Renesme**
|
pranje- jaz vozička, lupinice, košare...nisem in ne bom nič prala, tako zmeraj dekice, plenice podlagam, tako da do 3,4mes sploh ne pride v stik s tkanino...smrdi pa moje ne...no lažem, voziček športni del sem oprala, ampak zato ker je bil še od tamale in je zdaj 1 leto stal usran v kleti....zdaj me pa že skrbi ko bo treba to nazaj namontirat jah, ne moreš verjet, sem bila na telefonu praktično skoz od 8-11ih, zarad tega še na banko nisem mogla, ker zdaj pa še kosilo, pa pregled...pa če me niso 15x vezale..pa nič,pa direkt sem jo vsaj 30x klicala... ja če ma stranko pa ne more tel. dvignit , ne vem, ko sem jaz kje v pisarni, zmeraj še telefone dvigujejo...na koncu mi je prekipelo, sem s cmokom v grlu zahtevala nadrejenega ob 11:03 ( zdej če ni več uradnih ur, predvidevam, da nima nikogar v pisarni in lahko dvigne telefon), dobila tajnico, ki jo je dobila v 2s, ji povedala, da bo šla pač 3min kasneje na malico....pol pa spet tisto sladko opravičevanje in ona mene prepričuje, da smo avg. prijavili še 1 osebo, so jo pa sosedje, ki pa lepo dobivajo položnico za 1 osebo manj in pol ji spet rit odnašam in govorim kje in kaj ima za popravit....ah, mal sem se mogla spihat... še mali je čist miren zarad te živčnosti , pritisk bo pa tudi čudovit na pregledu Za povrh vsega sem spet prehlajena, grlo me boli, ušesa bi si spraskala, jutri pričakujem še izdatno curljanje iz nosu...bo že, zdaj sem uredila in že lažje diham nadinne- držim pesti, da dobiš drugje službo, če si to želiš...jaz sem tako jezna, da s prijaznostjo nič več ne dosežeš, da moraš tečnarit in bit zoprn... in pol ko pop...se mi glas trese, ah nisem jaz človek za to, se lahk sam na mojga očitno brez problema derem pajac...dobro zrihtaj, pa da se hitro pozdravite, vem kako je zoprno, smo na istem, no malo manj težavnem, ampak, če bo kašljala ne bo mogla pridet na obisk zori, metaxa... držita se... po mojih dosedanjih izkušnjah, je zelo redko na vrsti tista, ki jo kaj matra, ponavadi gre prej še kakšna brez vseh znakov (tako sem šla jaz v prvo, druge so pa jamrale do roka in še čez) , so pa seveda izjeme, ki potrjujejo pravilo
|