|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
10.11.2010 8:30:22   
anita goitan
pišuka, napišem pa mi ne objaviuser posted image

bem, sem zaspanauser posted image , ponoči imeli maraton kašla: Ula & Zoja, U.nos spucam, jo podojim in je ok, Zoja pa noče smrekovih vršičkov (imam domače), noče čaja, noče tople blazine na prsih, noče nič..in kašlja in se davi in joče ker jo že mišice bolijo! Jutri jo pred vrtec peljem h P poslušat. Danes pa Ulo, čeprav sta čez dan ok, obe naspidiraniuser posted image

Veuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.11.2010 11:25:22   
anita goitan
kje se pa skrivateuser posted image

evo, z Ulo od P, vse ok, pač kašelj po nahodu, nos pucat in dojit, dojit, dojit..da dobi protitelesa..ja vse to vemo, sam da so pljuča čista!

Mi spi kar v lupinci v predsobi..pijem kavo in jem jabolčni zavitek, pa dober tek če sta ravno pri kosilu

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 752
10.11.2010 13:12:44   
gajka
Jaz delam, pa je bolj malo časa, en projekt moram končat...

anita g. - Rok je imel nek sirup za izkašljevanje (Galenski izdelek, zelenkasta škatlica z medvedkom) in pa domače smrekove vršičke, ampak on vse tele sirupe brez problema popije.

user posted image  Btw. a je katera seznanjena s plačami asistentov na faksu? Še vedno iščem svoj delovni prostor pod soncem... user posted image

Presneta RR, we are sorry..., še dobro, da obstaja backspace tipka!

Neposredna povezava do sporočila: 753
10.11.2010 13:41:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
user posted image  Btw. a je katera seznanjena s plačami asistentov na faksu? Še vedno iščem svoj delovni prostor pod soncem... user posted image

Sem našla podatke na netu, pa komaj verjamem, da bi bile res tako kilave... Okrog jurja neto?!?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
11.11.2010 8:07:00   
anita goitan

Sem našla podatke na netu, pa komaj verjamem, da bi bile res tako kilave... Okrog jurja neto?!?

ja to že, potem je vse odvisno od kolektivnih pogodb, vsaj na našem faksu

Če te pa zanimajo višji dohodki, bo treba v gospodarstvouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.11.2010 8:10:21 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.11.2010 8:20:01   
Zoja Miša
Punci dobro jutro! Anita in Gajka, ker drugih itak niuser posted image !

Gajka, mislim, da ti na tvoje vprašanje Anita lahko odgovori. Ampak po mojem je podatek kar pravi.

Jaz bila včeraj pri G. Ja, smo reden letni servisuser posted image . Vse BP. Pa avto sem v zimske škornje preobula.

Danes imeli pestro noč, Kaja Lina je prehlajena. Ja, po 2 dnev v vrtcuuser posted image . Pa ne kapljic, da bi lažje dihala. Spala pri nama...v glavnem, od 3h naprej nisem spala nič. Jah, bo že. Ena velika user posted image , pa bo. In upam, da le pri prehladu ostaneuser posted image .

Tejkaz, vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image , pa pridi sem še kaj! Res, lep dan....naj ti ga polepšamo z malimi trenutki srečeuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.11.2010 8:46:09   
gajka
tejkaz - vse najboljše! user posted image

Midva z Rokom sva od P. Je imel kontrolni pregled, če so zdaj ušesa OK in bi lahko šel v ponedeljek že v vrtec. Ampak žal ne! user posted image Menda je še vedno nekaj vnetja, ostajamo na Hiconcilu, dodatno ima zdaj še ene kapljice, nova kontrola pa v torek... user posted image Kdaj pa spet v vrtec? user posted image

anita g. - v gospodarstvu sem že zdaj, sem tukaj že vse od konca faksa, pa so trenutno razmere vsaj v moji branži za zjokat! Plače bi še že lahko bile, če bi bilo dovolj denarja, tako pa vlada tak dumping, da ni za verjet (cene na razpisih so padle tudi na samo 15% cen izpred 3 let! user posted image user posted image ). Pa tale gonja za projekte itd. ni zame, pa delovnik je v gospodarstvu en navaden "čigumi", pri 2 otrocih pa to bolj težko laufa... user posted image Pa zdaj išče bolj ziheraško službo, z bolj umirjenim delovnikom in predvsem za bolj mirne živce! In iščem kompromis vsega naštetega v kombinaciji z "javno" plačo... Se bom še pa vseeno pozanimala za konkretno asistentsko mesto, kaj nudijo.

