|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
18.10.2010 9:38:49   
metaxa0911
Jutro punce!

jaz se en čas nisem javla-bolj kot ne zaposlena z ne vem več čem user posted image .

Vidim, da se je odprla sezona, me prou zanima kdaj bo naslednja obiskala Rim. Drugač pa vidm, de mamo vse nekak iste probleme. Današnja noč...Čista katastrofa!!! Vstala ene 12 x, cel trebuh trd celo noč, napenjanje, zvijanje, de se kr sesedem še preden vstanem. Bolel ku hudič. Ampak se je pol ku sem vstala po kaki urci vse skup umiril.

Jz sem hodila prejšni teden spet ceu teden okol G, zdej me je pustil do srede, če ne bo prej kej pršl user posted image  Zdej bi pa mnde že lahko, saj jutri dopolnim 37 teden. Drugače pa men kaže ctg tisto črto tm nekje okol 40 in potem vjugice do 80, 100... Zato sem mogla v petek kar 2 x na ctg pa se je zvečer mal umiril in sem šla lohk domov- verjetn je zjutri vse tuk slabi ker me res ponoč vse tok boli, te kao lažni popadki pa so čezdali hujši.

Vse ki mate danes preglede fajn zrihtite in poročajte, je fajn slišat kako kej napredujete- mogoče katera ostane kar v P.

Pajac upam, da se tvoj sonček čimprej pozdravi...Res je človk čist nemočen, ko pride kaka bolezen. Si sploh še ne znam predstavljati tega občutka, ker še nimam otrok, ampak sem teta in se mi srce para, ko zboli nečak...Pa že takoje bolj suhcan in čisto shira pri takih virusih...Pa še ti noseča-pazi nase.

Nč grem še zadnjič preden pride user posted image  pospravit svojo omaro, za user posted image  mam že vse pripravljeno, pa da mal vidim kaj bom kej nosila po porodu, ker kg mi bojo pomojem kr dolg ostali.... Tku de tut jaz med tistimi ki so dobile mal preveč, pa še kr lezejo gor, gor, gor user posted image  Ampak zdej vem, de je večinoma voda, ker sem cela nekam zategnjena.... Kakorkoli občutek ni glih fajn, sekiram se pa tut ne.

Aja pa danes začnem šolo za starše-pa je le ne bom zamudila user posted image . A katera ve, če je obvezna za partnerja (kar v Trbovljah je) mora biti vsak dan zraven ali samo na določenih predavanjih... Ker pol mora vzet tri dni dopusta, ker je ob 12??? Mal čudn si to predstavljajo...

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
18.10.2010 9:57:15   
pajac
Jaz pa sem na + 6 kg. .sem 2 kg šla dol v zadnjem tednu user posted image  upam pa da je vse ok... moj me je zdaj klical, da bo prišel pravočasno, da bo popazil Petra... user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu metaxa0911)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.10.2010 9:59:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: metaxa0911

Pajac upam, da se tvoj sonček čimprej pozdravi...Res je človk čist nemočen, ko pride kaka bolezen. Si sploh še ne znam predstavljati tega občutka, ker še nimam otrok, ampak sem teta in se mi srce para, ko zboli nečak...Pa že takoje bolj suhcan in čisto shira pri takih virusih...Pa še ti noseča-pazi nase.

hvala! Saj to me je ravno groza... že tako je grinta, zdaj se mu pa prav kosti vidijo. .ko pogledam nejgova kolena, lahko anatomijo ponovimmm user posted image user posted image user posted image Ampak držim pesti, da me ne vara občutek in da se stanje počasi umirja... Ga bom že napitala nazaj....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.10.2010 10:12:31   
zori82
Dobro jutro

za mano je katastrofalna nedelja...cel dan sem se slabo počutla in na spodnji desni strani me je trebuh non stop bolel. No in noč ni bla nič bolša, po dolgem času totalno neprespana in premetavanje iz enga na drug bok (z fejst bolečinami).

