|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
19.10.2010 13:08:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ojla! user posted image

Evo mene.. tale noč je bila nekoliko bolj mirna, ne smem šimfat... Ga še naganja in ob tem ima krče, ampak je pojedel zdaj pire krompir (sicer s pavzami) in je celo ostal v njem. user posted image Zdaj bom pusto piščančjo juho skuhala, pa bom naredila tako kremasto s paličnim, ker mi noče jest nič kar se mu svaljka po ustih (očitno ima premalo sline)..

Me je pa moj prej klical, da me obvesti, da je zjutraj imel drisko in da je s sabo vzel Linex ter šel po Coca colo...user posted image Pa ne spet.....

Sem pozabila včeraj napisat, da sem na streptokok negativna user posted image

Hmm.. ne vem kdo je napisal za obroč in kekse, da lahko prinesejo kasneje user posted image To sta bili edini reči, ki sem ju dejansko rabila preden so lahko prišli obiski... Keksi, ker sem bila lačna pred zajtrkom (rodila ponoči), obroč, da sem lahko šla jest zajtrk user posted image user posted image Sem nekaj časa stoje jedla, no pol sem si obroč napihnila in je bilo ok... Mi je pa mož prinesel zadnjič obroč iz kleti (ga ima sedaj Peter user posted image ), ampak je izginil iz dnevne sobe, tako da imam ta malega na sumu.. moram preverit...

Sem se pa včeraj spomnila, da bi mogoče bilo fajn prekuhat črpalko (hvala za opozorilo).. imam jo od svakinje pa jo bom prej prekuhala.. prvič sem jo razstavila in vrgla v pisker ter prekuhala.. A se da to tudi v stroju oprat? Ne vem zakaj ne??? Pa še flaške bom oprala (te 2 isti, ki sem ju imela pri Petru, samo moram druge cuclje poiskat, ker se spomnim, da sem mu hotela poturit čaj, ko je bil star že 10 mesecev in sem delala večje luknje... Nič grem to dat prat....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.10.2010 13:27:13   
ječi12
MalaNeli itak velja-hvala!! rabim ideje!

pajac tut moja mi je nekam obroč vtaknila user posted image
dobro da je mali bolje,upam da pri možeku ne bo hujšega.čeporu je bolje zdj predenj rodiš pa boste pol imeli mir ane :)

Nov2010 vatiranci so lahko za vse.za rito umivat za popek čistit,za obraz in telo umivat zjutri ali zvečer. karkoli pač tko da so zelo hvaležna zadeva. js jih kupujem v mullerju od babylove so malo manj kot € en paketek. če sm seveda prav mislila da mislš vatke oz vatirane krpice... :)
angelcare js ga nism mela in ga tut zdj ne bom. mamo varuško pa zelo malo stanovanje,poleg tega bo bejbi itak pri nama pri pojstli tko da bomo skos blizu....

črpalko pomoje daš brez problema v pomivalca,sj če prekuhaš je na najvišji temperaturi tko je pa tut v pomivalcu. tko da pomoje ni panike. js bom tut jutri šla use prekuhat,pa črpalko moram sestavit da vidm če so še vsi deli.
kekse loh tut prnese partner takoj po porodu iz kšnega avtomata v P al pa dol k je bife al pa trgovinica pa blizu so pekarne ipd. tko da za kekse ali jest ni problema če lih nimamo s sabo. meni je moj prinesel use.res pa je da je ponoči malo težje kej dobit.
plavalni obroč je pa tut meni moj naknadno prinesel,ampak sm si povšter dajala pod rito in je blo tut za živet. je pa balzam ko se na obroč usedeš ja :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.10.2010 13:36:33   
pajac

Ojla! user posted image

Evo mene.. tale noč je bila nekoliko bolj mirna, ne smem šimfat... Ga še naganja in ob tem ima krče, ampak je pojedel zdaj pire krompir (sicer s pavzami) in je celo ostal v njem. user posted image Zdaj bom pusto piščančjo juho skuhala, pa bom naredila tako kremasto s paličnim, ker mi noče jest nič kar se mu svaljka po ustih (očitno ima premalo sline)..

Me je pa moj prej klical, da me obvesti, da je zjutraj imel drisko in da je s sabo vzel Linex ter šel po Coca colo...user posted image Pa ne spet.....

