Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 12:49:13
|
|
|
|
MalaNeli
|
iiii, medvedek Pu :) jaz bi tut mela ga :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 12:52:11
|
|
|
|
pajac
|
ok zdaj
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 13:11:33
|
|
|
|
Renesme**
|
pajac- ful dobre slike, ko bo končano bo super izgledalo... Jaz sem pa kar une za prilepit nalepila, kmetijo in je prav fino...moram mal poslikat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 13:19:34
|
|
|
|
malajka84
|
o super risbe bojo tole nastale!! glede linka o ugodnostih..jst si bom sprintala ta list, pa k bom šla h G ji bom rekla, če ma ono to dopisnico, d izpolnim, pa pošljem...sej verjetno dobiš paket vzorcev al pa kej, no tm je kr par firm napisanih, tko d neki je...pa zakaj neb uzela, če je šansa, sam bomo vidli kok bo moja G na tekočem s tem:)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 13:39:19
|
|
|
|
penelopa1
|
Dober dan ....joj danes sem ful zgodaj ustala ob 07 pa še takšen je dan ....začela se je MŠ oz. danes babica je govorila o negi dojenčkov...haha dobro da nisam nč nakupovala ker bi ziher premajhne številke kupila....se pravi od 56 pa naprej....nč pol pa ta viken šopinggggg Klistir- mene pa zanima ali klistir dajejo samo pri naravni porod, kak je pa pri CR, kako tuki gre stvar? Kopanje otročička- danes je babica rekla da novorojenček kopamo samo z trdim milom, mažemo pa z mandeljevo olje, nč puder, nč penečih mil... A je katera slišila o handling? Boste prakticirali....danes nam je pokazala babica meni se zdi kr uredu...bom poiskala po netu ker me res zanima Uuuuu tale ideja o porodne zgodbe mi se zdi ful dobra Nč grem mal počivat ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 13:53:08
|
|
|
|
penelopa1
|
Hvala MalaNeli za povezavo...to pa je zanimivo za kupit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 15:08:12
|
|
|
|
emma83
|
Dan, saj sploh ne vem kaj naj napišem, itak sem čisto povožena, ker je takšen dan in bi samo spala. Aha na CSD nisem danes nič naredila, ker ob torkih in četrtkih nimajo uradnih ur, jutri letim tja vprašat kaj so mi zmučkali. Včeraj sem oprala dekice za , 2 sta že suhi, ena se pa še suši na radiatorju. Pol enkrat popoldne bom dala še 1 rundo cotk prati, imam pa že zdaj ful za likat, kaj šele bo. Lep dan.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 15:09:23
|
|
|
|
aleksa83
|
Pajac: ful dobro, samo nima nihče grafoskopa in se bom mogla nekak drugače znajti,..., zaenkrat imam slikice na A4 fotmatu. Te tri so mi tako svetovne, mogoče bom pri medvedku pu dodala še vrvice z pisanimi baloni,... Samo še tuhtam kako tole povečati,..... in prerisati na steno :)))
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 16:57:14
|
|
|
|
pajac
|
Alexa ne vem s kje si, samo v šoli sigurno imajo, pa če si v kakšnem manjšem kraju sigurno poznaš koga, ki tam dela, da ti ga izposodi za 1 popoldan, saj je prerisano zelo hiter... Druga opcija je projektor za projekcijo na steno.... nekaj sem brala tudi za indigo ampak si tega ne predstavljam, ker bi pomoje in jaz in stena bili kot pujsi (sliko ti povečajo v vsaki kopirnici, če je samo problem...)
