|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
9.12.2010 16:54:04   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

katja, full mi je hudo zate in se podpišem pod predhodne poste...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se samo podpišem! Žalostna sem in upam, da vaju čakajo lepe novice. Če je težava samo zajčja ustnica, poznam primer, ko so punčko operirali in se zdaj še opazi ne. Katja, v mislih smo s tabo!!!

Če se lahko, se še jaz podpišem pod vse...  poznam kar nekaj otrok ki so jim zašili tako ustnico in se večini sploh ne opazi, če nebi vedela... držim pesti da bo vse dobro, mora bit! Malce zgodaj ampak upam da vam leto 2011 prinese zdravja, ma res, drugo bo že, samo da se to pri vas uštima, tebi, Janu, malemu bitju ki raste v tebi...

bella - sem, dobro, se mi ne da pisat, še takrat ko kaj napišem sem ignorirana, ma nobenmu ne očitam, nisem vsak dan tu da bi bla na tekočem in ne komentiram drugih sproti, za nazaj je preveč, men se pa poj enostavno ne da...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
9.12.2010 19:49:20   
PABLO
Pozdravček user posted image !

Sem prinesla (belo) kavo  user posted image vsem, tako kot sem na fb obljubila, vendar je žal že kar pozno....dan se je pobral, da ne vem kdaj! Vrtec, šola, dejavnosti, pa bazarji takšni in drugačni, pa še narediti je treba kaj, pa december, trenutno imamo nekaj gužve....pa je dan, če ne celo teden, naokoli.

Sem prišla prav z namenom - K_a_t_j_a - samo zate user posted image user posted image user posted image ! Sem prav žalostna, ko sem prebrala. Pa čeprav še ni nič dokončnega, vseeno ni prijetno. Pa tako je bilo lepo videti vse skrivnostne smeškote na fb..., da sem se res iskreno veselila s teboj vesele novice! Če bi imela čarobno paličico, bi z veseljem naredila v trenutku tako, da bi bilo vse veselo in vse prav - tako pa sem lahko le z mislimi s teboj, s tabo držim pesti in s tabo upam na najboljše! Lahko tudi user posted image   s tabo, če bi kaj pomagalo...Sprotni rezultati in čas bodo narekovali naslednji korak in zahtevali vajine odločitve. Težko bo prebroditi čas negotovosti in se boriti z vsemi temi strahovi, ki prilezejo na plano in čakati na rezultate testov. Še vedno mislim, da je optimizem najboljše sredstvo! Katja, drži se! Mislimo na vse vas in z vami upamo na najboljše user posted image !

Vsem drugim pa pošiljam lepe želje ob veselem decembru! Če znese, se še kaj oglasim, drugače pa sem bolj na ekspresni varianti fb user posted image .....Imejte čarobnost v svojih domovih in srečo v srcih user posted image ! Lp

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.12.2010 7:37:55   
anita goitan
jutro

izvolite user posted image user posted image , Zoja že v vrtcu, danes smrečico postavljajo, čez vikend imamo nalogo izdelovat obeske, krasijo  jo v ponedeljek, vsak dan imajo kako prireditev (glasbena šola, obisk dramske skupine..) luštno ji je.

Ula še spi in slišm da kašlja, jao ta prehlad se vleče vleče...

Mraz..pogrešamo sneg.

erin jaz te vedno prečitam oz vse preberem..komentiram tisto kar vem za odgovor oz nasvet

PABLO ojla

košutauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.12.2010 8:04:05   
Zoja Miša
Anita hvala za kavo. Jo ravno pijem. Priznam da rabim je glih ne, Kaja Lina spi kot polhek. Kako fajn je, ko je zdrava. Me je zopet kar malo strah vrtca, drug teden...ampak po drugi strani, pa ne sme več zamujati...toliko stvari se jim dogaja tam...

Pablo, tvoje besede me vedno ganejo do solz! Zelo lepo si napisala. Zato pridi še kaj...prosim.

Katja, user posted image  tu smo s teboj...saj veš!

Erin, ni res da si ignorirana, ampak le ni te (oz. si tu premalo!) in pogrešamo te... Pokaži nam malo bušija, deli z nami tvoje občutke...naredi nam lušte po user posted image ...v glavnem, bodi z nami!!!
Mislim, jaz ne vem, ampak meni pomenite ogromno...velikokrat vam in edino vam zaupam določene stvari...z menoj ste vsak dan in ste dejansko moje prijateljice...tako da Erin, ne smeš reči, da se ti ne da...saj veš kaj pravijo - za prijatelje si je treba čas vzet!user posted image

Nell, tudi ti še kaj pridi...lepo pa je, da vem, da ste nekje tukaj zadaj in da pridete pomagati, ko katera pomoč potrebuje. To zelo, zelo cenim...

