|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
27.9.2010 15:31:48   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

pa smo dočakali prvi CTG 4.11.2010

user posted image  Takrat boš že rodila. Predvidevam, da ga imaš 4.10. ali?

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.9.2010 15:35:05   
emma83
Dober dan punce,

moje poročilo s pregleda: user posted image je obrnjen na glavico, upam da tako tudi ostane do konca, ocenjena TT 2350 g, stopnja zrelosti posteljice II, pridelala sem preveč kg, zdaj sem na +15. Katastrofa, upam, da je večina voda, ker zatekam nenormalno. Dobila napotnici za rešilca in porodnišnico, vzeli so mi kri za hemoglobin, toxo in še neki. Naslednji pregled s CTGjem je 11.10.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.9.2010 16:03:26   
maa2010
Hej punce,

ta vikend je morala biti luna za marsikaj kriva, ker tudi midva s user posted image sma se kregala cez vikend. Vse skupaj je bolj posledica slabe komunikacije in ce ne razcistis, se lahko vse se bolj napihne.

Bucka 13 user posted image Kar pogumno pri tem kaj si si zastavila!

Cotike in omaro imam jaz ze vse postimano, sem dala slikico od najine improvizirane omare v moj album. Sem pa zacela sivati, po enih 20 letih :) in sem prav navdusena. Se posebej zato, ker sem v Merkatorju na tehnicnem oddelku nasla sivalni stroj od Elne za -50% user posted image To pa ravno 3 dni zatem, ko sem se jezila, da na s. stroju od moje mame nic prav ne dela user posted image Sedaj pa me caka se sivanje posteljnine za najino user posted image .
Njena posteljica za prve mesece bo taksen kosek http://media.cymaxstores.com/Images/1556/194527-SM2.jpg in odejica zanj je 80x80cm. V Ikeii sem kupila blago in sedaj se morem le posteljnino zasiti user posted image

Cestitke vsem za opravljene preglede user posted image

Porodnisnica MS - sma bila z mojim na ogledu in same pohvale babici in opremljenosti user posted image Odlocila sma se, da v kolikor bo vse ok, grem v MS v bano rodit, pa ceprav imava 5min stran MB porodnisnico.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.9.2010 16:39:16   
Valentina85
Tudi jaz sem iz pregleda.

Naredil mi je UZ, za mere sva pozabla vprašat, je pa bejba normalnih mer za te tedne. Dal mi je že napotnico za porodnišnico, naslednji pregled imam pa 18.10. to bo baje tud zadnji pregled pri njem, kasneje bom hodila v porodnišnico. Moram povedat, da sm ratala čist zelena ko mi je pisal napotnico, ne vem mogoče se šele zdej zavedam, da bomo kmalu vse že z user posted image ...

Čestitam tudi drugim za dobro opravljene preglede, vas še potem preberem, ker sedaj šibava z mojim na večerjo, morava porabiti bon ki sva ga dobila za poroko eno leto nazaj, pa sedaj je lih fajn priložnost, ko je mimo 1 leto user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.9.2010 18:24:24   
MalaNeli
ups :) maš prav.

sicr pa tut ni nujno da bom taj rodila že :) lahk da bo zamudniško dete

hvala za opozorilo

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.9.2010 18:51:44   
phelps
Pupe, čestitke za vse preglede user posted image Naše pikice rastejo in vse bi že preživele zunaj nas user posted image . Kar se pa tiče napotnice, jaz jo imam že od 17. avgusta, takrat je bil to zame res šok, ker o porodu niti pod razno še nisem razmišljala. Nekaj dni za tem sem imela ful krizo (saj sem pisala o tem), sedaj sem pa že razčistila sama pri sebi in sem pripravljena.

Popoldan sem skočila po bolniški list, v lekarno in BC nakupit kozmetiko. Ne vem, če je tu ena napisala, da je lanolin Multi Mam še enkrat cenejši od Aventove kreme, no naj vam povem, da stane 30 ml par centov manj kot 10 eur user posted image . Potem sem pa še v BC pustila lep znesek. Malo je zabolelo na blagajni, ampak za mojo Phelps vse user posted image . V glavnem od nujnega manjkajo samo še modrčki za dojenje in zimski pajacek user posted image . Če pa dobim kak bon za BC ali Pikapolonico, to sploh ne bo problem zapravit, ker sem res nabavila le tisto nujno...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.9.2010 20:17:33   
naša beba
Moj ementaler spomin je danes dobil en preblisk: zdaj vem zakaj ste ene že pred skoraj dvema mesecema oprale in pospravile vse cotike. To mi je zdaj jasno zato, ker sem cel popoldne pospravljala omaro, pa likala, pa prala in obešala, pa... še sto reči
Zdaj mi je pa prav, ker ne vem, kaj mi bo prej pogledalo ven: križ, lopatica al noga od bebe...

