bella02
|
Heeeej! Sicer je Miklavž že bil, pa vseeno paše :) Mi smo uredu. Prej sem bila na aerobiki, a me še vedno boli roka. Kar neki. Upam, da neha. Punci sta zdravi, Teja malo pokašlja, pa še to ne več danes, drugače vse po starem, le časa za učenje ni . Pa še jezna sem! Edina nadaljevanka, ki jo gledam, je Glee in še to mi napiše, da ni signala. In zato ne lovimo TV3, ostalo vse dela. Mislim, banda! Katja, sem mislila nate in držala pesti. Le tista objava na FB mi ni všeč . Sayuri, zdaj imaš možeka že doma. Kar naj vas pripelje gledat lućke, baje je lepo. Gajka, sploh si ne predstavljam vašega spanca. Upam, da tole čimprej mine. Mi spimo vse noči od Tejinih 3-eh mesecev, tako da si res ne morem predstavljat. Bi me pa izmozgalo, ker rabim spanje, še zjutraj težko vstanem. Drži se!!! Zoja Miša, jap, v ponedeljek sem pekla . Se lahko vseeno oglasiš, če boš hodila kaj tukaj okoli. Vidim, da so ti v Sparu polepšali praznike in Kaji Lini tudi, seveda . Raztur je pa tudi pri nas, mirda glih eno urco po tistem, ko res pospravim. Potem pa jovo na novo Erin, kako si? Mislim nate!!! Grem se še učit, dolker me ne zmanjka. Sem parkrat zvečer spila zeleni čaj, pa nisem bla nič dalj časa pokonc zato. Torej si ga ne grem skuhat! Lepo bodite! Aja, če pozna katera recept, kako se upreti vsemu temu cukru, ki nas v teh dneh obdaja, naj mi ga zaupa. V vsakem primeru grem januarja spet na ločevalno, pa vseeno, vsaka ideja bo dobrodošla! Caooooooooooooo
< Sporočilo je popravil bella02 -- 8.12.2010 23:25:32 >
|