Sem pozabila včeraj napisat, da sem na streptokok negativna user posted image

Hmm.. ne vem kdo je napisal za obroč in kekse, da lahko prinesejo kasneje user posted image To sta bili edini reči, ki sem ju dejansko rabila preden so lahko prišli obiski... Keksi, ker sem bila lačna pred zajtrkom (rodila ponoči), obroč, da sem lahko šla jest zajtrk user posted image user posted image Sem nekaj časa stoje jedla, no pol sem si obroč napihnila in je bilo ok... Mi je pa mož prinesel zadnjič obroč iz kleti (ga ima sedaj Peter user posted image ), ampak je izginil iz dnevne sobe, tako da imam ta malega na sumu.. moram preverit...

Sem se pa včeraj spomnila, da bi mogoče bilo fajn prekuhat črpalko (hvala za opozorilo).. imam jo od svakinje pa jo bom prej prekuhala.. prvič sem jo razstavila in vrgla v pisker ter prekuhala.. A se da to tudi v stroju oprat? Ne vem zakaj ne??? Pa še flaške bom oprala (te 2 isti, ki sem ju imela pri Petru, samo moram druge cuclje poiskat, ker se spomnim, da sem mu hotela poturit čaj, ko je bil star že 10 mesecev in sem delala večje luknje... Nič grem to dat prat....

Kaj sem pa zdaj sčarala.. samo popravit sem hotela škrate user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.10.2010 13:37:53   
MalaNeli
user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.10.2010 13:39:14   
november2010
user posted image
emma83 sporoča:
No, pa naju je danes ob 10.50 3 tedne prezgodaj prehitel najin mali princ.
Težek 2805g in dolg 50cm.
Srečna mami in oči.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.10.2010 13:40:44   
november2010
Čestitke emma83!!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.10.2010 13:41:44   
Renesme**
jst v prvo nisem imela obroča, ne nastavkov, ne piškotov, ne vode...obroč je šel že prvi dan kupit tako da gre zdaj z mano, sej če ga ne bom rabila ga bo imela pa tamala ali tamal potem na morju...brez vsega drugega sem pa tudi preživela...čaja je bilo skoz dovolj, tud zdaj nimam vode s sabo, če mi pa donata ne bojo dal mi ga bo pa moj prinesel...pa nastavke imam tudi s sabo- me je prvič izučilo, čeprav nisem optimist, da bo zdaj kaj boljšeuser posted image

jst sem tudi streptokok negativnauser posted image ž

črpalko sem jaz razstavila in prekuhala in nazaj sestavila...sej potem jo tudi skoz razstavljaš, jst sem jo še med črpanjem, ker je tist mali ventil velikokrat ven vrglo, potem pa ni vakumauser posted image

prala sem pa jaz zmeraj samo z zelo vročo vodo, nobenega ceta, zdaj imam pa en cet prav za flapke od Nukauser posted image - samo zaradi praška jaz vidim dilomo pranja v pomivalcu...drugače pa zakaj pa ne!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.10.2010 13:42:39   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

user posted image
emma83 sporoča:
No, pa naju je danes ob 10.50 3 tedne prezgodaj prehitel najin mali princ.
Težek 2805g in dolg 50cm.
Srečna mami in oči.

čestitke emma 83user posted image user posted image

no, napredujemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.10.2010 13:44:05   
nejka000
emma čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.10.2010 13:46:00   
MalaNeli
EMMA čestitke :)
joj, sem prav iskala kdo je rodil :) je tako napisano blo. da nisem našla imena ;)

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.10.2010 13:51:21   
nejka000

user posted image
user posted image

user posted image

16.10.2010
 user posted image novembrska (PDP 13.11.2010)  user posted image HANA, 2900g, 51cm

19.10.2010
  emma83 (PDP 8.11.2010) user posted image   , 2805g, 50cm

user posted image

user posted image : 1
  user posted image : 1

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 19.10.2010 13:52:00 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.10.2010 13:52:24   
bik
Čestitke emma83!!!!

user posted image

Jaz sem pa danes imela ctg, bo baje okoli 31.10.2010 ven prišla našauser posted image user posted image

Vse ok., kile +8, gibanje-žurkauser posted image

Grem pa tudi jaz v Kranj rodit, tako da sporočim kako bo.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.10.2010 13:52:39   
november2010

< Sporočilo je popravil november2010 -- 19.10.2010 13:53:28 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.10.2010 13:56:48   
aleunam
Emma83, čestitke!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Čim več cartanja in lepo rastita. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, so mi kar solze prišle v oči. Punce, zdaj gre zares! user posted image

Kje pa je Malajka?

