|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
23.11.2010 11:34:54   
tejkaz
Moram povedati.

Pravkar odpuščajo mojega bivšega šefa, jaz ga pa čakam, ker pride potem v pisarno. In jaz to vem že en teden, pa mu nisem nič povedala. Ker nisem smela. Ničesar ne morem naredit, prav strah me je, kaj bo ko pride.Prav jezna sem nase, da me en takole iz tira vrže.

Ah.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.11.2010 12:30:49   
Zoja Miša
Tejkaz, te razumem in upam, da se ti dobro izteče.user posted image
Jaz pa imam čuden filing, da ko bom prišla v službo, bom odpuščenauser posted image . Čeprav kaj dosti se ne bom sekirala, ker bi tako mogoče bilo še najboljše. Plače itak ne dobim, sanacija, ki pa naj bi potekala...mah, jaz nič več ne verjamam, da bo kdaj tu bolje...Želim si le, da bi včerajšnji razgovor obrodil sadove...ja nič, le čakam lahko.
A ja, sem pa še v bolniški in ta teden očitno ne bom, šla v službo. Kaja Lina je danes zopet slabše...malo povišana temeratura, prehlad pa itak še na polno user posted image . In seveda sem nekaj staknila tudi jaz. Zabit no, povišana temaratura in bolečine v sklepihuser posted image .
Ah, bo že...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 852
23.11.2010 12:56:34   
anita goitan
danuser posted image

najprej: doma imam kaosuser posted image , ja, Zoja je doma ker je zaprta, v bistvu od kar je v vrtcu na silo kaka samo doma, nič ne je, v vrtcu nič, doma skoraj nič, čez vikend potem zakuha ker nazadnje kaka v četrtek, recimo..zdej je to šlo čez vse meje, je bil sam jok, trebušček..trebušček..vse maže ne pomagajo..smo šli do P: svečke, en sirup, če se tako "nesranje" še ponovi, bo morala v bolnico da jo "navadijo" kakat tudi drugod, ne samo doma, pač vse je v glavi, ja.
In spet ne spimo, ker jo tako trebušček matra, ok včer je šla po 4ih dneh 4x kakat, dns že 1x..ampak ima zapacano telo oz črevesje...

Zato se nisem oglasila..

Eto, sem s puncama gume šla menajt oz forda preobut, sedaj lahko sneži, mami je pripravljena.

V petek gre naš tata na Tajavn, za 10 dni, pride pa moja mama v Kamnik, aleluja! Drugo leto pa kmal po n.l.v Uzbeksitan, ja prima destinacije, ampak velike reke so tam, hidroelekt., avtomatizacija...

zoja miša tiste glede štamperla pri Zoja ne "pali" več, lani je, sem jaz tukaj svetovala kako dozirat take sirupe.
Sedaj ji na brizgo špricnem v usta in probam in čakam, da pogoltne, na silo.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 853
23.11.2010 16:22:26   
sayuri
Samo na hitro...če bi katero škorenjčki št. 25zanimali http://www.mojalbum.com/sayuri/skornji-st-25 

