gajka
|
Drage avgustovke! Upam, da ste tale božični vikend preživele v družbi ljudi, ki vas napolnijo s pozitivno energijo! In ker vam je zmanjkalo časa za oglašanje na RR, v to sploh ne dvomim. Krysia - upam, da ste že vsi kaj bolje. K_a_t_j_a - lepo brati, da si začela na vse gledati pozitivno in se predvsem "skulirala". Tako je tudi prav. Ti kar verjemi, da bo vse tako kot mora biti, saj tako tudi bo in pika! Erin - vseeno se ne naprezaj preveč. Si pa že res krepko čez polovico, še nekje 3 mesec, kajne? anita g. - jah, tole z bolniškami je za dedce simpl, nekako kar verjamejo, da je mama tista, ki mora biti v bolniški, če pa je v državni službi, pa sploh. Nekako se še ženske nismo otresle te sence preteklosti, da ženska ostaja doma in skrbi za otroke, moški pa hodijo v službo in nosijo denar k hiši... Si sploh ne predstavljam, da bi mojemu rekla, da naj si on bolniško vzame, bi najbrž videl 1001 razlog, zakaj raje jaz oz. bi mi najbrž najraje vsaj v.d. taščo domov poslal, da bi ona bolnega otroka merkala kot pa on bolniško vzel. Če pa bi se že zgodilo, da bi vendarle on doma ostal, bi pa sigurno večino časa hotel od doma za službo delat... Ne vem, no... Bom direktno vprašala, a še vedno ostaja želja po 3? Mene namreč ravno zaradi takih stvari čedalje bolj mineva... Neža7 - mislim, da tule ne gre za nikakršen tip zaprte družbe in se o tem tudi nikoli ni govorilo. Vsaka se pač oglaša toliko, kolikor sama želi. Je pa logično, da tista, ki se večkrat oglasi, se jo tudi prej pogreši, pa tudi najbrž večkrat dobi kakšen feedback od ostalih... Pač stvar funkcionira po principu "toliko kot daš - toliko tudi dobiš". Kot pri vsakem prijateljstvu. Aja, pa še malo o nas. V četrtek sem zaključila z letošnjim terenom, jupi! Kakšnih novih projektov v naslednjem letu ne bom več jemala, razen že dogovorjenih zadev. Po novem letu se lotim iskanja druge službe in upam, da mi do konca porodniške tudi uspe. V petek je bil Rok povabljen v vrtec (ker je bil skoraj 2 cela tedna doma), da je malo obiskal prijatelje v vrtcu, pa dobil darilo od dedka mraza (so dobili žoge) in še voščilnico od vzgojiteljic in sovrtičkarjev. Popoldan smo jo mahnili na Gorenjsko, polnočnici sem se jaz izognila, ker smo z Zaro in Rokom veselo spali. Včeraj smo prišli domov, Rok pa bo še do jutri tam na kratkih počitnicah. Danes je bil v naši vasi blagoslov konj in spet sva bila z zadolžena za priznanja za konjenike. Tako, dan se počasi preveša v večer in tako bo vikenda počasi konec. Planov preveč, časa premalo, čudežnega recepta pa nimam.
|