|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
4.10.2010 13:57:19   
obcinarka
živjooooooooooo.. ena božička tu ki vdira k vam tu pa vam... user posted image in vas je luštno prebrat...
se strinjam s tabo, vsekakor.... jah še mata cajt, seveda neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jaz sm tud oprala, pa zdej morm zlikat cunjce in jih dat v previjalno -ja kam pa???? drgač jih pa prelagam sem in tja...
ne vem če ste zasledile, ampak nočem strašit, pa še kej, ampak naša decembrka je v petek zvečer rodila v lj P fantka 1500 g
tko da ... pametno naprej.
lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.10.2010 13:57:31   
sara pia
Pozdravljene vse user posted image ,
sem malo pozna, vse se že najbrž dobro poznate, a bi se vam rada pridružila. Mi tudi pričakujemo novembra, PDP 15.11.2010. Stara sem 29 let in je to moja prva nosečnost in prvi otrok, spol presenečenje in komaj čakamo, da dobimo malo štručko user posted image .
Vidim, da imate že skoraj vse pripravljeno, jaz moram ta teden v šoping po cunje za našo baby, pa po posteljnino, kopalni plašč, dekce,... skratka, imam še kar veliko za kupit. Pa počasi je treba napolniti torbo za v porodnišnico zase in zauser posted image .
Pregled imam 6.10. in bom tudi jaz ginekologinjo vprašala glede streptokok testa, ki mi ga ni nikoli omenila.

Lp

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.10.2010 14:05:57   
zori82
Ojla
evo js sm se pa vrgla v peglanje cotk in ostalih stvari za bebico...pa niti na polovici nisem pa sem že tako utrujena user posted image .
Sem dala tudi še par stvari prat, ker se je sonček pokazal da bi se hitro posušilo in glej ga zlomka zdj pa dežujeuser posted image ...morm čimprej nabavit sušilni ker tole nikamor ne pelje (sem ga mela zdj pa ne večuser posted image ).
Še dobro da imam kosilo kuhano tako da samo pogrejem ko moj pride.

Pediater kdaj mislite klicat še pred ali po rojstvu user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.10.2010 14:14:51   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Pediater kdaj mislite klicat še pred ali po rojstvu user posted image user posted image

Nam so v mŠ rekli da se pokliče po porodu. Ker morajo vedeti datum poroda, da ti dajo pravi datum.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.10.2010 14:18:02   
severnica77
Pediatra bom tudi jaz klicala po rojstvu.

Me pa zanima nekaj drugega. Ali se javi točen datum rojstva otroka na CSD? Ker PDP in potem dejanski datum se lahko fejst razlikujeta ...

sara pia - dobrodošla! Imava pa enak PDP user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 4.10.2010 14:19:15 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.10.2010 14:22:19   
lottyka
severnica jaz sem bila ravno danes na CSD, ker sem za mojga še nekaj odnesla (menja delodajalca zdele v sredo, pa je treba mal več papirjev uredit). Meni je rekla tako, da ti dajo v P potrdilo o porodu in da ga moj prinese s sabo, ko pride povedat kdaj začenja z očetovskim. Oni nato vpišejo manjkajoče podatke o rojstvu in imenu tako v njegove papirje, kot v moje. Tako da mora on po porodu v vsakem primeru iti tja.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.10.2010 14:27:00   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
Torej danes sem dobila odločbo za porodniško in me je rahlo zmotilo to, da imam na njej 2 različna bruto zneska napisana, razlika je pa dobrih 100€. A ste vse dobile takšne odločbe ali je prvi znesek enak drugemu? Namreč pri meni je prvi znesek višji od drugega, prvega sem si tudi sama izračunala doma, za drugega mi pa ni jasno kako so do njega prišli. Nočem iti brezveze tečnarit, če je pri vseh tako, da ne bom malo neumna izpadla. Sicer pa itak še stavkajo. Raje preverim pa potem ukrepam. Prosim za odgovore.