< Sporočilo je popravil aleunam -- 19.10.2010 13:59:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.10.2010 13:59:59   
škorpijonček_
Emma...čestitke in vse najlepše.
Madonca, a ni še pred kratkim nekaj pisala, kako gre hitro čas.
Komaj čakam, da bosta obe kaj povedali o porodu in kako se je sploh začelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.10.2010 14:02:15   
škorpijonček_
Joj, sej je še včeraj ob 23h pisala...jo je neki matralo...evo, hitro gre tole.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.10.2010 14:09:10   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Emma...čestitke in vse najlepše.
Madonca, a ni še pred kratkim nekaj pisala, kako gre hitro čas.
Komaj čakam, da bosta obe kaj povedali o porodu in kako se je sploh začelo.

Vidim, da nisem edina radovedna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.10.2010 14:14:19   
aleksa83
Emma83: Čestitkeee!!
Tak, zdaj pa nas bo vsaki teden več, jupiii !!!

Samo, da bo zdravo, :)
user posted image user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.10.2010 14:18:03   
flik
Sicer se tlele resda redko javljam, berem pa vas kar rednouser posted image .

Čestitke novopečenima mamicama in njunima sončkoma! No, pa se je začelo tuti pri nas novembrkah. Me je kar malo stisnilo, ko sem pogledala, kdaj sta imeli PDP-je user posted image user posted image . Pa glede na to, da me neki špika zadnje dni tam spodaj user posted image .... Pustimo se presenetiti.

Sicer pa upam, da ste vse user posted image čimbolj ok, da uživate in se relaksirate, saj se dan D res zelo hitro približuje :)).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.10.2010 14:18:29   
lottyka
Prav lep dan želim vsem,

Kaj jaz to berem - Čestitke emma user posted image user posted image user posted image Pa obilo cartanja.

vatiranci - Jaz sem jih kupila v Tosamini trgovinici, se pa naj bi to uporabljalo namesto vložkov prve dni, ko je krvavitev res močna. To naj bi ti dali gor tudi ko greš iz porodne. http://www.tosama.si/index.php?pid=59&id=75&cmd=lst&t=item . Mislim da je Ljubljana to priporočala, jaz sem kupila dva paketa po 5 kom, če se bo obneslo, bo pač moj dokupil. So pa sterilni.

Angelcare - Jaz ga bom imela, ga dobim za darilo sedaj, drugače bi ga tudi vseeno kupila. Sem se pa odločila zanj zato, ker vem da bom bolj mirno spala na začetku, varuško pa bi midva v vsakem primeru kupovala, tako da jaz na to gledam kot na malo dražjo varuško. Jaz sama sebe poznam in si kar predstavljam kako bi skoz preverjala če diha, tako pa mislim da bom bolje spala. Če se bo obneslo ali ne pa ne vem, poročam potem.

črpalka za prsi - Jaz je v naprej ne bom kupovala, če bo potreba jo bo šel moj kupit, sva pa rekla da bova kupila električno če jo bova rabila. Za električno sva dobila priporočilo od večih parov, ker vsi pravijo da ti roka prej odpade predno to načrpaš user posted image , če je to res ne vem, ampak nama je dalo misliti, da bova verjetno upoštevala nasvet in kupila električno če bo potreba. Pač sva rada bolj na komot user posted image . Ker pa so te kar drage, je ne mislim kupovati na rezervo.

obroč - jaz sem kupila v BC ta otroški za napihnit in sem dala zanj 1 EUR, tako da je že v kovčku. Mislim da bo kar vredu za v P če bo potreba. Če ga ne bom rabila pa toliko boljše. Pa še roza je user posted image , moja najljubša barva.

odtekanje vode - pojma nimam, si predstavljam da pač porajtaš če ti skoz nekaj curlja po nogah user posted image .

