|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.11.2010 7:36:44   
Zoja Miša
Juto, user posted image .
Mi2 greva menda v šoping po Hallo Kitty majčke...user posted image  prej pa zajtrk in priprava kosila na hitro...joj joj, mudiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.11.2010 8:21:36   
Krysia
Jutro

No, pa smo spet v starih tirnicah ... se nam je čez počitnice dogajalo ...

Zoja Miša, super za tvojo pogumno punco! In le privoščita si kakšno fino Hello Kitty majičko! Pa upam, da ste zdej opravili s temi posegi!

Erin, kako si? Počivaj. Za avdiološko pa upam, da se bo vse dobro izteklo! Zate in za Tilna pa še za malo pikico en kup user posted image user posted image user posted image user posted image .

sej se ne spomnim, kaj ste še komentirale ta čas, ko me ni bilo ... sem včeraj brala, pa sem bila tko utrtujena, da sem vse pozabla ...

Aja, K_a_t_j_a, upam, da vseeno kmlau diplomiraš!

Jst sem pa prejle Roka oddala v vrtec po 10 dneh .. mal je blo krizice, ampak se ni pretirano upiral ... drugač smo mel pa pestrih nekaj dni - smo se šli razvajat v Podčetrtek in smo obredli vse naokrog ... Olimje (Koča pri čarovnici, čokoladnica, Jelenov greben), grad Podsreda, grad Podčetrtek, Kumrovec, Rogatec (muzej na prostem) ... skratka, užival sto na uro ... da o bazenih sploh ne govorim ... - kanglica je zakon, sploh če mamico polivaš po glavi user posted image . Včeraj smo šli pa še mal h žlahti od user posted image pa na britof in to je to ... še dobr, da je ta delovni teden za en dan krajši, ker sem čist crknjena ...
Aja, hrbet me še vedno boli, mapka mal manj user posted image Upam, da me bo kdaj nehal ...

Aja, a je vaše otroke kej zmedla tale premaknjena ura? Men je sicer zvečer OK, ker gre spat mal pred osmo (al pa celo prej), ampak zjutri je pa katastrofa user posted image - v nedeljo nas je vrgu pokonc ob 5:10 po novi uri ...

Nič, moram še kej za službo pripravit, sam sem se morala javit, da me ne uvrstite med pogrešane ...

Se tipkamo ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.11.2010 10:17:37   
anita goitan
dan

Zoja v vrtcu, Ula smrka, noč bla slaba..grem kuhat, ob 12ih po Zojo, še vedno se cel vrtec uvaja, hb da sem na porodniški in imam cajt.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.11.2010 10:18:43   
gajka
Dobro jutro!

Jutranja "molža" je za mano... Prodam kravo simentalko... user posted image Sem spet na pumpanju od petka popoldan, ker so moje "mlekarne" spet v razsulu. user posted image
Rok je imel danes zjutraj eno manjšo krizo z odhodom v vrtec, čeprav ni imel prejšnji teden nobenih počitnic. Pač očitno ima občasno nek otroški PMS, sicer zadnje čase na našo veliko žalost je to kar (pre)pogosto. user posted image Menjavo ure koristimo za hitrejše odhajanje spat, po novem je že ob 20h mir in tišina, woohoo!user posted image
V nedeljo dopoldan smo naredili izlet do tistega mini ZOOja v Konjicah, tam srečali našo Katjo s familjo. Rok je bil kar navdušen nad živalcami, pa še jahanje ponija si je privoščil. Včeraj pa Gorenjska in razvajanje, ki spada zraven. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.11.2010 10:21:39 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.11.2010 12:43:28   
Zoja Miša
Krysia, super ste uživali.

Ko smo ravno pri tem, morda pozna koga, ki na Rogli ali na Kopah oddaja apartmaje za zmerno ceno? Mi bi šli v začetku februarja za kak teden, malo na sneg...

Šoping uspel, Kaja Lina ima 2 novi majčki, šal in kapo, 3 nogavičk ter špangice, seveda vse Hello Kitty. Joj, kaj šele bouser posted image user posted image .

