Zoja Miša
|
No, mogoče ne bom ostala brez službe. Pravkar me je klical direktor in rekel, da me ima rad. Hja... No kakor koli s 1.12. pride krizni manager, in začne z delom...bomo videli kako bo...Ma, jaz kakor koli me imajo tam radi in vem, da me imajo...ampak mislim, da je vseeno čas, da naredim korak dalje... Mah, malo sem vseeno nesrečna zaradi celotne situacije, ki pa sem vam jo itak opisala že neštetokrat. Drugalče je pa Kaja Lina danes HB boljše. Sva bili dopoldne malo na sončku. Kako paše. No, meni, njo moram na silo ven spraviti in še potem ji ne vem kaj obljubljati ali groziti, da se malo sprehodi...mislim, znoriš, samo doma bi bila, pa sploh ne vem, zakaj! Drugače Gajka, te razumem, tudi naša Kaja Lina je nekaj... ne vem, kako bi rekla, svojeglava . Se mi zdi, da če zvečer potegnem črto dneva, je vse kar se spomnem eno veliko vpitje in dretje. Iz moje ali njene strani. Mislim, nič in dobesedno nič ne sliši, če ji reče lepo, za vse se moram dret...mah, sem malo žalostna te dni. Drži se me pa ko klop, še ko nesem smeti se joče, mami ne it zdej ven...pa take ma . Me prav zanim kako bo danes, ko bom šla na pilates. In moram iti, če ne se mi bo umedlo. Se mi zdi, da sva si dokaj podobni in potem se dereva ena na drugo, brez druga druge pa ne moreva . Ima to kakšen smisel?! Gajka, dobro, da si se tako rešila...pa upam, da spraviš svoje joške v red . Glede dela te razumem in ti želim veliko uspeha, v čem drugem. Kaj pa boš sedaj? Zaprla firmo ali dala v mirovanje? Je to sploh možno? In če si s.p moraš delovati 2 leti? Anita, boga Zoja. Sicer naša Kaja Lina je ista, ampak v drugo smer. Ona dobi drisko, ko ji zdravnika omenim . Upam, da se porihtata in da Zoja ne bo imela večni ta problem, da je kakanje le doma o.k. Poznam par takih ljudi in jim ni luštno. Katja, super za Jana, no eno, pa gre! Torej mu res tam ni odgovarjalo nič. Ma nič, grem knjigo brat, dokler je še mir . A ja še to, danes mi je na en mah uspelo razbiti 4 krožnike. Ne sprašujte . Neroda, nerodna. In včeraj sva s Kajo Lino skupaj pekli piškote (sva bili kao Miklavževi pomočnici )...kako je uživala. No, seveda sva se vmes tudi malo kregali . Ob priliki kaka slikica. Madona je pa res zatišje! Zdej pa res...pa -pa. kavica vre Še za vas ena popoldanska .
< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 24.11.2010 13:20:06 >