|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
17.11.2010 8:29:39   
anita goitan
zoja miša Zoja nam je očitno tega vrageca z vrtca prinesla, sam njej ni nič, tud mi smo sedaj ok. V Kamniku mal piha in ne dežuje, zaenkrat.
Aja v vrtcu ji je fino, zaenkrat.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.11.2010 8:57:34   
Zoja Miša
Mislim, tole moram napisati...kliče en tujec v firmo in bi rad govoril z nekom kao mlajšim managerjem (kot da ga imamo) in ko mu povem, da je direktor zaseden in da ne govori angleško tako zelo dobro, da bo vseeno moral govoriti z menoj, mi reče, I am not allowed to speak with a woman! Me je skoraj kap in če bi lahko bi, ga užgala, res! Mi je dvignil pritisk na 560. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.11.2010 10:41:14   
anita goitan
zoja miša mogoče je bil iz muslimanskih dežel, ma ti n razumeš nouser posted image

Ble z Ulo v BC, izkoristila nakup kupiš 3 plačaš 2user posted image

Jutri me mika da grevi do LJ, skoz imam občutek da imata premal cotuser posted image ..ja no, eni delajo/te drugi zapravlamo, dnar krožiuser posted image , naslednji teden ko bom imela mamo tukaj, moj bo na Tajvanu, pa si grem sebi mal omaro popravit, sam kaj ko sem v teh dveh dneh ob 1kguser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 828
17.11.2010 11:26:24   
bella02
Zoja Miša, pri nas je pa 1. in potem daaaaaaleč nobene druga risanke ... Shrek. Sam da ma to gor in je vsa sreča. Čeprav ne sedi skoz, ampak vmes malo gre sem pa tja. Ampak Shrek je zakonuser posted image . Včasih še Nodi, Pujsa Pepa, Franček, Telebajski Plešejo (mam sam tole od njih, pa si včasih zaželi)user posted image . In zdaj se ogreva DVD Božič s Čuki - fantazija, Tjaša ga je gledala vsak december že 100_x_user posted image
Za službo pa samo tole: user posted image user posted image . Upam, da se kmalu obrne na bolje!!!
Nohtki: ja, lepo je, če so urejeni, te pa čist razumem, da so v takih primerih ene stvari pačbolj pomembne. Pri meni je isto, verjemi in te čisto razumem. En velik user posted image zate. Sicer so pa tudi naravni lahko lepo urejeni, kar pa pri tebi ne dvomim!
To o driski ti ne vem povedat, je bla pa vseen korajžna puncauser posted image . In sem se prav nasmejala, jaz tud skoz vlačim ruzak sabouser posted image

Gajka, tole pa res ni lušna situacija. In če imata še kakšno drugo opcijo, bi verjetno jaz storila isto. In smola, ker si naletela na tako P.Upam, da bo zdaj Rok OK in da bo užival med svojimi vrstniki.

Anita, ja tebe bo pa enkrat čist sesulouser posted image . želim ti zdravih punc, apetita, energije, zdravja zate in dobre volje!!!!

Clara, ni rečeno, da bi bil drugače en teden v bolnici. A so ti rekli to? Ker Tjaša je imela rota in ni bila cepljena in sva šli po dveh dneh domov. Odpustil naju je tisti stric, ki je pisal NMK (Marko, priimka se ne spomnim) in je rekel, da po 24h urah infuzije otroci načeloma pridejo k sebi. No, samo da je zdaj Mark uredu.

Včeraj smo imele lady night. Blo je luštno, ampak sem sama naredila neumnost. Pri pici sem popila deci refoška, potem na bowlingu skoraj na dušek enga ice-a (me je morska pica čist dehidrirala) in ker sem bla še žejna, še en Radler. Ponoči sem bila že na poti do Wc-ja, pa se je k sreči umirilo. Sama kriva, priznam. Je blo pa luuuuuštnouser posted image

Grem še mal med knjige. user posted image dela popoldne in tako popoldne ne bo nič časa, še na aerobiko ne vem, če bom šla.
Nič, lepo se imejte!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.11.2010 11:27:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 829
17.11.2010 19:56:46   
tejkaz
Zoja Mišauser posted image user posted image

