Krysia
|
Jutro. gremo še enkrat ... ("we are sorry ..." pa to) - ampak mam skopirano Hvala za kavo, tud jst jo rabim, ampak sem sama kriva - sem šla včeraj z bivšimi sodelavkami na kuhano vino ... Gajka, upam, da Roka ne kuha kaj hujšega ... je pa čist možno, da ni hotel spat zarad tega ... ker če iz trme ni spal ... boste imeli še pestro ... Anita goitan, upam, da speljete uvajanje brez težav. Čist verjamem, da te stiska, ampak boš vidla, da bo. Še mene je stiskalo, ko je šel Rok pri 2 letih v vrtec, jasno, da tudi tebe pri Ulinih 11m. Pa super za drsalke .. mi pa nismo tko motorični ... je preveč ziheraški ... že sneg mu je sumljiv, sploh ker mu je zadnjič spodrsnilo na enem ledu ... eh, sej se bo navadil ... Zoja Miša, tud zate je nekje ena ta prava služba, sam srečat se morata. Bo, boš videla, da bo! Držim pesti, da čimprej! Mi smo pa nedeljo preživeli v Čateških ... fajn je blo, edin popoldansko spanje smo prešpricali ... sicer je poležaval na ležalniku, zaspal pa ni. V bazenu noro uživa, odkar mamo rokavčke, ga komaj iz vode dobimo ... skače, šprica in zganja vse sorte ... No, je pa omagal v trenutku, ko smo vžgali avto in speljali. Spal je do doma, pol smo ga prenesli v posteljo in je spal do jutra. Ponavadi se zbudi, ko ga vzamemo iz avta in je pol čist tečen, ampak je bil očitno fajn zmatran. Sem bla prepričana, da bo sredi noči budnica, pa je spla do 6:30. Nič, testi čakajo ... služba me mori, ampak vsaj imam jo ... kar je tud nekaj vredno v teh časih ... Lepo se imejte.
|