|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
27.9.2010 7:29:12   
Renesme**
jutro

ste take romane napisale, da sem 45min bralauser posted image

se pa podpišem pod vse, lottyka pod cel tvoj post, razen hoje v hribeuser posted image , pri nas tudi včeraj ni bilo nič boljše..cunje sem mu kar na rešetko na balkon obesila, sej če bi jih odnesel na podstreho v 4 štuk-brez dvigala, bi jih šla še obesit, tako pa...no glede na vreme ene 14 dni pa bodo suheuser posted image

Pol je imel ene ideje, če bi šla midva še kej v kino pred day D, sem mu rekla, da ni problema, ko bo doma vse za user posted image  pripravljeno, pa če se mi bo takrat še dalo oz. če bom še lahko sedela 2 uri na tistih stolihuser posted image , pa da do takrat ne grem nikamor, ne na obiske ne nič...se ne zanašam na to, da bo v tistih 3 dneh kaj naredil, ker bo tako delal, pop pa pri meni na obisku...pa tudi prvič ni, ko sem prišla domov sem samo v jok planila, ker še vrečk od telegrama ni mogel pospravit in tako je v spalnici stalo 10 vrečk na tleh, da še stopit nisi imel kam....

sej ne rečem, sej je res še "čas"- relativno, ampak jaz lahko vsak teden manj naredim, on pa misli, da je vse enako

pol pa da ne govorim še o mojmu bratu- podn od podna, danes imamo kosovne in je bilo nekaj za znes na smeti...smo bili zmenjeni za v sredo...ok pokliče, da je prehlajen in leži, če lahko pride v čet- ja ni problema, v čet niti ne pokliče, v pet jaz kličem mami (je še pri naših doma) kaj je, mi pove da je šel danes-petek v PO nekaj za avto rihtat...ok fino, v sob je tko lilo, pol pa včeraj mami kliče ob 11ih, če pride pomagat tisto znest- niti sam ni poklical...sem rekla, da sva že, tist 1 predalnik k je pa za v klet nest bo pa tud počakal...ker smo ravno kosilo delali....aja pop gre pa on v službo.
Mislim, da ne govorim kolkrat sem ga jaz ob vseh urah vozila v službo in iskat hodila, ker ni imel avta....pol ga pa nekaj prosiš pa nima časa...pa isto je naredil ko smo za tamalo sobo delali, si je 2 vikenda zapored delavne pisal (si jih sam razporeja)...kr neki, ful se lahko zaneseš nanjga...zdej je pa še fotr užaljen, ker njega nisva prosila, da bi pomagal v klet nest, sej na koncu bo, ampak je že tolk naredil pa še neki ga zdravje matra, da sem ga hotla vsaj mal razbremenit....ah te dedciuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.9.2010 7:40:20   
november2010
Jutro!!

Sam tolk, da vas pozdravim, sem že pridno v službi, sva šla danes malo prej od doma, ker greva pol z mojo sister mal v šoping - v bistvu si moram kupit neko jopo al pa pončo al pa nekaj, ker nobene stvari ne morem več zapet, pa hodm že k en klošar naokoli :)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.9.2010 8:45:33   
phelps
Dobro jutro pupe in eno user posted image za lepši dan.

Sem brala kaj ste pisale o taščah, homonih, partnerjih... user posted image user posted image user posted image Jaz imam tudi hude prebliske na momente, rešujem pa tako, da se preprosto umaknem. Ker vem, da so samo hormoni in največkrat ni nihče kriv za to (ne jaz, ne okolica). Meni gre pa na živce, ker mi vsi govorijo, da sem nerodna in da moram pazit, da ne padem. In nekaj malo zaropota in takoj priletijo, če sem slučajno padla. Mislim user posted image Saj čutim, da sem okorna in videti je tako (vstati iz postelje je pravi podvig), samo vseeno, saj sem odrasla in znam pazit nase.
Potem so pa še prijatelji z moje strani (noben ni noseč, vsi karieristi) in potem ko smo skupaj, se pogovarjamo o hudih potovanjih, zabavi... Jasno, da se mi milo stori. Prav komaj čakam, da se kdo odloči za otročka. V tolažbo so le frendi iz njegove strani, tam je pa pravi baby boom.

