Zoja Miša
|
Jutro, ene , za vse pogumne mamice avgustovčkov . Kaja Lina imela steklene učke, ko je morala iti v vrtec. Upam, da se bo vseeno imela lepo! Je rekla vzgojiteljica, da je to normalno, po več kot 2 mesecih! Peljal jo je moj, jaz sem jo zjutraj zbudila in polupčkala. Ne vem pa če že ponoči ni imela treme , ker nikakor ni mogla spati...se je od 2-4h kar nekaj premetavala, ob 4h rekla, da pride k meni spat in potem je bil mir. No, ona je spala, jaz pa ne, ker se je zopet šefovsko razkomotila . Včeraj sem ji kupila še nove čevlje, pa legice in majčko...v glavnem, naša mala ima kar nekaj cot za sedaj, Mislim, da se nam ne splače it v šoping v Italijo sedaj. Kaj vem....mogoče čez kakšen mesec, ko bo rabila še bundo pa škornje pa pajaca za sneg . Joj, ni ga konca! Sayuri, zelo lepa gesta je tole presenečenje...super! Pa upam, da je danes šlo brez prevelikega cmoka v grlu. Bella, za lanske modela sem dala cca 7,00 eur za spodnji del. Za eno celo trenerko, lanski model 15,00 eur. Letošnje so pa nekje okoli 9,00 eur spodnji deli, za cele ne vem. Pajkice 6,00 eur. Tunika 9,00 eur. Majčke so okoli 6,00 eur. Material je pa res super. Upam, da sta s Tjašo uživali danes. Glede prostora doma - no, mogoče sem potem pač jaz tako smotana, da imam v glavi, da mora otrok imeti svojo sobo. Naša Kaja Lina je nima in vsekakor je to moja velika želja imeti večje stanovanje, da to tudi dobi...in s tem je povezano, da je treba imeti boljšo plačo...ne vem kaj bomo. Vse ob svojem času, očitno. Jaz za enkrat ne iščem službe, ker bi rada prestala tole operacijo s Kajo Lino, brez slabe vesti, da nisem v službi...tako da je potem s tem povezano tudi drugo stanovanje...in s tem tudi še kakšen otrok, če sploh kdaj bo. Ma, verjamem, da se vse zgodi z nekim namenom in da je vsaka stvar za nekaj dobra... torej... Včerajšnja prigoda. Greva v knjižnico s Kajo Lino in imajo tam igralnico...ji dopovedujem, da naj se tam igra, da grem samo knjigo zase iskati...ene 3 x pride za mano z vlakcem v roki...jo peljem nazaj, ji povem, da se igra v igralnici...in uspem...jo vidim, da se usede na tla in mislim, kako pridna je, da se igra ...zberem knjigo, grem v igralnico in jo najdem brez čevljev, nogavic in hlač, skače ona po igralnici in zraven vriska, hopa, hopa... . Ne vprašejte kak jok je bil, ko sva se morali obleči . Ne vem, če neju še spustijo tja .
< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 1.9.2010 8:50:41 >