|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
16.11.2010 9:23:27   
gajka
Glede pleničk me je zadnjič Rokova vzgojiteljica najbolj potolažila. Je rekla, da je otrok "zrel" za odvajanje od pleničk takrat, ko je plenička npr. po 3 urah suha, ker to pomeni, da otrok zadržuje vodo, dokler mehur ni res poln in v takem primeru otroka hitro odvadimo pleničk. Vsakršni poskusi odvajanja pred tem pa so lahko zelo dolgotrajni in samo zelo stresni za otroka in starše. Je lepo rekla, da naj se ne obremenjujemo preveč, ker do poletja bo sigurno suh, trenutno pa še ni pripravljen na to.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.11.2010 9:56:21   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Glede pleničk me je zadnjič Rokova vzgojiteljica najbolj potolažila. Je rekla, da je otrok "zrel" za odvajanje od pleničk takrat, ko je plenička npr. po 3 urah suha, ker to pomeni, da otrok zadržuje vodo, dokler mehur ni res poln in v takem primeru otroka hitro odvadimo pleničk. Vsakršni poskusi odvajanja pred tem pa so lahko zelo dolgotrajni in samo zelo stresni za otroka in starše. Je lepo rekla, da naj se ne obremenjujemo preveč, ker do poletja bo sigurno suh, trenutno pa še ni pripravljen na to.

user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.11.2010 10:54:53   
anita goitan
dan

sem slabauser posted image , ampak gre na bolje, od 23ih do 3.sem objemala školjko, sem brez temp., edin zelo zaspana. Ula sedaj spi, se grem kar k njej stisnt.

gajka a si 1x omenila, da je parcela for free, al jo kupitauser posted image v primeru 1.jaz ne bi komplicirala...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 803
16.11.2010 10:56:14   
clara23
Jutro,

eh, naš tudi noče s plenic, pa se ne sekiram več prav dosti. Kakor je Rokova vzgojiteljica rekla..ko bo otrok pripravljen, bo pač pripravljen..

Gajka, a to bodo v vodicah gradili tak "lokal"user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, kako je zdaj s Kajo Lino? Se je v redu zacelilo in bo zdaj v redu? Je bila tašča prejšnji teden pri Karmen na masaži in je rekla, da je bilo božansko..bo treba enkrat sprobatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 804
16.11.2010 11:03:46   
anita goitan
zoja miša kire risanke so še fajne: Karli, Rjavi medvedek, Slonček Benjamin, Mala kraljična, Vipo-pustolovščine letečega psa, Felix odkriva svet, ... torenti laufaja pr nasuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.11.2010 11:18:10   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Zoja Miša, kako je zdaj s Kajo Lino? Se je v redu zacelilo in bo zdaj v redu? Je bila tašča prejšnji teden pri Karmen na masaži in je rekla, da je bilo božansko..bo treba enkrat sprobatuser posted image .

Kaja Lina je čist o.k. Zacelilo se ji je že 3 dni po operaciji. Zdej je čist super, kot da ne bi nikoli nič bilo.

Anita, ja, ja že..., ampak trenutno je pujsa Pepa zakon. Vsekakor sem vesela, da je obdobje Telabajskov mimo.user posted image

Mater je danes en tečen dan. Ali sem samo jaz?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.11.2010 12:02:10   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kaja Lina je čist o.k. Zacelilo se ji je že 3 dni po operaciji. Zdej je čist super, kot da ne bi nikoli nič bilo.

super, sem vesela da se je tako izteklo!user posted image user posted image

Jaz sem tudi nekaj tečnauser posted image Sem si šla prej v trgovino po čokoladnega ježka, da se spravim v dobro voljouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 807
16.11.2010 12:38:05   
gajka
Gajka, a to bodo v vodicah gradili tak "lokal"user posted image user posted image user posted image

Sosednje naselje od tistega, od koder je tvoj doma, hiša od bivšega nemškega veleposlanika, mogoče je tvojemu kaj znano, kje to je.