Gajka, tale mini zoo je kul? Bi tudi mi šli...pa je odprt še sedaj? No, saj verjetno na spletni strani piše pa nisem prebralauser posted image
Jutri imam frizerjauser posted image , pa Kaja Lina se bo spredaj malo postrigla...upam, da ji bo še tako všeč, kot nazadnje tam na stolu sedet.
V četrtek pa služba in vrtec. Upam, da pri nas ne bo krize....počasi bo treba na stare tire, nič ne pomaga. Čeprav sem se čist polenila...mi kar paše bit doma.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.11.2010 12:59:09   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, tale mini zoo je kul? Bi tudi mi šli...pa je odprt še sedaj? No, saj verjetno na spletni strani piše pa nisem prebralauser posted image

ZOO je tak na izi. Imajo pitone, pa 2 krokodila (sem najprej mislil, da sta umetna, ker se nista nič premikala), pa ribe, želvo... O teh "akvarijskih" zadevah govorim samo iz pripovedovanja Roka in user posted image , ker jaz z vozičkom nisem mogla notri hodit (stopnice, viseči most...). Zunaj pa so potem kengoruji, pavi, nekakšne dlakave kokoši, pa kozice (se lahko med njimi hodi in jih boža, samo kozel je malo siten, ker vedno vse kozice stran nažene, ker bi se on čohal user posted image ), pa zajčke, med katerimi se da dirjat (če se ravno v luknjah ne skrivajo), pa osličke, rakune, ponije (tudi za jezdenje), morske prašičke... Prejšnji teden so imeli še razstavo malih živali (kokoši, zajci, ptiči). Roku je bilo luštno, pa itak čisto dovolj živali za en takle obisk, da ni preveč za premlet za otroško glavico. Ni pa to primerljivo z LJ ZOO, ampak tega itak ne moreš pričakovat. Vstopnina je 4€ za odrasle in 2€ za otroke nad 2 leti. Lahko kupiš tudi hrano za ptiče ali pa kozice in jih potem futraš...
Pa super za nakup. Naša gospodična še nič ne izbira, se tudi ne sekira, če je čisto v Rokove cunje napravljena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 706
2.11.2010 13:13:47   
Zoja Miša
Gajka, super...bomo šli pogledati v bližnji prihodnosti. Pa v Bumbar park moramo enkrat, pa ne ne vem koliko obiskov...ja, časa pa itak premalo.user posted image
Ja, tudi Kaja Lina si do pred kratkim ni namišljavala, sedaj pa že (sem mislila, da se to začne po 3 letih ali še kasnejeuser posted image )Je grozen jok, če ji daš gor kar ona nebi.user posted image Je bil tudi danes, ko sva šli v trgovino...ampak za enkrat se jo še da spogajati s kakšnimi rečmi. Ne vem pa kaj bo čez cca pol leta. user posted image
Pa za enkrat je res muca maca (tako pravi hello kittiky user posted image ) zakon in skos je muco maco imela...muco maco imela...user posted image jaz jih (cote) komaj folgam prat.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.11.2010 13:31:35   
gajka
Eh, tudi fantki si izmišljajo, kaj oblečt. Samo, da pri nas ni aktualna Hello Kitty, ampak majice z mehanizacijo... Ima eno majčko z gradbeno mehanizacijo in bi jo imel oblečeno 24/7, če bi se dalo. Včasih zjutraj prav sceno naredi, če se spomni, da bi jo imel, majica pa v pranju. user posted image Bagje obleku, bagje obleku... user posted image Itak me bodo kmalu že v vrtcu čudno gledali, ker ima vsaj 1× tedensko to majico oblečeno. user posted image Pa potem ima tudi en rdeč in en rjav flis. In on je do ušes zaljubljen v rjavega, ampak kaj ko se potem po psu in po tleh valja v njem in je potem spet vik in krik, ko ga dam prat, on pa bi na vsak način rjav flis, ne rdečega... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.11.2010 13:33:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 708
2.11.2010 14:11:43   
anita goitan
obe spita, Ula mi je 1. v naročju zaspalauser posted image , težko diha:nosuser posted image in okrog 38°C, ampak glede na to, da ne piha in je 14°C bomo šle ven, se ji vsaj nos lepo kida.
Zoja jutri 1.spi v vrtcu.in dopoldan grem z Ulo v LJ, mal šefa pogledat..

