Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Jutro. Anita, a ne dežuje?! No, sicer se da tudi v dežju ven. Kaj sta neko virozo pokasirali? Važno, da sta bolje. Pa da se Zoja ni nalezla. Kako pa Zoja spi sedaj v vrtcu? Krysia, ti se kar pohecaj. Tako je prav. Če se mi pri nas, s fanti iz proizvodnje ne bi pohecali, bi nas tudi že pobralo. Glede službe pa ja...mislim, cela žalost . Tukaj pri nas pa tudi taka katastrofa, da raje sploh ne govorim, da ne bo še vas glava bolela. Od avgusta do sedaj sem dobila 304 eur. No, pa preživi s tem, če lahko! HB za . Včeraj zobar uspel. No, ja z manjšim spodrsjajem. Ali mislite, da lahko otrok pri 2 letih že dobi drisko od nervoze?! Mislim, da Kaja Lina jo je včeraj. Ko smo čakali v čakalnici se mi je posračkala, da je šlo vse mimo, jaz trapa, ki pa vedno (ampak res vedno) nosim s seboj rukzak z vsemi njenimi pripomočki za spreoblečt, previt...ga včeraj nisem imela s seboj . In tako je boga reva morala biti pokakana. No, k sreči je res bilo vse hitro konec in bila je ful pridna. Nič jokala, pokazala zobke...v glavnem super. Bili pohvaljeni, kako lepo in pridno jih umivamo. In kar videlo se ji je, kako je srečna, ko je bilo za nami. Nisem mogla verjeti, da otroci to že tako doživljajo. Ji je pa pramazala zobke z nečim, zaradi tega Primotrena ima malo uničene. Ampak je rekla zobarca, da se da porihtati. Imamo ponoven premaz, januarja. Ampak včeraj je bil res en ušiv dan, za nameček, mi je zatajil še telefon . Pa saj ni crknil, samo drsna vratca se mu ne dajo več zapreti. Ja, sej, zdej ko mam tolk viška denarja, da komaj čakam, da si novega nabavim . Mah, ne vem, kaj bom zdej. En čas bom takega imela. Mah.... Pa da mojih lepih nohtkov tudi nimam več, vam sploh ne bom pravila . Vem, da boste nekatere rekle, da je to le razvada...ampak meni je pomenilo nekaj več...dodatek k urejenosti...ampak klinc, sem rekla, da je to res extra strošek, ki si ga sedaj enostavno ne morem privoščiti. Ampak začuda me stvari ne vržejo toliko iz tira, kot bi me včasih. Očitno človek res dobi trdo kožo. No ja, pa sem pojamrala... Napišite kaj, da me razvedrite, malo. Krysia, za Roka