Zoja Miša
|
Sem rekla, moram kljub gužvi pogladati, moje punce! In res je tako, kot si napisala Bella, tu smo zato, da si pomagamo in jaz s teboj delim te občutke koliko mi pomenite! Res največ povem vam, ker vem, da ste tu! Hvala vam za to . Bella res si imela en ustran dan...vse se je nabralo! In očitno je tudi tašča imela slab dan, ker kolikor se meni drugače zdi, se kar razumeta. Res je včasih težko in jez občudujem vse, ki ste v skupnih gospodinstvih oz. tako blizu, da laahko s copati k vam pridirjajo babice in dedki. Je pa res, da ima svoje prednosti in da v primeru bolezni, ki se ponavadi zgodijo čez noč, lahko otroka predate in greste brez skrbi obveznostim naprosti. Kakor koli, da ne bom zašla, Bella, ti si mati Teji in Tjaši in ti najbolje veš kako je prav in kako ni! Tudi jaz se derem kdaj na Kajo Lino, a če drugače ne zastopi. Ravno danes sem šla kasneje (en sestanek) in smo šli vsi skupaj zjutraj od doma in seveda je Kaja Lina potem samo še bolj žleht...in meni potem očita, da je vse narobe, ko sem zraven, da ji itak vse pustim...bla, bla...pa jaz vem, da ni res. Vem, da je Kaja Lina, ko sva sami pridna in mi da roko v garaži...pa take malenkosti, ki jih, če smo vsi noče in trmari...pa kaj...saj bo vse bo. bo preživel, jaz imap pa 2 ušesa (pri enem ven, pri drugemu noter ). Tako da nisi slaba mami. Je pa res, da moramo starši biti tisti, ki vzgajamo, babice in dedki pa razvajajo...Mi je tašča zadnjič priznala, da če bi bil otrok njen, bi tudi ona kdaj zatulila, tako pa noče...da jo raje pusti, da ji po glavi skače . Ja pa že, verjetno tako mora biti. Me pa prav zanima kako se ji bo zdelo, ko ji bo pri 15tih po glavi skakala. Ampak tako, kot si bo naredila, tako bo imela. V glavnem, kar zavede me...hočem ti reči, da si super mami, da si super ženska in jaz te imam rada! Je pa res, da so sedaj časi zaje in da se problemi kupičijo in da enkrat udari ven...Vem, ker se sama počutim enako. Dva vikenda nazaj sem prejokala skoraj cel dan, ker sem se počutila tako nesposobno, nemočno in za en drek vredno... ampak veš kaj, kot pravi Kreslin (Prazen dan, navaden, tih in zaspan... ko se že zjutraj ti zdi, da bi bolje bilo, če ga ne bi bilo...otožne misli o vsem kar je bilo...nekaj o smislu in o minljivosti in o tem, da sem si sam največji problem...) Hočem ti samo reči, da je včasih dan kriv, da vse potenciramo, da je konec konce važno, da smo zdravi in imamo ob sebi ljudi, ki jim ni vseeno (in ti jih imaš!!!) in da vse druga že nakeko bo! Veš, da bo!!! Gajka, vem kako je ko zmrzuješ. Sem danes, k sreči le pol ure, ampak sem. Na - 14 opravljala meritve. In pazi to, bila sem v kikli, ker sem pač po tem morala iti na en razgovor...ki je bil BTW zanimiv... Tako da ti želim, da se odmrzneš (topel čaj in debeli štunfi delajo čudeže)... Za policaje pa ne vem...tudi jaz kdaj pa kdaj izvejem čudne manevre....ampak če se pa nekateri tako vozijo, da mi popustijo živci . Res, kaj vse ima izpit... Nimaš kaj, ''''požreš'''' in greš naprej. Krysia, ti pa maš res eno službo ...men se zdi, da bi jaz že zdavnaj popustila...moram ti reči, kapo dol, da se zadržiš in da imaš kontrolo. Ni čudno da si potem izmozgana, ker to je pa too much! Pa res je bil včeraj bolj usran dan, ampak kaj, tudi taki morajo biti, da znamo potem cenit une talepe . Za kavo, pa bi bilo res fajn, da se zmenimo, ja! Kaj vse pa prinesejo tile naši otročki...ja Kaja Lina mi je danes, ko sem jaz polila sok rekla: ''''Pa sej to ne morem verjeti, kaj si to nardila.'''' Tejkaz, ja Božičkov, Dedkov mrazov...vsega je na pretek. Kaja Lina ima z telovadbo v nedeljo zopet enega...sploh ne vem, ali bomo šli. In lepo da si se javila, ker sem te pogrešala! In včeraj sem ti mahala, si videla?! Je pa itak seveda, po 3 dneh vrtca zopet čisto prehlajena . Zdaj samo upam, da ne gre kam naprej na kaka ušesa, pljuča... In hvala vsem , ki ste se odzvale, povedala svoje probleme in jih delile z nami (saj veste, problemi se razpolovojo, če jih s kom delimo, tako, kot se veselje podvoji)...mogoče tudi zato, ker katera pojamra, da bomo zamrle! Sem vesela, da smo istega mnanja, da se to ne sme narediti, ker tako fejst punc, ne najdeš kar tako! In rada bi vas obdržala v svoji bližini!!! Lep vikend vsem. Nasankajte se!
< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 17.12.2010 12:20:26 >