Danes sem pa čisto zalimana. Sem se zbudila ob šestih zjutraj, se malo pocrkljala z mojim in z njim tudi spila kapučino, potem pa nazaj v posteljo. Sem se zbudila ob osmih zjutraj z groznim okusom v ustih, zato sem se takoj oblekla in uredila (sicer hodim tudi do 11.00 v pižami). Sedaj grem pa malo pred TV, ker sem čisto fuč.

Kile, jaz sem sedaj na 11+, mi pa menda tudi ni videt. Sem mami včeraj povedala koliko kg imam in se je ful začudila (ona se mi edina upa dat kritike, v kateri del telesa sem se najbolj zredila user posted image , so pa to noge in rit). Sem pa tudi jaz opazila strije na trebuhu in prsih user posted image . Se še bolj intenzivno mažem, tiste na trebuhu so izginile, sta pa ostali dve na prsih. Prav grozno, sploh zato, ker se mi prsi niso ne vem kako povečale (ostajam na košarici B user posted image ).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.9.2010 8:46:46   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dobro jutro pupe in eno user posted image za lepši dan.

Sem brala kaj ste pisale o taščah, homonih, partnerjih... user posted image user posted image user posted image Jaz imam tudi hude prebliske na momente, rešujem pa tako, da se preprosto umaknem. Ker vem, da so samo hormoni in največkrat ni nihče kriv za to (ne jaz, ne okolica). Meni gre pa na živce, ker mi vsi govorijo, da sem nerodna in da moram pazit, da ne padem. In nekaj malo zaropota in takoj priletijo, če sem slučajno padla. Mislim user posted image Saj čutim, da sem okorna in videti je tako (vstati iz postelje je pravi podvig), samo vseeno, saj sem odrasla in znam pazit nase.
Potem so pa še prijatelji z moje strani (noben ni noseč, vsi karieristi) in potem ko smo skupaj, se pogovarjamo o hudih potovanjih, zabavi... Jasno, da se mi milo stori. Prav komaj čakam, da se kdo odloči za otročka. V tolažbo so le frendi iz njegove strani, tam je pa pravi baby boom.

Danes sem pa čisto zalimana. Sem se zbudila ob šestih zjutraj, se malo pocrkljala z mojim in z njim tudi spila kapučino, potem pa nazaj v posteljo. Sem se zbudila ob osmih zjutraj z groznim okusom v ustih, zato sem se takoj oblekla in uredila (sicer hodim tudi do 11.00 v pižami). Sedaj grem pa malo pred TV, ker sem čisto fuč.

Kile, jaz sem sedaj na 11+, mi pa menda tudi ni videti. Sem mami včeraj povedala koliko kg imam in se je ful začudila (ona se mi edina upa dat kritike, v kateri del telesa sem se najbolj zredila user posted image , so pa to noge in rit). Sem pa tudi jaz opazila strije na trebuhu in prsih user posted image . Se še bolj intenzivno mažem, tiste na trebuhu so izginile, sta pa ostali dve na prsih. Prav grozno, sploh zato, ker se mi prsi niso ne vem kako povečale (ostajam na košarici B user posted image ).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.9.2010 8:47:40   
phelps
Sem pa fenomen user posted image user posted image user posted image , se bom rajši odstranila user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.9.2010 8:56:32   
ječi12
user posted image  phelp ja ja sj smo prebrale user posted image   hec!

jutro vsem.

sm hotla napisat glede dela doma ko smo mamice v P. moj je šel kupit novo posteljnino,jo izbral,opral in zrihtal pojsteljo.namreč bila je še razstavljena. tko da mi je potem 4 dan k sm jokala ker me niso domov spustili,ker je mela mala zlatenco poslal slikico po mmsu pojsteljice ki čaka na malo,da sm potem lažje še bolj jokala user posted image  hormoni pač.