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.11.2010 12:40:24 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 808
16.11.2010 12:47:18   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša kire risanke so še fajne: Karli, Rjavi medvedek, Slonček Benjamin, Mala kraljična, Vipo-pustolovščine letečega psa, Felix odkriva svet, ... torenti laufaja pr nasuser posted image

Pri nas so trenutno aktualne: Mojster Miha, Bacek Jon, Pujsa Pepa, Nodi, Tom&Jerry.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 809
16.11.2010 12:52:20   
gajka
gajka a si 1x omenila, da je parcela for free, al jo kupitauser posted image v primeru 1.jaz ne bi komplicirala...

Glede na to, da nam hiše nihče ne bo zastonj gor postavil, je s tega stališča enako, a jo dobiva ali pa kupiva, neka merila vseeno ostajajo. Pri "dobljeni" sva sicer pripravljena biti malo manj zahtevna, ampak dotična planirana sosedova obrt je vseeno prevesila tehtnico na negativno stran.

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.11.2010 12:53:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 810
16.11.2010 12:54:11   
clara23

Sosednje naselje od tistega, od koder je tvoj doma, hiša od bivšega nemškega veleposlanika, mogoče je tvojemu kaj znano, kje to je.

ja, točno vem kje je to! A točno tista hiša se prenavlja?user posted image Ker sem slišala, da se je pa cca 50m nižje (na tistem "križišču" ko greš lahko levo proti glavni cesti ali desno proti repnjam če gledam z "naše" strani) prodala tista stara hiša na levi s parcelo po smešno nizki ceni...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 811
16.11.2010 13:00:33   
anita goitan

Glede na to, da nam hiše nihče ne bo zastonj gor postavil, je s tega stališča enako, a jo dobiva ali pa kupiva, neka merila vseeno ostajajo. Pri "dobljeni" sva sicer pripravljena biti malo manj zahtevna, ampak dotična planirana sosedova obrt je vseeno prevesila tehtnico na negativno stran.

no razlika je ful velika, če dobiš parcelouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
16.11.2010 13:09:57   
gajka

ja, točno vem kje je to! A točno tista hiša se prenavlja?user posted image Ker sem slišala, da se je pa cca 50m nižje (na tistem "križišču" ko greš lahko levo proti glavni cesti ali desno proti repnjam če gledam z "naše" strani) prodala tista stara hiša na levi s parcelo po smešno nizki ceni...

Jap, za tisto se je menda ta isti zanimal za zaposlene...

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.11.2010 13:15:40 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 813
16.11.2010 13:11:31   
anita goitan
dežuser posted image , sm upala, da nam še danes uspe peš po Zojo...na, bova šli pa z brm brm

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 814
16.11.2010 13:12:51   
gajka

To že, ampak zdaj sva dobila še eno idejo glede parcele blizu prej omenjene in upava, da je tudi za tisto možnost, da bi jo dobila...

Neposredna povezava do sporočila: 815
16.11.2010 13:14:43   
anita goitan

To že, ampak zdaj sva dobila še eno idejo glede parcele blizu prej omenjene in upava, da je tudi za tisto možnost, da bi jo dobila...

super, želim da vama uspe, ker ga ni čez svojeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.11.2010 13:38:07   
clara23

ja šit nouser posted image . Pa kaj se s tem res tako služi al kajuser posted image Pa saj imajo nekaj podobnega že v Dragočajni, kar pa je cca 7km od tu...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.11.2010 13:48:43   
gajka

ja šit nouser posted image . Pa kaj se s tem res tako služi al kajuser posted image Pa saj imajo nekaj podobnega že v Dragočajni, kar pa je cca 7km od tu...

Glej, to je moje sklepanje iz tega, kar sta tista dva gradbenika povedala o prenavljanju hiše (kaj bo kje, še razkazala sta nama vse v hiši in zunaj nje) in o tej info, da naj bi se zanimal tudi za hišo za zaposlene... Potrditve o dejavnosti (razen, da je on stari mami od mojega rekel, da bo imel v veleposlaniški hiši lokal) ni. Ne vem, mogoče pa mora kdo kuharje in natakarje blizu delovnega mesta nastanit?!? user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 818
16.11.2010 14:10:20   
clara23
Pomoje so tvoji sumi kar točni...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.11.2010 14:12:10   
Zoja Miša