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.11.2010 14:12:54 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.11.2010 11:06:12   
gajka
Pa kje se skrivate, babure? user posted image Midve z Zaro sva bili danes pri P, je imela cepljenje, je spet pogumno prestala. Razlogi za neizpravnost mojih mlekarn megleni, itak možnosti več in vse sem že jaz sama imela v mislih. Upam, da se to rundo zadeva dokončno zrihta in da se znebim tega pumpanja.
Rok je v vrtcu. Danes ga je peljala moja mama, ker sva imeli z Zaro P že malo čez 7. uro zjutraj. Menda niti ni izvajal kakšnih hudih scen. Jah, no, scene so ekskluzivno za mamico! user posted image
Doma smo očitno rahlo napoti mojim staršem in bratu. Zdaj, ko vejo, da imamo v planu enkrat svojo hiško postavit, bi najraje videli, da bi mi čez 14 dni spokali na svoje. user posted image Pred 3 leti, ko sva si pa midva začela mansardo rihtat, ni imel pa nihče nič proti. user posted image Eh...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.11.2010 12:02:33   
anita goitan
Dan

se javljam, ble z Ulo v Lj, mal na šihtu, kup enih akreditacij in ne vem česa, za to je dnar, plače v visokošolstvu so pa enake kot preden sem Zojo zanosila, bem, vsaj job je..v teh cajtihuser posted image

Ula je včeraj kar na lepem postala ok, nos je tud že bolje.

Zoja danes 1.spi, me zanima kako bo, če sploh bo zaspala, ker rabi kar mir-tišino, v skupini so pa tud taki mičkani, 7 jih je l.2008 (Zoja najstarejša) 7 pa l.2009, dva bosta sedaj imela šele 1 leto. In itak da je sam vik in krik, Zoja gre rada v skupino, vzgoji.rekla da se velik igra, seveda sama, dojenčke previja in dojiuser posted image , da ji je včer razložila, da ima tuki mami mlekca..zlato moje.

Dež, sem slabe volje,rabim sonce.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.11.2010 12:11:25   
gajka
Izjava včerajšnjega dneva: spravljamo Roka k večerji in pri vseh možnih poskusih prepričevanja mu rečem, da naj pohiti, drugače mu bo Zara vse pojedla. On pa meni: "Ne more, nima zobkov!" in se mirno igra naprej. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.11.2010 12:12:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 712
3.11.2010 12:31:22   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Izjava včerajšnjega dneva: spravljamo Roka k večerji in pri vseh možnih poskusih prepričevanja mu rečem, da naj pohiti, drugače mu bo Zara vse pojedla. On pa meni: "Ne more, nima zobkov!" in se mirno igra naprej. user posted image user posted image

user posted image
ja ma saj bo res kmal tudi Zara okušala dobrote žlice in vilice.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.11.2010 12:41:34   
K_a_t_j_a
gajka user posted image user posted image tale Rokova izjava je pa dobra!
anita super, da se je Zoja tako lepo vključila v vrtec! user posted image
Jaz že vem, da bo kar hudo spet čez slabe 14 dni. user posted image Sma bila zadnjič v vrtcu in res, da ni bil dobre volje, ampak se me je tako oklepal, sploh no hotel na tla in med igrače. Pa vem, da mu ne bo nič manjkalo. Moj user posted image se bo pa tut moral neki cajta skrivat, če ne bo jok. Bo pa malo dražje za plačevat vrtec, ker je 15% na dan treba več plačevat, zaradi hrane. Tudi Jan bo v mešani skupini, letniki 08 in 09. Drugo leto gre pa v skupinico od 3 do 6 let.

Jaz sem spet danes poslala eno vlogo za delo. Za prodajalko. Bom videla, če ustrezam kriterijam. Nekateri te sploh nočejo vzet, ker imaš pač previsoko izobrazbo. Je pa za 6 mesecev. Sma z Janom danes skoz notr, ker je dež in že ne ve več kaj bi delal...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.11.2010 8:06:37   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image
Čvekulja prišla nazaj na delovno mesto...tako da evo mene med vami, z več časauser posted image .
Tako da zdej pa čvekajte!user posted image

Včeraj prebili dan pri naših doma. Bilo luštno. Kaja Lina itak da uživa pri babi in dediju. Jaz sem šla pa še na pijačo vmes
s ful dobro prijatlco....ja paše! Pa urejene frizurce imava. user posted image

Drugače pa tako...služba cela žalost, moram danes mau po mizi udarit in vprašat, če se bo tudi zame kak denar našel, zdej sem pa res že fejst v minusuuser posted image .
Pa zopet kako prošnjo poslati...čeprav se mi zdi, da jih nihče ne gleda...no tisti pa ki jih, kao ne ustrezam njihovemu profiluuser posted image . Ne vem...vsake toliko me že panika grabi...da sem nesposobna...user posted image  Ne vem...