No HB je danes že bolje in upam da tako še ostane. Prej sm smoz govorila da lahko po 37. grem rodit, no zdj bi kr raje počakala na rokuser posted image user posted image user posted image

pajac user posted image user posted image user posted image za tvojega sinčeka da se čimprej pozdravi...in ti se pazi da kej ne pobereš

tejci user posted image user posted image user posted image še za tebe

renesme uhh danes pa res ni tvoj dan...une trote pa kr poklič in jim mal napoj kaj se grejouser posted image user posted image

metaxa mislim da so za partnerje oz. očete obvezna samo 3 predavanja (porod in nega novorojenčka I in II)

vse ki imate danes pregled srečno in poročajte

no mene je pa ravno kolegica klicala da pride na user posted image s svojim malčkom (3 mesce star) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2779
18.10.2010 10:33:17   
phelps
Dobro jutro!

Vsako jutro najprej na hitro prečekiram, če ima november2010 kakšno novico user posted image user posted image user posted image

Metaxa, mogoče si pa ti naslednja, drži se user posted image

Renesme, Pajac, predlagam, da si vzameta pol ure samo zase in spijeta en dober napitek user posted image user posted image

Kapesanta, pri nas smo rešili "sindrom skrčenja omare takoj po montiranju" s konkretno čistko in mi ni žal... Komaj čakam čas po novem letu, da si omislim kakšen lep kos novega oblačila. Sedaj je šlo itak vse za user posted image in sem bolj malo zase kupila, sploh pa pri nosečniških cotkah niti ni veliko izbire... Zakaj imaš 4 vozičke - so tako nekvalitetni ali je vzrok kje drugje? Malo berem forume, pa vidim, da so včasih kar problemi user posted image

Jaz sem ok, celo hemeroidi me ne bolijo več oz. možno, da sem jih odpravila, ker jih mažem. Včeraj sem imela tudi jaz kar nekaj časa trd trebuh, ampak sem tega že vajena. Spala ful dobro in celo noč, danes tudi ok. Kar ne morem verjet, da se proti koncu nosečnosti tako dobro počutim... Tok, tok, tok... V sredo imam tudi jaz ctg, komaj čakam. To je moj posebni obred v zadnjih tednih - upam, da se ga ne bom naveličala user posted image

Bodite lepo in tiste, ki še delate (če je sploh še kakšna), naj vam ponedeljek hitro mine! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
18.10.2010 10:52:39   
nadinne
Čau.

pajac...upam da se ti sinko hitro pocajta user posted image user posted image user posted image

renesme...pridejo taki dnevi, kaj češ...jaz čakam kdaj me spet tašča razpi... je že nekaj dni zatišje, pa to ni normalno, tak da se ziher vihar pripravlja user posted image Glede SPL-a...vem kako je, ker na žalost delam tam! (upam da po koncu porodniške dobim kje drugje službo!)...ti jih samo na trdo primi in vztrajaj...drugače se ne bo obračunska služba nič zmigala, verjemi!

No jaz sem pa danes zelooo dobro spala...šla samo 1x na wc. Počutim se totaln spočito, kar sem zadnje dni pogrešala. Sem pa tudi zadovoljna, ker sem včeraj začela likati cotke za user posted image in sem kar veliko naredila...še danes in jutri pa bo vse pripravljeno. Potem se pa spravim samo še na posteljnino in na prevleko od lupinice in vozička...a ste te prevleke vse prale na 30? Pa danes si bom začela pripravljati torbo za v P...moram notri naronat vse kar imam doma...mislim da mi manjka samo še modrček za dojenje in pa piškoti user posted image Aja pa crocse moram privlečt na dan, jih oprati in dat zraven. Potlej je pa vse ready to go...ampak pam da še kak mesec vse lepo počaka v zibki.

phelps...katero mazilo uporabljaš za hemeroide? Meni se je tak manjši naredil prejšnji vikend, pa nisem nič krvavela, niti me ne boli,  tak da si samo vsak dan oblivam s hladno vodo...počasi sicer izginja, ampak zame prepočasi user posted image Pa gruntam da bi šla v lekarno po kako žavbo.

Vse ki imate preglede danes dobro opravite...ja mogoče pa res dobimo novega kostanjčka user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
18.10.2010 11:10:03   
phelps
Nadinne, uporabljam mazilo Faktu, dobi se ga v lekarni, obstajajo tudi svečke. Meni pomaga oboje, svečke imam le ob krvavenjih in zaprtosti (problemi pred user posted image ).