Sem jih kupila v upanju, da jih bo Zara nosila čez zimo, pa so ji že premajhni. user posted image  Ima že 26 številko user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.11.2010 9:22:18   
gajka
Dobro jutro! Evo, častim user posted image , če me ne bo katera med mojim tipkanjem že prehitela.  Čeprav vidim, da je zadnjih nekaj dni kar malo zatišja tule gor. user posted image No, itak ne smem biti preglasna, ker sem bila tudi sama čisto odsotna... user posted image
Pri nas je pestro. Rok kašlja kot star knap, smrka, v vrtcu jih je 8 od 13, vsi zboleli z enakimi znaki (kašljanje in vročina) tako da mu kar naprej s termomaetrom maham pred očmi... user posted image
Očitno sem po dobrih 5 mesecih dojenja skoraj fasala mastitis (!) - žal sem znake povezala v celoto šele v ponedeljek in zadevo začela uspešno sanirat. Vikend sem namreč preživela kot cunja, vročina do 39°C, utrujena, vrtoglava, boleče mišice, glavobol (sem mislila, da se me gripa loteva), en jošek me je sicer malo bolel na enem koncu, ampak razen manjših zatrdlinic ni bil kot kamen, rdečino sem pa opazila šele v ponedeljek in šele takrat mi je kliknilo v glavi in sem seštela 1+1. Zlizala sem se brez dr. (itak ne bi bila jaz, če se ne bi user posted image ).  Ampak ker moje mlekarne očitno ne bi bile moje, sem od včeraj spet na pumpanju, ker naša mala gospodična pač ni vampirček, da bi jo s krvjo futrali... Spet vse naglodane bradavice!  user posted image
Včeraj sem imela tako norijo glede firme, da od zajtrka pred 7. zjutraj do 16h sploh nisem utegnila ničesar dati v usta (pa sem cel dan doma!), še dobro, da sem imela na telefonu naštiman opomnik ob 15:00, da sem vsaj po Roka šla pravočasno v vrtec...  In za povrh vsega sem se že psihično pripravila, da z novim letom zaključim s posli, ker sem si pač dokazala, da nisem tip človeka za vodenje firme, sploh pa ne v trenutni situaciji na trgu, mene pa naenkrat vsi buzerirajo s ponudbami za čez zimo (kot da imam željo cele dneve zmrzovati na terenu) in seveda prihajajoče praznike (le zakaj bi nekdo rad imel fraj praznike, sploh če je za nameček še v porodniški?) za seveda ene totalno oskubljene cene... user posted image user posted image
Aja, pa še Rok je te dni siten kot driska - vreme? luna? prehlad? kašelj? otroški PMS?  user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.11.2010 9:23:33 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.11.2010 9:32:38   
anita goitan
gajka si prav bogauser posted image user posted image in še dobro da imaš pridno Zaro,da lahko vse to porihtaš-šiht+gospodinjstvo!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.11.2010 9:52:06   
bella02
Vsem trem (gajka, Zoja Miša in Anita) en velik user posted image

Tejka, kako se je izšlo?

Sayuri, že imamo, so pa luštni!

Več kasneje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
24.11.2010 11:25:41   
K_a_t_j_a
gajka, anita in zoja miša user posted image user posted image user posted image

No kot vidite imam danes čas. Jan se je odločil, po jutranjem nerganju, da ne gre v vrtec, da bo tam celo spal. user posted image user posted image Me je tak presenetilo. Pa še zjutraj mi ga je z  rok mogla strgat tak se me je oklepal in potem jokal. Tudi men je spolzelo par solz po licu.user posted image Najhuje mi je, ko mi ga mora z rok trgat... Pa še moji hormoni ful delujejo in me vsaka bolj taka stvar spravi v jok.
Danes je tretji dan v vrtcu in je baje že čist aklimatiziran. Ja res je očitna razlika med onim in tem vrtcem. user posted image Tukaj ima krasno vzgojiteljico, se pusti previt, umit roke brez drenja, dol to baje ni bilo možno po besedah vzgojiteljice. Ma čist drugačn pristop je, res. Danes je že risal, je narisal baje tri risbice, pripovedoval o slonu v živalskem vrtu... Pa tut ati ga je prišel pogledat in ni bilo nobenega joka. user posted image Upam, da bo tako naprej. 23.12. imajo Božička in že komaj čaka. user posted image

Zdaj bom imela več časa za vas. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 24.11.2010 11:27:07 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.11.2010 13:12:30   
Zoja Miša
No, mogoče ne bom ostala brez službe. Pravkar me je klical direktor in rekel, da me ima rad.user posted image Hja... No kakor koli s 1.12. pride krizni manager, in začne z delom...bomo videli kako bo...Ma, jaz kakor koli me imajo tam radi in vem, da me imajo...ampak mislim, da je vseeno čas, da naredim korak dalje...
Mah, malo sem vseeno nesrečna zaradi celotne situacije, ki pa sem vam jo itak opisala že neštetokrat.