Ja no ne bom tle gor zdej jamrala.

Gajka, dobra izjava Roka. Meni je Kaja Lina včeraj popoldne ko sva šli spat in sem ji rekla, da zdej pa tiho, da bo lahko zaspala...rekla:'' Mami naj bo tiho in zaspi, Kaja Lina gre pa sama ven.''user posted image

Anita, v vrtcu se otroci čist drugače obnašajo, Zoja bo verjetno tam BP spala.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.11.2010 8:57:38   
gajka
ZM - zakon izjava! user posted image V službi pa kar po mizi udarit, pa se bo kje tudi tvoja plača našla. Službe pa so druga zgodba, trenutno precej v k* in iskanje večinoma bolj sizifovo opravilo. user posted image Mene tudi matra, kaj naredit, da bi bilo najbolje za vse... user posted image

anita g.
- in kako je bilo spanje v vrtcu?

Neposredna povezava do sporočila: 716
4.11.2010 9:01:16   
anita goitan
jutro,
Zoja v vrtcu, Ula  se šeta ob kavčuuser posted image

Včeraj ni spala, ko sem jo prišla iskat jim je ena na kitaro igrla, Zoja je pa plesala, potem šla takoj spat, sam se zavleče do 16ih, to mi ni všeč, itak je ob 17ih že tema..mah, saj se bo navadla.
Sedaj je in poganjalec, Ulo pa že v triciklu sprehajam, ful uživa in potem se gremo dirke katera je hitrejša, edin ob cestah itd.je treba bit zeloo pazljiv.

matejchi danes sem te sanjala...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 717
4.11.2010 19:39:24   
anita goitan
ja kje pa steuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 718
4.11.2010 20:00:32   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja kje pa steuser posted image

POvsod drugje, sam za računalnkom ne ...

jst konkretno sm čist zmatrana, upam, da jutr še preživim, pol pa spat do pondelka zjutri ... res komaj živim, noge me bolijo, hrbet me boli, dijaki mi živce kravžlajo, rok je siten ... še dobr, da me vsaj mož uboga user posted image

Se javim jutri verjetno, ko bom srečna, ker se začne vikend ...

nočko ...

Neposredna povezava do sporočila: 719
4.11.2010 21:53:05   
bella02
Helou!
Evo mene, se pokorno javljamuser posted image . Da bodo prazniki lepi (kolikor so lahko lepi tile novemberski), sem si mislila, nisem si jih pa tako zamišljalauser posted image . V ponedeljek me je usekalo v križu in sem bila do danes kar boga. Je blo včerej že bolš, pa sem se zvečer ulegla na sedežno na trebuh in zaspala. Ko sem se zbudila, sem koooomaj prilezla do WC-ja, potem pa sem doklicala user posted image , da mi je pomagal do posteljeuser posted image . Danes me je še malo bolelo, je pa skor že čist dober. V torek je bila Teja dom,a ker je kašljala in k sreči imam tako taščo, da jo je imela. Če ne, bi bila reva obsojena na dnevno sobo in risanke, ker sem komaj sebe prestavljala do kopalnice, ne da bi še za njo skakala. No, sej zdej itak 5x na dan gledamo Shrekauser posted image . Torej, sem že skor uredu. Tole me useka 1x letno in Krysia ve, kako je to. Treba bi blo oklestit enih 10-20kg, samo kaj, ko ni voljeuser posted image . Čakam na klik v glaviuser posted image .

Zoja Miša, samo, da je za vama. Jo še kej moti?

Gajka, tole s tvojimi mlekarnami je pa prav groznouser posted image . Upam, da se normalizira.

Tejka, kateri letnik je Clio in kolk sta dala? Možek se mal nagiba v isto smer, je mazda že res ubogauser posted image . Pa itak ga rabi sam za v službo, za druge opravke je moja xsarcauser posted image

Erin, kako si ti? Upam, da je konec s krvavitvami. A bo risanka zdej v nedeljo prvič? Nič kaj ne spremljam risank na Popu.

