Krysia
|
Gajka, vaša zgodba je podobna naši ... glede Roka mislim. Ponoči nič spali, ga je bolelo uho. Zjutraj še vedno uho. Vročina 37,3. Kličem P, ker mi je skoz jokal. Mi dajo uro 10:20. Grem u službo (HB za taščo), pridem ob desetih domov, Rok čist naspidiran, kot da mu nikol nč ni blo. Ga oblečem, greva k P. POgleda - nič se ne vidi, če se kaj ravije čez vikend, naj gremo u dežurno. Prideva domov - boli uho, čez neki časa trebušček, pa spet uho ... pojma nimam, kaj je. ampak očitno ga nekaj boli - verjetno si ne bi kr zmišljeval ... ker dejansko začne jokat tko približno na dve uri in jmarat, da ga boli. Pa sem ga pol spraševala, če ga mogoče boli zob la pa kaj drugega, ne - uho ... Tko da nam je načrt za vikend propadel (smo nekaj sanjali o čateških ...), upam pa , da ne bo hujšega ... Bella, ojoj, tole s križem pa ni nič fajn. Jst sm zdej relativno ok, vsak dan telovadim (une vaje, ki sem jih delala na fizioterapiji), ampak v bistvu ni čist v redu, ker me vsako jutro boli. Pol ko se ogrejem, je ok, zvečer, ko sm zmatrana, je pa spet slabš ... mi je zadnjič ena sodelavka povedala za nek "spine equalizing" (mah, ne vem, če se tko reče / napiše) nekje dol v Sevnici ... pa še razmišljam, a bi šla še to probat al ne ... Pa baje neka osteopatija pomaga (tud za to nisem ziher, če se tko reče) - tko kot kiropraktik, sam bolj nežno - brez sunkovitih potegov ... Aja, Zoja Miša, men masaža ful ne paše ... oziroma me boli ... pa je moja sestra načeloma usposobljena za to, ampak sem jst očitno preobčutljiva ... sicer pa men ful stvari, nad katerimi je folk navdušen, ne paše (npr. savna ... pa šoping ). Drugač pa nisem vzela tvoje ideje kot da me napadaš, ampak kot predlog, kaj lahko še probam, nč se sekirat ... Pa super za Kajo Lino, da je pogumno prestala operacijo in da je zdej super! Aja, gajka, jst sm bla tud kr šokirana, ko si zadnjič napisala, da tvoji komaj čakajo, da greste ... A veš, ko boste pa res šli, vas bodo pa skoz spraševali, kdaj kej pridete ... nikol jim ni prov ... Joj, danes je Rok doživel katastrofo: Seat je mel na pokrovih od gum znak od Wolksvagna! Že cel dan poslušam "Ti ti eat, na gumi jugan" (še dobr da mimoidoči ne štekajo ) V glavnem, še dobr da je petek - šole mam že po enem tednu čez glavo, ful mi gre vse na živce, zmatrana sem kot pri norcih ... ne vem, kaj mi je, po moje preveč stresa, pol se pa tkole kaže ... jah, do konc leta nič počitnic - bom že mogla preživet ... sicer pa iščem drugo službo, sam ne vem, če bo kej ... eh, najboljš, da si še enga omislimo, pa tele skrbi s službo preložim za eno leto ... sam kaj ko to ne gre po sistemu "si zaželiš in dobiš" ... ampak bomo delal na tem ... Se tipkamo ...
|