Jutri pa zares kaj več, danes je bil hud dan. Pa pa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.11.2010 10:27:02   
anita goitan
dober dan punceuser posted image

izvolite: user posted image user posted image user posted image

me2 z Ulo ble v Domžalah, sedaj mi vse brisače razmetava s kupa..Zoja v vrtcu, samo 5 jih je v skupini, pa vseeno ne gredo venuser posted image ..no smo pa potem me do 17ih zuni..do teme, če ni dežja.

se še beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.11.2010 13:29:20   
Zoja Miša
Mi2 doma. Kaja Lina ima vnetje levega ušesa. Mi je ful čudno da nič ne jamra, da jo boli.user posted image  Ponoči vročino 40. Danes je o.k. Bomo vidli kako bo popoldne in zvečer. Za enkrat dobli le kapljice. Če bo vročina tudi to noč visoka, greva po Hikoncil jutri.
Danes bi morala na govorilne, pa je kar vzgojiteljica klicala in sva jih opravili po telefonuuser posted image . S Kajo Lino ni problemo, se pa še vedno igre bolj kot ne sama. Le pleše z ostalimi in na sprehod gre rada. Hmmm... Je rekla vzgojiteljica, da ji gredo očitno ti otroci, ker se kar naprej nekaj prerivajo in bockajo na živce. Tudi meni se zdi, ker z starejšimi se ful rada igra.user posted image  Ja, pa če ima to malo po mojemu ni čudno...on je bil istiuser posted image , pa niti ni tako slab potem izpadeluser posted image . Po meni tega že nima, jaz sem bila vedno šefica vseh, v vrtcuuser posted image .
No tako, slabe vesti, ko sem doma nimam. Ha, ha!user posted image  Prav fajn je bit doma. Čeprav bi seveda reje, da je Kaja Lina zdrava!!!!

Lep dan punce moje. Pridite kaj sem no!!!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 832
18.11.2010 14:00:49   
Krysia
Evo, jst tuki, prisotna in ne preveč prisebna .. sem glih iz službe. Ej, prisežem, da mi tam IQ mal pade pa pritisk naraste, se moram pol doma nazaj skulirat ... V glavnem, komaj čakam drugo službo, ker tole je pa too much. Rečeš "ne se pritikat računalnikov" in prva stvar, ki jo naredijo - grejo prižgat računalnik user posted image Pol so pa ful začudeni, ker sme opazila user posted image

Zoja Miša, ena user posted image za Kajo Lino. Pa naj se čimprej pozdravi ...

Rok je ful boljše, samo jest noče ... kakšno žemljo še, pa sadje in jogurt, kuhanega pa skoraj nič ... ne vem, a ga boli želodec al pač ni lačen al ga pa mogoče boli grlo pa ga boli, ko požira ... Mah, nisem dost pametna, kaj morem ... Aja, pa moj user posted image bo pustil službo - najprej bo mal doma pol bo pa s.p. odprl ... pravi, da bo pol več z nama, ampak mal dvomim v to ...

Nič, grem še ene vaje sestavit ... se tipkamo. lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 833
18.11.2010 19:29:27   
bella02
Helou!
Danes sem se potepala pri moji priči v Kočevjuuser posted image . Lepo je blouser posted image . Šli sva v kitajsko in sem bla prav navdušena, tako je bilo okusnouser posted image . In kupila sem adventni venček, sva jih vzeli v Lidlu. Drugače smo po starem. Mene od bowlinga prav pošteno boli roka v predelu komolcauser posted image . Nisem bila prvič, pa me še nikoli ni bolelo. Ah ja. Punci sta uredu.

Sayuri, sem ti mahala v Laščah in v Ribnici sem spet študirala, katera so vaša oknauser posted image . Več danes ni bilo možnouser posted image . A se ti je vsaj kaj kolcalo?user posted image

Zoja Miša, user posted image user posted image user posted image za malo princesko. Vidve se kar pocrkljejta!

Tejka, sploh me ne čudi, da si zbolela, ker organizem se prej ali slej upreuser posted image . Upam, da boš čimprej spet zdrava, ker dela namesto tebe ne bo naredil nihče.

Erin, kako si? Te user posted image kaj izčrpava? A še snemaš? Kako je kaj Tilko? Sem videla, da je začel kazat svoj umetniški talentuser posted image . A sta že šla  na tiste preiskave?