Pranje tekstilnih delov vozička, jaz se na to pa sploh spomnila nisem, pa vem, da ste že omenjale... Boste vse oprale? Moj ima še vedno vonj po novem... Mene ne moti, možno pa, da bo Phelps... 

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
18.10.2010 11:19:43   
pajac
Jaz sem oprala.. je pa res, da je lupinica rabljena.. vozička pa nisem prala, ko je bil še nov, zdaj ga pa dobim direkt iz čistilnice...

Nič nisem na 30 st. prala.. tega programa ni na mojem stroju (user posted image hecam se).. jaz sem vse oprala na 40 st.C, edino nisem dala v sušilca, samo je itak suho v 1 dnevu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
18.10.2010 11:20:28   
nadinne
phelps...hvala. Bom takoj danes skočila do lekarne. Sej dobi se brez recepta a ne?
Glede prevlek na vozičku...jaz vedno vse novo operem, enako kot obleke...itak imam pa rabljen vozek, tak da obvezno OPRATI user posted image Moram samo pogruntat kako se prevleke dol snamejo, da ne bo potem problem gor dat user posted image

< Sporočilo je popravil nadinne -- 18.10.2010 11:21:19 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
18.10.2010 11:29:49   
severnica77
Čestitke za malo Hano! Veliko veselja vsem trem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je čisto vrglo, ko sem to prebrala!!! Očitno se je začelo zares user posted image . Pospešeno sem nakupila zadeve, ki jih potrebujem za torbo za v porodnišnico.

Mi ni uspelo vsega prebrati, kar ste načvekale čez vikend.

Na levo oko pa sem le ujela, da vas kar mučijo ene stvari. Vsem vam želim, da zadnji mesec ne bi bil prehud. No, tudi sebi user posted image , ker imam kar neke bolečine v križu oz. hrbtenica me boli, trebuh tudi nekoliko bolj otrdeva, vstajanje zvečer za WC ... Pa saj bo. Smože vse fajn daleč, tako da ni take panike.

Danes sem spet šla dat kri in sicer za preventivno testiranje za hepatitis B. Joj, me že kar zmrazi, ko vidim iglo pa nimam nekih strahov pred iglami in mi ni to nič takega, samo sedaj pa smo že bile konkretno dostikrat popikane user posted image .

Se oglasim še kaj kasneje.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 18.10.2010 11:32:35 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
18.10.2010 11:35:05   
Renesme**
pranje- jaz vozička, lupinice, košare...nisem in ne bom nič prala, tako zmeraj dekice, plenice podlagam, tako da do 3,4mes sploh ne pride v stik s tkanino...smrdi pa moje ne...no lažem, voziček športni del sem oprala, ampak zato ker je bil še od tamale in je zdaj 1 leto stal usran v kleti....zdaj me pa že skrbi ko bo treba to nazaj namontiratuser posted image

jah, ne moreš verjet, sem bila na telefonu praktično skoz od 8-11ih, zarad tega še na banko nisem mogla, ker zdaj pa še kosilo, pa pregled...pa če me niso 15x vezale..pa nič,pa direkt sem jo vsaj 30x klicala... ja če ma stranko pa ne more tel. dvignituser posted image , ne vem, ko sem jaz kje v pisarni, zmeraj še telefone dvigujejo...na koncu mi je prekipelo, sem s cmokom v grlu zahtevala nadrejenega ob 11:03 ( zdej če ni več uradnih ur, predvidevam, da nima nikogar v pisarni in lahko dvigne telefon), dobila tajnico, ki jo je dobila v 2s, ji povedala, da bo šla pač 3min kasneje na malico....pol pa spet tisto sladko opravičevanje in ona mene prepričuje, da smo avg. prijavili še 1 osebo, so jo pa sosedje, ki pa lepo dobivajo položnico za 1 osebo manjuser posted image  in pol ji spet rit odnašam in govorim kje in kaj ima za popravit....ah, mal sem se mogla spihat... še mali je čist miren zarad te živčnostiuser posted image , pritisk bo pa tudi čudovit na pregleduuser posted image