Mi2 s Kajo Lino sva danes sami, user posted image  ima zaključek nekje v Bohinju (se mi zdi). Jutri dopoldne ima G-rega zabavo...bova še videli ali bova šli... Popoldne pa bomo tudi mi2 smrečico postavljale.
Drugače pa tudi jaz pogrešam sneg. Zdej ko imamo sanke, bi bilo tako super fajn se okoli poditi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.12.2010 8:58:24   
anita goitan
Včeraj punce večerjamo, Zoja si nekaj prepeva, kar na lepem mi zaluža vilico v obraz, sem jo tako močno prijela za rokico (mal je manjaklo bi dobila Ula vilico v oči) in potem sem jo ignorirala, začela je jokat in ni vedela kaj vse bi mi pokazala, se mi prikupila..čez nekaj časa mi je rekla oprosti, ma sm se kar zjokala po eni strani sem bila huda na Zojo, po drugi mi je blo hudo ker vem da se punči se uči izaražt čustva...eksperimenti v naši hiši so prisotni 24ur/dan..da ne govorim kaki so ponoči, oh naša Zoja.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.12.2010 10:09:20   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pablo, tvoje besede me vedno ganejo do solz! Zelo lepo si napisala. Zato pridi še kaj...prosim.

Nell, tudi ti še kaj pridi...lepo pa je, da vem, da ste nekje tukaj zadaj in da pridete pomagati, ko katera pomoč potrebuje. To zelo, zelo cenim...

Tule se bom pa kar podpisala.
Tudi meni je post od PABLO spravil solze v oči. Res zelo lepo napisano. user posted image
In tudi jaz zelo cenim to, ker ste tako zlate punce in znate prisluhniti v težkih trenutkih in stati ob strani. Se še spomnim, kako ste me bodrile pri Janovi nosečnosti na koncu, ko sem bila v bolnici. Res je lepo imet takšne prijateljice pa četudi samo preko interneta.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.12.2010 10:30:40   
K_a_t_j_a
Erin tudi jaz pravim, da se še kaj oglasi in nam povej kako se počutiš, kako je Tilen. Upam, da tvoja user posted image poteka brez zapletov.
anita joj samo, da se je dobro vse končalo. user posted image

Punce še enkrat hvala za vašo podporo. Vaše besede, tolažba, v glavnem vsaka beseda mi veliko pomeni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes imam Jana doma, ker je ponoči grozno kašljal. Zdaj se pa kar dobro drži. Zgleda, da ga psiha kar fejst matra zdajle. Se bo že moral navaditi. Čeprav sodeluje pa baje zelo rad pri raznih igrah, dejavnostih... Ta teden so sjali božično seme, risali voščilnice... Še malo pa imajo Božička (to bo baje moj user posted image ). Upam, da ga Jan ne zgrunta.
Okrog 14. ure morem spet poklicat v MB porodnišnico. Včeraj sem klicala malo po tretji uri kot mi je bilo naročeno, pa se nobedn ni oglasil. Kličem danes zjutraj mi rečejo naj pokličem okoli 14. ure, ker je sama in ima sam en računalnik ib bla, bla,bla... Se bom pol kar na telefon "usedla" in klicala dokler se ne bo kdo oglasil. Mislim naše zdravstvo je res v r***!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 10.12.2010 10:32:35 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.12.2010 10:47:07   
bella02
user posted image

Heeeej!
Samo na hitro vas pozdravim! Zunaj je vreme kot na zgornji sliki. Sneg, sonce ... lepo, še lepše pa je gledat iz hiše ven, ker je baje zunaj kar mrzlouser posted image . Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.12.2010 10:49:12   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image

Heeeej!
Samo na hitro vas pozdravim! Zunaj je vreme kot na zgornji sliki. Sneg, sonce ... lepo, še lepše pa je gledat iz hiše ven, ker je baje zunaj kar mrzlouser posted image . Lep dan vam želim!!!