Krysia, kam se bo podal, v kakšne vode? To, da bo pa več doma, pa tudi jest dvomim. Vsaj kolikor jest poznam take in onake privatnike.

Teja in Tjaša spet skačeta iz sedežne na tla user posted image . Gremo se počasi štimat za spat. Mejte se!!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 834
19.11.2010 8:53:42   
Zoja Miša
Jutro. Je bilo že ob 6.15h. Ja, ko bi lahko spala, se pa zbudiuser posted image .
Vročina ponoči ni narasla več kot na 37,8, nisva dali svečke. Sedaj bolj kašlja, ampak pljuča je rekla P včeraj, da so o.k. Torej samo veliko počitka (ja, kako že to otroka prepričatiuser posted image ) in pijače. Je zopet bolj malouser posted image .

Anita, sem se spomnila, kako bi lahko Zoji sirup dala. Mi damo Kaji Lini sirup (tudi od vršičkov) v uno ''''posodico'''', ki se dobi v prospanovem sirupu, pa ji rečemo, da je štamrlček, pa lepo vzame, kar ji dam notriuser posted image . Poskusi s pravim štamprl kozarčkom, če tega nimaš.

Krysia, super, za s.p., ampak doma ga ziher ne bo več, kvečjemu manj. No, odvisno, kaj bo delal. Tebi pa tudi želim, da se ti čim prej druga služba pokaže, da se ti prej ne zmešauser posted image .

Bella, ja, bouling je lahko naporenuser posted image .

Mi imeli včerej obisk, mojo sestrično in njenega moža. Kako je bilo luštnouser posted image . Mi je potem vedno hudo, ker se ne vidimo pogostejeuser posted image

Danes še ne vem, kaj vse bova počeli...za enkrat sva že 15x zamenjali DVD in gledava po 3 minute pač nekajuser posted image .

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 19.11.2010 8:54:57 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 835
19.11.2010 9:05:39   
anita goitan
dan al pa jutro

v kuhinji že lepo diši, pečem en biskvit s slivami, hb da imava zamrz.omaro polno domačih dobrot, potem med letom takole porabim.
Popoldan pa plavanjeuser posted image
še to sem hotela napisat, da me sedaj Ula zelo okupira, ma nikamor ne morem, ne da bi me z jokom iskalauser posted image , na momente je prav sitna in da ne omenjam nočiuser posted image , user posted image zelooo pogosto se zbuja, kar neki joka, in da ne bi z jokom še Zoje zbudila v drugo sobo ji pač dam n-krat joško, dns je blo to od 1ih do 4ih, kar naprej kar naprej.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 19.11.2010 9:19:09 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 836
19.11.2010 9:59:09   
gajka
Krysia - upam, da se bo tvojemu s.p. uspešno obnesel, čeprav o več prostega časa pa tudi jaz močno dvomim. A to bo najprej na Zavodu, pa potem vzel tistih 4k€ pomoči pri ustanovitvi s.p.-ja? Marsikdo namreč pozabi, da si potem za 2 leti pečen - ali s.p. uspešno obstaja ali pa moraš vrniti denar.

anita g. - pa ti si ena super woman! user posted image

ZM - meni gre včasih že orng na jetra, če si Rok začne zmišljevat, katero risanko bi gledal in vedno na koncu zaropotam, da bo gledal ta zadnjo izbrano ali pa nič in se potem hitro strinja z mano. user posted image Pa hitro se pozdravita! user posted image

tejkaz - a je danes že ta tvoj "jutri", ko boš kaj več natipkala? user posted image