Drugalče je pa Kaja Lina danes HB boljše. Sva bili dopoldne malo na sončku. Kako paše. No, meni, njo moram na silo ven spraviti in še potem ji ne vem kaj obljubljati ali groziti, da se malo sprehodi...mislim, znoriš, samo doma bi bila, pa sploh ne vem, zakaj!user posted image
Drugače Gajka, te razumem, tudi naša Kaja Lina je nekaj... ne vem, kako bi rekla, svojeglavauser posted image . Se mi zdi, da če zvečer potegnem črto dneva, je vse kar se spomnem eno veliko vpitje in dretje. Iz moje ali njene strani. Mislim, nič in dobesedno nič ne sliši, če ji reče lepo, za vse se moram dret...mah, sem malo žalostna te dni. Drži se me pa ko klop, še ko nesem smeti se joče, mami ne it zdej ven...pa take mauser posted image . Me prav zanim kako bo danes, ko bom šla na pilates. In moram iti, če ne se mi bo umedlo. Se mi zdi, da sva si dokaj podobni in potem se dereva ena na drugo, brez druga druge pa ne morevauser posted image . Ima to kakšen smisel?!

Gajka, dobro, da si se tako rešila...pa upam, da spraviš svoje joške v reduser posted image . Glede dela te razumem in ti želim veliko uspeha, v čem drugem. Kaj pa boš sedaj? Zaprla firmo ali dala v mirovanje? Je to sploh možno? In če si s.p moraš delovati 2 leti?

Anita, boga Zoja. Sicer naša Kaja Lina je ista, ampak v drugo smer. Ona dobi drisko, ko ji zdravnika omenimuser posted image . Upam, da se porihtata in da Zoja ne bo imela večni ta problem, da je kakanje le doma o.k. Poznam par takih ljudi in jim ni luštno.

Katja, super za Jana, no eno, pa gre! Torej mu res tam ni odgovarjalo nič.

Ma nič, grem knjigo brat, dokler je še miruser posted image .

A ja še to, danes mi je na en mah uspelo razbiti 4 krožnike.user posted image  Ne sprašujteuser posted image . Neroda, nerodna.

In včeraj sva s Kajo Lino skupaj pekli piškote (sva bili kao Miklavževi pomočniciuser posted image )...kako je uživala.user posted image No, seveda sva se vmes tudi malo kregaliuser posted image . Ob priliki kaka slikica.
Madona je pa res zatišje!
Zdej pa res...pa -pa. kavica vre user posted image  Še za vas ena popoldanskauser posted image .

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 24.11.2010 13:20:06 >

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 859
24.11.2010 13:26:11   
clara23
Dan,

vsem bolančkom pošiljam pikapokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gajka, kot je že rekla Zoja Miša..upam, da spraviš svoje joške v reduser posted image .

Katja, super za vrtec..saj bo..počasi se bo privadil in bo res hotel še spat tamuser posted image .

Zoja Miša, upam, da se tudi pri tebi situacija popravi..

Vam zaupam skrivnost? Kupili smo stanovanje..ampak pssstt, nobenmu povedat ker še noben ne veuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 860
24.11.2010 13:59:52   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Vam zaupam skrivnost? Kupili smo stanovanje..ampak pssstt, nobenmu povedat ker še noben ne veuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  kje, kako veliko, za koliko???? Vse povej!!! In zakaj še nihče ne veuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.11.2010 14:58:04   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

gajka si prav bogauser posted image user posted image in še dobro da imaš pridno Zaro,da lahko vse to porihtaš-šiht+gospodinjstvo!