ZM - in redni letni servis je pokazal zeleno luč za prirastek... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.11.2010 8:48:49 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.11.2010 8:56:16   
anita goitan
gajka vse razumem, prekvalifi.se v elektrouser posted image , ampak z vsem naštetim ne boš dosegla 2 jurja neto (cca +/_)..če tolk iščeš, pač kompromisi, ma saj poznaš

tejkaz naj za trenutek odloži delo da ji voščim: Vse najboljše!!!user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.11.2010 12:51:40   
gajka
anita g. - ja, no, ravno prekvalifikacije v elektro se pa ne grem, je že en štromer pri hiši dovolj, pa še ta ni ostal ravno v štromerskih vodah. user posted image A si ti kakšna asistentka ali kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 759
11.11.2010 13:09:24   
gajka
Takole se pa naša dva cartata - Rok z Zaro v naročju:
user posted image

...in zamenjani vlogi - Zara z Rokom v naročju:
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.11.2010 13:34:39   
Neža7
gajka.... nimaš kaj user posted image  pri nam je bilo isto lani z Nežo. Vedno bolna, ko je začela vrtec. Pred tem pa nikoli bolna.
Vzgojiteljica je nama že sama povedala, da starši tudi bolnega otroka v vrtec peljajo in seveda potem še drugi zbolijo.

Zato je nama P po rojstvo Aljaža priporočala, da naj bo Neža doma do vsaj Maj, da ne bi še Aljaž zbolo in to smo naredili, da je bila celo zimo doma.
Letos je kar ok (kar potrkam) od 1. septembra je bilo prejšen teden 4 dni doma, ker je kašljala, da te teden je šla nazaj.

Upam, da se bo Rok čimprej pozdravil user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.11.2010 13:37:43   
Neža7
gajka..... aja! fuuuuuuuuuuuuuul lepa sta tvoja dva user posted image  oba lepo rasteta.

Še malo in bosta začela skupaj igrat user posted image  ni lepšega kot to, ko vidiš kako se taka dva mala igrata skupaj user posted image
Večkrat mi Neža Aljaž vzame, da jaz lahko hitro kaj naredim po stanovanju "super je!!!! "

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.11.2010 13:42:29   
Neža7
Danes nimam časa, da bi za nazaj prebrala, ker Aljaž se mi je že zbudil user posted image  verjetno je predolgo v vozičku spal danes dopoldne.
Kako je močen!!! Mi bo prenosni vem iz rok potegnil user posted image user posted image

ciao, ciao user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.11.2010 13:59:15   
Zoja Miša
Wiiiiiiiii Gajka, kako sta luštna. In kako lepo skombiniranauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.11.2010 14:15:05   
Krysia
Živjo

Zoja Miša, ne se jezit, jst sm tuki, sam nimam enrgije za pisanje - school sucks ... v glavnem, če se men v tej službi ne zmeša, s emi tud nikjer ne bo ... Gajka, toliko o živcem prijazni službi v javnem sektorju ...

Drugač smo še kar v redu, edin Rok je neki prehlajen, pol mamo pa ponoč nespanje pa spanje pri nama pa jok ... jst sem čist adijo, pol mam pa še ob 7:10 pouk pa dijake z IQ 80 pa brez osnovnih norm obnašanja ...  Sej vam nočem jamrat, sma trenutno sem z živci na koncu ... jst vam povem, da ko/če zanosim, grem v istem trenutku, ko to izvem, na bolniško ... al pa pustim službo ... eh, spet sem nekam zašla ... se opravičavam user posted image

Tejkaz, zdej pa sam zate: vse najboljše, velik smeha, prijaznih ljudi, pozitivne naravnanosti in lepih trenutkov v družbi ljudi, ki jih imaš rada! user posted image user posted image

Nič, grem sestavlat teste user posted image se tipkamo ... sma ne vem, kdaj, ker je v soboto delovna sobota ... mi tud vikenda več ne privoščijo ...