Včeraj sva bila z Rokom pri P, spet kontrola, če je vnetje ušes mimo. Menda ni nič več vneto, je še pa eno uho malo zapacano user posted image . Pa, ker so prišla vneta ušesa brez prehlada, je možnost, da ima povečano žrelnico in je prišlo od tega do vnetja. user posted image user posted image user posted image In to se menda operativno popravi. Včasih imam občutek, da dandanes samo še iščejo stvari zaradi katerih naši otroci kao niso OK, vse bi kar nekaj operativno popravljali (povečana žrelnica, kožica na lulčku...). Ni mi več jasno, a smo pred 30 leti vsi "škartni" normalno zrastli, ali pač samo danes skoraj vsakemu otroku nekaj manjka?!? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
19.11.2010 10:01:44   
anita goitan

anita g. - pa ti si ena super woman! user posted image

zakaj žeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
19.11.2010 10:14:32   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dan al pa jutro

v kuhinji že lepo diši, pečem en biskvit s slivami, hb da imava zamrz.omaro polno domačih dobrot, potem med letom takole porabim.
Popoldan pa plavanjeuser posted image
še to sem hotela napisat, da me sedaj Ula zelo okupira, ma nikamor ne morem, ne da bi me z jokom iskalauser posted image , na momente je prav sitna in da ne omenjam nočiuser posted image , user posted image zelooo pogosto se zbuja, kar neki joka, in da ne bi z jokom še Zoje zbudila v drugo sobo ji pač dam n-krat joško, dns je blo to od 1ih do 4ih, kar naprej kar naprej.

Zaradi tegale...jaz ne pomnem, kdaj sem nazadje kaj peklauser posted image . Kdo pri vas vse to poje. Pri nas sem potem to jaz...potem pa reje neuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Erin, kako si? Te user posted image kaj izčrpava? A še snemaš? Kako je kaj Tilko? Sem videla, da je začel kazat svoj umetniški talentuser posted image . A sta že šla  na tiste preiskave?

Meni se zdi, da imata to danes. Upam, da fajn zrihtata, in da bo javila kako sta.

Bella, bouling je lahko naporen, jauser posted image

Katja, sem se nate spomnila, ko sva s Kajo Lino plesali na pesmico - Poznate fantička ima mu je Jan, miga in šviga cel divji dan.user posted image

Gajka, mislim, da je sedaj že res redko kateri otrok cel ''normalen''. Pa ne vem, je res kriv način življenja...ali pa res iščejo nekaj, kar je včasih pač tako bilouser posted image  Upam, da Roku ne bo treba.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 839
19.11.2010 10:27:21   
anita goitan
zoja miša ah dej no, to je malenkost, dve posodi umažem in še z Ulo v naročju sem miksala, ker če ne mi vstaja ob hlačah in se dere..je pa pr meni velika razlika, jaz sem doma, ti pa delaš! Tud jaz ne bom z januarjem pekla, ok, razen kak deževen vikend. In pojemo to vsi, tud Zoja. Drugih sladkarij ne je, ok razen sladoleda.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 840
19.11.2010 10:54:24   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Katja, sem se nate spomnila, ko sva s Kajo Lino plesali na pesmico - Poznate fantička ima mu je Jan, miga in šviga cel divji dan.user posted image

Tale Jan v pesmici pa našega Jana dobro opiše. Je pri nas enako. user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 841
19.11.2010 12:25:36   
Zoja Miša

zoja miša ah dej no, to je malenkost, dve posodi umažem in še z Ulo v naročju sem miksala, ker če ne mi vstaja ob hlačah in se dere..je pa pr meni velika razlika, jaz sem doma, ti pa delaš! Tud jaz ne bom z januarjem pekla, ok, razen kak deževen vikend. In pojemo to vsi, tud Zoja. Drugih sladkarij ne je, ok razen sladoleda.

Ja ja no, sej vem...pridna si pač, kakorkoli pogledaš. Naša Kaja Lina nima kaj takega nič kaj preveč rada. Ona še sladoleda ne je. Oz. ona je kornet, sladoleda ne sme biti notriuser posted image . No ja štrudel od babi ji greuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 842
19.11.2010 12:26:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - a je danes že ta tvoj "jutri", ko boš kaj več natipkala? user posted image

