|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
18.10.2010 20:30:51   
Valentina85
Hator, ti boš v Postojni rodila če se prav spomnim? Mogoče se vidimo user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.10.2010 20:33:29   
emma83
Punce, ki imate tam na začetku novembra rok, a vas kaj bolj peče zgaga kot prej? Mene ubija, sploh ne vem več kaj naj naredim, nič več mi ne pomaga. Res upam, da se user posted image čimprej spusti malo nižje, da se zadeva vsaj malo ublaži.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.10.2010 20:38:31   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Hator, ti boš v Postojni rodila če se prav spomnim? Mogoče se vidimo user posted image

Ja, jaz imam namen spet it v PO, pdp imam 22.11., a mi napovedujejo prej. mv imam že čisto zmehčan.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.10.2010 21:15:52   
Renesme**
Črpalka- jaz imam Aventovo ročno črpalko, že od prvič...ko se navadiš gre hitro, moraš si pa sproti tudi sam prsi mal masirat, če ne drugega mišice dobišuser posted image  Mi je pa fina, jaz sem film gledala pa si črpala, moj je pa tamalo potem nafutral, ko je bil doma...tudi zdaj, če bom dojila si bom vseeno kdaj črpala, sploh na začetku ko je naval mleka, prsi čist trde, da mal sprostiš preden otrok zagrabi...pa da bova šli s tamalo lahko sami mal ven in okol, ker bo treba, ta čas bo pa mali pri atiju skupaj s flaško....

Danes mi je tamala ene 3x rekla, mami rada te imam, kako otroci čutijo te spremembe...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.10.2010 21:39:55   
nadinne
nov2010...edino zate sem vedela da greš v Kranj rodit ja user posted image Vedela pa sem da je še ena, pa se nisem spomnila da je to pesjanarka...ja kaj veš mogoče se vse tri skup srečamo. Drugače imam pa jaz v bistvu sedaj uradno 20.11. PDP in ne 21.11., tako da sva na istem user posted image Ampak se kar vodim pod 21.11. ker sem se navadila...itak je samo en dan. A bi padla kaka "kavica" drug teden? Ta teden na žalost ne morem...kup opravkov. Še preselit se moram uradno user posted image

črpalka za mleko...jaz je ne bom vnaprej kupovala...upam da ne bom v nedeljo hodila domov, sicer so pa sedaj tudi v nedeljo štacune odprte...pri nas imajo ročno Aventovo črpalko celo v Šparu user posted image Tak da to ne bi smel biti problem.

Drugače sem pa danes dala na kup vse zadeve za v P...v ruzak pa ne, ker ga nisem našla...moram mojega pobarat kam ga je pospravil user posted image Sedaj kupim še par zadev, vključno z Donatom in krekerji pa imam vse. Od dokumentov rabimo samo zdravstveno in pa materinsko z napotnico a ne? A še kaj?

Jutri pa še zlikam zadevce za user posted image za iz P in naštimam v torbo in dam v zibko...upam da moj ne bo pozabil vzeti s seboj ko bo prišel po naju user posted image Pa jutri imam namen malo povadit pripenjanje lupinice v avto z avtofixom...da ne bo zmede na dan odhoda iz P.

Hator...kaj je to tičina?

Grem na kavč pod odejo in brat knjigo...tega že dolgo nisem zvečer počela, včasih sem bila pa tak knjižni molj. Mirno noč vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
18.10.2010 22:07:31   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Punce, ki imate tam na začetku novembra rok, a vas kaj bolj peče zgaga kot prej? Mene ubija, sploh ne vem več kaj naj naredim, nič več mi ne pomaga. Res upam, da se user posted image čimprej spusti malo nižje, da se zadeva vsaj malo ublaži.

Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni važno kaj pojem in koliko!!!!!! Prej je pomagal Donat, zdaj pa se mi zdi da sem že imuna na njega,.....Rupurut pa user posted image !
Saj bo boljše,....če ne prej po porodu user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.10.2010 22:08:38   
kapesanta
ČRPALKA: osebna izkušnja - ko jo potrebuješ je prepozno, ker ponavadi jo potrebuješ ponoči - pri meni je bilo tako, da se zvečer ni polno podojil in sem nekje okrog polnoči imela pravi šou - prsi polne, začenjalo boleti, teklo iz njih... K sreči mi je kolegica ravno tisti dan prinesla svojo, ker je ni več potrebovala in sem jo potem hitro sčistila in akcija. Tako da tokrat jo kupim še preden pridem domov iz P (optimistično še vedno upam da bo kje kakšna akcija za Aventovo s posodicami).

