|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
24.12.2010 7:40:11   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

sporočam, da smo po 3 urah pri zdravniku ugotovil, da imamo še vedno zabasana pljuča - 2 vpiha ventolina na 8 ur user posted image No ja, upam, da bo bolš ... v ponedeljek pa kontrola ...

Mene pa tud nekaj daje - grlo me boli, smrkam ... tko da grem pod deko ... se tiipkamo ...

joj držte seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
24.12.2010 7:40:30   
tejkaz
Punce moje, lep in miren božič vsem vam in vaši družinici. user posted image Tudi jaz imam vse vas rada user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
24.12.2010 7:55:23   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

NS je za mano in jaz user posted image . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na amniocintezo. Tak me je strah kot še nikol. user posted image Nosna kost se je zalo lepo vidla. Pa veliki smo 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

Komaj zdajle sem malo prišla k vam in opazila tole.

Samo brez skrbi Katja, vse je ok, naš je imel 3,1 mm ali 3,2 mm, isto pri Strahovi. Tveganje sem imela 1:88. Če ne bi bila tako mlada, bi tako imela menda 1:10.
Tudi AC ni noben bavbav, skoraj ne veš da se kaj dogaja. Samo brez skrbi, brez sekiranja, pa bo vse tako kot mora biti.
user posted image user posted image user posted image
Sem dala vse to čez, vem kako je, ampak v takem moraš sam sebe prepričevat da je vse ok, ker drugače delaš škodo s sekirancijo.
Ti presejalni testi so za moje pojme en kuser posted image , sam strašijo pa nič druga.
Tisti Lukman pa tud ne vem kaj sploh govori, če ne ve. Kaj sploh straši, če ni prepričan??
Če pa še rabiš kako podporo, pa povej, zasebno, ti jo rade volje nudim user posted image

Drugače pa.... mi smo ok. Imam pa zeeeelo malo časa  za računalnik.
Se še javim kaj kasneje, zdaj bo treba počasi v službo.

VESEL BOŽIČ VAM ŽELIM!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
24.12.2010 8:10:27   
Zoja Miša
Neža, jaz te vedno rada preberem...pridi še kaj, ne boš in nisi ignorirana!

Ryssa, juhu, ti si tu!!! Lepo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
24.12.2010 8:48:07   
Krysia
Jutro.

Rok boljše, midva z mojim slabše ... No, ja ... bomo že. Sej mamo 1 teden, da se pocajtamo ... bodo pač čajčkasti prazniki pa brez ptepanj in obiskov ...

Neža, a dej, no. Tud jst te rada preberem. O tem "ignoriranju" smo se pa že večkrat pogovarjali ... sem še vedno prepičana, da noben nobenega ne ignorira namerno ... veš, te imamo rade in čimveč boš pisala tukaj gor, tem bolj boš vključena v debato ...

Erin, nisem ti še čestitala za pogodbo za nedoločen čas ... evo, čestitke - še dobro, da se v teh časih komu to zgodi. Sem vesela zate!

Nič, gremo na zajtrk .. Rok je ugotovil, da je lačen ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
24.12.2010 14:04:59   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

NS je za mano in jaz user posted image . Dr. Strahova je naši pikici namerila 2,9 NS in zdaj grem naprej na amniocintezo. Tak me je strah kot še nikol. user posted image Nosna kost se je zalo lepo vidla. Pa veliki smo 6,6 cm. Tveganje imam 1:184. Danes ni moj dan... PDP je spremenjen za en dan, torej je uradni PDP 12.6.2011.

Komaj zdajle sem malo prišla k vam in opazila tole.