user posted image A je že jutri? user posted image

Sem imela zdajle dva dneva res najhujša. Danes je že malo bolje. Ma vsi nekaj hočejo od mene, po drugi strani pa nihče noče sodelovat ko je treba kaj naredit. Za lažje razumevanje - danes sem poslala že 17 mailov, od tega sem dobila pet odgovorov, pa še to en enga in istega urednika. Konec leta se približuje, in ker smo prijavljeni na n razpisov za sofinanciranje takih in jakih publikacij, je pač treba vse izdati do 31.12. v našem primeru pomeni, da bomo vse izdali zadnji teden, pa še to samo poskusni tisk, tako da bom 31.12. ob 13.59, prinesla nekaj na MŠŠ.
Sicer smo kar pridno no. Podatek da smo število publikacij iz 1794 povečali na 1811 pove kar precej, a ne? Ravno ta hip poteka dopisna seja med upravnim odborom, kjer se odloča o moji plači in prihodnosti mene in sodelovke. Zaključi se ob 14.00  in zaenkrat je 5:4 zame (4 še niso pisali, 5 pa se jih strinja za povišico plače in pogodbo za nedoločen čas). Tudi če bodo ti štirje proti, sem zmagala. Ampak dokler ne podpišem pogodbe, nič ne verjamem.

Sicer pa pri nas dnevi potekajo bolj kot ne tako kot ponavadi. Zjutraj pač rana ura - veliki podočnjaki, ups zlata ura. Vstajam ob 5.30, ob 6.30 sem že v službi, delam do 15.00 ali 16.00 ali 19.00 (in vse vmes), imam precejšnjo količino nadur, ki mi jih nihče ne bo izplačal. user posted image Ko pridem domov, se grem taksista - plesne, knjižna urica, trgovina (po novem me tašča prosi za prevoz do trgovine vsaj enkrat na teden, če ne kar vsak dan), telovadba, sem varuška sosedovi punčki, če sem pa srečnica in mi ni treba nikamor, smo pa zunaj. Odvisno od vremena, včasih do petih ali šestih, včasih tudi do sedmih ko je že trda tema. Mi si pa svetimo z lučkami. Otroka zelo uživata zunaj, ogromno prehodita, tako da smo zunaj kolikor smo le lahko. Tako da kuhamo ne več. Ne gre. Zvečer zaspita od pol osmih ali osmih. Jaz pa pod tuš in padem dol.
Pri nas se pa ne gleda risank. Saj če bi želela, bi jima kakšno dala, tako jih pa sploh ne pogrešata, sama jima jih pa tudi ne ponujam. Itak smo pa tako malo doma, da tudi ne najdemo časa.
Jaša je predvčerajšnjim prvič lulal na kahlico. Sem ga vprašala, če bo lulal, ko sem pri previjanju opazila, da je plenica suha.  Se je vsedel, brala sva knjigico in čez ene 15 minut je lulat. Bil je čisto ponosen in sva morala kuj babi v Velenje poklicat da je Jaša lužico naredil v kahlico. Ampak je ostalo samo pri tej lužici. Po tistem je rekel da bi imel gatke z avtkom gor, ki jih je čez eno uro polulal. Potem pa plenico in sploh noče več slišat, da bi se na kahlico usedel. Ah, sej bo.
Zdravi smo - nekam moram trkat.

Bom poskušala kaj več sledit, da bom drugič še kaj komentirala.

Lepo se imejte in lep vikend

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.11.2010 14:08:25   
gajka
tejkaz - pa ti si še bolj super woman kot anita g.! user posted image anita g. , pa brez zamere! user posted image Tejkaz, koliko časa pa misliš, da boš še zmogla takle ritem? Na zdravju se ti že očitno tole norenje (prevsem najbrž službeni stres) kot je videt, že malo pozna. user posted image

Rok je bil zdaj 2 dni v vrtcu popolnoma suh, suha plenica, na WC pa ni hotel it. Ko pa prideva domov, pa v 5 minutah orng nalulana plenica, pa še pokakana za povrh! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.11.2010 14:11:36 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.11.2010 14:13:15   
Krysia
živjo

Aleluja, petek je!user posted image user posted image Sem komaj dočakala ... sicer tipkam z Rokom v naročju, tko da bom verjetn morala hitro zaključit - "Ne mami čalinanik" user posted image

Gajka, moj ne bo šel na zavod in vzel unih sredstev (4500€) ... drugač mora pa s.p. laufat eno leto (ne več dve), pa ni treba vrnit denarja. Bo sam pustil službo (ni odpuščen) in mu itak ne pripada. Področje delovanja s.p-ja bodo pa računalniške storitve. Zdej sam razmišljava, če ga registrirava še za inštrukcije pa me zaposli, če bo v šoli prehudo ... Zdej načeloma bo mogoče res več doma, ampak bo verjetno skoz za računalnikom.