To se lahko zgodi če imaš visok dohodek - za prve tri mesece gre za povpreček bruto, za ostalo pa ta povpreček ne sme presegati nekega zneska (mislim da gre za dvakratnik povprečne plače - sem že malo pozabila)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.10.2010 14:35:01   
Mateja81
Klistir - ni noben bau bau. Meni je bilo ful fajn ko sem lahko šla končno orng kakat. Ko bi pa vedela k bo hudo po porodu s prebavo bi si ga pa še domov vzela 3 runde. (sem dobila ful zaprtje par dni po porodu, ko sem bila že doma in tisto je bilo pa res za popi...user posted image ). Tak da kar se mene tiče je klistir zakon.

Lulanje na kahlo - jaz se sploh ne spomnim, da bi mogla v porodni lulat na kahlo, so mi pa res predrli mehur (podstavili so mi pa neko plenico ali nek vložek - ne vem sem že malo pozabila). Sicer je pa tako, da če boste rodile v pričo svojega dragega, se boste pa že še polulale tudiuser posted image . Sej pa ne rabi med porodom stati med vašimi nogami - tam itak ni prostora, ker ponavadi tam stoji babicauser posted image . Vaš partner pa sedi pri vašem vzglavju...

pa še naša bebica...v 32. tednu sem imela pregled in je vse OK. Imela je okoli 1900 gr; obseg glavice 19,2 cm; obseg trebuha 28,4 cm... naslednji pregled pa imam 18.10.; Sicer sem pa na +10 kg in bi šla kr rodit po naslednjem pregledu recimo...me že vse tišči...
Lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.10.2010 14:41:40   
naša beba
Nice Sonček, leče kar na suho ven...
Ne, saj sem bolj imela v mislih, da bo treba za rezervo od zdaj naprej kar vedno imet očala v rezervi pri sebi...
Ja, še dobro za mesečne leče, tud jaz sem na istem... predstavljaj si, da imaš tiste za dalj časa in jih nosiš dan in noč... Pa še mal dražje so kot te naše za zvečer ven dat...
Drži se pozitivka!!! Mogoče se še kaj nalezemo od tebe....

Jaz pa grem malo na telovadbo pogledat... sicer sem občasno tudi okorna kot kit ki ga naplavi, ampak škodit ne more... če bodo pa bolj take vaje, da se ne bom počutila dobro, me pa tudi ne morejo zaklenit noter in lahko grem predčasno...

Ikin, čisto možno, čisto možno. Pred parimi leti že vem, da je delal v ordinaciji v bolnici tudi, zdaj pa ne vem...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.10.2010 14:43:03   
MalaNeli
Soncchhek in naša beba (pa če je še katera Korošica) datumi so že, sem bila danes na pregledu:
- ogled porodnišnice SG 20.10. ob 17h v avli bolnišnice
- regionalna porodna analgezija 18.10. ob 16h tam ko vsa predavanja

Ja gospod G. je zdrav.
Je reku: "A niste kaj shujšali?" - sm namreč na +14 pa sem se od prejšnega tedna zredila 0,2kg.
Imela sem prvi CTG - uspešno, čeprav dojenčku sploh ni odgovarjalo :) hehe, se je skos neki upiral. Ampak smo posneli in je vse vredu.
Nasledni pregled in CTG 11.10.
Jaz tut grem danes na telovadbo potem pa še na meditacijo!
danes mi je kolegica dala jajčko- pikolo - kot novo. zeleno. mmmmm, čist navdušena.
pa dobla sm napotnice za rešilca in porod user posted image v sredo pa dopolnimo 36T in potem začnemo 37 user posted image . potem bom pa tut mirna bol, ko pol ma pa dovoljenje da pride vn. 
torba je še nimam in je še neki časa ne bom mela prpravlene. Zaenkrat je vse kar je v materinski knjižici, ostalo še bo. Ta teden dobim še paket iz TOSAME, pa bo skor popolno. potem pa še samo nekaj iz lekarne in je to to.
Cunje so pa oprane vse tja do 68 in pospravljene v plastične škatle pa čakajo na dojenčka.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.10.2010 15:12:56   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: metaxa0911

Evo mene...
Sem iz pregleda, službo zaključujem predčasno :) Morm počivat.... Ctg ni bil najboljši, dobila injekcijo za razvoj pljučk, preglede oziroma ctg  imam zdaj na 2 dni. Tku da bomo v sredo vidl kako pa kaj naprej... Molim, da še kak tedn, dva al pa tri zdrži :) Jutri grem v 36.teden.