Samo brez skrbi Katja, vse je ok, naš je imel 3,1 mm ali 3,2 mm, isto pri Strahovi. Tveganje sem imela 1:88. Če ne bi bila tako mlada, bi tako imela menda 1:10.
Tudi AC ni noben bavbav, skoraj ne veš da se kaj dogaja. Samo brez skrbi, brez sekiranja, pa bo vse tako kot mora biti.
user posted image user posted image user posted image
Sem dala vse to čez, vem kako je, ampak v takem moraš sam sebe prepričevat da je vse ok, ker drugače delaš škodo s sekirancijo.
Ti presejalni testi so za moje pojme en kuser posted image , sam strašijo pa nič druga.
Tisti Lukman pa tud ne vem kaj sploh govori, če ne ve. Kaj sploh straši, če ni prepričan??
Če pa še rabiš kako podporo, pa povej, zasebno, ti jo rade volje nudim user posted image

Drugače pa.... mi smo ok. Imam pa zeeeelo malo časa  za računalnik.
Se še javim kaj kasneje, zdaj bo treba počasi v službo.

VESEL BOŽIČ VAM ŽELIM!!!

O Ryssa hvala za tolažbo. user posted image Veš, vsak post od mamice, ki ima oz. je imela iste probleme mi zelo veliko pomeni. Ja res so ti presejavalni testi en velik drek, ker mamice samo prestrašijo. Jaz če bi še enkrat bila user posted image , v kar močno dvomim da še bo kdaj, ne bi šla na NS. 
Zdaj že mnogo bolj gledam pozitivno, sploh po posvetu genetičarke. Na začetku sem bila pa res čist na tleh...

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 24.12.2010 14:05:43 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.12.2010 14:08:56   
K_a_t_j_a
Drage moje punce!

Želim vam lep, miren in čaroben Božič, ki naj bo preživet v družbi tistih, ki jih imate najraje.

Vsem bolančkom pa en roj user posted image user posted image user posted image , ki naj čimprej odženejo vse bolezni proč.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
24.12.2010 14:25:16   
Krysia
Drage moje avgustovke!
Želim vam en lep prijeten in miren večer v družbi ljudi, ki vam največ pomenijo. Naj v vaših srcih odmeva čudovita glasba in naj vam vaši sončki narišejo nasmeh na obraz. Lepo praznujte!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.12.2010 16:54:57   
gajka
Drage avgustovke! Upam, da ste tale božični vikend preživele v družbi ljudi, ki vas napolnijo s pozitivno energijo! In ker vam je zmanjkalo časa za oglašanje na RR, v to sploh ne dvomim. user posted image

Krysia - upam, da ste že vsi kaj bolje.

K_a_t_j_a - lepo brati, da si začela na vse gledati pozitivno in se predvsem "skulirala". Tako je tudi prav. Ti kar verjemi, da bo vse tako kot mora biti, saj tako tudi bo in pika!

Erin - vseeno se ne naprezaj preveč. Si pa že res krepko čez polovico, še nekje 3 mesec, kajne?

anita g. - jah, tole z bolniškami je za dedce simpl, nekako kar verjamejo, da je mama tista, ki mora biti v bolniški, če pa je v državni službi, pa sploh. Nekako se še ženske nismo otresle te sence preteklosti, da ženska ostaja doma in skrbi za otroke, moški pa hodijo v službo in nosijo denar k hiši... user posted image Si sploh ne predstavljam, da bi mojemu rekla, da naj si on bolniško vzame, bi najbrž videl 1001 razlog, zakaj raje jaz oz. bi mi najbrž najraje vsaj v.d. taščo domov poslal, da bi ona bolnega otroka merkala kot pa on bolniško vzel. Če pa bi se že zgodilo, da bi vendarle on doma ostal, bi pa sigurno večino časa hotel od doma za službo delat... Ne vem, no... user posted image Bom direktno vprašala, a še vedno ostaja želja po 3? Mene namreč ravno zaradi takih stvari čedalje bolj mineva...

Neža7 - mislim, da tule ne gre za nikakršen tip zaprte družbe in se o tem tudi nikoli ni govorilo. Vsaka se pač oglaša toliko, kolikor sama želi. Je pa logično, da tista, ki se večkrat oglasi, se jo tudi prej pogreši, pa tudi najbrž večkrat dobi kakšen feedback od ostalih... Pač stvar funkcionira po principu "toliko kot daš - toliko tudi dobiš". Kot pri vsakem prijateljstvu.