No, jaz se pa nisem imela s kom sporekat čez vikend, ker imam mojega user posted image na "moškem dopustu"!!! Sem pa vseeno ekstra razdražljiva in občutljiva, poleg tega sem iz sobote na nedeljo imela grozno noč. Prvič v nosečnici sem bruhala kot... kar teklo je od mene, na koncu že kr rumeno in zeleno... Sem mislila, da me bo zjutraj pobralo...

Sem da vesela, ker sem danes oddelala moj zadnji uradni dan službe!!! Sem pa fer do sodelavcev in grem v četrtek zvečer še pomagat narest inventuuro.

Čaka pa tudi mene pregled ta teden, upam, da ne bodo kaj ekstra štrajkali... Jutri laboratorij, v sredo pa k zdravniku. Mislim, da bo čas, da dobim napotnico za bolnico in rešilca. Ja, to res pomeni, da so pred nami še zadnji dnevi 2 v 1...
oh, se kr zamislim,.... fajn bo!!!

Sicer mi pa beba take dela zadnje dva dni, da ne vem več. Ste pred časom pisale, da se umirja in da ni več toliko gibanja. Pri meni pa se zadeva sploh ne umirja, zmeraj bolj aktivna, se mi zdi, da se cela preteguje in naenkrat tišči ven od glavice do rite pa od rok do nog... jo pa res zmeraj bolj čutim čisto spodaj.
Slabih osem tednov še, če se bo držala roka...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.9.2010 20:42:55   
philadelphia
Živjo user posted image

Po dolgem času se vam spet malo oglašam. user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate težek vikend za sabo.
Jaz sem ga imela spet zaradi službe, ampak se tolažim, da grem samo še 10x delat, plus en dan imam neko predavanje in en dan si bom vzela dopust, ker bo moj diplomiral v sredo user posted image user posted image user posted image . To pomeni, da se začneva malo bolj aktivno ukvarjat z nakupi in našimuser posted image . Danes sem že naročila e-paket na CSD, kjer sem naročila posteljico in previjalno. Ko ju dobim, pa začnemo s pranjem cotic in ostalim stvarem, ki ste jih nekatere srečke že vse zaključile.

Naš user posted image je ta vikend bil zelo aktiven. V petek sva šla k mojim, ker si nisva želela preživeti še enega vikenda v LJ v poplavah (ki jih na srečo ni bilo). In naš user posted image  je brcal na levi in desni strani bušija na enkrat celo soboto in še ponoči, tako da nisem mogla spati. To se je zgodilo prvič od kar sem noseča. No v nedeljo pa je že bil mir (sva šla k njegovim) user posted image ----pa ne da bi bilo kaj narobe z njimi, so čist vredu.

Komaj čakam dopust, da si malo odpočijem živce in da se naspim in sprostim. Ena sprostitev me čaka že ta vikend, ker bom mojega povabila čez vikend na morje (darilo za diplomo). Sicer bova stanovala pri njegovem sodelavcu, ampak jaz mu bom častila kopanje v Bernardinu (on je meni častil za diplomo lani vikend paket v hotelu z masažo in bazeni, ampak letos imava lepše stroške, najinega user posted image ). Komaj čakava prost vikend!!

Zadnjič sva se srečali z lottyko in sva se menili, da bi bilo fajn, če bi se še kaj dobile na kakšni pijači me novemberke. Ta petek in vikend meni ne ustreza, ampak o drugih dnevih pa se lahko zmenimo. Kaj menite ostale?

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.9.2010 20:46:24   
MalaNeli
naša beba nevem če boš dobla napotnco user posted image jaz mam v sredo poln 35.teden, pa mi je danc še ni dal.
bomo vidli ka bo drug tedn na CTG, če bo kaj "kritičnega" bo že dal napotnco, čene se pa njemo ne mudi.
pa saj prav. bolš da nimaš napotnce, da te neb preganalo da morš že it.

jutr pa MŠ bomo vidli kako kaj bo. upam da ne bo predolgo da bom lahko sedela.

pranje in likanje jaz sem prej 1h likala najine stvari. pa sem zlo čutla kolena pa cele noge, tk da bo še zabavno ko se bojo začele cotke prat. morva najprej poštimat pralni stroj da bo delo BP.

fajn vam ko vam še delajo UZ pa ko vidite svoje bebe, pa ko vete kk so težke pa velike. jaz nimam nič več tega. aja, pa tk ko pravi mala beba, tu tmoj dojenček je tako živahen da ne morš verjet. in tako močen, da ko udari me prav prestavi. ne vem pa kdaj udari z roko pa kdaj z nogo, tako da so pač udarci.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.9.2010 20:49:13   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: library
Zadnjič sva se srečali z lottyko in sva se menili, da bi bilo fajn, če bi se še kaj dobile na kakšni pijači me novemberke. Ta petek in vikend meni ne ustreza, ampak o drugih dnevih pa se lahko zmenimo. Kaj menite ostale?