Drži se. Kako pa to da soti dal injekcije za pljuča? Sem zdej smo večinoma že tok daleč, da je to že vse v bistvu razvito?

(odgovor članu metaxa0911)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.10.2010 15:14:07   
malajka84
Dan..se zopet mal javljam, k je vreme katastrofa, pol pa ni druge k d se mal za komp usedem, zdej sm si dala eno blazino gor, kr me tolk bolijo kosti tm spodi, pa je tkole kr bolš.:)

moški in kuhinja... z mojim je isto, pa če gre samo čaj kuhat je cela razstava po pultih, kaj da se šele kosilo spravi-res je to redko, ampak takrat ko se...uf premala pultov, da bi mel on se gor naloženo:)

tel za sporočanje...sm jo opazla v seznamu ja, je že shranjena na  tel.:)

metaxa...drži se, jst tud mislim, da počitek pa bo, ne prehitevat!;) glede potrdila pa kokr sm slišala za TRB, če te prehiti tk nimaš kej, te pač prehiti, kolegičin fant je šel vseeno zraven, pač sta povedala kok je na svtari, da še nista tolk dalč, da bi dobla potrdilo, pa niso komplicirali

hator...te tortice so tko, ma jih ljudje pol pojejo, je ja škoda to rezat začet:)lepe, mogoč ap kdaj naročim:) sam bi pol vrjetn sam gledala:) ker so res ta prave umetnine!super

BB--midva sva učer gledala, pa ne bova več, sva misla d bojo slavni, pa tole za mene niso slavni, neki malga jih poznam..ni pa to bit slaven..rh, mogoč bova kdaj pogledala, če ne bo nč druzga drgač pa ne...mi niso zanimivi ljudje, ženske so pa tko same take, d misljo d bo kej akcije pa so jih zato notr dal:)

kahlica...spet neki novga zvem, nism vedla da je tak postopek to, ma oni že vejo zakaj je to treba...se bomo že nekak polulali, pa je...ne vem jst sm tak flegma človk za nekatere zadeve, pč če tko je tko je, so tko use navajeni, moj pa tud:)

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.10.2010 15:33:14   
Soncchhek
joj kje sem to spregledala....da je že ena decemberka rodila...no samo da bo z njo in bebico ok...

mi smo imeli že pred 2 tednoma skoraj 2 kilci tako da.....uh....kar naj bo še noter na toplem vsaj do enega 38. tedna....

MalaNeli hvala za info !!!user posted image

Nič...gremo na sončekuser posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.10.2010 15:51:47   
tejci1981
Pozdravljene!

Krasen sončen pozdrav (za vse tiste, ki sončka nimate) iz štajerskega konca!

Danes ponoči sanjam, da sem rodila,...popadkov ni bilo (bi blo fajn ja user posted image ) , samo nekaj sem občutila kot da so me vrezali in potem sem imela mojega malega lulčka na rokah (mogoče sem sanjala CR, ki mi grozi, če se lulek še ni in se nebo obrnil user posted image ).
No in potem mene malo panika,...kaj pa če slučajno mene oz lulčka prej kaj zagrabi, pa prej pride (je še samo en mesec+branje zgodbe pri decemberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in smo bli danes pridni in končno dokončali otroško sobico,...čakamo še eno omaro (to tak ni take panike), pa cotike, ki jih bom jutri peglala.

Zraven vsega malenkostnega dela sem pa še seveda pospravljala in kuhala, tako da sem sedaj za na kavč.