Sterilizacija, prekuhavanje - No jaz se danes spravljam prekuhavat dudice, nastavke, flaško,... Upam da kaj ne stopim, bom kar mešala z kuhalnico user posted image . Sterilizatorja ne mislim kupovati, razen v primeru da ne bo steklo dojenje in bomo na flaškah potem ga kupim, ker ne bom vsak dan parkrat kuhala stvari.

Evo, midva greva danes malo pogledat za kompletek iz P, to je še edina zadeva ki mi manjka. No pa vzmetnica ampak ta je že naročena in pride ta teden. Pa še do BC skočim, sem vidla da imajo blazinice za dojenje v akciji, grem malo na zalogo kupit, ker so res poceni.
Potem pa ob 20h ne morete verjet, pride pomoč da se prenese komoda in postavi posteljica. Mislim da je moj user posted image dojel da se bliža, ker se je včeraj tok prestrašil ker je mislil da že greva rodit user posted image . Namreč pokliče mene zjutraj tašča, če sva doma da pride na obisk. Ker pa sem jaz spala v dnevni je bil kavč itak v razsulu in je bilo treba začasno posteljo pospravt, tako da pridem v spalnico in mojga vržem pokonc da bo pospravil, on pa ker je še spal je mislil da greva rodit user posted image . No se je tok prestrašil, da je pomoje res dojel, da gre počasi zares. Danes že pripravlja vse na prihod bebike, kar ima on za uredit user posted image . Tako da nasvet, če še od  katere najdražji prelaga in prelaga, malo lažne panike da bo mislil da se gre zares, pa se bo začelo premikat user posted image .
Tako da bo današnji dan res produktiven.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.10.2010 14:27:52   
penelopa1
Kak lepa novica.....Emma83 čestitke!!!!
Evo mene mal se oglasim...joj kak sem lačna danesuser posted image user posted image user posted image nemorem nehat jest piškoteuser posted image
Lepo se je začel dan...bila sem v MŠ pol pa začela klicat ker jutri grem na CSD še za porodniško uredit...joj najbolj smešno je to ko ti povejo da nevejouser posted image ali pa se sloph ne oglasijouser posted image .

zgaga in kisline: občasno ko ležim, ponavadi zvečer....pol pa grem spat...nič ne jemljam.

črpalka za mleko: tudi razmišljam da bi jo kupila vnaprej ali ne...prijateljce svetujejo naj počakam če jo bom rabila.

omara: dobro da ste me spomnile...jo moram mal pospravit..itak mava majhno stanovanjeuser posted image

Cepljenje proti sezonski gripi- do zdaj nikoli nisam se cepila pa niti ne nameravam...lani se je mož cepil proti ta nova gripa...zbolel temperatura 40, bilo je hudo par dni.

Danes pa si bom privoščila pizzouser posted image ...popoldan pa mož bo sestavil previjalno mizo....uf komaj čakamuser posted image

LP user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.10.2010 14:29:48   
malajka84
Emma čestitke za sinkota!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno tuki:) se ne dam:) dans sva končala MŠ, jutri mam pregled, v čet pa drugi CTG, pa da vidmo kaj bojo zdej rekl...je pa pupa se pomirila zadnje dni tko da...bomo vidli. Sicer je jutri tak lep datum;) sam tud če še počaka:) Na konc bom šla še čez rok:)

Je pa lepo brat da se je tudi pri nas že začelo, se mi zdi, d aje komaj tema nastala, ko smo vse slike tetov kazale...zdej pa že mamo dva korenjaka!!:) Mi grejo kr kocine po konci::) No moj je tud dan zakapiral...d dva tedna max...lhk s epa nardi d bom u čet kr tam ostala al pa prej, zdej smo tm k ne vemo lhk je jutr lhk  pa...:)No ampak je stopu na realna tla:) VSe prpravla, termometr je kupu:) kje reku d to je važn:) nej...mi ga je fajn gledat:)

To bo to...zdj ap kuhat pa spat sm  hin čist.

Mejte se lepo!!!