Aja, pa še malo o nas. V četrtek sem zaključila z letošnjim terenom, jupi! user posted image Kakšnih novih projektov v naslednjem letu ne bom več jemala, razen že dogovorjenih zadev. Po novem letu se lotim iskanja druge službe in upam, da mi do konca porodniške tudi uspe.
V petek je bil Rok povabljen v vrtec (ker je bil skoraj 2 cela tedna doma), da je malo obiskal prijatelje v vrtcu, pa dobil darilo od dedka mraza (so dobili žoge) in še voščilnico od vzgojiteljic in sovrtičkarjev. Popoldan smo jo mahnili na Gorenjsko, polnočnici sem se jaz izognila, ker smo z Zaro in Rokom veselo spali. Včeraj smo prišli domov, Rok pa bo še do jutri tam na kratkih počitnicah. Danes je bil v naši vasi blagoslov konj in spet sva bila z user posted image zadolžena za priznanja za konjenike. Tako, dan se počasi preveša v večer in tako bo vikenda počasi konec. Planov preveč, časa premalo, čudežnega recepta pa nimam. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.12.2010 20:06:59   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ne vem, no... user posted image Bom direktno vprašala, a še vedno ostaja želja po 3? Mene namreč ravno zaradi takih stvari čedalje bolj mineva...

še, pri meni, mojuser posted image pa se boji da bi še četrtega v paketu dobila...in še vse tehnične stvari zravn ..itak avtomatik

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.12.2010 20:07:35 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.12.2010 21:28:44   
bella02
user posted image

Jao!!! Del praznikov je mimo, jaz pa nisem tega prej prilepila goruser posted image . Katere niste na FB, naj vam pa še zdaj zaželim vse lepo!!! Enostavno me je povozil čas. Moj user posted image je doma že 10 dni in se stalno nekaj dogaja, malo sva se sama potepala, za vikend smo bili pri mojih in tako naprej ...

Neža7, ne tako mislit, noooouser posted image . Smo družina, vse me smo bile nekoč del veliiiike družine, ki pa se je zmanjšala. Vem, da so službe in druge obveznosti, vendar nekatere vztrajamo. Jaz ne pokomentiram vedno vsega, pač pa tisto, kar se mi zdi pomembno. Sama pri sebi sem opazila, da se dostikrat oglasim, ko me kaj tare, da vam pojamram. Pa včasih dobiš odgovor, drugič ne, veš pa, da te vsaj nekdo prebere. Največkrat pa pridem pogledat, kaj se kaj lepga dogaja user posted image . Zato ne mislit, da nisi del nasuser posted image . Občudujem te, ker si bla tako dolgo stran od Neže in user posted image , meni bi bilo noro težko. Ampak kar je treba, je pač treba. Občudujem tvoj trud za znanje našega jezika. Kot bodoča profesorica le tega vedno znova pomislim, kako težek jezik imamo in ti si carica, ker se trudiš. Torej ja, si del naše družine. Oglasi se, povej, kako si in verjemi, da te nismo spregledale!!! user posted image

Krysia, upam, da sta se zdaj pozdravila!!! No, le pocrkljajte se!!!

Gajka, veliko sreče pri iskanju službe!!!
Erin, pojma nimam, če sem ti čestitala za pogodbouser posted image . Torej, čestitkeeeee!

Katja, držim pesti!!!!!!!!!

Grem počivat! Od lenarjenja in nažiranja sem utrujenauser posted image .
Lep teden!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 26.12.2010 21:31:35 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.12.2010 7:20:26   
clara23
Jutro,

izvolite kavicouser posted image user posted image user posted image . Marku raste zadnja petka, tako da so naše noči še kako pestre.

krysia in vsi bolančki, upam, da se čim prej pozdravite!!

Neposredna povezava do sporočila: 1087
27.12.2010 7:37:47   
tejkaz

Danes je bil v naši vasi blagoslov konj in spet sva bila z user posted image zadolžena za priznanja za konjenike.