ejla, v Kamniku ni ne kavbojca, ne snegauser posted image ..tako da imaš srečo, živiš kot v filmu user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.12.2010 10:57:35   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Sem prišla prav z namenom - K_a_t_j_a - samo zate user posted image user posted image user posted image ! Sem prav žalostna, ko sem prebrala. Pa čeprav še ni nič dokončnega, vseeno ni prijetno. Pa tako je bilo lepo videti vse skrivnostne smeškote na fb..., da sem se res iskreno veselila s teboj vesele novice! Če bi imela čarobno paličico, bi z veseljem naredila v trenutku tako, da bi bilo vse veselo in vse prav - tako pa sem lahko le z mislimi s teboj, s tabo držim pesti in s tabo upam na najboljše! Lahko tudi user posted image   s tabo, če bi kaj pomagalo...Sprotni rezultati in čas bodo narekovali naslednji korak in zahtevali vajine odločitve. Težko bo prebroditi čas negotovosti in se boriti z vsemi temi strahovi, ki prilezejo na plano in čakati na rezultate testov. Še vedno mislim, da je optimizem najboljše sredstvo! Katja, drži se! Mislimo na vse vas in z vami upamo na najboljše user posted image !

Katja, ali se lahko kar podpišem pod ta post. Upam s tabo in bom tudi jokala s tabo, če bo treba. Drži se.

Ostalim pa samo en lep pozdravček.  Papa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.12.2010 11:02:08   
Zoja Miša
Bella, tegale kaoboja lahko pošlješ tudi v Goričane ali popoldne v Trzin.user posted image  Pa kaj snega tudi...čeprav to ni tako nujnouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.12.2010 13:50:55   
bella02
Oooo neeee, punce, kavboj bo ostal kar pri meniuser posted image , snega pa tudi ne morem poslat. Pri nas je prav lepo. Tista drevesa, ki jih ni doseglo sonce, so bela in to je zame čarobnost zimeuser posted image . Snega je pa ravno toliko, da je prekriv travo. Torej imamo ZIMO v pravem pomenu. Najbolj mi je pa pomembno, da so ceste kopne. Še božična glasba, v nedeljo morda postavitev smrekice in december je v vsem svojem žaru tukaj! Užijte ga tudi ve!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.12.2010 14:35:47   
Krysia
Živjo, punce.

Tud jst sem bolj leteča in boleča - tale moj hrbet je kr nekaj, ampak pustmo to ...

K_a_t_j_a, se podpišem pod vse poste, nimam kaj dodat. Sej veš, rade te imamo in vse upamo s tabo in držimo pesti. user posted image Pablo je itak tako lepo napisala, da težko še kaj dodam ...

Erin, se opravičujem, če si dobila občutek, da te ignoriramo - mislim, da nobena ni imela tega namena. Tuki se kr pod post od Zoje Miše podpišem - pridi k nam, povej nam kaj, pokaži bušija, kako je Tilko?

Mi pa še ne bomo smrekice postavljal - po 20.12, nič prej ... se mi zdi, da to pač paše k božičnim praznikom, ki so še daleč (še 2 tedna službe moram preživet)

Zoja Miša
, odločba za znižano plačilo vrtca bo verjetno v začetku januarja al kako ... lani si pa morala oddajat avgusta in novembra, ker se oddaja za koledarsko, ne pa šolsko leto. In si morala avgusta dat za meseece od septembra do decembra, potem pa novembra za naslednje leto ...Joj, a sem zmedeno napisala - upam, da si razumela ...

Lepo se mejte, lep vikend vam želim pa se tipkamo ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.12.2010 16:10:14   
sayuri
KAtja user posted image   Kar naprej te imam v mislih. Držim pesti, da bi bilo vse dobro.user posted image

Jaz sem leteča. Šibam rihtat meso za v skrinjo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.12.2010 8:44:35   
Zoja Miša
Jutro. Evo enauser posted image
Mraz je. Pri nas snežiuser posted image .
Kaja Lina je šla v vrtec. user posted image  pravi, da je bilo vse BP. Sedaj pa upam, da ostane zdrava! Doma je bila dovolj dolgo, da si je nabrala moči!

Mi rešujemo firmo, tako, da bomo sedaj z bypass firmo poskušali se rešiti iz sranja. Ja, še več dela bom imela z obračuni, računi, vodenjem marialauser posted image . Upam, da bo kaj učinka.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.12.2010 8:45:15   
anita goitan
jutro oz že dober dan
izvolite user posted image user posted image user posted image

Zoja že od 5ih auf, danes smrečico krasijo pa sva v soboto pekli piškote, razne modelčke in jih je nesla, da bo obesila jih na smrečico, je pa čist sama mi maslo stopila in potem z rokami gnetla testo, je moj vse fotodokumentiral..bom objavila 1x, pa še z valarjem valjala in potem modelčke delala, pa kako vztrajna do 21ih zvečeruser posted image

Ula tukaj pod nogami, liže ene kableuser posted image

sneži ma se že sonce kaže..še ta teden se z Ulči certavi, potem pa uvajanje...