drugače pa tut js še nima nič pripravljeno. kupit morm še kozmetiko zame,pa copate oz fejk crocse za v P,pa oprat blago od lupinice,pa iskat voziček ker še ni doma,pa potem pripravit še torbo za v P in seveda use oprat. pojsteljico bo pa spet moj naštimal da bo sveža. aja pa pleničke za babyborna morm kupit.

mene pa prou nič ne preganja,hmmm mogoče v četrtek ko mam pregled dobim kšno brco v rit,drugače pa glede bejbija pravim vsakič ah sj še oktober ni,novembra pa šele rodimo. to da bi lahko prehiteli se sploh ne pustim  :)

js sm že pojedla zajtrk,zdj bom pa tv odprla pa na kavč se ulegla. ni kej produktivno na polno :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.9.2010 9:06:25   
Valentina85
Dobro jutro!

Komaj sem se izvlekla iz postelje. Trebuh kar vzhaja, v križu boli za znoret... Do danes imam bolniško, bom videla kaj mi bo rekel ginekolg danes, ostane mi še 9 delovnih dni. Al me bo dal delat po 4 ure al bom doma, sej še sama ne vem kaj naj... vem samo ta sedet več kot eno uro ne morem.....

Srečno tudi ostalim s pregledi....

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.9.2010 9:12:58   
Majchi
Jutro!
Jaz sem pa tok vesela, da sem že doma, da se to ne da opisatuser posted image . Vsak dan se s kom zmenim in dnevi letijo, da sam gledaš. Sem se včer prov ustrašla, ko sem na svojem tickerju vidla, "only 47 days to go". Mater, se mi zdi manj kot pa če rečem, da rodim čez slaba 2 mesecauser posted image .

Mene pa pri mojem najbolj moti, da se nič o bebici ne pogovarjava. Kar zmanjka časa, skoz je Lana v igri. Ampak se mi zdi pomembno, da se določene stvari pogovoriva. Moj kar misli, da če sva enkrat že dala to skoz, da sem pa zdaj vojni veteran. Pa ni res! Vsak dan mi bolj prpa dela. No, ga bom že, deca hecnga...

Jaz si pa od petka dalje za vsak dan seznam, kaj moram naredit, napišem. Prvič zarad tega, ker drugač sam okrog hodim, drugič pa zato, ker imam spomin k luknjast sir in sproti vse pozabim. Dons je poleg pospravljanja stanovanja, kosila in Lane na vrsti še Tosama in CSD. No, pa mogoče ena dooolga kava z bivšo sodelavkouser posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.9.2010 9:31:10   
lonalona
zdravo, punce!

Da se še jaz končno opogumim in da še  jaz kaj napišem,...

lonalona, 31, PDP 15.11 to  bo prvi otroček

Spremljam vas sicer  že  od samega  začetka od kar sem pa  v bolniški pa  vsak  dan in to je skoraj 4 mesece,..vendar po pravici povedano ni bilo  neke prave  volje ker me je  bolniška spravila kar  precej iz tira,..sicer vidim  oz  ko sem brla ste imele nekater med vami  tudi  kar  krize ,..

No za  sedaj  bom  končala potem bom pa kaj  več napisala,..

prijetno dopoldne,..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.9.2010 9:34:35   
Renesme**
Majchi- a ne štrajkajo danes na CSDuser posted image  No da ne boš brezveze hodila.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.9.2010 9:54:45   
Bumbolina
Dobro jutro punce!