Tole pa sem jaz za! Zadnjič sem se prijavila zraven, potem pa nisem niti uspela gledat na RR, kaj šele čekirat kdaj in kje se boste dobile. Pa mi je blo potem ful žal. Zdaj sem pa doma in imam cajtuser posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.9.2010 21:09:35   
aleksa83
Hjoj, sem hodla po bolniški list in čakala ko budalo za ta list papirja. Še glava me je začela boleti, joj,....

Ne vem zakaj moraš tak dolgo čakati za to,...

Lepo noč vsem,...
lepe sanje

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.9.2010 21:13:33   
kapesanta
jst sem tud za srečanje - kadarkoli vam paše razen petek ko sem v Avstriji in pa vikendi so moji

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.9.2010 21:39:53   
maa2010
dober vecer user posted image ,

se morem malo pohvaliti user posted image , da smo danes vozicek rezervirali v BC in dobili bomo 7% popusta na gotovino. Komaj cakam, da ga dobim, sestavim, postavim in operem tekstilni del. user posted image Zdaj mi manjka se samo sling, ki je tudi ze na poti user posted image Sem nasla en lepo ohranjen dydmosov sling na netu :) Za zacetek, da se naucim vezave oz. za sprobat pa si bom enega pl. babya sposodila user posted image

Uzivajte :)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.9.2010 21:42:28   
MalaNeli
super.kje si našla ta siling? jaz ga za začetek mam. sam če se ne bo "obnesu" :) bo pa ta prletu h nam.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.9.2010 21:47:44   
lottyka
Pozdravljene vse,

Za srečanje sem tud jaz takoj za. Ta teden imamo še zadnji teden MŠ, potem imam še dekompresijo,pa nekaj sem že zmenjena, vikend tudi ne morem, ampak potem pa kadarkoli. Mislim da bo še najboljše kak dan med tednom, ko končate z delom, katere še delate. Torej meni odgovarja katerikoli dan naslednji teden. Bom ostalo prilagodila času srečanja. Torej samo določite datum in uro in pridem. Ta teden pa imam žal že zasedeno.

maa tale košek oz. posteljca mi je pa res všeč. Prav lepa je.

emma super za pregled, hmm kaj pa pomeni zrelost posteljice II? To mi ni pa nič poznano.

aleksa pri nas je tako, da prej pokličeš sestro da prideš samo po bolniški list in potem ona pripravi in prideš ter samo prevzameš. Sem vedno v 10 minutah gotova.

No mene danes kar nekaj matra, mi je kot bi me kdo z nožem rezal ko se bebika premika spodaj z rokami. Ne vem ali je to posledica vaj pri fizioterapevtki al kaj se dogaja. Upam da kmalu mine, ker je prav nadležno. Sem komaj zdržala pri MŠ do konca. Če ne bi bilo tok zanimivo, bi kar šla. No smo imeli danes psihologinjo in se mi zdi da je bilo do sedaj najbolj uporabno in zanimivo predavanje.

Nič grem nazaj vodoravno. Lep večer vsem.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.9.2010 5:30:50   
tejci1981
Jutro!

Joj kako sem danes zgodnja!
Dragi je šel pred 15 min delat, jaz pa več ne spat!

Grem malo na net, dokler ga še imam,....boma menjala ponudnika, pa ga bojo v kratkem izklopili (zanimivo je to, da ponavadi, ko vklapljajo niso tak hitri user posted image ).

Celo noč sem se zbujala na hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,...... čeprav se pridno zalagam z pojštri in dragim mi uspeva, da se prevalim na hrbet - mi ni jasnouser posted image !

Tudi jaz sem prejšnji teden na pregledu dobila napotnice za ctg in porodnišnico,...me je kar malo stisnilo, ko mi je G rekla - ja zdaj gre pa zares user posted image user posted image user posted image !
Danes pa začnem z štetjem gibov!