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.12.2010 11:17:27   
Zoja Miša
Mislim, pa kaj je s tem vremenom? Pa sej imam rada sneg...ampak če je nepovedan...ne pa da me takole preseneti! In Kaji Lini nisem oblekla kombinizončka danesuser posted image . Če je bil napovedan sonceuser posted image . Pa sej verjetno niso šli ven...
Bova mi2 popoldne šli na sanke, jupi!!!
Pravkar mi je kolegica sporočila, da je dobila drugo službouser posted image .
Jaz še vedno čakam in upam, na svoj trenutekuser posted image
Joj, kako poln kufer imam vsega...tole leto je bilo resuser posted image . HB ga bo kmalu konec!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.12.2010 11:54:27   
anita goitan
Sneži, sm skuhala, pa še palačinke naredila, pa smeti dol nesla..pridna, če me že noben ne pohvaliuser posted image
mal me stiska..tako kmal bo januar, moja ta mala Ulči pa gre v beli svet, Zoja se mi je lani zdela bolj zrela za varstvo..bem bom padla notr in bo šlo, tako pravijo mamice, ta izkušene.

V soboto in nedeljo bli na drsališču v Kamniku, Zoja 1.na drsalkah in po par krogih z pomočjo očija, se je spustila, tud padla, sam se zelo hitro pobere in pač je za šport, sva ponosna, sedaj sledijo smuči.

Manj sva ponosna na njene noči..jao

Grem kavo si skuhat, pa še eno vam, drage moje: user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.12.2010 21:34:12   
bella02
user posted image

Ojla!

Mi smo uredu! Tejo sem danes zjutraj peljala cepit proti klopnemu meningitisu, potem pa sem jo dala kar v vrtec, ker itak že 2x ni blo nobene reakcije. Drugače smo po starem. Možek dela še jutri in v petek, drugače pa je frejuser posted image .

Zoja Miša, vse stvari se zgodijo z razlogom in ob pravem času, čeprav verjamem, da komaj čakaš, da spokaš. Če ne drugega, vsaj okolje se spremeni. Veš, da držim pesti!!!

Katja, mislim nate in ti želim le še lepih novic!!!

Anita, te čisto razumem. Pri meni je blo tako: pri Tjaši sem od njenega 8. meseca hodila na fax na predavnja in je šla z enim letom v vrtec. Pa glede na to, da smo takrat še živeli v eni sobi pri njegovih starših, je bil odhod Teje v vrtec čisto druga zgodba (pri Tjaši je bil vseskozi kdo prisoten, ali tašča ali tast ali svak). Pri Teji smo bili na svoje in dejansko sva bili eno leto skoz skupaj. Tudi meni se je zdelo, da ta mala pikica pa res ni za v vrtec, pa smo zvozili. In to brez težav. Vem, da te šiplje in ti pošiljam en user posted image , ampak verjemi, tudi Ula bo dala tole čez, ti pa tudi!
 In Zoji za drsanje. Tjaša se je naučila v vrtcu na tečaju in kar nisem mogla verjet, kako obvlada, ko sem jo šla zadnji dan gledat.

Jaaaaa, tale sneguser posted image . Me je pa prav zares presenetil. Sem šla s kolegico v šoping in ko sem se vračala domov, me je kar stiskalo. V dolini je bla cesta kopna, tukaj pa bela, tako da mi je kar mal zdrsavalo. Zoja Miša, ti veš, o čem govorimuser posted image .

Punce, grem v kraljestvo knjiguser posted image . Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.12.2010 9:02:38   
gajka
En kotel user posted image čaka, eno vedro ga kar jaz vzamem. Noč obupna! user posted image Rok se je od 11h zvečer do pol 5h zjutraj trmasto drl, da ne bo spal! user posted image user posted image user posted image Nisem vedela, da je lahko 2,5 letnik tako trmast, da je fizično sposoben iz same trme 5,5 ur ponoči kričat, da ne bo spal! user posted image user posted image user posted image No, zjutraj se je kljub vsemu celo sam normalno zbudil ob 6:30, sem ga hotela v vrtec peljat, ampak glej ga zlomka, mulc ima vročino (37,8°C)! user posted image Zdaj pa ne vem, a jo ima zaradi neprespanosti, ali se pa kak user posted image kuha... user posted image Jupi, pa je spet doma... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.12.2010 9:03:45 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.12.2010 9:20:25   
Zoja Miša
Jutro.
Gajka hvala, tudi jaz rabim kavo in zraven bi pasala še masaža. Kaja Lina se je ob 1h zbudila in nekako ni mogla nazaj zaspati...je potem k nama v posteljo prišla, se stisnila in zaspala. Ona že, jaz pa ravno neuser posted image . Vse me boli in kava zelo prav pride! Bošček Rok (seveda ti tudi!user posted image ), ja mogoče ga je pa res kaj kuhalo...Boš tekom dneva videla. Držim pesti, da je le od nespanjauser posted image , kar je seveda tudi mogoče! Če je to, je pa res trmast.

