Hator
|
Aleunam-prsna črpalka:jaz sem jo kupila vnaprej, enkrat so imeli ful znižanje in je rekel moj, da moram kupit. Takrat se mi ni zdelo preveč pametno, a se je izkazalo, da je. Vzela sem Aventovo ročno. Zakaj je bilo pametno. Ker so me iz P poslali na nedeljo in ko sem prišla domov, sem dobila ful hud naval mleka...joške trde kot kamen, boleče za umret...brez prsne črpalke bi takrat fasala kak mastistis, tako pa sem jih uspela rešit. Bolelo je tako, da ne znam povedat, najprej pod vroč tuš, masirat, pol mi je pa moj stiskal ven s črpalko, ker jaz nisem mogla. So mi tekle solze od bolečin. Naslednji dan je patronažna rekla, da sva ravnala prav in se ubranili mastistisa. Črpati pa sem si morala potem še kar nekaj časa, ker malo ni dovolj spil, jaz pa sem imela ful mleka. Doker se torej ponudba ni prilagodla povpraševanju, sem črpala. Mojemu sem se čisto zasmilila črpat na roke vsaki 2h po 15,20 min in mi je šel nabavit električno črpalko. Če boste kupovale, priporočam slednjo, ker je super. Glede kg...ne se sekirat, sicer je pri vsaki drugače, ampak vseeno. Pri meni je bilo takole: pred nosečnostjo 59kg, 176cm, potem sem se v prvi nosečnosti zredila +15kg. Imam enega najboljših G v SLO in nikoli mi ni rekel, da je to preveč, nasprotno, je rekel, da sem kot po knjigah. Ko sem rodila, so mi šle dol kake 4 kg, mogoče 5, zlobna tašča mi je rekla, ko sem prišla iz P, da če grem naslednji teden še 1x rodit. No...jaz sem potem pridno dojila in tudi pridno jedla (zaradi mleka), kg pa so začele it dol in sem jih dala dol še več, kot pa prej gor. Tako da... Zdaj sem pa nekje na +13kg, ampak imam še en mesec do pdp. Ječi---tičine boš imela za tvojo velikost torte dovolj, brez skrbi.
|