Grem še malo na sedežno, pred tv ajat,...mogoče mi uspe še malo zadremat user posted image !

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.9.2010 6:09:22   
novemberska

Dobro jutro punce!

No danes pa tudi jaz nisem mogla spatiuser posted image Sem se zbudila ob 3h lačna, tok da sem se še samo premetavala po postli. Pol sem pa kar ustala, se mal najedla, pa šla peglatuser posted image Mah zgleda se mi že kar mal meša. Evo zdaj sem pa že na šihtu...ampak sem pa ratala tok zaspana, da bi zdej komot zaspala....ah ja, bom že vzdržala. Sej še sam ta teden delam pol pa koncuser posted image

Po mal bolj napetem vikendu, ko sem user posted image zatežila da nimava še nič prištimano so se stvari začele na bolše obračatuser posted image Je včeraj odmaknil eno omaro, pa nardil plac za postelco...zdaj jo morva sam še sestavt, pa tudi previjalno je začel sestavljat. Jah zgleda da mormo sam mal zatečnart pa je takoj bolš.

Drgač pa je včeraj šel na tečaj za bodoče očete. Sem šla do tja z njim, ker sem mogla potrdit materinsko in so mi bli tok smešni tej dedci. Je sreču še par kolegov, k sploh ni vedu da isto čakajo dojenčka...pol so se pa eden drugemu smilili, da morjo zdej tam tri urce poslušat. Sam se jim pa prav vid da so vsi navdušeni, sam nobeden nebo priznaluser posted image user posted image   Ko je prišel domov, mi je podal izčrpno poročilo in na koncu je zaključil, da on to itak že vse ve....bravo onuser posted image user posted image user posted image

No punce lep, čeprav spet deževen dan vam želim, pa naj čimprej mine.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.9.2010 7:28:03   
simonmojca
jutro punce

upam, da ste ok, berem da niste dobro spale - revce. No ja saj jaz tudi nisem nevemkok dobro spala.
Glede vikenda in user posted image  mislim, da smo bile kar vse na istem. Men je user posted image  šel tako na živce - obup, prav čakala sem in čakala če bo kaj narobe reku kar mi ne bo všeč, da se pobunim user posted image . Pa če prav mi ni nič hotu - hormoni.

srečanje jaz sem takoj za - meni petki odgovarjajo (lahko je tudi že ta-vseeno mi je)

eno dobro user posted image  za vas, jaz jo pa že pijem

user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.9.2010 7:37:56   
Urša08
jutro

Simonmojca hvala za kavico, sem jo že popilauser posted image

Kako ste? No mene daje prehlad, kašlam k pr norcih, v glavnem nč dobr. A nosečnica sploh lahko kej za kašelj vzame? Se mi zdi da gre vsak dan na slabi in ne na boljš. Danes je otročka kr moj v vrtec odpeljal, jaz ju pa poberem po drugi uri.

Vidim, da se vse srečujemo z istimi težavami, ja ni kej radosti nosečnostiuser posted image user posted image user posted image V petek imam zadnji uz in srčno upam, da se dete pokaže , da vidimo kaj bomo meli.

A ste jogi za postelco že kupile? Kaj ste izbrale?

Jaz načeloma imam razen jogija in kompletka za iz porodnišnice ter kozmetike vse kupljeno. Nisem pa še nič prala oz. pripravljala. Kar neki odlašam čeprav glede na to da sem v 33 tednu bi bilo fino mal migat začet.

Grem mal pospravit

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.9.2010 7:44:16   
nadinne
Jutro.

Evo, da še jaz poročam kako je bilo včeraj na pregčedu...zgleda sta sestri v ambulanti včeraj malo pteajkali...je vse šlo grozno počasi...sem bila 3h tam, namesto dobro uro kot ponavadi. No user posted image  je še vedno na glavi...upam da tako ostane. Imela sem UZ kot vedno, samo da mi ga je tokrat tudi vpisala v materinsko, ker sem kao imela kontrolo rasti...beba je lepo razvita, enakomerno raste. Je pa baje malo manjša kot glede na tedne nosečnosti, tak da mogoče rodim kasneje...meni je prav user posted image  Glede teže mi ni nič natančno rekla, samo da bo user posted image  maneken/ka in da če bo tako rasel/la bo ob porodu imel/a kake 3kg. No meni je bolje manj, kot pa preveč...bo lažje ven padel user posted image  Izvidi krvi in urina so bili super...vse bp, tudi toxo je bila še tretjič negativna. Sem pa pozabila vprašat za streptokok...moram naslednjič. Torej naslednji pregled imam 11.10.  Jaz tudi še nisem dobila napotnice za v P...pomoje dobim naslednjič ko bom v 35. tednu. Me kar stisne ko pomislim na to.  Pa glede gibov je meni rekla, da če jo normalo čutim, da ni treba šteti, če pa kak dan manj čutim, pa naj preštejem. Vglavnem brez panike.

