala, ampak ni to to.

Neža, hvala. Kaja Lina na žalost noče pleničke, ki izgleda kot gatkeuser posted image  Ampak imava potem pleničko in še gatke čez, to se ji zdi pa fajnuser posted image . Ampak ja, zdi se mi, da počasi bo. Mislim, da zna biti do poletje že suha, vsaj čez dan. Ponoči ima pa še kar mokro pleničko, tako da ne vem...Bo že. Se ne obremenjujem.

Včeraj imeli roditeljski in je bilo prav fajn malo zopet počvekati z vzgojiteljico in pomočnico. Pa vedno nam tako lepo pripravita, piškotke in sok...ja, luštno je bilo.user posted image

Moj prehlad v polnem razmahuuser posted image . Pa še ''''partnerka'''' za badbinton mi je zbolela, tako da danes rekreacija odpadeuser posted image . Mogoče pa vseeno prav, ker sem naročila nov lopar, lažji, boljši (veze in poznanstva user posted image ), ki pa še ni prišel.

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 14.1.2011 8:27:06 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.1.2011 8:39:39   
anita goitan
dober dan

sem po navodilu šefice Zoje vstala ob 3.50user posted image  in sem po trzinski obvoznici imela tak filing kot da nisem v avtu, da ga na vozim..sem takoj na prepih odprla okna in varno pripeljala do Kardeljeve ploščadiuser posted image

HB da je petek, dns ne vem če bom zaslužila za glaž vode, produktivnost je na nuli, zero!!

Zoja miša čajček, imunal, c vitamin, en štamperle in obilo poljubov je moj recept

Katja se ti že kar vidi ja ta tvoj buši, potica je pa njamsi, joj grem zdej s sodelavko na kavo..že kar čutm da bo Mramor šel mimo in ravno mene bo vidu kako "visim" na kavi (mogoče 3x na leto..če glih nisem na porodniški) 

Erin ga ima že ornk, buši namreč ja

ma sploh ne vem kaj pišem, ...če gre moj ta vikend kaj v hribe, gremo me3 k mami, ja Neža mi pač ne gremo vsi skupaj dol na Primorsko(vsak ima svoje interese, že pred puncami tudi nisva skupaj čepela 24 ur na dan, jaz plezala on turno smučal, jaz laufala on kolesaril, no v postelji sva se pa našlauser posted image  user posted image , )nismo glih perfect famili v tem pogledu, ma raj vidim da je vsak na svojem koncu zadovoln in da se v nedeljo vrnemo srečni v naš domek, me razumešuser posted image

grem na kavo dol v bar, pa ne okol govort...user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.1.2011 9:01:31   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

...joj grem zdej s sodelavko na kavo..že kar čutm da bo Mramor šel mimo in ravno mene bo vidu kako "visim" na kavi (mogoče 3x na leto..če glih nisem na porodniški) 

ma sploh ne vem kaj pišem, ...če gre moj ta vikend kaj v hribe, gremo me3 k mami, ja Neža mi pač ne gremo vsi skupaj dol na Primorsko(vsak ima svoje interese, že pred puncami tudi nisva skupaj čepela 24 ur na dan, jaz plezala on turno smučal, jaz laufala on kolesaril, no v postelji sva se pa našlauser posted image  user posted image , )nismo glih perfect famili v tem pogledu, ma raj vidim da je vsak na svojem koncu zadovoln in da se v nedeljo vrnemo srečni v naš domek, me razumešuser posted image

grem na kavo dol v bar, pa ne okol govort...user posted image

user posted image user posted image user posted image
Nasmejala si me...res super!

Lepo je da si pustite takole dihati...jaz sem tudi tak človek, a user posted image  ni. Me je to en čas kar dušilo, sedaj sem se nekako navadila. Oz. grem in se ne pustim preveč nervirati s tem, da jaz pa kar brez slabe vesti kam grem (na badbinton ali s kolegico na kakšno večerjo kdaj).
Za vikend smo ponavadi skupaj (to pa da vi niste vzemem za zelo dobro, meni je namreč to čist všeč)...
...in jaz bi tako šla kam v soboto (se potepat), pa nimam idejeuser posted image . Če nam jo katera da, bo dobrodošla. Kam kopat ravno ne, ker sem prehlajena, Kaja Lina ima pa še malo rdeč ušet.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.1.2011 10:50:28   
bella02
Heeej!