Sej vas je kar nekej nosečkuser posted image . Vse se lepo imejte, tiste z bauhiji in vse ostale tuduser posted image . Caooooo

Neposredna povezava do sporočila: 720
5.11.2010 8:10:09   
Zoja Miša
Jutro!user posted image user posted image user posted image
Res, kje pa ste vse?! Vas pogrešam!!!user posted image

Bella, joj, joj in joj...tole pa res ni fajn.user posted image Ne vem sicer kako je to iz prve roke, ampak imam okoli sebe ljudi, ki jih matra križ (mami, sestra, user posted image ...) Pri user posted image  bi rekla da je prevelika teža, ampak pri mami pa definitivno ne. Očitno je malo dedno...no, vsaj tega (za enkrat in trkam na les) nisem podedovala! Pazi nase. A ja, pa to vem, da zelo pomaga, če se nekam obesiš (kako se to čudno slišiuser posted image ).Tako, kot na ripstol (na kako štango, kjer koli pač)...tako da ti celo telo visi. Menda, ko to delaš, boli ko hudič in je grozno, ampak učinek je super. Moja mami to naredi in ji je potem veliko bolje. Pa masaže. Redne masaže pomagajo. Bi si jo morala privoščiti vsaj 1 x mesečno. Vem, da je strošek...ampoak gre za tvoje zdravje (avto pa ipak na servis peljemo, a neuser posted image ).
Pa da ne boš mislila, da te zdej napadam! Ne, ne...sam rada te imam, pa bi ti rada pomagala!

Krysia, beri vse zgoraj...ker bi tudi ti morala malo bolj na sebe paziti! Pa tudi tebi želim le najboljše!

Jupi pa je vikend. Takole za 2 dni v službo, to bi pa šlouser posted image .
Jutri gremo na Koroški konec se potepat.user posted image K naši morski sosedi. Imajo kmetijo in bo fajn za Kajo Lino. Pa še taki fajni so, da komaj čakam, da malo počvekamo! Pa da končno izpolnemo obljubo in pridemo na obisk.

Pa nekaj sem hotela vas vprašati, pa zdej pozabilauser posted image . No če se spomnem, se oglasim.

A ja Bella, pa hvala za vprašanje. Ne Kaje Line nič ne moti...sploh je vse tako lepo sprejela, da jo občudujem.user posted image In nobenega problema z hrano zadnje čase...sem ful srečna!

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 5.11.2010 8:11:52 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.11.2010 11:40:35   
gajka
Pri nas je norišnica. user posted image Rok je na vsem lepem zjutraj med gledanjem risank začel jamrat, da ga uho boli. Čez čas je začel, da ga rokica boli, pa potem prstek, pa čez čas spet uho... user posted image Pol ga naj po človek resno jemlje, kaj ga boli!user posted image Zjutraj je imel 37.0°C, pa ga potem nisem peljala v vrtec, da se pokaže, če se bo v kaj razvilo. Naenkrat je postal za 1 uro čisto zdrav, potem pa siten kot driska, med jokom momlja neko kitajščino, ki je živ bog ne razume, ves čas sitnari in nekaj joka, vročina mu je narastla na 38.0 °C. Trenutno spi, ampak se na 5-10 min očitno malo prebudi, joka in spet zaspi. user posted image Pol pa ne vem, a Rokovo jokanje upoštevat in njega cartat, ali mogoče raje Zaro upoštevat in se kaj z njo ubadat, na polovico se pač ne morem dat, klonirat pa tudi (še) ne! user posted image Poleg tega pojma nimam več, kaj dela Zara z mojimi joškami, sem spet tik pred novimi ranicami, vse me peče in boli, ko se priklopi in se prav z muko spravim k dojenju, danes sem spet raje pumpanje uvedla, ker mi je dojenje čedalje večja muka. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
5.11.2010 12:52:26   
Zoja Miša
Gajka...upam, da se ne razvije v kaj! Glede dojenja pa upam, da se ti tudi čim prej umiri, da bosta z Zaro še naprej na kamot naštimane. Če pa ne bo šlo, pač ne... Pa upam, da se za vikend kaj na off daš. Takole z obema, je res verjetno prenaporno. Sploh če je tudi Rok bolan, da potrebuje pozornost.
En velikuser posted image .
Pa zdajle mi ne gre iz glave, ko si zadnjič napisala, da starši komaj čakajo da gresteuser posted image ...ali niso veseli, da imajo vnuke tako blizu? Moja mama meni kar naprej pravi, kako škoda, da smo tako daleč, da če bi bili bliže, bi lahko bila vsak dan pri nasuser posted image . Ja, pa si potiho mislim, da je kar prav, da je takouser posted image .