Eh, še dobro, da imam vmes za pol ure kam Zaro za podtaknit (HB je ata samo en štuk nižje in skoraj vedno na razpolago, ker je v penziji), da vsaj v miru telefonske klice opravljam, včasih se pač enostavno v kak cimer zaprem, če se ona ravno na igralnem centru igra...user posted image Ja, ne me socialni zatožit! user posted image Gospodinjstvo pa, hmmm, hja, khm, kaj naj rečem, cunje mi še uspe oprat, posušit in zložit, likam HB res samo srajce, pa še tiste se počasi nabirajo, jaz se pa likalnika izogibam še bolj kot hudič križa. Kuhala od prejšnjega tedna nisem še nič user posted image (čez vikend sem se šlepala pri naših, pa še itak nisem bila sposobna zraven štedilnika stat), ta teden pa še mleko, ki ga ata zjutraj prinese od enega kmeta, komaj do večera enkrat uspem zavret. user posted image Kosilo za danes je rešila v.d. tašča, ker nam je dobrohotno poslala ričet in vsaj pogret mi ga bo pa menda uspelo. user posted image Pospravljanje pa, hja, no, ta hujše mačke posesamo, flekcev po tleh pa bolje ne gledat. user posted image
Danes sem npr. dopoldan enostavno popokala Zaro v voziček, rekla, da bom telefon izklopila, pa je začel zvonit že, ko sem vrata zaklepala za sabo, pa sem potem 45 min visela na telefonu z bivšim šefom in špancirala... user posted image No, od zajtrka spet nisem še uspela nobene hrane v sebe vrečt. Mogoče pa vsaj kako kilo izgubim! user posted image Še dobro, da še ni treba Zari goste hrane kuhat, ker bi na samih frutkih živela! user posted image

ZM - kaj bom s firmo, še ne vem. Zaprla je ne bom, samo poiskala drugo službo za po koncu porodniške. Če je ne najdem pravočasno, bom firmo prepisala na user posted image in šla na Zavod (se moram še pozanimat, če je to možno). Rok se obnaša popolnoma enako kot tvoja šjora, mogoče je pa to normalno pri tej starostiuser posted image . Tisto z s.p.jem in delovanjem 2 leti je bilo nekaj v povezavi z denarjem, ki si ga lahko dobil ob ustanovitvi, če si bil prej na Zavodu, ampak ne vem, kako je to po novem user posted image . Razbiti krožniki pa so za srečo! user posted image

Nimam več cajta nakladat. Me je ravno telefon opomnil, da je čas, da grem po našega vrageca v vrtec! user posted image

Aja, samo še clara23, super za stanovanje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
24.11.2010 15:06:51   
clara23
Na Vrhniki v trostanovanjski hiški. 80m2 je bivalne površine, 9m2 balkončka in 70m2 lastniškega atrija, tako da jupiiiiii, bomo imeli poleti kam bazenček postavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Cena je pa 135.000Eur ampak je stanovanje še neopremljeno, ker je v bistvu čisto na novo izdelano..kopalnico bodo pa še naredili po najinih željah. Selili se bomo pa itak šele poleti oz. na jesen-predvsem zaradi vrtca. Jutri bom poklicala v vrhniški vrtec in vprašala kako je zdaj s tem prepisom iz enega vrtca v drugegauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.11.2010 16:55:14   
Zoja Miša

Na Vrhniki v trostanovanjski hiški. 80m2 je bivalne površine, 9m2 balkončka in 70m2 lastniškega atrija, tako da jupiiiiii, bomo imeli poleti kam bazenček postavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Cena je pa 135.000Eur ampak je stanovanje še neopremljeno, ker je v bistvu čisto na novo izdelano..kopalnico bodo pa še naredili po najinih željah. Selili se bomo pa itak šele poleti oz. na jesen-predvsem zaradi vrtca. Jutri bom poklicala v vrhniški vrtec in vprašala kako je zdaj s tem prepisom iz enega vrtca v drugegauser posted image

Jupiuser posted image user posted image user posted image . Tam je ravnateljica ga. Marta Samotorčan, fajna ženska je! Imajo pa 2 nova vrtca na Vrhniki, no en je star cca 4 leta, drug pa cca 1 leto. Kako je z gužvo in sprejemom ne vem. Vso srečo.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.11.2010 17:37:54   
K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 865
25.11.2010 7:48:57   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image .