Kremice...včeraj sem šla v lekarno, ker je moj user posted image  zbolel in sem potem vprašala še za Lanolin multimam...sem ga kar kupila, zraven pa še hladilno mazilo in olivno olje. Tako da sedaj imam za bebo čisto vse, razen pralnih plenic še ne in pa komleta škarjic ter glavnička.

Blazinice za dojenje...katere boste potem kupila? A tiste v Mullerju so ok? Ker moram počasi nabavit...mi zmerom bolj teče iz dojk...danes zjutraj mi je kar kapljalo ven...zaenkrat čez dan ne teče, ampak pomoje mi kmalu bo user posted image

Srečanje...jaz sem definitivno za...ampak ta in naslednji teden ne morem, ker sem zabukirana do konca user posted image  Kup opravkov vsak dan. Po 10.10. pa brez problema, pa še doma bom že in bom imela ogromno časa user posted image

Jaz pa še 7x pridem v službo (danes sem že odštela)...pa še to bom prej hodila domov, ker imam še nekaj viška ur...kok se mi dobr zdi user posted image  

Uživejte!

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.9.2010 7:57:41   
pesjanarka
Ojla punce

Najprej dobra novica. Seveda me je kljub temu, da se mi je zdelo, da verjetno ni nič hudega, informacija o 3 tedne večji glavici preveč nažirala in sem klicala ginekologinjo. No in dejstvo je, da so bili na uni sličici, ki mi jo je naprintala za domov napačni podatki. Sodeč po njeni razlagi je v tem času, ko je bebika že obrnjena navzdol, precej težko natančno zadeti in izmeriti premer glavice, zato mi ga je naredila večkrat. Za pravilne pa obveljajo mere, ki se najbolj skladajo s preostalim telesom in siceršnjim PDP ... Tako se je izkazalo, da ima glavico samo za 3 dni večjo. Moj mi je rekel: "Jah nič, zdej si boš mogla pa najt kaj drugega, da se boš lahko sekiraja!!" Na žalost ima še kako prav :)

A ima katera izkušnje iz kranjske MŠ?

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.9.2010 8:09:10   
Renesme**
jutro

danes sem pa spalaaauser posted image , brez obiska wc-jauser posted image , sem kar na uro pogledala ko je bila že 6 ko sem se zbudila, se pa pozna, da je tudi mali ful miren...se samo sem pa tja mal pretegne, no ravno nogo steguje v moj želodec...

Urša- jaz sem za kašelj vzela trpotčev sirup, sicer samo eno žlico na dan al pa max 2 in je pomagalo in med.

blazinice za dojenje- imam Tosamine pa paket Chhicco pa paket Avent, ko so bile pa ravno akcijeuser posted image , potem bomo pa videli katere bodo najboljše, tudi Mullerjeve pohvalijo- mislim da so nekaj takega kot ToTo..

srečanje- sem za, ampak jaz lahko šele naslednji petek, pol za vikend tamala praznuje, potem pa tudi lahko po 10.10. k imam že porodniškouser posted image

Jaz moram tudi danes pregledat kremice in jih nekam na kup dati, da dokupim, če slučajno, še kaj manjka, ampak mislim da neuser posted image

pranje in likanje- ja, jaz vem da mi je bilo že v 1. mučno vse likat tam pri 36.tednih...zdaj pa samo še čaka lepo zapakirano v vrečkah in v omari....sej moram še oprat obrobo za posteljico, pa še kaj se najde, pa cunj od nas nikoli ne zmanjka...user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.9.2010 8:10:20   
Urša08
nadine jaz sem obakrat uporabljala mullerjeve blazinice za dojenje in sem bila zadovoljna

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.9.2010 8:11:20   
Urša08
Renesme hvala za inf. o sirupu, si ga bom šla dons kupit ker je s kašljom čedalje slabše

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.9.2010 8:14:06   
Urša08
nadinee nč ni nujno da boš kasneje rodila. Men so v prvo tud namerili da je otrok manjši, pa še 3 dni preden sem rodila je bil otrok manj kot 3 kile, no in na koncu sem rodila 8 dni pred rokom 3360g težkega fantkauser posted image user posted image user posted image . Ko bo otroček hotel na svet bo že prišel.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?