Mi je takoj lažje pri srcu, ko vidim, da imamo podobne "probleme"user posted image . Pa se mi zdi, da tukaj fajn pride do izraza tisto, da so moški z marsa, ženske pa z venereuser posted image . Dejansko me gledamo vnaprej, zavedamo se, koliko je vseh malenkosti, ki jih je treba postoriti pred prihodomo dojemnčka, obenem pa čutimo, da smo iz dneva v dan bolj okorne in enostavno ne zmoremo toliko kto prej. Moški pa tega ali dejansko ne vidijo ali pa nočejo videti... No, po moje dejansko ne vidijo in se tega ne zavedajo. Ajde, naj jim bouser posted image .

Drugače saj ne morem nič rečt, moj je zelo priden, pomaga, se ukvarja s sinom, po prvem porodu res nisem delala čisto nič kot ukvarjala se z novorojenčkom, tako da.... Ampak vseeno pa pride kakšen dan, ko bi ga najraje....user posted image

Drugače pa sem se včeraj naigrala z bagerji, avteki in podobnimi prevoznimi sredstvi in sem takoj bila boljše...

TA teden finiširam z nabavo vseh potrebščin, da me le kaj ne preseneti... 

Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.9.2010 10:39:33   
Soncchhek
jutrooooooooooo
uh danes sem pa spala do 9.30 celouser posted image ....mogoče zato ker ima moj dopust danes....pa sem se mu cel čas limala user posted image .....

berem, da je kar pestro pri nekaterih...moram potrkat, pri nama...nič kratkih stikov...bo treba tega dedca res ožentuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pa je čist z mano v tem gnezdjenju al kako se reče....sta pa zato moja starša bolj aktivnauser posted image ...sta se lotila preurejanja kopalnice ipd....jao gradbišče doma....in ob tem kričanje in kreganje in....seveda se vse k nam dol sliši...

Majchi, jaz imam enake probleme pri cunjah....večino od drugega spola in letnega časa, ampak bomo nekako kombinirali, tako da so stvari pripravljene...Dokupit moram še tiste bodyje....ki se tako " križno" zapirajo....kaj vem kako se jim reče...si ne predstavljam oblačit navadnega bodyja novorojenčku.....pa kiro jopico...ker imam same roza doma....user posted image ...ostalo pa...najnujnejše za prva dva meseca je....če ne še za več 100% pripravljeno...pa bomo potem dokupili kar bo treba...

Ta teden sfiniširam še ostalo, aja....saj sem že napisala..pozabljivka jaz.user posted image user posted image user posted image

drugače pa....tudi jaz sem vedno bolj okorna, buši raste raste....vsako jutro je večji... pa še polnih 8 tednovuser posted image ..

Grem razmišljat kaj za kosilo skuhat.....

Lep dan !

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.9.2010 10:39:45   
kapesanta
zadnjič je bila tema od prsnih blazinic - sem se spomnila ker sem glih našla staro zalogo - jaz sem jih imela od Chicco - so bolj velike in tanke, po mojih izkušnjah so najmanj opazne pod majico.

Dobrodošle nove, lep dan pa vsem.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.9.2010 10:50:10   
penelopa1
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

Penelopa1
, to da me kdo zaposli kot gospodinjsko pomočnico je tudi meni svetovala na CSD...čeprav meni to ni čist jasno....pač ta oseba " delodajalec" mora dat prijavo na zavod -potrebo po zaposlitvi....pogodbo o zaposlitvi morata podpisat....pa za tiste dni ko boš "zaposlena" morata preko kakšnega računovodskega servisa poštimat, da ti plača prispevke....ne vem koliko je to...sama porodniška potem traja eno leto....dobivaš minimalko....nekje 240 e....nekaj takega....si pa obvezno zavarovan....
Jaz se ne bom šla tega... niti mi še ni čisto jasno zakaj se gre.

Jaz sem danes oddala papir za pomoč ob rojstvu otroka...svetovalka na CSD je bila ful prijazna... menda dobim že oktobra nakazilo denarja.user posted image

Dobro jutro user posted image .