Bella, vem ja, kam si se peljala.user posted image  Da je le bilo vse o.k. In da je šoping uspel! Jaz sem se ze nekaj daril za novo leto, z Nežo zmenila...bo poskrbela, da bo 4 ''dekleta'' Božiček presenetiluser posted image .  In hvala, za pestke!

Anita, le še ta tedenuser posted image ...res čas beži!

Kako lep dane je pa danes... -13 je kazalo zjutraj v Goričanih. Kaja Lina je danes fejst oblečena in bom šla peš ponjo v vrtec, da se malo zluftava obe. Upam, da gredo tudi dopoldne kaj ven...mi gre na živce da ne hodijo več na luft! Čeprav je verjetno z 14 otroci to res projekt, jih obleči...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.12.2010 9:39:23   
anita goitan
jutro

hval za kavo, sem si jo ob 5ih skuhala, vsi moji so še spali...zunaj mraz, danes sem jaz peljala Zojo v vrtec, moj je že od 6.30 v službi, pa pred 20.ne pride, ima veliko dela.

Danes je dedek mraz pri meni na fakulteti, pa men je mal pozno ob 17ih, mislim da bom en dan ta teden samo po darila šla, v nedeljo ob 14ih ima pa moj dedka mraza in sicer v Šentjakobskem gledališču, to je bolj verjetno da gremo.

gajka poznam tako vztrajno trmo, imam doma tud jaz eno tako šjoro...naj se Rok čimprej pozdravi!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.12.2010 9:45:44   
Krysia
Jutro. gremo še enkrat ... ("we are sorry ..." pa to) - ampak mam skopirano user posted image

Hvala za kavo, tud jst jo rabim, ampak sem sama kriva - sem šla včeraj z bivšimi sodelavkami na kuhano vino ... user posted image

Gajka, upam, da Roka ne kuha kaj hujšega ... je pa čist možno, da ni hotel spat zarad tega ... ker če iz trme ni spal ... boste imeli še pestro ...

Anita goitan, upam, da speljete uvajanje brez težav. Čist verjamem, da te stiska, ampak boš vidla, da bo. Še mene je stiskalo, ko je šel Rok pri 2 letih v vrtec, jasno, da tudi tebe pri Ulinih 11m. Pa super za drsalke .. mi pa nismo tko motorični ... je preveč ziheraški ... že sneg mu je sumljiv, sploh ker mu je zadnjič spodrsnilo na enem ledu ... eh, sej se bo navadil ...

Zoja Miša, tud zate je nekje ena ta prava služba, sam srečat se morata. Bo, boš videla, da bo! Držim pesti, da čimprej!

Mi smo pa nedeljo preživeli v Čateških ... fajn je blo, edin popoldansko spanje smo prešpricali ... sicer je poležaval na ležalniku, zaspal pa ni. V bazenu noro uživa, odkar mamo rokavčke, ga komaj iz vode dobimo ... skače, šprica in zganja vse sorte ... No, je pa omagal v trenutku, ko smo vžgali avto in speljali. Spal je do doma, pol smo ga prenesli v posteljo in je spal do jutra. Ponavadi se zbudi, ko ga vzamemo iz avta in je pol čist tečen, ampak je bil očitno fajn zmatran. Sem bla prepričana, da bo sredi noči budnica, pa je spla do 6:30.

Nič, testi čakajo ... služba me mori, ampak vsaj imam jo ... kar je tud nekaj vredno v teh časih ...
Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.12.2010 9:48:50   
anita goitan
krysia na kuhančka ti ti...user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.12.2010 14:05:08   
clara23
Dan,

mi smo spet bolniuser posted image . v sredo sva potem dobila kapljice in kremico za v oko, tako da je bilo do včeraj v redu. Danes sem ga pa peljala v vrtec in so me po točno 4,5 urah klicali nazaj, da ima vročinouser posted image . pa ravno danes, ko naj bi imeli popoldan ustvarjalne uriceuser posted image . Pa jutri naj bi šli v Celje na božičkauser posted image . Pa do petka morem spacat skupaj hudičevo seminarskouser posted image . Mah, samo jamram..nič, imejte se, vsem bolančkom pa pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?