Smo nameravali iti, pa smo imeli obisk.

Danes in jutri bosta še dva huda dneva, potem bomo pa malo zadihali.

Lep dan vsem, bolančki se pa hitro pozdravite.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
27.12.2010 8:04:12   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ne vem, no... user posted image Bom direktno vprašala, a še vedno ostaja želja po 3? Mene namreč ravno zaradi takih stvari čedalje bolj mineva...

še, pri meni, mojuser posted image pa se boji da bi še četrtega v paketu dobila...in še vse tehnične stvari zravn ..itak avtomatik

Ravno tega, da bi preskočila 3 in šla kar na 4, se tudi jaz bojim. user posted image Imamo namreč dvojčke po obeh straneh (moja mama, moj user posted image , njegova strica po eni strani in teti po drugi...).

Neposredna povezava do sporočila: 1089
27.12.2010 8:40:03   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ravno tega, da bi preskočila 3 in šla kar na 4, se tudi jaz bojim. user posted image Imamo namreč dvojčke po obeh straneh (moja mama, moj user posted image , njegova strica po eni strani in teti po drugi...).

enako, no samo moja stran

Mene tud 4 ni strah..ja ker ne poznam kako bi blo, ampak moj že vidi: spet nov avto, stanovanje bi postalo pretesno, finančno bi se poznalo..ja moj je ziheraš pri vseh stvareh hoče bit 100%, no sam življenje ni matematika

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
27.12.2010 8:49:29   
anita goitan
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image izvolite, za gajko pa šalca toplega čaja.

Zoja v vrtcu, v petek bo pa doma, Ula šla z mojim na uvajanje, moj ima ta teden kolektivnega.

1.po enem letu sem sama doma!! In že luftam, potem mal skidam...

Popoldan ima Ula kontrolo pri P zaradi vnetih ušesk, upam da je vse uredu.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.12.2010 8:53:59 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1091
27.12.2010 10:17:34   
Krysia
no, samo na hitro, mam polne roke dela z zdravljenjem bolnikov. Mojga sem včeraj zjutraj peljala na urgenco, ker so ga tko bolela ušesa, da ni mogel živet ... Dobil antibiotik in kapljice. Rok je še kar v redu, mal še kašlja, ampak je boljš. Men se pa meša ... skrbim za to, da oba dobivata zdravila ob pravih urah (ki se sevada na pokrivajo, tko da še mal, pa si bom urnik nardila pa na steno nalepla), hodim čez kupe igrač in se jih trudim spregledat, hrbet me še kr boli - enkrat bolj drugič manj ... v glavnem, mamo pestro ... aja, seveda sem tud jst prehlajena in ne preveč zdrava, ampak bo že. V bistvu je v najbojlšem stanju Rok, ki je mel včeraj popoldne cel žur - plesal, pel, skakal, se vrtel, jst sem pa čist adijo ležala na kavču (moj je šel počivat, ker je mel ful vročino) in sem mogla po vsaki točki ploskat ... če nisem, je blo takoj "mami, bravo, dejmo dejmo" user posted image

se tipkamo, ko pridem k seb ...

Neposredna povezava do sporočila: 1092
27.12.2010 11:07:18   
Zoja Miša
Joj, joj Krysia, tole pa ni fajn. user posted image user posted image user posted image  za vas vse! Zdravja, zdravja...

Tudi jaz sem še kar smrkava. Mislim že 14 dni, tako na polnouser posted image . Ne vem, kdaj bo bolje.user posted image

Kajo Lino je danes babi odpeljala in bo na počitncah do petka (jo bom seveda pogrešala, ko hudič), ko greva tja tudi mi2. V soboto domov, pa bo Novo leto in nove zmage, a ne. Itak, je samo vikend, pa se mi sploh ne zdi, da je kaj praznikov. No, ampak tele 4 dni bom izkoristila na polno in se dobila z ljudmi, za katere drugače ni časa...danes z mojo sestrično. Se veselim, da bova ob kavici čvekali!

