bella02
|
anita, lepa kuhinja , vem, da bosta pupi navdušeni! Zoja Miša, nimam pojma glede Legotov. Sama grem v Interspar fuuul redko, tako da ji sploh nisem nabrala več kot 3. Teja je itak mali terminator, Tjaša bi jih pa imela, sam bo letošnji Miklavž zelo skromen (spet ). Vesela sem, da je Kaja Lina tako prestala vse skupaj!!! Tejka, kako ste? Sej ne vem, a sem te že vprašala za letnik in ceno Cliota? Mož ga ima v mislih. clara23, čestitam za izpit!!!! Erin, a veš, da sem zgrešila risanko? Si zadovoljna s svojim delom oz. prispevkom? Sayuri, ste šli v Zoo? Vreme je blo res bolj drekasto, koliko pa je deževalo, pa pojma nimam, smo bli celo nedeljo noter . Gajka, mlekarne kaj bolš? Kar zabolita me, ko se spomnim, kako to boli. Men je Lanolin ful nucal. Pa se mi smiliš, če bo Rok cel teden taka tečka . Krysia, ste uredu? Sem se zdej spomnila, da sem ti hotela posebej čestitko za RD dat v svoj post, pa mislim, da mi je ušlo (vsaj mislim, ne gren nazaj gledat). Sorry . Pa tukaj in res iz srca: Če se katera spomni, je Tjaši za Tejin krst padel fotkič na tla in ker je bil darilo ob Tejinem rojstvu, sva iskala identičnega, pa ga nisva dobila. Kupila sva podobnega, kao mal bolšga, sam slike so pa bile porazne. Temne in smo ga štelali, pa nič ni blo bolš. Skoz sem govorila, da bo ta tud enkrat dol padu (z mojo pomočjo). In to se je res zgodilo, le da je dol padel . Jaz pa vesela ko radio, ker v nasprotnem primeru bi jih še slišala, da sem zanalašč to naredila. Zdaj upam, da se bo kaj kmalu odločil, da greva po druzga, ker brez pa res danes ne moreš bit . Odvisno seveda, kdaj bo dosti din din. Zato me nekaj zanima: gajka in Anita goitan (modra tud Sayuri), mislim da sta vidve kupovali novega. Zanima me cena in kaj imata, ker delata lepe slike. Pa kakršen koli nasvet bo prav prišel, da malo počekiram . Pogrešam Erin, Sayuri, Sandro, Nežo ... Grem še malo med knjige. Mejte se lepo!!!
|