Kaken sonček je zunajuser posted image , čeprav zdaj je čas za sneg in niso mi všeč te visoke temperature. Potem se pa čudimo, da smo vsi bolni. Res skoraj ne poznam družine, kjer ne bi bil vsaj eden bolan. Vsaj na našem koncu.
Mi smo ... tako tako. Punci sta doma, Tjaša je uredu, vse odkar je dobila AB, v šolo pa vendar ne sem. Teja je nehala kuhat, se ji pa vidi, da ni prava. Kašlja, zabita je v nosu in od velike količine fiziološke je včeraj malo zakrvavela. Včeraj ji potem nisem več spirala, danes pa sem jo in ni bilo več krvi. Je pa siiiiitna. Vstane zjutraj ob 7h, čez dan nič ne spi (Zoja Miša, kaj pa, če sta se zmenili ;O) ?) vsaj zvečer je ob 8h v postelji. Še vedno inhalirava in ji dajem Prospan ali smrekove vršičke. Mora biti doma še cel drug teden, da poje ABuser posted image .
Tiste, ki sta na FB, že veste za mojo zgodbo z izpitom. Na kratko: Oktobra sem izpisala datume izpitov in SKJ3 naj bi pisali 17.2, danes pa vidim obvestilo, da je pisni 20.1. Vmes so lepo spremenili. Ja, jaz pa vsak teden čekiram datume izpitov, če verjameš :O( In mi je čist podrlo plane :O( Zdaj sem se odločila, da grem na en drug izpit 20.1, imam pa zelo malo časa, pa še malidve doma ... Dopoldne ne naredim nič, tašča pa ima tud ene opravke in mi ne more vzet Teje za kakšno uro. Tjaša se že sama zamoti, Teja pa je premajhna.

Zoja Miša, pridna je tvoja punčka za kahlico. Mis še nismo tam tam, bomo že. Je pa prav, da ji daš za ven plenico, jaz bi jo tud. In user posted image za urice, ki so samo tvoje. Jaz uživam, ko grem k priči v Kočevje sama med tednom, da lahko v miru počvekavauser posted image .

Erin, iiiiiiiiiiiiiii, lepa lepa user posted image , pa jaz imam enako majčko, sam bušija ne user posted image . Tilen se je pa res spremenil. Cortek mali!

Katja, tudi tebi : iiiiiiiiiii user posted image in pohvale za potičko. Tudi jaz sem prvo naredila lani za veliko noč in je bla kot iz trgovine. Mislim izgled, po okusu je bla bolšuser posted image . Kulinarika (na netu) je zakonuser posted image

Sayuri, sej to je dobro, da se ti nič ne dogajauser posted image

Gajka, nisem ti fouš visokih položnicuser posted image . Res je, da se nič ne pozna tista hrana, ki jo odštejejo. Pri nas je bil zadnji teden vrtec zaprt in bi mogla vozit drugam, pa je bla Teja doma. Odločbe še nimam.

Tejka, dobro ste zvozili. Mi smo bili v nedeljo na Metelkovi in je bil bris grla neg, v torek pa smo se vrnili k P po AB, ker se je razvilo v anginouser posted image . Držite se!

Anita, vsak po svoje in če vama tako paše, HB. Morda bosta potem kasneje punci tisti, ki bosta želeli, da bi kaj več skupaj počeli.

Grem, Teja je tečkauser posted image . Caoooo

< Sporočilo je popravil bella02 -- 14.1.2011 10:51:59 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.1.2011 13:54:15   
Neža7
Živijo user posted image

Anita.... seveda te čist razumem. Pač eni so taki in jim čist paše, vendar mislim, da globoko notri (lahko, da se tudi motim) bi ti in Zoja (Ula je še premala) da bi tudi kdaj kaj skupaj naredili. Tebi ni lahko biti z dvema mala otrokoma sama, da te čist razumem, da greste s puncami k mami, ker tudi jaz bi to delala.
Kmalu bo čas za hribe user posted image  Jaz imam plan za Robanov Kot za nedeljo user posted image
Jaz bi te tudi čeprav te ne poznam več kot vesela, da bi se nam pridružila v naravi, ker vem, da tudi ti imaš to rada. No, na veliko goro mene še ne boš morala spravit, ker bi umrla user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče en dan

Tukaj pri nas ni nič novega.... sem malo vesela iz tehtnice dol skočila danes!!!! -0,6kg v enim tednu user posted image user posted image user posted image  Vem, da ni ogromno vendar sem in bom tudi vesela, če bo tako vsak teden.
1 leto nazaj sem imela samo še -7kg do cilja in sedaj imam 21kg user posted image  sem zelo jezna nas, da sem pustila stres, da me uniči!!!!
Še user posted image  je začel par dni nazaj s Elliptical kolo user posted image user posted image  no saj mora, če res želi iti na Triglav september user posted image user posted image