VOZIČKI: imam dve mareli (bdw - nekje okrog leta pa pol je zadeva čedalje bolj uporabna in jih boste verjetno vse dokupile), enega (Icoo) smo uporabljali le kot košaro (velika košara, ne morem prehvalit), ko sem ga dala pa v sedež se je pa izgubil v njem - čist mim, smo prodali in kupili Pikolo voziček, ki je več kot uspešno opravljal svoje delo. Sem pa že takrat povedala, da če bom pri drugem kaj bolj pri denarju kupim pa all-in-one voziček (lupinico imam staro 15 let, ne paše nikamor, pa nimam košare, brez katere nočem biti), tako da bo to zdaj moj 5 voziček.

OMARA: jaz sem tudi hotela čistko narest, pa sem nabrala vsega skupaj za eno navadno vrečko. Ehhh - verjetno imam res preveč cunj. Pa tistih premalih, ki jih šparam za enkrat ko bom spet shujšala user posted image sploh še nisem privlekla s podesta - v omari so samo cunje, ki sem jih nosila do nosečnosti in med njo. Pojma nimam od kje se jih je tolk nabralo (edina olajševalna je ta, da imam veliko štrikanih bluz, ki vzamejo veliko prostora)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.10.2010 22:09:30   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Ni važno kaj pojem in koliko!!!!!! Prej je pomagal Donat, zdaj pa se mi zdi da sem že imuna na njega,.....Rupurut pa user posted image !
Saj bo boljše,....če ne prej po porodu user posted image user posted image user posted image !!!

nimam zgageuser posted image  imam pa druge probleme...

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
18.10.2010 22:12:46   
Renesme**
joj omara- jaz sploh ne gledam več...sem včeraj videla, da visijo na obešalnikih še vse majice brez in z kratkimi rokavi, potem pa plezam na posteljo in si dol vlečem tiste z dolgimi rokavi...cunj imam pa tako vsaj pol preveč...upam samo da se drugo leto nazaj v kostime zbašem, nove kupim pod pogojem, da mi bodo ti prevelikiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.10.2010 22:19:58   
lottyka
Dober večer,

pajac - naj se čim prej pozdravi.

Renesmee vidim da si do večera že kolikor toliko uredila, verjamem pa da ti požre enih živcev. Kot ti je ena že svetovala, vsesti dol za pol ure in malo zadihati. Res pa je, da nam ki nimamo že kakega otroka doma je to malo lažje narediti, kot tebi. Če ne drugače pa si zvečer vzami urco zase in za svojo dušo.

malaneli - Ko bo konec nosečnosti res zamenjaj tega G, ker take izjave so pa res čisto mimo. Si sploh ne predstavljam, da bi moja meni kaj takega rekla.

pranje vozička in ostalega - Jaz ga ne bom, je vse čisto novo in je še vedno lepo zapakirano, da se ne praši, niti nikoli ni bil razstavljen ali kaj podobnega. Itak direkt na blagu ne leži, daš spodaj dekico, plenice,... Tako kot je ena rekla še ravnati ne znam dobro z vozičkom (zlaganje,...) kaj šele da bi se postopla blago dol dajat. Pa sem drugače dosti pedantna, vse novo operem ampak to pa res ne vidim potrebe. Vonja pa moj nima, da bi zelo smrdel po novem. Imajo predali v previjalni bolj vonj po novem kot voziček.

library - No jaz imam 15 dni do roka, pa da ne boš mislila da posteljica stoji. Ampak se ne sekiram, imam vse pripravljeno, sva z mami vse naredile ko je bil moj v bolnici, tako da če ne bo prej, bo pa postavljal ko bom jaz v porodnišnici. Kakor želi. res pa da je mojemu malo opravičeno, ker res ni mogel zdele, ampak če bi bilo po moje, bi stala že kakšen mesec. Prej sem se sekirala, zdej pa se ne več.

emma - Ja to je pa res, če delaš doma te bodo hitro ponucali. Boš videla kako bo potekalo, probaj se dogovoriti da te do pomladi pač pustijo pri miru, čeprav koliko bo pomagalo boš pa videla.

majabar - res ti želim da počaka da pride očka nazaj. Ti kar lepo počivaj pa počakaj.

zgaga - moja stalna spremljevalka, pomagam si z Donatom in RUpurutom, žal ne gre brez njih. Da bi me kaj manj pekla, me ne, prej še bolj.