Jaz jo potrebujem (kavo) ...za vas ne vem.
Včeraj seveda nisem šla na pilatesuser posted image , ker mi je user posted image  prinesel nov telefon user posted image user posted image user posted image  in imam (ja, še vedno) ogromno dela, da bom imela potem vse podatke v novem. Na M rokovniku sem namreč potem urejala imenik, koledar...sms se pa na žalost ne prenesejo in jih moram prepisati v knjigo od Kaje Line (ja, nekaj jih imam spravljenih še od njenega rojstva in še niso ugledali listauser posted image ). In potem bo imela stvari urejene in to v novem telefonu. Juhej!!!

Clara ima to stanovanje tudi garažno mesto (vsaj eno)? In kje na Vrhniki? Sem se 5 let gor vozila v službo in mi je kar malo poznana.

Gajka, super za takega ata! Res, kapo dol. Tvoje gospodinjstvo liči na mojegauser posted image . Jaz sem sicer včeraj ob pol noči umivala kopalnico, ker mi je šla na živce kakšna jeuser posted image  Kuham zelo nerada, ampak če je treba pač...najraje pa imam zmrznjene stvari (mami in tašča variantauser posted image ).
Mislim, da firmo lahko prepišeš na družinskega člana...ampak ne vem, mislim, da je treba nekaj plačati, no vsaj pri d.o.o., pri s.p. je mogoče drugače. In seveda ti želim, da kaj najdeš...s svojo izobrazbo bi se morali grebsti zate.
Razbiti krožniki...ja, upam, da prinesejo toliko sreče, na kolikor črepinj so se razbili. Bilo jih je velikouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
25.11.2010 9:57:57   
clara23
Jutro in hvala za kavico, jo tudi jaz rabim..

Zoja Miša, stanovanju pripadata 2 parkirna mesta (v bistvu bi šli gor 3 avtomobili, če bi se malo stisnili), en parkplac je pa skupni z mansardnim stanovanjem (za goste). Imeli bomo tako velik dnevni prostor s kuhinjo in  jedilnico. Iz dnevne je potem izhod na tak velik balkon, potem je pa tu še kopalnica, spalnica ter veliiikkkaaa otroška sobauser posted image . Zadaj za hišo imamo 70m2 atrija, ob njem pa še lopo. Hiška se pa nahaja na brigadirski ulici (se mi zdi da se tako napiše no..). v glavnem..ko prideš iz Lj avtoceste na vrhniko, greš v prvem križišču na desno in potem na drugem križišču levo. Tam je potem tako naselje in v njem je naše stanovanjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 867
25.11.2010 10:13:04   
Zoja Miša
Clara super. Ampak to ni garaža, ne? To sta parkirni mesti zunaj? Lepo boste imeli!!!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.11.2010 10:28:33   
clara23
ja, to sta parkirni mesti zunaj, ob objektu. Se pa da narediti nadstrešek..Jaaaaa, super bouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
25.11.2010 14:23:20   
gajka
ZM - jaz imam d.o.o. in ne s.p., če sem kdaj dvoumno napisala.

clara23 - nehaj se hvalit! user posted image user posted image

Evo, še en "divjaški" dan je v teku, sicer par % bolj umirjen kto včerajšnji. Sem izvedela, da smo menda dobili en razpis (če ne bo pritožb), čeprav je najprej zelo slabo kazalo (nismo imeli najnižje cene), ampak očitno pa ostali niso imeli dovolj primernih referenc. Pa še danes sem spet eno ponudbo pisala za en drug razpis (ne me narobe razumet, ampak po tihem držim fige v žepu, da se zadeva sfiži). In potem je spet konec "veselja", da samo še dober mesec zdržim... user posted image Sem upala na izgubljene razpise, da bi bila moja odločitev enostavnejša, potem pa takole. Ja, smešno, da razmišljam o koncu, zraven pa ponudbe dajem! user posted image Baba še sama ne ve, kaj bi rada! user posted image
Zari je Rok velikodušno podaril prehlad. Smrka kot velika, ne vem, kje se v taki mali glavici lahko na 10 minut sproducira toliko enega "dreka". user posted image Pa reva začuda niti še ni toliko scagana kot bi pričakovala. user posted image Kopriva ne pozebe, očitno!user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 870
26.11.2010 7:57:24   
anita goitan
jutro

tata že leti via Dunaj potem pa na Tajvan..nona je tud že na poti..sam še sneg čakamo, pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
26.11.2010 8:17:47   
Zoja Miša
Jutrouser posted image
Anita uživajte z nono! Tatiju pa srečno pot tja in nazaj.