Bella...... user posted image  bodi ponosna nase, ker tako lepo delaš svojih izpitov user posted image  Ma so nori, da lahko kar za 1 mesec prej dajo izpit user posted image

Zoja Miša..... user posted image  faca mala. Samo, da ji tako paše. Boš videla, da bo začela in mislim, da bo tudi do pomlad iz plenic čez dan. Neža tudi ima še med spanjem, ker je bolj ali manj vedno mokra plenica. Saj, ko je zima pa se ne bom sekirala. Kmalo bo bolj toplo in bomo počasi odvadli tudi med spanjem.

Lep vikend vsem želim user posted image  Vreme bo lepo, da lepo izkoristite user posted image

aja! GAJKA...... Ali mogoče poznaš koga, ker ima apartma v Izoli? ne vem, ker mene še vedno vleče v Izolo, ker kraj poznam in vem kam lahko gremo jest itd.... Tudi če moramo dati 84evro na noč bomo user posted image ker 80m od plaže (Svetilnik) bo super user posted image

Hvala Katja.... če me bo kaj še zanimalo te bom kontaktirala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.1.2011 13:58:28   
Neža7
gajka..... res je grozno glede plačila vrtca user posted image  zato kar neki ljudi se ne poročijo, da si lahko naredijo, da nič ne plačejo. Grozno kako država je do poročene osebe user posted image  ali tisti, ki so skupaj prijavljeni.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.1.2011 9:34:37   
Krysia
Jutro.

Ena user posted image za vse, čeprav je ura žr pol desetih  Sem imela namen počivat, pa ma je naš mišek vrgel iz postelje ob 7h user posted image Tko da smo že spucal kopalnico (to je možek zrihtal), preoblekli postelje v spalnici, pojedli, plačali položnice ... skratka, akcija ... Aja, pa še eno veliko buško smo pridelali, ker je skakal po postli in je padel dol na glavo user posted image

Erin in K_a_t_j_a, kakšne lepe bušije mata ... iiiiiiiiiiiiii.

Anita, če ste tko narejeni, da vam paše it mal en brez drugega kam, je to čist OK. Problem bi bil, če bi en bil za to, drug pa ne ... Pri nas je tko, da sicer čist paše, da nismo skoz en z drugim, ampak, če bi mi pa skoz kam bežal, mi pa tud ne bi blo prav. Tko pa ... jst 1x tedensko na pilates (z buhtlčk sva ful ponosni nase, a ne? ), moj na druženje s kolegi pa je ...

Neža, čestitke za izgubljeno težo. Kr počas, da ne boš kkšnih nezdravih metod uporabljala!

Vsi bolančki, pozdravte se!

Bella, upam, da se naučiš za ostale izpite, se pa strinjam da ni čist nč lepo, da ti tkole prestavijo izpit! (sploh če ga v napačno smer ...)

V glavnem, mi smo kr OK, včeri sedel na konferenci do petih, zdej bo pa mal zatišja - upam, čeprov dvomim ... mah, bomo že ...

Zdej se grem pa s poršeji igrat user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.1.2011 9:24:41   
tejkaz
Dan user posted image

Vikend smo preživeli nikjer drugje kot pa na sončku. Super je bilo. V soboto okrog Blejskega jezera ter kofetkanje na sončku, v nedeljo pa okoli ta velikega Velenjskega jezera (7,5 km). Oba sta obakrat celo pot hodila. Zvečer pa tako utrujena, da sta iz sobote na nadeljo spala 14 ur user posted image
V petek sva bila z Jašem še doma. P je rekla naj še bova, sicer je v redu, ampak naj se dobro pocartava. In sva izkoristila dan. Malo sva se potepala, malo zapravljala, skratka super sva se imela. Je čisto drugače ali imaš doma samo enega otroka ali dva.

Zoja Miša, pri nas je isto kot pri vas. Jaz rabim družbo, prijateljice, rabim kam it, se sprostit, načvekat,... Moj je pa raje doma in z nami. Pa se uskladimo da nam je vsem fino. Vikende pa res raje preživimo skupaj.

Ko sem že pri čveku. Clara, kje si? kako ste?

