Renesme**
|
jutro ste take romane napisale, da sem 45min brala se pa podpišem pod vse, lottyka pod cel tvoj post, razen hoje v hribe , pri nas tudi včeraj ni bilo nič boljše..cunje sem mu kar na rešetko na balkon obesila, sej če bi jih odnesel na podstreho v 4 štuk-brez dvigala, bi jih šla še obesit, tako pa...no glede na vreme ene 14 dni pa bodo suhe Pol je imel ene ideje, če bi šla midva še kej v kino pred day D, sem mu rekla, da ni problema, ko bo doma vse za pripravljeno, pa če se mi bo takrat še dalo oz. če bom še lahko sedela 2 uri na tistih stolih , pa da do takrat ne grem nikamor, ne na obiske ne nič...se ne zanašam na to, da bo v tistih 3 dneh kaj naredil, ker bo tako delal, pop pa pri meni na obisku...pa tudi prvič ni, ko sem prišla domov sem samo v jok planila, ker še vrečk od telegrama ni mogel pospravit in tako je v spalnici stalo 10 vrečk na tleh, da še stopit nisi imel kam.... sej ne rečem, sej je res še "čas"- relativno, ampak jaz lahko vsak teden manj naredim, on pa misli, da je vse enako pol pa da ne govorim še o mojmu bratu- podn od podna, danes imamo kosovne in je bilo nekaj za znes na smeti...smo bili zmenjeni za v sredo...ok pokliče, da je prehlajen in leži, če lahko pride v čet- ja ni problema, v čet niti ne pokliče, v pet jaz kličem mami (je še pri naših doma) kaj je, mi pove da je šel danes-petek v PO nekaj za avto rihtat...ok fino, v sob je tko lilo, pol pa včeraj mami kliče ob 11ih, če pride pomagat tisto znest- niti sam ni poklical...sem rekla, da sva že, tist 1 predalnik k je pa za v klet nest bo pa tud počakal...ker smo ravno kosilo delali....aja pop gre pa on v službo. Mislim, da ne govorim kolkrat sem ga jaz ob vseh urah vozila v službo in iskat hodila, ker ni imel avta....pol ga pa nekaj prosiš pa nima časa...pa isto je naredil ko smo za tamalo sobo delali, si je 2 vikenda zapored delavne pisal (si jih sam razporeja)...kr neki, ful se lahko zaneseš nanjga...zdej je pa še fotr užaljen, ker njega nisva prosila, da bi pomagal v klet nest, sej na koncu bo, ampak je že tolk naredil pa še neki ga zdravje matra, da sem ga hotla vsaj mal razbremenit....ah te dedci
|