Za povrh vsega sem spet prehlajena, grlo me boli, ušesa bi si spraskala, jutri pričakujem še izdatno curljanje iz nosu...bo že, zdaj sem uredila in že lažje dihamuser posted image

nadinne- držim pesti, da dobiš drugje službo, če si to želiš...jaz sem tako jezna, da s prijaznostjo nič več ne dosežeš, da moraš tečnarit in bit zoprn... in pol ko pop...se mi glas trese, ah nisem jaz človek za to, se lahk sam na mojga očitno brez problema deremuser posted image

pajac...dobro zrihtaj, pa da se hitro pozdravite, vem kako je zoprno, smo na istem, no malo manj težavnem, ampak, če bo kašljala ne bo mogla pridet na obiskuser posted image

zori, metaxa... držita se...

po mojih dosedanjih izkušnjah, je zelo redko na vrsti tista, ki jo kaj matra, ponavadi gre prej še kakšna brez vseh znakov (tako sem šla jaz v prvo, druge so pa jamrale do roka in še čez)user posted image , so pa seveda izjeme, ki potrjujejo pravilouser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
18.10.2010 11:56:45   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Pranje tekstilnih delov vozička, jaz se na to pa sploh spomnila nisem, pa vem, da ste že omenjale... Boste vse oprale? Moj ima še vedno vonj po novem... Mene ne moti, možno pa, da bo Phelps... 

Od lupince nisem, od košare od vozička pa sem oprala podlogo, pa še to sem se spomnila, ker je prišla ločeno zapakirana in jo je blo simpl vržt v pralni stroj.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
18.10.2010 11:57:08   
phelps
Nadinne, jaz sem dobila mazilo na recept, mislim pa, da se ga tudi brez. Upam, da te nisem nahecala. In vsekakor poročaj, ker naslednjič tudi jaz ne bom šla k zdravniku ampak samo v lekarno, ker vem, da mi pomaga in je to dovolj...

Pranje, meni se tudi zdi nekako samoumevno prati oblačila, ko jih prinesem iz prodajalne, ljudje pred mano probavajo in tipajo oblačila, razne pri tistih, ki niso za pranje (smučarske bunde, jadralne jakne - impregnacija)... Glede vozka moram pa še malo razmislit - niti operirat še ne znam z njim, kaj šele, da bi vse tisto odmontirala in namontirala...Mogoče samo tisto belo podlogo v košari, kot je predlagala Pikizenc.

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.10.2010 11:59:02 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
18.10.2010 12:12:48   
Renesme**
JAZ TUDI VSE OPEREM, AMPAK TOLE KO JE ČIST ORIGINAL ZAPAKIRANO V VREČI IN ŠE V ŠKATLI, NI STALO NA POLICI, DOBRO SAJ JE RES, KJE JE VSE BILO, AMPAK pardon za črke...saj ne bo v stiku s tem direktno, pa tudi če, tamali ni bilo nič, ne mislim zdaj tega v vato zavijat...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
18.10.2010 12:28:00   
aleunam
Odločbo sem jaz dobila par dni po tem, ko sem nastopila porodniško, pa se nisem sekirala. No, ravno tisti dan sem bila na CSD, pa mimogrede vprašala, doma pa me je že čakala pošta.

Drugače pa mam še en kup dela, se mi bo glih zmešalo. Volje od nikoder, pa samo pomislim kaj vse bi morala še storiti... Urediti papirje za računovodja, plačati še par položnic, neko ponudbo poslati, pa še prostor kjer sem imela dejavnost (ta še je, ampak za eno leto se mi ne splača najemnine plačevati za nič) bi morali sprazniti... Joooooooj, ko bi mi vsaj pol toliko bilo, kot mi ni. user posted image  Pa še razpoloženje je v k*.

Renesme, če mi verjameš ali ne, sem tudi jaz pomislila, da bi bilo najboljše iti rodit.