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 16:59:26
|
|
|
|
pajac
|
handling, super stvar... je fajn pol še posebej za otročke, ki imajo težave z iztegovanjem in zvijanjem.. No jaz sem se pri Petru tega kar držala, pa še malo drugim težila
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 17:05:36
|
|
|
|
phelps
|
Pupe, nekaj me spet zanima Meni na dudicah piše, da jih je treba pred uporabo prekuhat. Na nastavkih za bradavice pa ni navodil - jih boste ve prekuhale? Koliko prsnih blazinic vzeti v P? Na koliko časa se menjajo?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 17:33:27
|
|
|
|
majabar
|
jeci, prvi obisk slovenije naj bi bil julija. Pride pa moj oce decembra . hator, super! Pa si po izobrazbi slascicarka? Za mano je uspesen vikend-popravljeni kotlicek, tehtnica in pecica .. Zdaj sem s tecaja peke ribic in grem domov krstit pecico:). Tehtnica kaze nekje pricakovano, plus 6kg. SVa se odlocila, da kupiva tisto posteljico, ki ima plasticno ogrodje in ima zraven se previjalno. Pa posebaj banjico. Danes sem mu naredila cel seznam in gre po nakupih. Ce kupi samo polovico, bom presrecna:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 18:00:54
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar jeci, prvi obisk slovenije naj bi bil julija. Pride pa moj oce decembra . hator, super! Pa si po izobrazbi slascicarka? Za mano je uspesen vikend-popravljeni kotlicek, tehtnica in pecica .. Zdaj sem s tecaja peke ribic in grem domov krstit pecico:). Tehtnica kaze nekje pricakovano, plus 6kg. SVa se odlocila, da kupiva tisto posteljico, ki ima plasticno ogrodje in ima zraven se previjalno. Pa posebaj banjico. Danes sem mu naredila cel seznam in gre po nakupih. Ce kupi samo polovico, bom presrecna:). saj boš videla, da ga čas priganja in bo kupil vse....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 18:04:17
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Pupe, nekaj me spet zanima Meni na dudicah piše, da jih je treba pred uporabo prekuhat. Na nastavkih za bradavice pa ni navodil - jih boste ve prekuhale? Koliko prsnih blazinic vzeti v P? Na koliko časa se menjajo? jaz sem jih prekuhala.. vključno z dudico... Koliko blazinic pa odvidno koliko ti bo teklo mleko.. meni ni nič in bom sedaj imela s sabo samo ene par parov, pa če bom rabila, bom svojemu rekla naj jih prinese od doma..doma pa bom imela samo 1 škatlo, ker sem 1. ponucala mislim da slabi 2, pa sem dojila Petra polno do 6. meseca in nato do 10. Kje se pa dobi tisti Aptamil za "enkratno" uporabo?? V DM?? Moram kupit eno da jo imam za vsak slučaj, človek ima boljši občutek...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 18:25:59
|
|
|
|
phelps
|
Ja, meni je tudi logično, da se prekuhajo tudi nastavki, če se dudice in stekleničke - vse je silikon. Aptamil v malih vrečicah sem kupila v DM. Pupe, glejte, da boste pokazale tudi slike končnih izdelkov poslikave sten, ideje so prav dobre Majabar, super, da ima tvoj že izkušnje in gre sam po nakupih. Moj bi se menda raje fental kot pa šel sam kaj iskat, sem mu mogla že obljubit, da vse sedaj nabavim, da ne bo hodil po Baby centru. Ampak prsne črpalke nisem, ker se mi zdi škoda, bom že koga našla, pa bo skočil, oz. preprosto vem, da bo šel tudi on brez pretiranega nerganja, če bo pač nuja... Ah, moški, kdo bi jih razumel . Je pa danes mislil kar že naročit zimske gume za moj avto - itak najdražje od najdražjih , kolikor jaz vem, se menjajo 15.11.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 18:56:33
|
|
|
|
emma83
|
Punce a vas tudi vreme tako daje? Jaz bi že cel dan samo spala in ležala, moram se malo zbrihtati, bom dala zavese prati in likalnik hkrati vklopila. Drugače pa sem jaz tudi Aptamil v vrečkah kupila v DMu, vzela sem pa 2 vrečkici, gor piše, da je vsebina za 180 ml. A dojenčki dejansko toliko spijejo naenkrat ali je to pač samo takšna embalaža, da lahko 2 obroka narediš? phelps moški so moški. Mojemu tudi ni hujšega kot hoditi in nabavljati po trgovinah, odkar sem noseča se pa malo bolj pogosto odpravi z mano, če pa ne gre zraven, pa jaz vse nabavim in mi on vse iz avta v stanovanje znosi. Koliko dudic si pa nabavila?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 18:59:12
|
|
|
|
MalaNeli
|
ojla sm bla prej pr kolegici na obisku, sva mal čvekali. nič hudega. potem sem šla v trgovino po vse stvari za domov. potem pa domov s picami za kosilo. pa pridem domov pa sm bla tako utrujena da še jest nisem mogla. potem sem si kuhala čaj in se počutla prav tako kot da bom skup padla. kr neki me je kuhalo, čist adijo sem se počutla. brez moči totalno. je mela katera že kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 19:03:17
|