Soncchhek zaposli te fant ali mož, na zavodu za zaposlovanje odda prijavo za prosto delovno mesto pol gre na zavod za zdravstveno ti zrihta zdravstveno i na koncu gre na davčno plačat prispevke. Jst mam eno prijateljco ki si je to zrihtala...zaposlila se je samo za 1 dan plačala na davčnem samo le 20 evro....jst bom probala upam da mi bo uspelo...sej dobivati vsak mesec 240 evro meni se zdi kr v redu,.. vsaj ja peleničke i osnovne stvariuser posted image
Jst tudi upam da bo nakazilo za pomoč ob rojstvu otroka že Oktobra- denar bo prav prišeluser posted image .
Drugač pa viken je bil vredu..sicer v Petek zvečer ful slabo sem spala pa še drisko sem dobila nevem iz česa.....zadnje sem jedla tortico iz Zvezde...Sobota sem prespala...Nedelja pa sva imela na obisk prijatelji na kosilo....pa klepetali do desetih zvečeruser posted image

Ječi12 in zori82 meni so tudi na zadnji pregled G rekla da otrok je v medenični položaj ampak da to nič ni kaj za skrbeti in da ma cajt da bi se obrnil.

Aleksa83 jst mam bone iz DM- do zdaj sem kupila samo uno olje proti strijah, Pantene kolekcijo in Woolite prašek....nameravam pa vse ostali iskoristituser posted image ...prav bo prišle ziher.

Kile- do zdaj sem + 12 kg začela sem se mal skrbeti....sej ne jem veliko pa se sprehajam vsak dan...nč o tem kako bo šli dol bom razmišljala po poroduuser posted image ...za zdaj strije nisam opazilauser posted image

Vozičke: a ste user posted image že kupili...nidva bova najverjeto vzela Peg Perego-P3 Modularni sistem....meni se zdi da se najbolj splača....za otroka je poskrbljeno do tretega leta.

Šola za starše: a mogoče katera gre 4 Oktobra na predporodna priprava v Ljubljani?

Lp vsem!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.9.2010 11:31:17   
kapesanta
VOZIČEK: čakam da mi ga naredijo user posted image

V petek greva pa pogledat v Avstrijo - greva v Ikeo po visečo previjalno mizo (bova obstoječo home made za na bano počasi upokojila, mamo premajhno kopalnico in bo tko verjetno boljše), pol je treba pa še kasete za palčke zavijalčke nabavit (ponavadi so gor večja pakiranja in temu cenejši), pa banco je treba kupit (mogoče tud za na bano, bomo videli cene), pa novo blazino za na previjalno. Manjka mi še sling in lanolin, pol pa mislim da je to res vse. user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.9.2010 11:53:19   
MalaNeli
pa smo dočakali prvi CTG 4.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.9.2010 11:53:48   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Majchi- a ne štrajkajo danes na CSDuser posted image  No da ne boš brezveze hodila.

O, hvala za opozorilo! Sploh nisem pomislila na to.
No, k sreči sem mislila samo poklicat, če mam prave obrazce in če lahko še mal počakam z oddajo. Oglasit se pa nameravam konec drugega tedna, ko bom imela še septembrsko plačo nakazano. Pa so se normalno oglasili na telefon, tko da sem izvedela, kar sem rabila.

Tiste, ki ste že rodile, morda veste kako je s potrdilom, da je partner lahko prisoten pri porodu? Verjetno na predavanja ni treba še enkrat hodit, ampak plačat je pa treba, ne? Za Lj. porod. sprašujem. Kje se že to plača?

Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.9.2010 12:00:11   
bejo2010
živjo,

jaz sem pa že s pregleda. mi je naredila UZ, še vedno user posted image user posted image , težka je 2600 g, in skoraj za dva tedna večja kot po izračunu.

Kar nekaj stvari moram še dokupit, mislim, da bom šla naslednji teden, ko imam naslednji pregled 4.10.  Še enkrat moran na kri in vodo v laboratorij, v ponedeljek pa dobim tudi napotnico za pregled (epiduralno).