Ja nič vas niuser posted image  na spregled.
Pa lep vikenduser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.11.2010 13:36:25   
Krysia
Gajka, vaša zgodba je podobna naši ... glede Roka mislim. Ponoči nič spali, ga je bolelo uho. Zjutraj še vedno uho. Vročina 37,3. Kličem P, ker mi je skoz jokal. Mi dajo uro 10:20. Grem u službo (HB za taščo), pridem ob desetih domov, Rok čist naspidiran, kot da mu nikol nč ni blo. Ga oblečem, greva k P. POgleda - nič se ne vidi, če se kaj ravije čez vikend, naj gremo u dežurno. Prideva domov - boli uho, čez neki časa trebušček, pa spet uho ... pojma nimam, kaj je. ampak očitno ga nekaj boli - verjetno si ne bi kr zmišljeval ... ker dejansko začne jokat tko približno na dve uri in jmarat, da ga boli. Pa sem ga pol spraševala, če ga mogoče boli zob la pa kaj drugega, ne - uho ... Tko da nam je načrt za vikend propadel (smo nekaj sanjali o čateških ...), upam pa , da ne bo hujšega ...

Bella, ojoj, tole s križem pa ni nič fajn. Jst sm zdej relativno ok, vsak dan telovadim (une vaje, ki sem jih delala na fizioterapiji), ampak v bistvu ni čist v redu, ker me vsako jutro boli. Pol ko se ogrejem, je ok, zvečer, ko sm zmatrana, je pa spet slabš ... mi je zadnjič ena sodelavka povedala za nek "spine equalizing" (mah, ne vem, če se tko reče / napiše) nekje dol v Sevnici ... pa še razmišljam, a bi šla še to probat al ne ... Pa baje neka osteopatija pomaga (tud za to nisem ziher, če se tko reče) - tko kot kiropraktik, sam bolj nežno - brez sunkovitih potegov ...

Aja, Zoja Miša, men masaža ful ne paše ... oziroma me boli ... pa je moja sestra načeloma usposobljena za to, ampak sem jst očitno preobčutljiva ... sicer pa men ful stvari, nad katerimi je folk navdušen, ne paše (npr. savna ... pa šoping user posted image ). Drugač pa nisem vzela tvoje ideje kot da me napadaš, ampak kot predlog, kaj lahko še probam, nč se sekirat ... Pa super za Kajo Lino, da je pogumno prestala operacijo in da je zdej super!

Aja, gajka, jst sm bla tud kr šokirana, ko si zadnjič napisala, da tvoji komaj čakajo, da greste ... A veš, ko boste pa res šli, vas bodo pa skoz spraševali, kdaj kej pridete ... nikol jim ni prov ...

Joj, danes je Rok doživel katastrofo: Seat je mel na pokrovih od gum znak od Wolksvagna! user posted image user posted image user posted image Že cel dan poslušam "Ti ti eat, na gumi jugan" user posted image (še dobr da mimoidoči ne štekajo user posted image )

V glavnem, še dobr da je petek - šole mam že po enem tednu čez glavo, ful mi gre vse na živce, zmatrana sem kot pri norcih ... ne vem, kaj mi je, po moje preveč stresa, pol se pa tkole kaže ... jah, do konc leta nič počitnic - bom že mogla preživet ... sicer pa iščem drugo službo, sam ne vem, če bo kej ... eh, najboljš, da si še enga user posted image omislimo, pa tele skrbi s službo preložim za eno leto ... sam kaj ko to ne gre po sistemu "si zaželiš in dobiš" ... ampak bomo delal na tem ... user posted image

Se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 724
5.11.2010 13:49:14   
gajka
Rok se je zbudil s skoraj 39°C, sem mu dala Calpol. Ga prijemam za uho, pa redkokdaj trzne, tako da predvidevam, da se vnetje še ni razvilo.
Kar se pa naše "izselitve" tiče, je pa tudi v sanjah še ne bo tako kmalu, no, razen, če v nedeljo sedmico ujagamo. user posted image Pač bi moji starši po eni strani radi videli, da čim prej gremo, da bo za mojega brateca plac, ampak žal jaz čarobne palčke nimam, čeprav bi jim rada željo čimprej uresničila, pa ne toliko zaradi njihove želje, ampak zaradi moje želje, da gremo na svoje in nam nihče ne bo mogel glede ničesar težit. Je pa malo mimo kar naenkrat poslušat vprašanja, kdaj gremo... user posted image

Krysia - jaz držim pesti, da bo kljub vsemu "si zaželiš, dobiš"! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!