Danes sem si kupila še mrežaste spodnjice v lekarni, na komade jih imajo... Kolikor se spomnim od lani v bolnici nimajo takih. Te so bolj "polne", skoraj kot tetra plenice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
18.10.2010 12:32:03   
naša beba
Pranje prevlek: jsz sem oprala vse, še prej v začetku septembra ko sem kaj več lahko sušila zunaj na zraku pri mami. Midva žal nimava te možnosti, je na obe strani bloka cesta pa brez balkona sva...
Pregled danes: dobila tablete za železo, full se veselim, da mi spet še bolj upočasni prebavo... Seveda pa ne bi bila jaz, če ne bi pozabila na streptokoka... preden sem šla od doma sem preverila, da imam v denarnici 25 evrov, pol pa pozabila usta odpret... Upam, da se naslednjič spomnem, Naslednji pregled 02.11, ko me čaka še CTG...
Moje stanje: še vedno do k****... Vročina ne pade pod 37,5 kljub lekadolu, iz nosa curlja, glava zabita... eh, kaj bi, vseeno je treba bit pokonci pa kaj nardit, eni pač ne razumejo, da je lahko js tudi kdaj zbolim...

Neposredna povezava do sporočila: 2791
18.10.2010 12:54:54   
tejci1981
SUMLJIV DAN JE DANES!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej dobra zadeva,....dobili smo voziček - zeleni baby boom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In sedaj, da se potožim!!!!!!!

Moj trebuh zelo napet,....gibov zelo malo,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom počakala današnji dan, jutri pa grem k G!

Upam, da to niso kaki znaki, ker jaz še nebi šla v Rim user posted image !!!!!

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
18.10.2010 13:35:57   
Valentina85
Živjo!

Jaz sem iz pregleda. Delal mi je UZ, bejba ima 2850 g, velika je 48cm.   Obrnjena je pravilno in tudi še nič ne izgleda da bi se ji kaj mudilo na svet, predvideva da bo verjetno kar tam okol PDP-ja. V 3 tednih sem se zredila 4kg in sem sedaj na + 8kg. Izvidi so OK, testiral me je za Streptokok, v Postojni stane testiranje 13 EUR. Sem mislila da je to zadnji pregled pri njem, da bo potem samo še CTG, pa je rekel, da imam naslednji pregled 3.11. Ker imam malo izcedka mi je predpisal Canesten, pravi da je fajn če se to poštima pred porodom.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
18.10.2010 13:39:16   
Majchi
Meni so ta prvič kar 2 tedna lažni popadki, razno špikanje in bolečine nagajal. Se spomnim, da tako kot zdaj, nisem bila pripravljena it rodit. Nakar so me ravno ti lažni alarmi pripravili, saj sem jih imela počasi že tok poln kufer, da sem celo jaz (ki bi sicer bila najraje noseča tam eni 2 letiuser posted image ) rekla, pa ajde dobr je, gremo že enkrat!user posted image
Zadnje dni je bilo pa tako, da sem imela popadke celo soboto že na 5 minut, nakar so izginili za 5 ur. Pa so spet prišli, se zgostili na 5 min in izginili za nekaj ur. To se je nadaljevalo cel dan in še celo nedeljo. Šele v nedeljo zvečer niso prenehali in so se do treh zjutraj (ponedeljek) zgostili na 2 minute, da sem se potem počasi spokala. Zjutraj ob 8.24 sem rodila.

Tako da, tudi v drugo ne grem nikamor, dokler ne bo konkretno jasno kaj dogajauser posted image . Mi je blo super fajn, da sem bila do konca doma. V nedeljo popoldne sem šla še peš do slaščičarne (cca. 3 km v obe smeri) in požrla kar 3 kepe sladoleda, da ne bi kaj zamudilauser posted image . Šla sem s sestro in sem imela celo pot že tok konkretne popadke, da sem se mogla ustavit in mal predihavat.

Aja, mogoče še to: tisto nedeljo zjutraj smo bili na kavi s prijatelji v enem lokalu. In po cca. uri sedenja smo se spokali. Ko sem vstala, sem konkretno začutila, da se je Lana spustila. Kar naenkrat sem imela feeling, da jo imam že med nogami. Res neverjetna razlika med prej in potem. In res, ko sem prišla domov, sem imela kri na hlačkah, očitno se je luščil čep. Zgleda so sobotni celodnevni popadki pripeljali do tega, da se je tako konkretno spustila, nedeljski popadki pa so potem zadevo izpeljali do konca.