Kile pa ni nič komentirala, sem 15+.user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.9.2010 12:24:44   
zori82
ojla

evo mene tud s pregleda. Mi je spet naredla UZ in se je user posted image obrnala na glavicouser posted image user posted image . Sem jo prosla za slikco ker ma moj user posted image roj. dan pa se je tako potrudla in mi UZ dela 15min, ampak ni ratalo ker je bebica že prevelka. Mi je pa naredla vse mere (čeprav mi je delala 3 tedne nazaj), tako da smo težki že 2325g (od prejšnega pregleda je pridobila 600guser posted image ). No pa js sm tud kr fajn dobila v teh 3 tednih dodatne +2kg tako da sem zdaj na +14user posted image .
Dobila sem že napotnico za P in rešilca. Naslednji pregled 12.10.

Zdj pa še sam v vodoravn položaj, sem čist user posted image

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.9.2010 12:40:31   
tejci1981
Pozdravljene!

Vidim, da vas kar nekaj hudo matra, zato vsem pošiljam en močan user posted image , pri meni je za enkrat še vse ok, z malim je vse ok, z mojim se štekama, tašče pa itak ne vidim user posted image ,....... je pa pri teh hormonih tako, da nikoli ne veš kdaj izbruhnejo!

Za vikend sma barvala otroško,....zeleno....sma se pa fino nasrala pri izbiri znamke barve user posted image user posted image ,....no danes je za mano že tretji premaz (hvala bogu samo dve steniuser posted image ) in upam, da bo tokrat brez kakih madežev in lis.
Če nama je uspelo, lahko začnem končno urejati otroško, manjka nama še samo omara ali malo večja komoda,... grema en dan na lov,...

Prejšnji teden smo dobili eno škatlo cotik, večinoma od 3 meseca dalje, jih je treba še oprat in zlikat.
Bo pa še treba manjše številke nabavit!

Sem bila v petek v H&M, sem se zaljubila v pajacek oz piše da je pižama (zgleda mi ne takuser posted image ) z uhicami,...mali bo ko mali medo user posted image user posted image user posted image

V četrtek smo imeli v sklopu MŠ predavanje o epiduralni,....v Mb več ni na voljo 24 ur na dan, le od 7-15 ure, no mene osebno to preveč ne skrbi, ker sem itak odločena da je nebom imela!
V sredo pa zaključimo MŠ z "praktičnimi vajami".

Pogovarjala sem se z prijateljico, ki ima malega sinčka in mi je rekla, da je njen tako aktiven ponoči, kot je bil prej v trebuhu, pol pa me je vprašala, kdaj me moj lulček zbuja,.....zbuja me ne,...če se vstanem, ker grem na WC se tudi on prebudi, se malo premika, pol se pa naštimama pa spima dalje......

Zanima pa me naslednje,...ali vas bebike ponoči zbudijo ko vas brcajo?????? Mene namreč ne, zdaj pa ne vem ali me bolj rahlo brca, ali pa sem jaz malo čudna in tako močno spim, da ga ne čutim?!?!?!?

Lepo bodite kljub deževnemu vremenu!

papa

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.9.2010 13:47:44   
Majchi
tejči, jaz imam našega na sumu, da se obrača. G mi je rekel, da je še vedno na riti, kar sem čutila po kolcanju precej nad popkom. Potem pa me je dve noči nazaj vse tako bolelo ponoči, da se spomnim, da sem v spanju mislila, da imam popadke, pa ful sem trzala, tok me je šutiral. Ampak dokončno zbudila se pa nisem. No, in naslednje jutro se mu je kolcalo čisto spodaj v medenici, ker se je očitno obrnil na glavo. No, to je bilo največ, kar sem do zdaj ponoči čutila, pa še to me ni dokončno zbudilo. Sicer ga pa čutim podobno kot ti. Če se obračam in na pol predramim ali pa ko grem lulat, se on vedno premika. Čez dan je pa precej mirnejši.