Drugače pa pri meni kar se bebike tiče se nič ne dogaja, sem čist vredu, razen otrdevanja trebuha, me pa kar dajejo hormoni, pomoje je za mano prišel vse stres iz tedna ko je bil moj v bolnici. Se mi je zgodilo da sem sredi trgovine padla v jok iz nič in sem se komaj pomirila. Poleg tega se mi je vrnil strah pred porodom, sem mislila da sem to že obdelala, pa se nekako pripravila, pa še stalno se sprašujem kako bo, ko bo bebika doma, a bomo zmogli vse skupaj. Ampak sem se že kolikortoliko sestavla nazaj samo še tale strah pred porodom ponovno predelam, pa bo.

Preživite lep večer, jaz grem še malo na kavč in pred TV.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
18.10.2010 22:22:33   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

se vama pridružujem. mene tut peče vsaaaaak dan že kr dolgo časa. js zvečer moram spit deci mleka po požirkih če hočem it spat brez zgage in to mi načeloma pomaga- drugače pa rupurut kaj pa čem. pri meni je tut čis useeno kaj pojem ker me peče po vsem...
torej vaju razumem user posted image

< Sporočilo je popravil ječi12 -- 18.10.2010 22:23:08 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
18.10.2010 22:26:27   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

OMARA: jaz sem tudi hotela čistko narest, pa sem nabrala vsega skupaj za eno navadno vrečko. Ehhh - verjetno imam res preveč cunj. Pa tistih premalih, ki jih šparam za enkrat ko bom spet shujšala user posted image sploh še nisem privlekla s podesta - v omari so samo cunje, ki sem jih nosila do nosečnosti in med njo. Pojma nimam od kje se jih je tolk nabralo (edina olajševalna je ta, da imam veliko štrikanih bluz, ki vzamejo veliko prostora)

user posted image Jaz sem zmetala stran več kot pol omare, dve polni ikeini plavi vreči. Moj je samo gledal, ko je sedaj na pol prazna, prej jo pa niti zapret nisva mogla. Ampak jaz sem imela prej v omari tudi še vse iz "suheha obdobja", zdej sem pa kar stran dala. Do takrat ko bi se mogoče spet spravla noter, bodo ven iz mode, bom šla raje v nov shoping, če bom toliko uspela dol dat si ga tudi zaslužim user posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
18.10.2010 22:29:26   
ječi12
tole pa je super citiran in odgovorjen post user posted image

js mam tut od aventa črpalko.sm jo tut naknadno kupila mi je brezveze prej. no zdj jo bom tut uporabila za atija in moje odhode,dam bom lahko kdaj z malo kam šla,al pa sama sj je useeno. važno je da ne bom kot suženj priklenjena na malija ker mi to pač ni... je pa od aventa super,pač ročna je,ampak za tistih neki ml je čis ok....

pajac naj se ti mali pozdravi čimprej. so res boščki ko so bolni.....

omara-sm nardila čistko pri sebi pred kšnim dobrim mescem sm cunje dala enim k nimajo in je bil super del. sm bla vesela da niso šle v smeti. tko da mam zdj kr lepo poštimano. edino tam kjer mamo obešene bunde mam spodi ful enih posteljnin in tega,no to pa ne nucamo ker sva menjala kovtre in mava vsak svojega in mam tiste velike posteljnine odveč.tko da mam tm ful malo placa in morm to enkrat ven vržt pol bo pa še tam ok.zimsko smo pa že dali ven oz.poletno pospravili.