Bella, srečno pri izpitu. Smotkoti, takole prestavljajo izpite, no.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
17.1.2011 11:46:20   
anita goitan
dober dan

čakam sonceuser posted image ...čez vikend šle na primorsko, krasno pomladno vreme, punci imela v velurju, zunaj sonce in 14°C...moj bil v soboto na Brani oz kaj več lahko na njegovem blogu čitate,saj poznate http://seamus.blog.siol.net/2011/01/16/brana-pozimi/

V nedeljo pa delal za šiht, kuhal 5l juhe in pekel kruh,pa posteljnino vso opral, posesal..ej punce po dolgem času sem bila res + presenečenauser posted image user posted image , prou velik ga nisem pohvalila, joj sem žlehtuser posted image

V soboto sem punci pustila pri mami in šla v IT po parmezan in si po dolgem času kupila kavbojke, cifra bolš da ne povem (26!) in en puli, puncam pa tud eno malenkost.
Zelo na hitro sem opravila z nakupom in šla domov, punci pa lepo uživali.

Ula mi katastrofalno slabo spiuser posted image , bradavici me prou bolita, duda ne pomaga, jok jok, ji dam joško, začne jest in zaspi za naslednjo uro, ja vem da so zobki, sedaj ji še trojke hodijo ven, štirici spodnji že ima, zgornji murm pogledat. Ampak haloo, jaz sem totalno fuč.

Grem nazaj po delu...pa k frizerju bi rada šla..sam kdajuser posted image

Kako ste pa ve?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
17.1.2011 13:03:43   
clara23
Dober dan,

Tejkaz, doma sem..kuham, pospravljam, učim se, zraven pa še en akcijski projekt delam..skratka vse v 1user posted image . V soboto smo šli na en rojstni dan, včeraj v ZOO, danes bomo pa malo po sončku skakali, pa bo dan minil kot bi mignil. Moj gre od 1.2.-5.2. na srečanje agentov v Atene-mu plača agencija ker je bil med najboljšimi tremi prejšnji mesecuser posted image .
Mali je za 1x ok..smrkanje in kašljanje smo pa že pridelali nazajuser posted image . Ponoči imava še vedno boje, ker mi mulc noče spat, ampak bo že. Sem se itak že zdavnaj navadila, tako da mi ni več taka panika..user posted image .
1x ta teden te bom proti zvečeru ukradla, pa greva na pijačko, ok? Prejšnji teden sem pozabilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1298
17.1.2011 13:34:31   
gajka
tejkaz - Jaša ti prehodi 7,5 km? user posted image Pišuka, a je samo naš en velik lenobec, da bi se samo nosil (na ramah). user posted image Ga bo treba malo v rit, naj hodi, mulček sakramenski! user posted image

anita g. - št. 26? user posted image Pa ti se v eno mojo hlačnico cela stlačiš! user posted image Pa lepo, da je tvoj vsaj malo gospodinjca igral, res lepo to. user posted image

Midva z Zaro sva danes začeli s plavanjem dojenčkov. Je zelo živahna v vodi, kar je kar precej drugače od Roka, ki je bil bolj "plovček". user posted image
Pri Roku v vrtcu so zdesetkani. V petek jih je bilo 8 od 13, danes samo 5. user posted image Rokova vzgojiteljica je tudi od prejšnjega tedna bolna, danes je pomočnica povedala, da so menda en vrtec v Šoštanju celo zaprli, ker toliko otrok manjka. Virusi so menda ful na pohodu v Šaleški dolini. Jao, jao, upam, da zguramo brez posebnosti. Imajo pa pri Roku vsi enake simptome - vročina in kašelj. No, Rok itak že smrka od prejšnjega vikend, v petek je sicer malo zakuhal, celo soboto imel dobrih 37°C, včeraj zjutraj še minimalno vročine, potem pa cel dan nič... Joj, upam, da gre tole mimo nas! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
17.1.2011 13:57:10   
anita goitan
gajkauser posted image  za Zarino aktivno udeležbo na plavanju in ne sam turista v toplicah špilatuser posted image . Mah mi2 sva v petek Ulo kar doma pustila, je šel sam moj z Zojo, zdej jo res skušava izlolirat od vsega sranja da jo še ta teden cepiva, sam na konc bo Zoja kej prnesla..joj upam da nam uspe in potem tudi, 50% imamo možnosti da je tale vragec pnevmokok, no če ne je pa zaščitena še za pn.pljučnico&meningitis...

Pa zima naj bo, ne pomlad, naj vsi virusi pocrkenjo gaddemituser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?