Evo slikico našega medveda v otroški sobi (ideja izposojena, risala sem sama user posted image user posted image user posted image in mi je proti pričakovanju kar "lepo" uspelo user posted image user posted image user posted image )

user posted image

Lulanje - koliko se spomnim je v MŠ omenila, da prvih 8 ur po porodu (naravni ali epiduralna) ne smeš sam vstat iz postelje in te zato na lulanje pospremi sestra (o kahlicah ni bilo kakega govora), pri CR pa tako 3 dni naj nebi vstajal in te sestre "urejajo" - so pa seveda pri vseh variantah poroda tudi izjeme, ki se hitro dobro počutijo in se tudi same vstanejo.

Torba za P - še nič ni pripravljeno user posted image user posted image user posted image bo treba v akcijo!

V sredo imam pregled in bom svojo G vprašala glede streptokok testa, ga tudi meni ni nič omenila user posted image !

Lep dan!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.10.2010 16:04:02   
aleunam
Tejci1981, zelo lepa sobica... user posted image

Za streptokok je mene vprašala že na prejšnjem pregledu, povedala kako in kaj, koliko je za plačati, kdaj se odvzame, na tem pregledu pa mi ga je odvzela (potegne z dvema palčkama nožnici in analu). Tako da moram reči, da je res v redu, vsekakor pa je samoplačniško in mogoče zato nekateri "pozabijo" na to. Sem pa prvič slišala o tem na uvodni uri MŠ tam enkrat maja. Me pa malo stiska pri srcu, da ne bi malček zaradi tega vseeno utrpel kakšne infekcije. Koliko sem brala, če ne veš, da si pozitivna na streptokok in ne dobita antibiotikov, lahko pride do hujših bolezni (pljučnica, sepsa, celo smrt). user posted image  Oprostite za tole, ampak zadeva ni nedolžna. Za nas mamice ni nič hujšega, za user posted image  pa je lahko. user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.10.2010 16:25:26   
phelps
Aleunam, pomiri se glede streptokoka B. Te razumem glede skrbi (tudi mene bi skrbelo). Moja sorodnica je rodila 2. septembra in je malčica pri enem mesecu prava korenjakinja! Njo so zelo pomirili, ko je izvedela, da je pozitivna, rekli so ji le, da mora obvezno biti v porodnišnici preden ji odteče voda (ker s to vodo se lahko dojenček okuži), je pa to dokaj pogosta zadeva, bistvo je, da se pravi čas odkrije. Vse bo še ok user posted image

Tejci1981, pri vas imate skoraj identično sobico za user posted image kot pri nas. Levo bo stala posteljica, desno so omare, na istem mestu je vhod, okno je na istem mestu in strešno,  le pod njim je radiator, tako, da ne morem narisat tako luštnega medota kot si ga ti. Super je, všeč, ker je unikatno! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.10.2010 17:54:52   
nadinne
Aleunam...ne skrbi glede streptokoka...kot so že ostale dejale, važno da so ti ga že sedaj odkrili in bodo lahko ustrezno ukrepali...pa bo vse v najlepšem redu user posted image

emma...ja možno da imaš res 2 zneska, ker imaš mogoče "previsok" dohodek. Najbolje da povprašaš na CSD.

kahla...a ja? O moj bog...prosim neeeee. Js že v javnih wc-jih ko si v kabini zelo težko lulam če slišim da so drugi ljudje na wc-ju...enostavno ne gre in ne gre...da bi pa bil kdo dejansko zraven in me gledal...sploh si nočem predstavljat user posted image Tudi če me grozno tišči jaz ne morem sprožit refleksa, pa če imam še tako poln mehur. Ja no...zgleda bomo mogl še to preživet user posted image

torba za v P...jaz nimam nič še, razen da sem nabavila vse stvari...niti še ne vem v kater ruzak bom vse pospravila user posted image Pa če po pravici povem mi ta trenutek ne pride drugega na misle, kaj moram s seboj vzet, razen vložki, fotoaparat, mobitel s polnilcem in pa piškoti user posted image

