Renesme**
|
dobro jutro nalepke- jaz sem jih kupila v BC, kmetijo za malega in Hello Kitty ta taveliko (je vse ona izbrala) in je zdaj rekla, da je kmetija lepša Smo imeli pa pri njej prej medvedka Pu-ja 4 leta na steni in ni šlo nič dol, razen, ko sem jih prenašala v novo sobo na omaro, nekatere nalepke ne držijo več, ker jih je tamala že prej nekaj odlepila.... Imam pa nalepke v spalnici samo tam kjer je posteljica in previjalna, se mi zdi luštno, je tak ločen otroški kotiček handling- saj to se ne gre, da bi otroka nekaj forsiral....se pa potem na to tako navadiš, da delaš čist podzaveszno, meni jo je bilo previjat na ta način še lažje...je pa res, da otroci, kjer se izvaja pravilni handling motorično hitreje napredujejo, sploh če so zdravi, pomeni, da jim ni treba hoditi v razvojno ambulanto. Je pa tako, vzameš pač samo tisto kar se ti zdi sprejemljivo, recimo jaz tamale na začetku nisem mogla nosit v položaju lupinice, ker bi mi hrbet odpadel, sem se še sama čist puklast držala, ko sem njo poskušala tako držat, sem jo pa potem nosila na eni roki, tako da je bila bočno in eno nogo privzdignjeno....pa je bilo tudi prav Tist način previjanja mi je ful všeč, pa otrok se tko na izi obrne L in D... Drugače pa nisem v ničemer pretiravala....veliko je bila na tleh,se je pri 6 mes začela plazit- no kotalit po celem stanovanju , potem se je plazila kot vojak, potem je šla na kolena, pa vstala...shodila pa pri 11 mesecih, čeprav je že od 10 mes naprej samostojno stala in naredila korak- dva...potem je pa trajalo..., dokler se ni en dan, ko sva bili z eno rr-jevko na kavici v slaščičarni, ker je zunaj padal dež, odločila, da ona noče bit notri, je vstala in šla proti izhodu uporabljala sem ležalnik- ta mi je olajšal življenje za 100%...hojice ne, stajico imam v kleti- 1x je bila notri , potem je pa služila kot odlagališče igrač in vsega drugega....zdaj je sploh ne mislim postavljat, kengurujčka sem ene 34x navlekla nase, pol ure je trajal, da sva se spokale od avta, čeprav mi ni tolk slab za občasno, recimo greš v trgovino, jih daš noter in lahko cel nakupovalni voziček napolniš, ne samo spodnje košare od vozička ... zdej grem pa kavo spit
|