Gajka, aha d.o.o., sedaj mi je jasno ja. Tu pa mislim, da se za 400,00 (pa še to menda pobere notar) eur lahko prenese na drugega člana. Ne vem, no...če je drugače me obvesti prosim, ker tudi sama študiram ali čem ta svoj d.o.o. prenesti drugam, ker se z njim za enkrat še nič ne dogaja.

Tudi Kaja Lina je meni podarila, prijazno seveda, prehlad.user posted image HB za Operil.

Jaz sem doma in tudi v ponedeljk bom, ker imam pa jaz pregled za ščitnico (sicer šele ob 17h, ampak pstttt, saj tega nikomur ni treba povedati, moja zdravnica mi pa vseeno da bolniškouser posted image  - ker seveda na izvidu ni ure pregledauser posted image ). V torek začnem tudi jaz. Ampak samo do četrtka, ko ima Kaja Lina pregled za refluks. Joj, ta pregled bo zopet zopern...ampak upam, da se letos znebimo še tega Primotrena, potem smo pa res zmagali za to leto! Gledano s te strani, je to leto potem dokaj uspešnouser posted image . Služba bo že...sem se odločila da do leto 2011, mojeuser posted image .

Pa še tole, včeraj, ko nekako razstavim svoj star telefon in naštimam novega...ja, ugotoviva user posted image , da star delauser posted image . Očitno so se vratca nekam zataknila in ko sem celega razstavila in sestavila nazaj...je začel delati. Hmmm...Ja, HB da je zadnjič tudi moj dela študijo na njem in se vratca niso dala zapret. Razstavljala ga pa res nisva.user posted image Hja in sedaj imam nov telefon, kljub temu....user posted image
Sedaj se moram samo naučiti ga uporabljati, kot se spodobi. Upam, da ne bo preveč snega, ker potem gremo jutri k babici in dediju...tam pa Kaja Lina itak pozabi, da mami obstaja in bom cel lubi dan lahko se ukvarjala z mojim novim lupčkomuser posted image .

Ja, pa sem spet napisala roman. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 872
26.11.2010 8:23:58   
clara23
Jutro,

gajka, ma se morem malo pohvalit po vseh teh mesecih iskanja, ogledov, živciranja in razočaranjuser posted image .

Zoja miša, uživaj s svojim lubčkomuser posted image user posted image .

Mene pa danes čaka zelo natempiran dan, zvečer imamo pa obletnico valete, tako da komaj čakam, da po 10-ih letih vidim svoje stare sošolke in sošolceuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 873
26.11.2010 10:21:35   
gajka
clara23 - nisem vedela, da že dalj časa intenzivno iščeta. Važno, da sta našla, kar sta si želela. user posted image

anita g.
- potem boš pa tele dni najbrž malo bolj uživala, ko boš imela nona-servis. Ti kar izkoristi, pa da ga ne boste zdaj, ko ste same babe, preveč feštale! user posted image

ZM - uživaj s svojim novim ljubčkom. user posted image Naj izpolni vse tvoje skrite fantazije! user posted image

Zara mi je ravnokar v naočju zaspala, jo je tale prehlad kar zdelal, manj poje, smrka na veliko, pa še malo vročine ima. Upam, da jo uspem spečo v posteljo odložit. Potem grem malo montažna hiške gledat po netu, če me spet kak biznis ne zmoti.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.11.2010 10:24:32   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - uživaj s svojim novim ljubčkom. user posted image Naj izpolni vse tvoje skrite fantazije! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, že dalj časa smo iskali primeren prostor pod soncem..in zdaj smo ga končno našliuser posted image user posted image user posted image . Joj, še zdaj ne morem verjetuser posted image . Upam, da boste tudi vi kmalu našli kar iščete..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?