nadinne tičiina je masa za torte okraševat. kupiš jo lahko na kg in to v kar ma Hator tortice oblečene,ta masa je tičina. sicer ni dobra za jest ker je fullll sladka.čeprou je užitna.ampak iz nje ratajo najlepše tortice. pa tut figurice lahko delaš iz tega je kot plastelin....skratka super zadeva.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
18.10.2010 22:33:03   
Renesme**
lottyka, strah pred porodom...vzami kot eno novo lepo izkušnjo v življenju, mene je prvič kar firbec matral kako to vse zgleda...prideš v sprejemno...kakšne občutke bom imela??kako bo zgledalo...potem ko si pa tam greš pa kar "go with the flow"user posted image , se spomnim, da sem med dihanjem v tisto masko premišljevala, da naslednjič pa 1000% EA, no pa spet ne bouser posted image , baje imajo nove, učinkovitejše maske....sem bolj pristaš vsega kar pospešuje porod, EA ga pa mal upočasni...priznam pa, da ko me zvija si pa mislim, auč pa ne žeuser posted image user posted image
Aja, pa ponavljam si: z vsakim popadkom sem bližje svojiuser posted image !

Ko pomislim, sploh ne morem verjet, da naslednji teden bomo pa lahko že imeli bebico...verjetno imam pa zato tudi en tak občutek tesnobe....kot da bi jutri po dolgem času morala v službo in ne vem kaj me čaka...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.10.2010 22:33:48   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

user posted image Jaz sem zmetala stran več kot pol omare, dve polni ikeini plavi vreči. Moj je samo gledal, ko je sedaj na pol prazna, prej jo pa niti zapret nisva mogla. Ampak jaz sem imela prej v omari tudi še vse iz "suheha obdobja", zdej sem pa kar stran dala. Do takrat ko bi se mogoče spet spravla noter, bodo ven iz mode, bom šla raje v nov shoping, če bom toliko uspela dol dat si ga tudi zaslužim user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.10.2010 22:42:29   
november2010
Čer!
No, da se še jaz javim, pa mal poročam.... na pregledu sem se načakala, pri G sem bila pa po moje lih ene 2 minuti. Vse je ok, kri, voda, pritisk, še pri teži sem se v enem mesecu zredila za 1kg kar je baje ok.... sem zdaj na +15 user posted image  Še en mesec moram zdržat, da ne bo šlo še kej ful več gor.... pri Lovru sem imela +16, ko pa sem prišla iz P pa že -12. Sem zelo zatekala... tokrat se mi sicer ne zdi, da bi neki ful zatekala, pa da bo šlo kar takoj tolk dol.... 
Naslednji pregled imam čez 14 dni  - 4.11., takrat bom mela tudi že ctg .... no, nekatere boste do takrat najbž že rodile user posted image
No, po pregledu sem še mal z malim naokrog se potepala, tako da sva šele malo čez 8 prišla domov, tako da sem zdaj že zeloooo utrujena..... 
Lahko in mirno noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.10.2010 22:54:17   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

lottyka, strah pred porodom...vzami kot eno novo lepo izkušnjo v življenju, mene je prvič kar firbec matral kako to vse zgleda...prideš v sprejemno...kakšne občutke bom imela??kako bo zgledalo...potem ko si pa tam greš pa kar "go with the flow"user posted image , se spomnim, da sem med dihanjem v tisto masko premišljevala, da naslednjič pa 1000% EA, no pa spet ne bouser posted image , baje imajo nove, učinkovitejše maske....sem bolj pristaš vsega kar pospešuje porod, EA ga pa mal upočasni...priznam pa, da ko me zvija si pa mislim, auč pa ne žeuser posted image user posted image

Ko pomislim, sploh ne morem verjet, da naslednji teden bomo pa lahko že imeli bebico...verjetno imam pa zato tudi en tak občutek tesnobe....kot da bi jutri po dolgem času morala v službo in ne vem kaj me čaka...