Aja še neki...zanč s emi zdi je ena omenjala palačinke iz Kongota...al karkol:) sej ne vem:) Uglavnem če kera hod v Kongo ji dam bon za 10e, al pa če pozna koga, sm ag zadel apr Terni, ap men se za 10e ne spalač tja vozit..pa it na wc pa nazaj:) Tko d če bi keri pršlo prav nej mi javi:)

< Sporočilo je popravil malajka84 -- 19.10.2010 14:34:57 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.10.2010 14:36:26   
sara pia
emma 83 - čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.10.2010 14:38:09   
Renesme**
cepljenje proti gripi- za sezonsko se nisem še nikoli, sem se pa/sva se oba za pandemsko, bolj zaradi Tinkare...pa še delo tako, da sem skoz med bolnimi in sem potem samo čez ramo gledala kdaj je kdo v čakalnici kihnil, zakašljal....no preživela sem, brez posledic...me je pa ene 2-3 dni po cepljenju kar treslo kot bi res imela gripouser posted image

emma83- si sama našla rešitev za zgagouser posted image

moj je šel včeraj spat ob 22ih, jaz sem pa še tv gledala in zaspala na kavču, pa prileti ob 23:30 v dnevno kaj je narobe, kje sem??user posted image , se je že ustrašil, da me kaj zvijauser posted image

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.10.2010 14:38:48   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED, PREBIVALIŠČE, PORODNIŠNICA, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.10.10, Kolumbija user posted image user posted image FB

XX.11.10
 - poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- blondy83, Komenda user posted image user posted image     

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, P MS user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, P NM user posted image user posted image FB
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Domžale, P LJ user posted image user posted image FB
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.10.10, Štajerska, P MB user posted image user posted image
- MalaNeli, 21, 1user posted image , 0user posted image , Koroška, P SG user posted image user posted image FB
- malajka84, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.10.10, Zasavje, P Trbovlje user posted image user posted image FB

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , datum za CR 25.10.10 user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , Pomurje, P MS user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 27.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image     
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- analtevs, user posted image
user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavje, P Brežce user posted image user posted image
- maa2010, 29, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MS user posted image user posted image
- orto2, 2user posted image , 1user posted image , NP 22.10.10. user posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , Sl. Konjice/Radenci, P MS user posted image user posted image
- bik, 1user posted image , 0user posted image , P Kranj user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 27, 19.10.10 rodilauser posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , okolica Litije, user posted image user posted image
- metaxa0911, 1user posted image , 0user posted image , P Trbovlje user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Hijacinta, 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , P SG user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- ječi12, 24, 2 user posted image , 1user posted image , NP 22.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, Ljubljana, 16.10.10 rodilauser posted image Hano
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 22.10.10, Štajerska-Koroška, P MB user posted image user posted image FB

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , P MB user posted image user posted image FB
- Norvežanka user posted image user posted image
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , Zasavje user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Grosuplje, P LJ user posted image user posted image FB
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- destiny86, 24, 1user posted image , 0user posted image , Koper user posted image user posted image
- lonalona, 31, 1user posted image , 0user posted image , P LJ user posted image user posted image
- sara pia, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.10.10 user posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image , NP 21.10.10, P LJ user posted image user posted image
- miya84, Ljubljana user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 4.11.10, ok. Ljubljane, P LJuser posted image user posted image FB
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.11.10 Notranjska, P Postojna user posted image user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 20.10.10, Trbovlje user posted image user posted image FB

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image user posted image

20.11.10
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image , Gorenjska, P KR user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Gorenjska, P Kranj user posted image user posted image    
- soncchhek, 31, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.11.10, Koroška, P SG user posted image user posted image FB

22.11.10
- škorpijonček, 33, 2user posted image , 0user posted image , NP 29.10.10, Celje, P CE user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, P LJ user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image , P Postojna user posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, Podčetrtekuser posted image user posted image
- bibika81, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.10.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.11.10, Ptuj, P MB user posted image user posted image
- melca87, 23, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

24.11.10
- pikamonca, 31, 2user posted image , 1user posted image  user posted image user posted image

25.11.10
- bumbolina, 2user posted image , 1user posted image , P MB user posted image user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- library, 28, 1user posted image , 0user posted image  , NP 2.11.10, Ljubljanauser posted image user posted image

27.11.10
- penelopa1, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana, P Ptujuser posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, P Kranj user posted image user posted image
- čudnočudo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK  user posted image   NAS JE: 92
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 23     -user posted image : 16    -user posted image : 54

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

Zveste spremljevalke: birdy, obcinarka user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA
.
Telefonska za sporočanje: 040 626 146 (november2010) - pa obvezno RR nick zraven napisat.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?