Drugače pa se mu spet kolca zgorajuser posted image . Joj, res upam, da se obrača in da na koncu obstane na glavi. Ga pa razumem, da noče bit predolgo na glavo obrnjenuser posted image .

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.9.2010 13:47:50   
Renesme**
tejci- pri meni je ponoči enako kot pri tebi, ko se zbudim in grem na wc se tudi mali zbudi in brca potem ful...ima pa kar ritem, glede na to, da je to vsako noč med 2-2:30uro predvidevam da bo tudi potem tako, vsaj pri tamali je bilo...

Drugače je bila pa današnja noč za user posted image  ker od wc-ja naprej nisem več spala, mali pa tako brcal, da sem jaz 50 premikov naštela že do 5ih zjutrajuser posted image

Odeli smo se v jesenske barve....

Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.9.2010 14:48:52   
phelps
Ja, smo že v jesenskih barvah user posted image . Moj najljubši letni čas, čeprav današnji dan je prav morbiden.

Tejči, moja Phelps je tako aktivna, da je CTG pokazal popadke zaradi gibanja. Ne morem pa trdit, da me je že kdaj zbudila zaradi brcanja. To, da nisem mogla zaspat - tako je kolovratila, se je pa že zgodilo. Do pred 2 tednov, ko sem še hodila v službo je imela akcijo predvsem zvečer in zjutraj, zdaj ima pa čez cel dan. Zjutraj mi da mir in lahko malo dlje pospim. Ko bi bilo tako tudi ko bova v dveh kosih, bi bilo idealno...

Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.9.2010 14:53:41   
tejci1981
No zdaj ste me pa potolažle,...hvala!
Sem že misla da sem malo čudna, ker me gibi ne zbudijo, pa še ona kolegica me je malo čudno gledala, češ kak te ne veš kdaj se ti premika,....joj kak te, če pa spim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No da se pohvalim,....mislim da je tretji premaz v otroški končno prekril vse lise in madeže,...izgleda obetavno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.9.2010 15:28:50   
aleksa83
Pozdravček!

sedaj pa imam že skoraj vse, samo še alkohol za čiščenje popka mi manjka, fiziološko razpršilo, pa tiste stvari zase, ki jih potrebujem za v  bolnico.
Sma se danes po evroparku malo z mojim sprehajala, pa sem bila šokirana, ko mi je prodajalka povedala da v Hmu tam nimajo oddelka za nosečnice, da je ta oddelek samo v mestu.user posted image Brezveze....

sedaj par dni nisem elevita vzela in so me ful dlesni bolele, ne vem kake veze ima to s tem, ampak uro po tem, ko sem ga danes vzela je nehalo boleti. Mislim svašta ;....

Drugače jaz pred spanjem čutim brce, pa vse, pa mogoče me tu pa tam ponoči malo predrami kaka brca, ko tako ležim, da je neudobno, ampak večinoma, pa v spanju ne čutim brc. zjutraj, ko se zbudim, pa jih čutim :)

Na Ptuju je danes borza in socialno štrajkalo, zato še nisma hodla očetovstva podpisovat,....

hjoj, kak bi mojo mamo po riti: sodelavka ji je ponudila nov voziček zapakiran z jajčko, nek 3 delni komplet(mislim da celo peg perero), z odejico pa z vsem, pa je rekla, da ne potrebujem. Saj res da imam en vozek, ampak čez čas ga bom mogla menjati, ker sem pri tem mogla bolj gledati na ceno, ker je bila plača sedaj ko sem v bolniški zelo mala user posted image . Pa zastonj bi ga dobila,.... hjojjjjuser posted image sedaj pa ji mama noče več nič rečti, je rekla, da si bo ona mislila, da si zmišljuje,..., joj kak bi jo po riti,...In sem ostala lepo brezuser posted image

danes sma šla v Mc donaldsa, sem se opet malo pregrešila. user posted image user posted image
Moj user posted image pa je tak veselo brcal, ko sem papcala, mjami,.... user posted image

lepo mi bodite

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?