Ja ta občutek tesnobe tudi mene matra. Verjetno ker smo tik pred ciljem, za mene je to še docela neznano, niti ne vem kaj naj pričakujem, kako bo potekalo. Jaz imam ponavadi rada vse pod kontrolo in naštudirano vse do potankosti, tu pa to pač ne gre. Ampak saj bo, tako kot si rekla "go with the flow" pa upat da čim prej mine. Saj ko si tam itak nimaš druge izbire kot dihat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.10.2010 22:55:48   
emma83

Se pridružujem prazni omari. Kakšen mesec nazaj sem mami in sestrama odnesla 3 velike vreče cunj, ker mi niso več prav. Januarja nameravam na fitnes oziroma aerobiko + vozičkanje, ker imam jaz še zaloge od prej in jih je treba dati dol. Se že veselim, prav pogrešam miganje. Edino kar lahko zadnje čase naredim je kakšen krajši sprehod, pa še to ful težko, ker me takoj sramna kost peče.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
18.10.2010 22:59:40   
emma83

Ja ta občutek tesnobe tudi mene matra. Verjetno ker smo tik pred ciljem, za mene je to še docela neznano, niti ne vem kaj naj pričakujem, kako bo potekalo. Jaz imam ponavadi rada vse pod kontrolo in naštudirano vse do potankosti, tu pa to pač ne gre. Ampak saj bo, tako kot si rekla "go with the flow" pa upat da čim prej mine. Saj ko si tam itak nimaš druge izbire kot dihat user posted image .

Jaz sem do danes zvečer imela vse naštudirano, da se je pač treba prepustit in pustiti naravi svojo pot, pol me je pa kakšno uro nazaj ful zvil in sem se kar zjokala, da kako bo pa ta user posted image ven iz mene prišel, a bom sploh znala vse narest tko kot je treba itd. Pač tesnoba in trema. Po eni strani komaj čakam, ker sem že sama sebi v napoto in želim spoznati to bitje, ki raste v meni, po drugi strani pa me je strah in bi bila noseča še ene pol leta, da se psihično pripravim na vse.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 18.10.2010 23:03:24 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.10.2010 23:02:45   
lottyka

Jaz sem do danes zvečer imela vse naštudirano, da se je pač treba prepustit in pustiti naravi svojo pot, pol me je pa kakšno uro nazaj ful zvil in sem se kar zjokala, da kako bo pa ta user posted image ven iz mene prišel, a bom sploh znala vse narest tko kot je treba itd. Pač tesnoba in trema. Po eni strani komaj čakam, ker sem že sama sebi v napoto, po drugi strani pa me je strah in bi bila noseča še ene pol leta, da se psihično pripravim na vse.

S temle se pa čist strinjam. Meni se tud nikamor ne mudi, bi tud še par mesecev trebuh okoli prenašala, pa naj bo še tok težek.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.10.2010 23:13:11   
pajac
Ojla!

Še jaz na kratko pa še par komentarjev:)

Bila na pregledu, otroček lepo raste, od padca ni videti kakih poseldic ne na otroku ne na posteljici... Težki smo cca 2700 g in pridno pijemo ploddovnico user posted image user posted image Smo posneli kratek 4D...  Maternični vrat skrajšan na 2 cm, nisem pa odprta čisto nič user posted image Sem pa na +6 kg, kar je meni nepojmljivo, ker sem pri Petru imela +20 na koncu, pa tudi takrat sem proti koncu izgubila kg...

Peter spi... popoldan je zakuril, bruhal in pojavila se je kri na blatu.. alarm... in smo bili pri P in na infekcijski... je na meji za dehidracijo, ampak smo zdilali, da probamo do jutri. Če ne bo boljše, gre na infuzijo user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.10.2010 23:15:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

ja pa še njegova izjava: NE POL HODIT H MENI JOKAT KO BO OTROK DEFORMIRAN, zato ker ste se zredili pa ker se niste držali dijete. HALOOOOO
bom hujšala - ne ne bom, ker sem se odločla da bom dojila,, in takrat tut ne morš hujšat. bom pa V GIBANJU. pa vem da bo šlo dol. sem bla prej suha. pa vem kaj ne smem delat - večeerjat, pa MORM SE GIBAT, pa bo vse šlo...
:( sam kaj, naj mu rečem drugič da naj mi ne pridiga?

