naša beba
|
Moj ementaler spomin je danes dobil en preblisk: zdaj vem zakaj ste ene že pred skoraj dvema mesecema oprale in pospravile vse cotike. To mi je zdaj jasno zato, ker sem cel popoldne pospravljala omaro, pa likala, pa prala in obešala, pa... še sto reči Zdaj mi je pa prav, ker ne vem, kaj mi bo prej pogledalo ven: križ, lopatica al noga od bebe... No, jaz se pa nisem imela s kom sporekat čez vikend, ker imam mojega na "moškem dopustu"!!! Sem pa vseeno ekstra razdražljiva in občutljiva, poleg tega sem iz sobote na nedeljo imela grozno noč. Prvič v nosečnici sem bruhala kot... kar teklo je od mene, na koncu že kr rumeno in zeleno... Sem mislila, da me bo zjutraj pobralo... Sem da vesela, ker sem danes oddelala moj zadnji uradni dan službe!!! Sem pa fer do sodelavcev in grem v četrtek zvečer še pomagat narest inventuuro. Čaka pa tudi mene pregled ta teden, upam, da ne bodo kaj ekstra štrajkali... Jutri laboratorij, v sredo pa k zdravniku. Mislim, da bo čas, da dobim napotnico za bolnico in rešilca. Ja, to res pomeni, da so pred nami še zadnji dnevi 2 v 1... oh, se kr zamislim,.... fajn bo!!! Sicer mi pa beba take dela zadnje dva dni, da ne vem več. Ste pred časom pisale, da se umirja in da ni več toliko gibanja. Pri meni pa se zadeva sploh ne umirja, zmeraj bolj aktivna, se mi zdi, da se cela preteguje in naenkrat tišči ven od glavice do rite pa od rok do nog... jo pa res zmeraj bolj čutim čisto spodaj. Slabih osem tednov še, če se bo držala roka...
|