Neposredna povezava do sporočila: 765
11.11.2010 14:45:28   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Živjo

Zoja Miša, ne se jezit, jst sm tuki, sam nimam enrgije za pisanje - school sucks ... v glavnem, če se men v tej službi ne zmeša, s emi tud nikjer ne bo ... Gajka, toliko o živcem prijazni službi v javnem sektorju ...

Drugač smo še kar v redu, edin Rok je neki prehlajen, pol mamo pa ponoč nespanje pa spanje pri nama pa jok ... jst sem čist adijo, pol mam pa še ob 7:10 pouk pa dijake z IQ 80 pa brez osnovnih norm obnašanja ...  Sej vam nočem jamrat, sma trenutno sem z živci na koncu ... jst vam povem, da ko/če zanosim, grem v istem trenutku, ko to izvem, na bolniško ... al pa pustim službo ... eh, spet sem nekam zašla ... se opravičavam user posted image

Nič, grem sestavlat teste user posted image se tipkamo ... sma ne vem, kdaj, ker je v soboto delovna sobota ... mi tud vikenda več ne privoščijo ...

user posted image user posted image user posted image  pa enega user posted image , da bo kmalu bolje....

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.11.2010 15:45:54   
gajka
Krysia - zase že vem, zakaj se nisem podala v učiteljske vode, imam prekratko vžigalno vrvico! user posted image Zate pa res svaka čast, da sploh lahko kolikor toliko funkcioniraš pri poučevanju tako nezainteresirane mladine. Sicer pa itak sama veš, da človek pač išče boljšo (primernejšo, ne nujno bolje plačano) službo, kjer mu je "lepše", vse je pač stvar kompromisov. user posted image Jaz imam pravzaprav 2 večja razloga, zakaj iščem nekaj "boljšega": 1. sem tip človeka, ki je bolj efektiven in srečen, če je voden in ne, kadar mora sam voditi, in 2. trenutne razmere na trgu, ki se bodo še vlekle vsaj 2 leti (najbrž še dlje, ker cene storitev še dolgo ne bodo prišle nazaj na staro raven), ne omogočajo normalnega obstoja moje firme (trenutno si veliko opreme izposojam, bolj na lepe oči, žal pa to ne more trajat v nedogled, ekstra denarja za investicije pa ob tem dumpingu ni, posledično tudi obstoja firme ne more biti). Najbolj sem pa jezna, da zaradi vsega tega niti normalne (mirne) porodniške nimam! Evo, sem še jaz malo zašla in zatežila, se opravičujem! user posted image Tebi pa res želim tisto "si zaželiš, dobiš"! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.11.2010 15:48:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 767
11.11.2010 20:07:10   
bella02
Tejkaz, user posted image

Vse najlepše in najboljše, da bi bila zdrava in imela malo več časa za družino in zase!!!

Gajka, jojoj, tole z Rokom je pa res sranje. Upam, dase čimprej zrihta in da boš spet malo zadihala.
Za plače ti pa ne morem pomagatuser posted image . In luštna sta, oba user posted image

Krysia, en user posted image zate

Danes sem bila na zagovoru ene diplomskeuser posted image , prov luštno. Upam, da bom tud jaz enkrat tam tamuser posted image . Morala bi se učit, pa sem kar nekej utrujena. Punci še skačeta tle okoli, itak pred 21-to ne zaspita, Teja sploh ne, pa je zjutraj kmalu ob 7h pokoncuser posted image .
Nič, lepo se imejte! In vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.11.2010 23:13:14   
bella02
A ste že oddale vlogo za znižano plačilo vrtca? Ne pozabite, v ponedeljek smo 15-ega!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.11.2010 7:44:56   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image .

Bella, hvala za opomin. Jaz sem jo poslala v ponedeljek. Pa sedaj upam, da bomo letos plačevali manj!
Tudi Kaja Lina pred 21h skoraj ne zaspi in je bila danes pokonci že ob 5.30user posted image .
In seveda boš ti tudi tam! Saj si pridna!