|
|
|
phelps
|
Emma83, dudici imam 2 v kompletu. Ja, moški, temu danes z gumami rečem jaz moško gnezdenje, ni res?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 19:16:56
|
|
|
|
naša beba
|
MalaNeli... nazadnje pred tremi urami ko sem zlikala še en pralni stroj cunj, ta velikih... Sem se šla kr vlečt in ni šlo drugač kot pa da sem zadremala in sem zdaj še hujš cunja ker me je zbudil telefon. Kaj ste pa taj še fajnega zvedele včeraj v MŠ? Phelps... še dobro da berem ta forum, flaške bi že dala v pomivalni stroj, za dude in ostali silikon pa ne vem če bi se spomnila. Je pa definitivno logično! Majabar... no, pa bo domek najprej prišel k tebi. Poleti bo pa tudi lepo prit nazaj v Slovenijo!!! Pa še namig, daj dragemu še en kuli poleg seznama, da bo obkljukal kar bo kupil... Babyhanding... nekaj o tem je bilo napisanega v zadnji številki Mame, fajn zadeva, sploh za nas ki še nimamo kakih konkretnih izkušenj Pajac in Aleksa... fuuullll lepo in res upam, da čisto zadnje slike tudi vidimo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 19:20:53
|
|
|
|
MalaNeli
|
pol pa še srce bije tk da mi ga bo vn vrglo. ej nč, mal vaje, pa to o baby handlingo nam je mal pokazala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 19:44:25
|
|
|
|
emma83
|
malaneli verjetno ti je pritisk padel, eno kavo si skuhaj, če te še vedno tako drži. handling bomo videli kako in kaj, po moje bo vse bolj po občutku kot pa dejansko se vseh priporočil držat. Se mi zdi, da so mamice čisto napsihirane zdaj s tem. O ja moško gnezdenje, čakam kdaj bo mojega prijelo. Pravi, da nikoli do zdaj nisem toliko pomivala, prala, pospravljala,... Nočem mu pa pameti soliti, da se temu reče gnezdenje, da hočem pač vse imeti tipi topi pripravljeno pred porodom. Ah bo že pokapiral.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 20:00:02
|
|
|
|
ječi12
|
ojla majabar super tole z obiski. december bo hitro,julij pa pravtako potem :) pa super za šopingiranje,sigurno se bo potrudil. mi smo večerjo pojedli,usi skupej in je mala res prava navihanka,je že v pižami in gre vsak čas v pojstlo :) js bi tut rekla da se use lahko prekuha,nastavki in dude,flaške. aja Projektor HOME MADE. eno luč,žarnico uzamete in okol nje naštimate kvadratni karton. recimo A4 format velik karton oblepite okol žarnice in spodaj zalimate.na konec tega kartona prilepite slikco ki jo želite projecirat na steno in prižgete lučko. in to je to. potem se vam kot na unem kot je v šoli ful poveča slika in lahko narišete...bi še en link prilimala pa pojma nimam kje ga najdt.uglavnm use je doma pri roki in je čis simpl.sam js sm razložila tko da vprašanje če bo kera razumela. js sm bla tut zanč na csdju direkt u tork pol pa v sredo jovo na novo.... nč gremo dat malo ajat. vreme je pa res smotano ja.nimamo kej,jesen pač.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 20:25:03
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 malaneli verjetno ti je pritisk padel, eno kavo si skuhaj, če te še vedno tako drži. sem enakega mnenja... IZVIRNO SPOROČILO: emma83 handling bomo videli kako in kaj, po moje bo vse bolj po občutku kot pa dejansko se vseh priporočil držat. Se mi zdi, da so mamice čisto napsihirane zdaj s tem. se tudi strinjam, je pa fajn prebrat določene reči, ker mogoče jim pa res olajšamo kakšno stvar za kasneje... Vem, da sem jaz predvsem težila da ne smejo s Petrom hodit tako da ga držijo za obe roki (še preden je shodil) in da bo že sam prijel koga, če se bo želel spustit... In se je mulo res naučil pasti, pa da se ob tem ne razmotira na prafaktorje, kot sem se ja, ki sem otrok hojice in posledične hoje po prstkih kot baletka IZVIRNO SPOROČILO: emma83 O ja moško gnezdenje, čakam kdaj bo mojega prijelo. Pravi, da nikoli do zdaj nisem toliko pomivala, prala, pospravljala,... Nočem mu pa pameti soliti, da se temu reče gnezdenje, da hočem pač vse imeti tipi topi pripravljeno pred porodom. Ah bo že pokapiral. no moj prvič ni skorajda nič gnezdil.. zdaj pa mene preganja že ne vem koliko časa.. samo je tokrat drugače, ker imava še triletnika in mi ves prosti čas do osmih/pol devetih zvečer gre za njega... no pol pa sem hin in ne gre vse naredit... Mi pa danes popoldan spet trebuh grozno otrdeva.. sem že na dozi Magnesola ki je zelo blizu odmerku za odvajalo bo pa ponoči žurka.... No popoldan me je še malo bolelo (tak neprijeten občutek), zdaj pa samo otrdi pa še to ne tako pogosto (zdaj na 1/2 do 3/4 ure...) No vsaj brca in nič ne kaže, da se mu slabo godi....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.10.2010 20:29:27
|
|
|
|
pajac
|
no pa sem si kupila šalco pa kofe Šalca pa je takšna....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?