Glej, to je moje sklepanje iz tega, kar sta tista dva gradbenika povedala o prenavljanju hiše (kaj bo kje, še razkazala sta nama vse v hiši in zunaj nje) in o tej info, da naj bi se zanimal tudi za hišo za zaposlene... Potrditve o dejavnosti (razen, da je on stari mami od mojega rekel, da bo imel v veleposlaniški hiši lokal) ni. Ne vem, mogoče pa mora kdo kuharje in natakarje blizu delovnega mesta nastanit?!? user posted image

Pa da se še malo pohecam - nova delovna mesta...(ker zadnje čase samo še o tem študiram) in se mi že malo meša od vsega tega...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.11.2010 14:58:14   
Krysia
Joj, Zoja Miša, sam ne iskat take službe user posted image Ej, ne zamerit, jst se tud hecam, ker drugač se bi mi pa zmešal ...

V glavnem, nisem vas še pozdravla: Živjo user posted image

Mi smo spet na Hiconcilu - ušesa ... in to vneti obe ušesi, zraven pa še fajn kašljamo ... Včeraj je bil ful bogi, že po prvi dozi antibiotikov je blo pa takoj 100x boljš ... tko da sem pol šla danes kr v službo, Rok je bil pa pri babici ... Jutr mam itak sam eno uro (končam ob 7:55 user posted image ), tko da bo verjetno glih vstal, ko pridem domov ... Drugač smo še kar vredu, sam zmatrana sem kot pri norcih ... skoz bi spala ... pa nisem noseča ... ne vem, a je to jesenska utrujenost al kaj.

Drugač smo pa mi tud še v plenicah, včasih mi pove, da kaka, ampak takrat, ko je že skor pri koncu. Če ga pa pol vprašam, če je pokakan, mi pa reče ne user posted image Eh, se bo že odvadil plenic, jst sme nehala zganjat paniko glede tega ... pač eni prej, drugi kasneje - bomo že ...

Ne spomnim se, o čem ste še čvekale, vem pa da kr neki naših čvekic pogrešam ... ok, sayuri se je javla, kaj pa ostale? (Erin, sandra, ...)

Nč, grem mu dat sirup ... joj, pa tko lepo spi, zdej se bo pa zbudil ... user posted image

Pridne bodte pa se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 821
17.11.2010 8:03:04   
anita goitan
jutroo

krysia pozdravte se!

Mi ok, včer je še Ula bruhala, cel dan bila samo na joški, ampak danes vse ok in jaz sem celo lačna!

Zoja v vrtcu.
Zunaj mal piha, še mal pa grevi ven!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.11.2010 8:26:25   
Zoja Miša
Jutro.user posted image user posted image user posted image

Anita, a ne dežuje?! No, sicer se da tudi v dežju ven. Kaj sta neko virozo pokasirali? Važno, da sta bolje. Pa da se Zoja ni nalezla. Kako pa Zoja spi sedaj v vrtcu?

Krysia, ti se kar pohecaj. Tako je prav. Če se mi pri nas, s fanti iz proizvodnje ne bi pohecali, bi nas tudi že pobralo. Glede službe pa ja...mislim, cela žalostuser posted image . Tukaj pri nas pa tudi taka katastrofa, da raje sploh ne govorim, da ne bo še vas glava bolela.user posted image user posted image user posted image Od avgusta do sedaj sem dobila 304 eur. No, pa preživi s tem, če lahko! HB za user posted image .

Včeraj zobar uspel. No, ja z manjšim spodrsjajem. Ali mislite, da lahko otrok pri 2 letih že dobi drisko od nervoze?!user posted image user posted image user posted image  Mislim, da Kaja Lina jo je včeraj. Ko smo čakali v čakalnici se mi je posračkala, da je šlo vse mimo, jaz trapa, ki pa vedno (ampak res vedno) nosim s seboj rukzak z vsemi njenimi pripomočki za spreoblečt, previt...ga včeraj nisem imela s sebojuser posted image . In tako je boga reva morala biti pokakana. No, k sreči je res bilo vse hitro konec in bila je ful pridna. Nič jokala, pokazala zobke...v glavnem super. Bili pohvaljeni, kako lepo in pridno jih umivamo.user posted image  In kar videlo se ji je, kako je srečna, ko je bilo za nami. Nisem mogla verjeti, da otroci to že tako doživljajo. Ji je pa pramazala zobke z nečim, zaradi tega Primotrena ima malo uničene.user posted image Ampak je rekla zobarca, da se da porihtati. Imamo ponoven premaz, januarja.