pranje...jaz bi že kar dala sedaj prati cunjice, pa ne gre, ker zunaj dežuje...še žehta od včeraj ni suha...sem vseeno pobrala z balkona in dala po radiatorjih. Ja tudi moj tast se je končo spomnil da bi bilo fino že malo zakurit...ker sedaj sem imela 2 tedna v stanovanju med 17 in 18 stopinj! Čeprav sedaj imam pa drug problem...suh zrak od centralne mi uniči sluznico v nosu, tako da letos pa pod NUJNO nabavim vlažilec zraka! Tudi za user posted image A ga ima katera? Kateri so ok? Jaz se namreč nič ne spoznam na to user posted image

leče/očala...tudi jaz nosim očala...sicer imam dioptrijo okoli -3, pač različno na vsakem očesu. Brez očal sicer vidim, a ne ostro in res upam da bom med porodom uspela imeti očala na nosu. Imam sicer tudi leče, 14 dnevne za astigmatike, ampak jih malo nosim, ker ne morem z njimi gledat v računalnik po 8h, odkar pa sem noseča me pa motijo, ker imam grozno suhe oči. Tako da zame ni dileme...absolutno očala user posted image

tejci...zelo lepa sobica user posted image Najin user posted image bo zaenkrat kar pri nama v spalnici...mogoče čez kako leto pa dobi svojo sobico...do takrat bo treba našparat dinarčke, da jo opremiva user posted image

metaxa...drži se! Pa počivaj in bo sigurno bolje. user posted image

sara pia, dobrodošla!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.10.2010 18:20:22   
emma83
Uhh sem jezna na ta naš CSD user posted image , očitno so nekaj zašuštrali, ker nimam "previsokih" dohodkov, spadam glih nekako v povprečje. Moram jutri do njih, se mi pa res da.

Streptokok: jaz sem se za testiranje odločila že spomladi, ko sem prebrala tragično zgodbo ene letošnje februarke, tako kot je aleunam napisala za nas ni hudega, za user posted image je pa lahko zelo hudo.

Kahla: jajks, nisem tega vedela do danes, jaz sem pač mislila, da nas pospremijo na wc in tam počakajo, da lulamo, pa potem nazaj na posteljo. Očitno temu ni tako, bomo že preživele.

torba za v P: notri so vložki in prsne blazinice, vse ostalo še ne.

Leče: najboljše, da si kupim tisto malo embalažo tekočine za lečke in jo imam zraven v torbi za v P. Očala pa začnem od jutri s sabo okoli nosit, ker jih imam drugače samo za zvečer za doma (večinoma).

BB: danes sem na Anteni poslušala, ko je eden od jutranjcev razlagal, da je pa že on bolj slaven od teh slavnih, ki so notri. Poznam samo 3 dejansko, ostali so pa znani po čem že?

Malaneli: tale tvoj G je pa ful čuden, pa ne boš zdaj hujšala hudiča no, kaj mu pa je? Ti kar mirno naprej tako kot do zdaj, kile bodo itak šle pol dol.

Pediater: se moram pozanimati kateri je v Kamniku dober, pa če sprejema nove paciente. Sicer se mi pa zdi, da nam patronažna ob prvem obisku da seznam in se odločimo za enega. Nisem pa zihr.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.10.2010 19:13:07   
malajka84
punce a je kera tole rihtala  si? učas je bla prjavnica kr na netu, s izpolnil, pa so ti poslal nek paket, pač si plačal poštnino.

zdej pa neki piše d pr G dobiš dopisnico..js ne vem če pr mojmu k je bl čudne sorte, po moje ne ve d obstaja tole...
no če kero zanima...evo link

http://www.varnaprihodnost.org/contact/index.html

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.10.2010 20:10:39   
november2010
ojej.... zdaj sem se pa čist zasekirala zarad tega streptokoka.... in itak da bom šla se testirat.... a to se pri svojem G al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.10.2010 20:18:47   
emma83
Ja, samo omeniti mu moraš. Meni je moj G rekel, da je najbolje, da se čimbližje PDPju damo testirat. 

