|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
5.10.2010 12:49:13   
MalaNeli
iiii, medvedek Pu :) jaz bi tut mela ga :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.10.2010 12:52:11   
pajac
ok zdaj user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.10.2010 13:11:33   
Renesme**
pajac- ful dobre slike, ko bo končano bo super izgledalo...
Jaz sem pa kar une za prilepit nalepila, kmetijo in je prav fino...moram mal poslikat.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.10.2010 13:19:34   
malajka84
o super risbe bojo tole nastale!!user posted image

glede linka o ugodnostih..jst si bom sprintala ta list, pa k bom šla h G ji bom rekla, če ma ono to dopisnico, d izpolnim, pa pošljem...sej verjetno dobiš paket vzorcev al pa kej, no tm je kr par firm napisanih, tko d neki je...pa zakaj neb uzela, če je šansa, sam bomo vidli kok bo moja G na tekočem s tem:)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.10.2010 13:39:19   
penelopa1
Dober dan user posted image ....joj danes sem ful zgodaj ustala ob 07 pa še takšen je dan user posted image ....začela se je MŠ oz. danes babica je govorila o negi dojenčkov...haha dobro da nisam nč nakupovala ker bi ziher premajhne številke kupila....se pravi od 56 pa naprej....nč pol pa ta viken šopinggggguser posted image

Klistir- mene pa zanima ali klistir dajejo samo pri naravni porod, kak je pa pri CR, kako tuki gre stvar?

Kopanje otročička- danes je babica rekla da novorojenček kopamo samo z trdim milom, mažemo pa z mandeljevo olje, nč puder, nč penečih mil...

A je katera slišila o handling? Boste prakticirali....danes nam je pokazala babica meni se zdi kr uredu...bom poiskala po netu ker me res zanimauser posted image

Uuuuu tale ideja o porodne zgodbe mi se zdi ful dobra user posted image

Nč grem mal počivat ....user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.10.2010 13:42:02   
MalaNeli
nam je tut razlagala včeraj

http://www.baby-handling.com/

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
5.10.2010 13:53:08   
penelopa1
Hvala MalaNeli za povezavo...to pa je zanimivo za kupituser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
5.10.2010 15:08:12   
emma83
Dan,

saj sploh ne vem kaj naj napišem, itak sem čisto povožena, ker je takšen dan in bi samo spala. Aha na CSD nisem danes nič naredila, ker ob torkih in četrtkih nimajo uradnih ur, jutri letim tja vprašat kaj so mi zmučkali.

Včeraj sem oprala dekice za user posted image , 2 sta že suhi, ena se pa še suši na radiatorju. Pol enkrat popoldne bom dala še 1 rundo cotk prati, imam pa že zdaj ful za likat, kaj šele bo.

Lep dan.

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.10.2010 15:09:23   
aleksa83
Pajac: ful dobro, samo nima nihče grafoskopa in se bom mogla nekak drugače znajti,..., zaenkrat imam slikice na A4 fotmatu.

user posted image

user posted image

user posted image

Te tri so mi tako svetovne, mogoče bom pri medvedku pu dodala še vrvice z pisanimi baloni,...

Samo še tuhtam kako tole povečati,..... in prerisati na steno :)))

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.10.2010 16:57:14   
pajac
Alexa ne vem s kje si, samo v šoli sigurno imajo, pa če si v kakšnem manjšem kraju sigurno poznaš koga, ki tam dela, da ti ga izposodi za 1 popoldan, saj je prerisano zelo hiter...

Druga opcija je projektor za projekcijo na steno.... nekaj sem brala tudi za indigo ampak si tega ne predstavljam, ker bi pomoje in jaz in stena bili kot pujsi (sliko ti povečajo v vsaki kopirnici, če je samo problem...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.10.2010 16:59:26   
pajac
handling, super stvar... je fajn pol še posebej za otročke, ki imajo težave z iztegovanjem in zvijanjem.. No jaz sem se pri Petru tega kar držala, pa še malo drugim težila user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.10.2010 17:05:36   
phelps
Pupe, nekaj me spet zanima user posted image

Meni na dudicah piše, da jih je treba pred uporabo prekuhat. Na nastavkih za bradavice pa ni navodil - jih boste ve prekuhale?

Koliko prsnih blazinic vzeti v P? Na koliko časa se menjajo?

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.10.2010 17:33:27   
majabar
jeci, prvi obisk slovenije naj bi bil julija. Pride pa moj oce decembrauser posted image .
hator, super! Pa si po izobrazbi slascicarka?
Za mano je uspesen vikend-popravljeni kotlicek, tehtnica in pecicauser posted image .. Zdaj sem s tecaja peke ribic in grem domov krstit pecico:). Tehtnica kaze nekje pricakovano, plus 6kg.
SVa se odlocila, da kupiva tisto posteljico, ki ima plasticno ogrodje in ima zraven se previjalno. Pa posebaj banjico. Danes sem mu naredila cel seznam in gre po nakupih. Ce kupi samo polovico, bom presrecna:).

