bella02
|
Heeej! Kaken sonček je zunaj , čeprav zdaj je čas za sneg in niso mi všeč te visoke temperature. Potem se pa čudimo, da smo vsi bolni. Res skoraj ne poznam družine, kjer ne bi bil vsaj eden bolan. Vsaj na našem koncu. Mi smo ... tako tako. Punci sta doma, Tjaša je uredu, vse odkar je dobila AB, v šolo pa vendar ne sem. Teja je nehala kuhat, se ji pa vidi, da ni prava. Kašlja, zabita je v nosu in od velike količine fiziološke je včeraj malo zakrvavela. Včeraj ji potem nisem več spirala, danes pa sem jo in ni bilo več krvi. Je pa siiiiitna. Vstane zjutraj ob 7h, čez dan nič ne spi (Zoja Miša, kaj pa, če sta se zmenili ;O) ?) vsaj zvečer je ob 8h v postelji. Še vedno inhalirava in ji dajem Prospan ali smrekove vršičke. Mora biti doma še cel drug teden, da poje AB . Tiste, ki sta na FB, že veste za mojo zgodbo z izpitom. Na kratko: Oktobra sem izpisala datume izpitov in SKJ3 naj bi pisali 17.2, danes pa vidim obvestilo, da je pisni 20.1. Vmes so lepo spremenili. Ja, jaz pa vsak teden čekiram datume izpitov, če verjameš :O( In mi je čist podrlo plane :O( Zdaj sem se odločila, da grem na en drug izpit 20.1, imam pa zelo malo časa, pa še malidve doma ... Dopoldne ne naredim nič, tašča pa ima tud ene opravke in mi ne more vzet Teje za kakšno uro. Tjaša se že sama zamoti, Teja pa je premajhna. Zoja Miša, pridna je tvoja punčka za kahlico. Mis še nismo tam tam, bomo že. Je pa prav, da ji daš za ven plenico, jaz bi jo tud. In za urice, ki so samo tvoje. Jaz uživam, ko grem k priči v Kočevje sama med tednom, da lahko v miru počvekava . Erin, iiiiiiiiiiiiiii, lepa lepa , pa jaz imam enako majčko, sam bušija ne . Tilen se je pa res spremenil. Cortek mali! Katja, tudi tebi : iiiiiiiiiii in pohvale za potičko. Tudi jaz sem prvo naredila lani za veliko noč in je bla kot iz trgovine. Mislim izgled, po okusu je bla bolš . Kulinarika (na netu) je zakon Sayuri, sej to je dobro, da se ti nič ne dogaja Gajka, nisem ti fouš visokih položnic . Res je, da se nič ne pozna tista hrana, ki jo odštejejo. Pri nas je bil zadnji teden vrtec zaprt in bi mogla vozit drugam, pa je bla Teja doma. Odločbe še nimam. Tejka, dobro ste zvozili. Mi smo bili v nedeljo na Metelkovi in je bil bris grla neg, v torek pa smo se vrnili k P po AB, ker se je razvilo v angino . Držite se! Anita, vsak po svoje in če vama tako paše, HB. Morda bosta potem kasneje punci tisti, ki bosta želeli, da bi kaj več skupaj počeli. Grem, Teja je tečka . Caoooo
< Sporočilo je popravil bella02 -- 14.1.2011 10:51:59 >
|