Anita, mi imamo isto foro za sirup kot Zoja Miša - rečemo, da bo pil iz "finega kozarčka" (merilna posodica od prospan sirupa) pa vse spije user posted image

Tejkaz, upam, da obe dobita fajn pogodbo! In maš čist prav, da ne verjameš, dokler ne podpišeš ... kaj vse znajo obljubit, pol pa nič od tega ...

grem se ukvarjat z Rokom. Pridne bodte

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.11.2010 16:30:43   
gajka
Krysia - kar registrirajta za vse dejavnosti, ki bi vama v prihodnosti prišle v poštev, saj nič ne stane, pa samo enkrat izgubljaš čas z birokracijo. Pa naj mu/vama lepo laufa!Glede novih pravil o zavodu in s.p.-ju pa res nisem na tekočem, pred 1 letom je bilo še za 2 leti delovanja itd.

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.11.2010 16:32:06 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.11.2010 21:58:37   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Helllllloooo =)
Maaaa..tolk mal cajta pa nič se mi ne da.. te dni smo sobo za našo mladino dobil in jo sestavjlal, šiht me zmatra, mali me zmatra.. nič se mi (še kar) ne da...drugače sem super, čist drugače kot pri Tilnu ko sem le ležala... sedaj sem ko skokica, hihi... trebuh imam občutno manjši kot pri T., tudi gibi so manj izraziti, ma vse je drugač... pa pri T mi je trebuh rastel v obliko lubenice, sedaj mi pa v obliko žoge... morfologija je naslednji teden, komaj čakam... jutri bom že na sredini - 20 t... uf gre hit...
Še vedno snemam ja, mam še en kup delov za posnet, tko da babe žabe, vsak vikend v živžavu glejte risanko Radovedni  Jaka, pa da vidmo če me prepoznate ;)
Tilko bo očitno žleht po atiju (itak, hehe) in umetniško talentiran po mamici (upajmo)... mi riše sončke in avte... no poj je pa konc... ampak ZNA... ma me je kr na rit vrglo ko sem vidla kaj riše, ker po mojih izkušnjah še kaki 4-letniki delajo kricekrace, moj pa RIŠE, waaaaaaa  =)))

Raziskave (gastro in ph-metrijo) na pediatrični sem odpovedala ker je mali v dveh mesecih očitno "prepasel" vse skupaj in nebi nič pokazalo..se je pediater kar strinjal z menoj, me veseli da mu ni trba vsega tega skozi...zej pa samo upajmo da se mu je zapiralka ojačala in mu kislina ne bo več uhajala v požiralnik..
evo tolk na hitro, grem spančat k malemu mačkonu, veliki je pa na službeni večerji...
poljubčki za vse in pikapoke za vse bolančke.. **** papa***

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.11.2010 9:47:18   
bella02
user posted image
Jeeeeeeeeej, po dolgem času kuham user posted image , izbira je vaša: kava, vroča čokolada, čaj ...user posted image
Sam kolk sem jest zaspana, ni rečen, da za kakšno urco ne padem doluser posted image , drugač se grem pa učit. Jutri grem k frizerju na barvanje. Sem se strigla cca 3 tedne nazaj, ampak ker imam narastek, jih moram umivat na 2 dni, ker se tko mastijo. Vlečejo me spet blond prameni, pa bom videla, kaj bo rekla frizerka.
Punci sta vsaka na svojem mestu. Teja je celo jutro govorila, da je dojenček in sva se imeli prav luštnouser posted image , sva še božičnega Shreka pogledali, preden sva šli v vrtecuser posted image .
Nič, lepo se imejte!!! In lep teden, v petek pa menda dobimo prvo porcijo snega (naj bi)!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.11.2010 9:48:42   
bella02
Buhtlčk, vse najboljšeeeeeeeee!!!

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.11.2010 15:48:44   
buhtlčk
Hvala Bella. Pa hvala za čestitke vsem na FB-ju.

Drage babe, jst mam tako gužvo, da vas berem, za kaj bolj konkretnega pa ni časa, res. Se bom pa poboljšala user posted image

Zdej grem pa domov jest torto user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?