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.10.2010 18:00:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

jeci, prvi obisk slovenije naj bi bil julija. Pride pa moj oce decembrauser posted image .
hator, super! Pa si po izobrazbi slascicarka?
Za mano je uspesen vikend-popravljeni kotlicek, tehtnica in pecicauser posted image .. Zdaj sem s tecaja peke ribic in grem domov krstit pecico:). Tehtnica kaze nekje pricakovano, plus 6kg.
SVa se odlocila, da kupiva tisto posteljico, ki ima plasticno ogrodje in ima zraven se previjalno. Pa posebaj banjico. Danes sem mu naredila cel seznam in gre po nakupih. Ce kupi samo polovico, bom presrecna:).

user posted image user posted image user posted image user posted image saj boš videla, da ga čas priganja in bo kupil vse....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.10.2010 18:04:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Pupe, nekaj me spet zanima user posted image

Meni na dudicah piše, da jih je treba pred uporabo prekuhat. Na nastavkih za bradavice pa ni navodil - jih boste ve prekuhale?

Koliko prsnih blazinic vzeti v P? Na koliko časa se menjajo?

jaz sem jih prekuhala.. vključno z dudico...

Koliko blazinic pa odvidno koliko ti bo teklo mleko.. meni ni nič in bom sedaj imela s sabo samo ene par parov, pa če bom rabila, bom svojemu rekla naj jih prinese od doma..doma pa bom imela samo 1 škatlo, ker sem 1. ponucala mislim da slabi 2, pa sem dojila Petra polno do 6. meseca in nato do 10.

Kje se pa dobi tisti Aptamil za "enkratno" uporabo?? V DM?? Moram kupit eno da jo imam za vsak slučaj, človek ima boljši občutek...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.10.2010 18:25:59   
phelps
Ja, meni je tudi logično, da se prekuhajo tudi nastavki, če se dudice in stekleničke - vse je silikon. Aptamil v malih vrečicah sem kupila v DM.

Pupe, glejte, da boste pokazale tudi slike končnih izdelkov poslikave sten, ideje so prav dobre user posted image

Majabar, super, da ima tvoj že izkušnje in gre sam po nakupih. Moj bi se menda raje fental kot pa šel sam kaj iskat, sem mu mogla že obljubit, da vse sedaj nabavim, da ne bo hodil po Baby centru. Ampak prsne črpalke nisem, ker se mi zdi škoda, bom že koga našla, pa bo skočil, oz. preprosto vem, da bo šel tudi on brez pretiranega nerganja, če bo pač nuja... Ah, moški, kdo bi jih razumel user posted image . Je pa danes mislil kar že naročit zimske gume za moj avto - itak najdražje od najdražjih user posted image , kolikor jaz vem, se menjajo 15.11. user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.10.2010 18:56:33   
emma83
Punce a vas tudi vreme tako daje? Jaz bi že cel dan samo spala in ležala, moram se malo zbrihtati, bom dala zavese prati in likalnik hkrati vklopila.

Drugače pa sem jaz tudi Aptamil v vrečkah kupila v DMu, vzela sem pa 2 vrečkici, gor piše, da je vsebina za 180 ml. A dojenčki dejansko toliko spijejo naenkrat ali je to pač samo takšna embalaža, da lahko 2 obroka narediš?

phelps moški so moški. Mojemu tudi ni hujšega kot hoditi in nabavljati po trgovinah, odkar sem noseča se pa malo bolj pogosto odpravi z mano, če pa ne gre zraven, pa jaz vse nabavim in mi on vse iz avta v stanovanje znosi. Koliko dudic si pa nabavila?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.10.2010 18:59:12   
MalaNeli
ojla
sm bla prej pr kolegici na obisku, sva mal čvekali. nič hudega. potem sem šla v trgovino po vse stvari za domov. potem pa domov s picami za kosilo. pa pridem domov pa sm bla tako utrujena da še jest nisem mogla. potem sem si kuhala čaj in se počutla prav tako kot da bom skup padla. kr neki me je kuhalo, čist adijo sem se počutla. brez moči totalno. user posted image je mela katera že kaj podobnega?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.10.2010 19:03:17   
phelps
Emma83, dudici imam 2 v kompletu.

Ja, moški, temu danes z gumami rečem jaz moško gnezdenje, ni res? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.10.2010 19:16:56   
naša beba
MalaNeli... nazadnje pred tremi urami ko sem zlikala še en pralni stroj cunj, ta velikih...
Sem se šla kr vlečt user posted image in ni šlo drugač kot pa da sem zadremala in sem zdaj še hujš cunja ker me je zbudil telefon.
Kaj ste pa taj še fajnega zvedele včeraj v MŠ?