Tokrat mi ni še nič. Nimam feelinga, da bi se že k čemu pripravljalo. Ja, saj občasno špika in trebuh otrdeva, ampak to ni nič resnega in novega, saj se mi to že par mescev dogaja. Kar naj še čaka. Mami spet še ni pripravljena it rodituser posted image . Nimam časa...user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
18.10.2010 14:48:28   
maa2010
pozdravljene user posted image ,
jaz tudi nimam se casa iti roditi user posted image Jutri grem v Avstrijo v nabavo po prasek za popek in se kaksne malenkosti, pa na fax, skratka lep izlet si bom naredila user posted image V sredo imam masazo in mogoce kopanje v termah na sporedu, cetrtek pa UZ rasti in kotrolo pri moji G, no potem pa lahko grem rodit user posted image
Vidim pa da imamo vse podobne user posted image tezave proti koncu, od bolecin, zatekanja do nerazumevajocih partnerjev.
Pranje - imam tekstilni del od vozicka opran, tudi na etiketi pise, da se lahko pere na 30C.

Uzivajte in user posted image vsem.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
18.10.2010 14:49:22   
Renesme**
evo tudi mene s pregleda...

CTG- ja danes je pa preveč brcal...nikol jim ni pravuser posted image , ampak se je potem umiril in je ok...sem se milke najedla in je naredila svojeuser posted image , no tista črta popadkov, je zdaj ravna na cca. 55% (phelps- popadkov nimam sem prav vprašalauser posted image , morajo bit krivulje navzgor od ravne črte!)
kg- rajš ne komentiram, po kilah sodeč grem komot rodit, preden gre še kakšna goruser posted image
vag. pregled- zaradi špikanja v soboto mi ga je naredila: vrat mal zmehčan, drugače pa še visoko in zaprt, baje da ga ne bom kar vmes izgubila, ne gre tako hitrouser posted image
pritisk super, otekam ne, vsaj ne ful da bi bilo relevantno...naslednji pregled 27.10., na moj roj. danuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
18.10.2010 14:53:27   
MalaNeli
moj ctg ok. sicer je bla krivulja,ampak ni kaj reku. mv zaprt. UPAM da grem rodit pred 25.ko je nasledn pregled, ker bi mogla po njegovo shhujšat.

Neposredna povezava do sporočila: 2797
18.10.2010 15:02:03   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

moj ctg ok. sicer je bla krivulja,ampak ni kaj reku. mv zaprt. UPAM da grem rodit pred 25.ko je nasledn pregled, ker bi mogla po njegovo shhujšat.

sem ti na oktobrke odgovorila, čisto enak primer sem kot ti...bova po porodu hujšali...no s tem da moja G ne komentira kg, user posted image  sej bom jaz mogla hujšat, samo v tem je problem ane, da ni najbolj zdravo, da imaš potem 10kg prevečuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.10.2010 15:06:59   
MalaNeli
ja pa še njegova izjava: NE POL HODIT H MENI JOKAT KO BO OTROK DEFORMIRAN, zato ker ste se zredili pa ker se niste držali dijete. HALOOOOO
bom hujšala - ne ne bom, ker sem se odločla da bom dojila,, in takrat tut ne morš hujšat. bom pa V GIBANJU. pa vem da bo šlo dol. sem bla prej suha. pa vem kaj ne smem delat - večeerjat, pa MORM SE GIBAT, pa bo vse šlo...
:( sam kaj, naj mu rečem drugič da naj mi ne pridiga?

Neposredna povezava do sporočila: 2799
18.10.2010 15:15:47   
naša beba
MalaNeli, točno to. Razkuri se pa mu povej svoje, saj nisi dolžna vsake 14 dni poslušat njegovih bolnih komentarjev. Je zdravnik in ti pacientka. Pri tem se vse začne in konča tudi. 
K sreči pri meni ob 09:30 ni imel kakih čudnih, če ne.... sem mela par stavkov pripravljenih...

Prideš v MŠ?

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?