Včeraj bili na Pepelki na ledu. No, moram reči, da sem razočarana. Nič tako posebna se mi ni zdela. Premali oder za tako veliko dvorano, za moje pojme. Bili v VIP ložah, pa tudi te niso nič posebnegauser posted image . V glavnem, Kaja Lina bila kar dobra, zdržala skoraj do konca, potem malo okoli hodila, ampak so itak skoraj vsi otroci bili nemirni na koncu.

Anita, Anita, namesto, da bi dala vse od sebe in v luft gledala, ko si sama. Ja, vem...ne gre, tudi pri meni ne!

Neža, sem ti že povedala kaj mislim in se ne bi mogla bolj strinjati z Gajko!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
27.12.2010 12:49:37   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Danes je bil v naši vasi blagoslov konj in spet sva bila z user posted image zadolžena za priznanja za konjenike.

Smo nameravali iti, pa smo imeli obisk.

Saj letos ni bilo tako lepo - ni bilo tistega prihoda konjnikov preko grička, ker je bilo preveč razmočeno, ampak kar po cesti. Pa še konjev je bilo manj, okrog 85.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
27.12.2010 14:07:25   
Neža7
Jaz vlagam koliko lahko... Jaz nisem superwoman, da lahko v vsako stvar naložila 100% svojo energijo. Jaz sem že večkrat na druge komentirala ali odgovorila na vprašanje in nič. Sama seboj pa tudi ne bom se pogovarjala in zato me ni tu gor.

Včasih sem vsaj lahko se tu gor pogovarjala in sedaj mi ni nič ostalo. Sem utrujena, žalostna in brez volje.

Jaz sem zelo "loyal" prijateljica in v prijateljstvo sem vedno veliko vlagala in sedaj vidim, da na koncu ni nič od nič.  7 let nazaj ostala brez družbe, prijateljstvo in službo in očitno bo tudi tako ostalo user posted image user posted image

Jaz na prazno delujem. Če bi bila žival bi že dolgo nazaj cknila od žalost.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
27.12.2010 15:26:56   
buhtlčk
Neža ne nooooo user posted image user posted image user posted image To sploh ni res. Jaz sem vedno vesela, kadar se oglasiš. In redno berem, pač mi zmanjka časa pokomentirat. Pač potem pa tudi mene ne komentirajo, kaj hočejo, če pa ne dajem materiala user posted image Pa nič zato, smo tu, res.

Evo jaz sem v službi in izkoristim še zadnjih 5min, da se malo javim. Sva bila doma s tamalim, bolezen ust, dlani in podplatov. En virus, ko slinavka. Sem mislila najprej, da mu ena petka še ni do konca zrasla, sam potem je blo pa prehudo slinjenje. Pa ful je bil bogi, brez vročine sicer, sam po moje še ni bil tako bolan. Od srede naprej sem pa na dopustu, jah, letos pa mam paznike haha.

Moram na hitro Erin za pogodbo čestitat user posted image .

Katja nate skoz mislim, tolk dobre energije pa že mora kaj nardit.

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje, pa jutri kaj več, upam. Letim damu, jupi!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
27.12.2010 22:43:04   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Jaz vlagam koliko lahko... Jaz nisem superwoman, da lahko v vsako stvar naložila 100% svojo energijo. Jaz sem že večkrat na druge komentirala ali odgovorila na vprašanje in nič. Sama seboj pa tudi ne bom se pogovarjala in zato me ni tu gor.

Včasih sem vsaj lahko se tu gor pogovarjala in sedaj mi ni nič ostalo. Sem utrujena, žalostna in brez volje.

Jaz sem zelo "loyal" prijateljica in v prijateljstvo sem vedno veliko vlagala in sedaj vidim, da na koncu ni nič od nič.  7 let nazaj ostala brez družbe, prijateljstvo in službo in očitno bo tudi tako ostalo

Jaz na prazno delujem. Če bi bila žival bi že dolgo nazaj cknila od žalost.