Phelps... še dobro da berem ta forum, flaške bi že dala v pomivalni stroj, za dude in ostali silikon pa ne vem če bi se spomnila. Je pa definitivno logično!user posted image

Majabar... no, pa bo domek najprej prišel k tebi. Poleti bo pa tudi lepo prit nazaj v Slovenijo!!! Pa še namig, daj dragemu še en kuli poleg seznama, da bo obkljukal kar bo kupil... user posted image user posted image user posted image

Babyhanding... nekaj o tem je bilo napisanega v zadnji številki Mame, fajn zadeva, sploh za nas ki še nimamo kakih konkretnih izkušenj

Pajac in Aleksa... fuuullll lepo in res upam, da čisto zadnje slike tudi vidimo

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.10.2010 19:20:53   
MalaNeli
pol pa še srce bije tk da mi ga bo vn vrglo.

ej nč, mal vaje, pa to o baby handlingo nam je mal pokazala

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.10.2010 19:44:25   
emma83
malaneli verjetno ti je pritisk padel, eno kavo si skuhaj, če te še vedno tako drži.

handling bomo videli kako in kaj, po moje bo vse bolj po občutku kot pa dejansko se vseh priporočil držat. Se mi zdi, da so mamice čisto napsihirane zdaj s tem.

O ja moško gnezdenje, čakam kdaj bo mojega prijelo. Pravi, da nikoli do zdaj nisem toliko pomivala, prala, pospravljala,... Nočem mu pa pameti soliti, da se temu reče gnezdenje, da hočem pač vse imeti tipi topi pripravljeno pred porodom. Ah bo že pokapiral.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.10.2010 20:00:02   
ječi12
ojla

majabar super tole z obiski. december bo hitro,julij pa pravtako potem :) pa super za šopingiranje,sigurno se bo potrudil.

mi smo večerjo pojedli,usi skupej in je mala res prava navihanka,je že v pižami in gre vsak čas v pojstlo :)

js bi tut rekla da se use lahko prekuha,nastavki in dude,flaške.

aja Projektor HOME MADE. eno luč,žarnico uzamete in okol nje naštimate kvadratni karton. recimo A4 format velik karton oblepite okol žarnice in spodaj zalimate.na konec tega kartona prilepite slikco ki jo želite projecirat na steno in prižgete lučko. in to je to. potem se vam kot na unem kot je v šoli ful poveča slika in lahko narišete...bi še en link prilimala pa pojma nimam kje ga najdt.uglavnm use je doma pri roki in je čis simpl.sam js sm razložila tko da vprašanje če bo kera razumela.

js sm bla tut zanč na csdju direkt u tork user posted image  pol pa v sredo jovo na novo....

nč gremo dat malo ajat.

vreme je pa res smotano ja.nimamo kej,jesen pač.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.10.2010 20:25:03   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

malaneli verjetno ti je pritisk padel, eno kavo si skuhaj, če te še vedno tako drži.

sem enakega mnenja...

handling bomo videli kako in kaj, po moje bo vse bolj po občutku kot pa dejansko se vseh priporočil držat. Se mi zdi, da so mamice čisto napsihirane zdaj s tem.
se tudi strinjam, je pa fajn prebrat določene reči, ker mogoče jim pa res olajšamo kakšno stvar za kasneje... Vem, da sem jaz predvsem težila da ne smejo s Petrom hodit tako da ga držijo za obe roki (še preden je shodil) in da bo že sam prijel koga, če se bo želel spustit... In se je mulo res naučil pasti, pa da se ob tem ne razmotira na prafaktorje, kot sem se ja, ki sem otrok hojice in posledične hoje po prstkih kot baletka user posted image

O ja moško gnezdenje, čakam kdaj bo mojega prijelo. Pravi, da nikoli do zdaj nisem toliko pomivala, prala, pospravljala,... Nočem mu pa pameti soliti, da se temu reče gnezdenje, da hočem pač vse imeti tipi topi pripravljeno pred porodom. Ah bo že pokapiral.

no moj prvič ni skorajda nič gnezdil.. zdaj pa mene preganja že ne vem koliko časa.. samo je tokrat drugače, ker imava še triletnika in mi ves prosti čas do osmih/pol devetih zvečer gre za njega... no pol pa sem hin in ne gre vse naredit...

Mi pa danes popoldan spet trebuh grozno otrdeva.. sem že na dozi Magnesola ki je zelo blizu odmerku za odvajalo user posted image user posted image user posted image bo pa ponoči žurka.... No popoldan me je še malo bolelo (tak neprijeten občutek), zdaj pa samo otrdi pa še to ne tako pogosto (zdaj na 1/2 do 3/4 ure...) No vsaj user posted image brca in nič ne kaže, da se mu slabo godi....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.10.2010 20:29:27   
pajac
no pa sem si kupila šalco pa kofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šalca pa je takšna....
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?