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
4.10.2010 20:44:17   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84
punce a je kera tole rihtala  si? učas je bla prjavnica kr na netu, s izpolnil, pa so ti poslal nek paket, pač si plačal poštnino.
zdej pa neki piše d pr G dobiš dopisnico..js ne vem če pr mojmu k je bl čudne sorte, po moje ne ve d obstaja tole...
no če kero zanima...evo link
http://www.varnaprihodnost.org/contact/index.html

ja bo za preveriti, ne?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1772
4.10.2010 20:47:35   
pajac
Ojla! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tole z lečami......

Kahlica in porodna.. mene ni nič motilo, da je moj bil poleg, saj je imel ta malega na rokah in ni opazil nič, samo zaljubljeno je gledal v Petra.... Je pa kahla user posted image user posted image taka kot globoki krožnik za pašto.. pač mogoče malo večja user posted image user posted image user posted image dobra asociacija a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleunam... saj bo vse v redu, saj vsaj veš, da si pozitivna in boš dobila antibiotik... to je vse... Sicer pa je streptokok bolj nevaren za nedonošenčke, kot za donošene otroke, tvoj user posted image pa je že skoraj ta pravi za ven iz pečice user posted image user posted image jaz izvid brisa še čakam, sicer sva z G zmenjeni, da mi izvid sporoči le če bo pozitiven, sicer pa ob naslednjem pregledu pogledam izvid. Jaz ga nisem imela namen delat, ampak sem zadnjič omenila izcedek, pa je rekla, da bo kar bris poslala...
Danes je Peter spal v vrtcu in je vse bilo ok user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem pa danes popoldan razbila svojo najljubšo (in edino, no edino iz katere jaz pijem...) šalico za kavo user posted image ob tem sem se zalila s slabe 3 dcl vroče vode (hvala bogu, da pijem Nescafe in vodani vrela), preostanek vode in črepinj je zletel v flašo z Nescafejem user posted image user posted image user posted image Izkupiček: polita kot cucek, brez šalice in kofeta, kaj češ hujšega... No vsaj me danes križž ne matra preveč user posted image user posted image

Danes sem plačala prisotnost za moža pri porodu.. user posted image user posted image user posted image Samo še moram ugotovit kam bom dala Petra user posted image Saj če bo začelo počasi, ali bom šla planirano not ni problema, ga bomo že kam strpali, bolj me skrbi, da sem se zadnjič odprla 7 cm od oddelka E do porodne sobe user posted image user posted image user posted image   Saj....padlo pa ne bo ven a ne? Ni straha user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 4.10.2010 20:54:09 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
4.10.2010 20:53:41   
pajac
Emma83 v Kamniku najbolj hvalijo Novaka.. So pa mislim 3 oz.  4. (ne vem, če še Baš delauser posted image )
Sicer tukaj, ko rodiš in prideš iz porodnišnice pokličeš v ZD patronažno in se zmeniš kdaj bo prvič prišla. Z njo sem se kar zmenila za datum za prvo posvetovalnico (mi je kar ona zrihtala datum, sicer pa pokličeš sestro Šek) Ampak nič ne moreš reševati preden rodiš... Je pa tako, da pediater, katerega imaš za posvetovalnico ni isto kot otrokov osebni pediater in se to moraš posebej zmenit in podpisat izjavo... Jaz sem to izzvedela, ko je Peter prvič zbolel user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
4.10.2010 22:26:06   
maa2010
tejci1981
full je lep medo, ti pa si nadarjena user posted image A si najprej izrisala crte na steno ali si kar prostorocno risala?

Pajac to da je tvov Peter prvic prespal oz zaspal pa pomeni, da se je navadil na vrtec, a ne? Cestitke user posted image

Moja torba za v P pa je ze skoraj pripravljena user posted image Manjkajo mi se copati in odlociti se moram kateri kompletek za iz P vzet, no pa odlocit se tudi morem kateri avtosedez naj moj vzame, ker imama doma kar 2. Too many choices :D

Sonchek a si se dobila kaksna navodila od svojega pulmologa glede poroda in astme? Meni je moja pulmologinja napisala priporocilo za ginekologinjo, da naj mi v primeru napada v porodni dajo kisik in da naj imam ventolin pri sebi :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?