Ne vem, al sem user posted image al celo malo jezna. Vedno smo se med sabo spremljale, opogumljale in vedno našle edobro besedo, za mene, za tebe, za Sandro in njeni 2 navihanki, trenutno za Katjo ... Nič ne rečem, da ni razlike v tem, da smo tukaj ostale nekako več ali manj tiste, ki se nam uspe dobit tudi na kakšni kavi. Ti nisi iz Ljubljane in je logično, da to ni izvedljivo, pa še tale težka nosećnost. Tistih nekaj, ki vztrajamo tukaj gor, te imamo rade, ker si pač del nas. Tudi sama sem doooolgp nazaj enkrat iz protesta napisala, da om nehala pisat, ker nobena ni opaztila, da me ni. In do katere ugotovitve sem prišla? Če vas hočem obdržat, moram sama kaj narediti za to in nikoli več ne pričakujem, a bo katera kaj komentirala ali ne. Če pišem o tem, da smo dobro in kaj počnemo, ne smem pričakovat komentarjev, ker to so stvari, ki jih prebereš in greš naprej.
Torej, draga moja Neža7! Če ne boš sama hotela, me te ne bomo izločile, kot nismo nobene. Pač je tako, da nas je ostalo le peščica, ker pojma nimam, kaj se je zgodilo z ostalimi. Verjetno nimajo časa in jim je tole brezveze. Meni in še nekaterim ni. Torej, petkrar globoko vdihni, se nasmej in nam napiši, kako si, kako sta mala pikca in ne bit žalostna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tole pošiljam samo tebi: user posted image user posted image user posted image   Si moja prijateljica (čeprav le virtualna) in upam, da tako tudi ostane!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.12.2010 8:12:12   
Zoja Miša
We are sorry...ampak sem imela Ctrl C, ha!user posted image
Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image

Neža, sem prebrala včeraj predno sem šibala na čvek s sestrično in bila res žalostna, da se tako počutiš.user posted image Zraven pa, tako kot je napisala Bella, jezna, da se počutiš tako. Ker ne vem zakaj?! Jaz se res potrudim pokomentirati vsako, če le napiše kaj, kar bi se pokomentirati dalo. In vse je, kot je napisala Bella (ker zna, BTW, vedno zelo lepo pisati poste), tukaj smo, da se opogumljamo in delimo ena z drugo srečne trenutke. Tako da napiši nam kaj več o sebi, ne govori, da nimaš volje in energije...moraš jo imeti, zase, za nas, ki smo vesele, ko ste zrdavi in ti pošiljamo objemčke in pikapoke, ko ste bolani. Si del nas in ne bodi no taka.user posted image Res pa je, da imamo vsaka kdaj slabe trenutke...in prav je, da se spihamo.
Glavo pokonci, računalnik k sebi in piši!user posted image

Jaz sem včeraj uredila vse, šla po bolniško zase, k P po napotnico, doma pospravila. V glavnem, to da Kaje Line ni ima tudi svoje prednosti. In ona pri babi uživa na polno. Toliko vsega ima tam, da ne vem, če bo sploh htela domovuser posted image . No ja, upam, da mami in oči vseeno nekako prevagata.

Krysia, kako ste?

Buhtlček, mislim kje je pa staknil tole bolezen?user posted image Važno, da ste bolje. Super za dopust, izkoristi ga!

Anita, Ula je o.k.? Izkoristi zadnje proste dni. Mene stiska, ko se spomnem, da moraš s 3.1. nazaj v službo. Pa kam čas beži?!

Tejkaz, še danes pa bo!user posted image

Danes popoldne imamo kao zakjluček, kosilo s firmo. Mah, ne da se mi...ampak jest je itak treba, a ne?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.12.2010 8:13:25   
anita goitan
jutro

včer moj pelal Ulo na kontrolo, dobila direkt napotnico pod nujno za ORL,tako hudo vnetje (joj kolk je ta otrok potrpežljivuser posted image ), tam so ji sčistili uho (Moj in dve ms so jo držali, tako se je upirala), dobila drug antib. ker ta prvi ni prijel in kapljice. DR.napovedala, da se bo do 3l.to še ponovilo, pač..in mi svetuje zasebno varstvo, ja ja.