Gajka, ja koko znano mi je vse to...S tvojo izobrazbo ne bi smel biti tak problem službe dobiti ali pač (je mogoče to še slabšeuser posted image ). Ne pa nas ekonomistov, ko nas je ko dreka...potem pa le veze laufajouser posted image . No, meni jih manjka.
Upam, da je Rok bolje!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.11.2010 10:43:18   
anita goitan
dan
sem v letečem stanju danes..zjutraj šla z Ulo na UE mojmu naslov spremenit na potnem, gre čez 2t.na Tajvan, rabi pa prioritetno takoj, da mu še vizo dajo delat..drugo leto se mu obeta kar pogost "obisk" tam dol..jaz pa v službiuser posted image , ma bomo že nekako...

Ula spi, Zoja v vrtcu, dns je nesla plavalna očala, oz kar z njimi na buči šlauser posted image

čaw, se še beremo...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 771
12.11.2010 10:52:49   
bella02
Ojla!
Se bom poskusila vsak dan javit, sej me min nič ne košta, itak zmerej prečekiram, kaj dogajauser posted image .
Zoja Miša
, velja?user posted image Da ne boste sam 3, ki več al manj kuhate kavo user posted image . Mah, tale naša Teja je mali vražiček, včerej je še ob pol 10h skakala okoli, zjutraj pa malo čez 6 že aufuser posted image
Včeraj sem bila na tistem zagovoru: kakšni blaženi občutki so touser posted image . No, ona ima še eno diplomo za zagovarjat, je dvopredmetna, pa vendar so občutki nepopisni. Sem se veselila, kot bi sama diplomiralauser posted image . Sej bom ... moram!!! In to čimprej! Pri nas ni problem diploma, problem je do tam priti, oz. podelat vseh teh cca 40 izpitov user posted image , če se ne motim, celo bliže 50user posted image .
No, lepo se imejte na tale oblačen dan! Caooooo
Aja, vlogo sem jaz dons odposlalauser posted image . Zdaj pa me ni, se že učiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim................user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 12.11.2010 10:54:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 772
12.11.2010 10:58:14   
K_a_t_j_a
tejkaz vse najboljše in veliko lepih trenutkov preživetih z družino. user posted image user posted image user posted image Z malo zmude tukaj na RR.

Mene grozno daje utrujenost in sem vas te dni samo brala. Se spomnim, da sem pri Janu bila tudi kot cota na začetku user posted image . Včeraj sem kar zraven njega zaspala okoli 21.00. Ja tudi Jan ima zvečer polno energije in mi zaspi šele med 20.30 in 21.00. user posted image Sej bomo vidli kak bo zdaj, ko gre ponovno v vrtec. V ponedeljek začnema z uvajanjem. Grema oba za 2 urci. Upam, da ne bo velikih težav.

Upam, da mi še rata kaj pokomentirat potem, ko Jan zaspi. Grema zdajle do trgo0vine kam dlje pa ne boma hodila, ker pri nas taaaaak piha danes, podobno že burji...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 773
12.11.2010 11:21:57   
anita goitan
1.položnica za vrtec, 5 dni v oktobru= 78,70€..imamo najdražje predš.varstvo, poleg NG, Radencev in še ene občine....

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.11.2010 11:32:16   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

1.položnica za vrtec, 5 dni v oktobru= 78,70€..imamo najdražje predš.varstvo, poleg NG, Radencev in še ene občine....

Upaj samo, da bo Zoja zdrava in pridno v vrtec hodila! Mene je danes kar minilo, ko sem preko Klika vnašala plačilo za oktober, Rok pa vsak mesec nekaj dni doma, plačaš pa tudi za take dni... user posted image In očitno bomo v novembru imeli nov rekord izostankov - je že od prejšnjega petka doma, nova kontrola šele v torek, jaz pa vseeno razmišljam, a ga vseeno dat v ponedeljek v vrtec, saj je vnetje že pri koncu (upam!), pa itak ni nalezljivo... user posted image user posted image user posted image Največja ironija je plačevat 360+ evrov, otroka imaš pa doma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Vam je ime LENA všeč?
nika23

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 306

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!