Ampak včeraj je bil res en ušiv dan, za nameček, mi je zatajil še telefonuser posted image . Pa saj ni crknil, samo drsna vratca se mu ne dajo več zapreti. Ja, sej, zdej ko mam tolk viška denarja, da komaj čakam, da si novega nabavimuser posted image . Mah, ne vem, kaj bom zdej. En čas bom takega imela. Mah....
Pa da mojih lepih nohtkov tudi nimam več, vam sploh ne bom pravilauser posted image . Vem, da boste nekatere rekle, da je to le razvada...ampak meni je pomenilo nekaj več...dodatek k urejenosti...ampak klinc, sem rekla, da je to res extra strošek, ki si ga sedaj enostavno ne morem privoščiti.user posted image

Ampak začuda me stvari ne vržejo toliko iz tira, kot bi me včasih. Očitno človek res dobi trdo kožo.

No ja, pa sem pojamrala...
Napišite kaj, da me razvedrite, malo.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 823
17.11.2010 8:27:16   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jutro.user posted image user posted image user posted image

Anita, a ne dežuje?! No, sicer se da tudi v dežju ven. Kaj sta neko virozo pokasirali? Važno, da sta bolje. Pa da se Zoja ni nalezla. Kako pa Zoja spi sedaj v vrtcu?

Krysia, ti se kar pohecaj. Tako je prav. Če se mi pri nas, s fanti iz proizvodnje ne bi pohecali, bi nas tudi že pobralo. Glede službe pa ja...mislim, cela žalostuser posted image . Tukaj pri nas pa tudi taka katastrofa, da raje sploh ne govorim, da ne bo še vas glava bolela.user posted image user posted image user posted image Od avgusta do sedaj sem dobila 304 eur. No, pa preživi s tem, če lahko! HB za user posted image .

Včeraj zobar uspel. No, ja z manjšim spodrsjajem. Ali mislite, da lahko otrok pri 2 letih že dobi drisko od nervoze?!user posted image user posted image user posted image  Mislim, da Kaja Lina jo je včeraj. Ko smo čakali v čakalnici se mi je posračkala, da je šlo vse mimo, jaz trapa, ki pa vedno (ampak res vedno) nosim s seboj rukzak z vsemi njenimi pripomočki za spreoblečt, previt...ga včeraj nisem imela s sebojuser posted image . In tako je boga reva morala biti pokakana. No, k sreči je res bilo vse hitro konec in bila je ful pridna. Nič jokala, pokazala zobke...v glavnem super. Bili pohvaljeni, kako lepo in pridno jih umivamo.user posted image  In kar videlo se ji je, kako je srečna, ko je bilo za nami. Nisem mogla verjeti, da otroci to že tako doživljajo. Ji je pa pramazala zobke z nečim, zaradi tega Primotrena ima malo uničene.user posted image Ampak je rekla zobarca, da se da porihtati. Imamo ponoven premaz, januarja.

Ampak včeraj je bil res en ušiv dan, za nameček, mi je zatajil še telefonuser posted image . Pa saj ni crknil, samo drsna vratca se mu ne dajo več zapreti. Ja, sej, zdej ko mam tolk viška denarja, da komaj čakam, da si novega nabavimuser posted image . Mah, ne vem, kaj bom zdej. En čas bom takega imela. Mah....
Pa da mojih lepih nohtkov tudi nimam več, vam sploh ne bom pravilauser posted image . Vem, da boste nekatere rekle, da je to le razvada...ampak meni je pomenilo nekaj več...dodatek k urejenosti...ampak klinc, sem rekla, da je to res extra strošek, ki si ga sedaj enostavno ne morem privoščiti.user posted image

Ampak začuda me stvari ne vržejo toliko iz tira, kot bi me včasih. Očitno človek res dobi trdo kožo.

No ja, pa sem pojamrala...
Napišite kaj, da me razvedrite, malo.user posted image

Krysia, za Rokauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 824
17.11.2010 8:28:08   
Zoja Miša
Spet naredila isto bedarijo.user posted image Madona, res niso moji dnevi toleuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?