Drug teden ne začnem službe, sem še doma.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.12.2010 9:34:01   
gajka
anita g. - tako hudo vnetje?!? user posted image user posted image Madonca, je pa res potrpežljiva Ula. user posted image user posted image user posted image , da se hitro porihta! A to je imela virusno vnetje ali tisto od pnevmokoka? Ker jaz sem zadnjič spraševala svojo P glede tega cepljenja proti pnevmokoku za Roka (ker je imel v roku 1 meseca kar 2 vnetji ušes, pa obakrat je trajalo dobrih 10 dni, da se je pozdravilo) in za Zaro. Sicer je večina vnetij ušes povezanih s prehladnim virusom (kot oba Rokova zdajšnja vnetja) in za take zadeve nič ne bi pomagalo, ampak je vseeno priporočala cepljenje za oba (za pnevmokokno vnetje srednjega ušesa, pnevmokokni meningitis, bakterijska pljučnica...), ker je otrok v vrtcu pač bolj izpostavljen temu. In zakaj bi zdaj morala biti do 3. leta v privat varstvu?!? user posted image A samo zato, da je manj prehladnim virusom izpostavljena? user posted image

ZM - ti kar na polno izkoristi "samoto". Jaz bi tudi rade volje ta teden Roka še komu podtaknila na počitnice (moram še za službo delat, pa stanovanje nujno rabi eno čiščenje, pa piškotke si želim pečt...), pa ga nimam kam, razen za kakšno urico našim, če se seveda le gospodič strinja.

buhtlčk - jaiks, nič kaj lep virus. user posted image Poznam punčko, ki je to imela kako leto nazaj, pa je itak že revica bolj drobna in suhcena, takrat pa sploh nič kaj ni jedla in je šla pri svoji mini kilaži še dodatno dol. A Gašper pa normalno je?

Neža7 - verjamem, da je bilo težko pustiti vse prijatelje v Avstraliji in pravzaprav celo življenje in si tu vse začeti graditi znova. Ampak poglej, kaj si že dosegla! Spoznala si sorodno dušo, si ustvarila družino, imaš 2 čudovita otroka, naučila si se jezik, pa tudi službo boš slej kot prej našla, dobre prijatelje pa tudi. Pač so tvoje nosečnosti zahtevale svoj davek, ko si bila prisiljena počivat in bila tako malo ločena od zunanjega sveta, pa oba otroka tudi zahtevata svoj čas in ne moreš kar naprej hoditi ven in na kavice... Tudi to bo lažje, ko bosta otroka vsaj malo zrastla. Ko bo še Aljaž šel v vrtec (mimogrede, kdaj pa ga imata plan dati v vrtec?), boš precej lažje zadihala in našla kakšno urico več zase in s tem tudi kakšno urico več za prijateljstva. Ravno zaradi tega pa meni pride forum prav, ker precej lažje najdem tisto minutko kadarkoli v dnevu, da malo preberem, kaj se drugim godi, pa pojamram, vprašam itd.

Rok trenutno malo poležava v postelji. Je rekel, da gre malo ajat, popokal dekico in šel v posteljo. user posted image Najbrž ne bo trajalo več kot 5 min. user posted image Je pa danes zjutraj imel že spet svojo puzzlovsko seanso. Je dobil 3 nove sestavljanke (jih je božiček povsod nosil), pa enostavno ne vem več, za kakšna leta jih naj kupujem. Zdaj flegma sestavlja že takšne z oznako 4+. user posted image Pa že itak nas prodajalke čudno gledajo, ko sprašujejo, koliko je star, ko jih kupujemo... user posted image No, je že pridivjal iz sobe... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.12.2010 9:37:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

že imate posajene balkonske rože?
muška

Če se vam ljubi prosim komentirajte katere

da (29%)

ne (45%)

nikoli jih nimam (17%)

letos jih ne bo (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!