user posted image user posted image user posted image kaj temu tvojemu G dajajo za jest, da je tako "pameten"??? Ah dej, koliko so dobila gor? Deformiran otrok? od česa? Od tvojega špeha??? user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.10.2010 23:19:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

user posted image vprašanje na 100x prežvečeno temo.....kako veš da so popadki, a je to bolečina v določenem ali celem delu trebuha, je nujno da se začne nekje v križuuser posted image

grem se dat ne vem kam, ker mi ne paše ne sedet ne ležat kr me špika user posted image

tole sem skopirala nekje z neta...
Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa – hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

Mene vrh maternice ni bolel niti za hip.. Prvi popadki po svečki so bili kot en hud tečen hemeroid in nisme se mogla vsest.. Pol so pa prenehali.. No ta pravi... pa kot hudi krči med menstruacijo, samo da ful bolj močnejši.. tudi glede lokacije je bilo vse spodaj spredaj, ma točno tako kot pri menstruaciji... Jap treja ravno toliko, da se sprašuješ a misli to kaj nehhat ali ne.. in pol neha.. je pa drugi na poti user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.10.2010 23:21:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

nov2010...edino zate sem vedela da greš v Kranj rodit ja user posted image Vedela pa sem da je še ena, pa se nisem spomnila da je to pesjanarka...ja kaj veš mogoče se vse tri skup srečamo. Drugače imam pa jaz v bistvu sedaj uradno 20.11. PDP in ne 21.11., tako da sva na istem user posted image Ampak se kar vodim pod 21.11. ker sem se navadila...itak je samo en dan. A bi padla kaka "kavica" drug teden? Ta teden na žalost ne morem...kup opravkov. Še preselit se moram uradno user posted image

črpalka za mleko...jaz je ne bom vnaprej kupovala...upam da ne bom v nedeljo hodila domov, sicer so pa sedaj tudi v nedeljo štacune odprte...pri nas imajo ročno Aventovo črpalko celo v Šparu user posted image Tak da to ne bi smel biti problem.

Drugače sem pa danes dala na kup vse zadeve za v P...v ruzak pa ne, ker ga nisem našla...moram mojega pobarat kam ga je pospravil user posted image Sedaj kupim še par zadev, vključno z Donatom in krekerji pa imam vse. Od dokumentov rabimo samo zdravstveno in pa materinsko z napotnico a ne? A še kaj?

Jutri pa še zlikam zadevce za user posted image za iz P in naštimam v torbo in dam v zibko...upam da moj ne bo pozabil vzeti s seboj ko bo prišel po naju user posted image Pa jutri imam namen malo povadit pripenjanje lupinice v avto z avtofixom...da ne bo zmede na dan odhoda iz P.

Hator...kaj je to tičina?

Grem na kavč pod odejo in brat knjigo...tega že dolgo nisem zvečer počela, včasih sem bila pa tak knjižni molj. Mirno noč vsem skupaj! user posted image

jaz sem pa nekje v dnevni sobi izgubila plavalni obroč user posted image Moram med Petrovimi igračami preverit, če si ga mulc ni privatiziral user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.10.2010 23:25:08   
pajac

Jaz sem do danes zvečer imela vse naštudirano, da se je pač treba prepustit in pustiti naravi svojo pot, pol me je pa kakšno uro nazaj ful zvil in sem se kar zjokala, da kako bo pa ta user posted image ven iz mene prišel, a bom sploh znala vse narest tko kot je treba itd. Pač tesnoba in trema. Po eni strani komaj čakam, ker sem že sama sebi v napoto, po drugi strani pa me je strah in bi bila noseča še ene pol leta, da se psihično pripravim na vse.

S temle se pa čist strinjam. Meni se tud nikamor ne mudi, bi tud še par mesecev trebuh okoli prenašala, pa naj bo še tok težek.

jaz sem Petra nosila 11 dni čez rok, proti koncu me je bilo poroda strah kot hudiča... Mah po enih 5-6 tih dneh po PDP sem delala vse samo da sprožim, ker sem si šla že na živce....  Imela sem občutek, da sem kot slonica in da nikoli ne bom rodila... KO sem prišla v porodnišnico tisti dan ko so me sprejeli, sem rekla, da domov pa ne grem, kar koli oni rekli.. kak strah.. spravite ga ven!user posted image   Tokrat se bom zmenila za deložacijo nazanje ob PDP, ke res ni faj iti preko...

Vas bom glede tega spraševala, če boste šli preko tistega datuma...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?