vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris jaz pa se ne smem pritoževati ker imam pravzaprav TOP delodajalce. ma saj jaz sem zelo zadovoljna z delodajalci. redna plača (sej za to jaz poskrbim ), imamo regres, božičnico, dobre medsebojne odnose, sam sedim težko 8 ur skup, kljub menjanju spinalisa in navadnega pisarniškega stola, pa ob plači je naval delavcev, ki jih zanima vse sorte. eni hodijo vsak mesec enako spraševat - take bi kar zgrizla, potem jih zanima eno ali drugo... v glavnem, včeraj je bila norišnica. sploh, ker me vse dol tišči, hodim itak ko ena račka, oz to se še bolj vidi v balerinkah, kot če imam mal petk, in se prestavljam sem in tja ko ena neroda. . sicer pa bo takooo hitro maj tukaj, da sploh ne bom jambrala . trebuh mi sicer ne otrdeva, se mi pa zdi, da se mi mehčajo kosti, ha ha, saj se komaj vstanem, če sedim kje nižje ali če ležim. danes sem pa imela namen kar po malci domov šibnt. bom še vidla. malco bom zihr počakala. . imamo 2 menija, + sadno ali pa lunch paket (2 sendviča + sok). majo danes moje sendviče, s slanino in hrenom, pa en dobr meni - segedin, pa sem se zmenila, da dobim poleg sendvičev dobim še mal segedina ja, pol naj se pa ne zredim... aniv - dobrodošla med nami. sedaj pa imaš nalogo, da nadoknadiš za nazaj, torej - veliko čvekanja hijenca - ej, ti se pa nič ne razburjaj zarad kg... bejba, al ste 3 v 1 ne 2 v 1 kot večina nas... hm, avto oprat... kaj je že to??? he he he no, naš tavelik avto je kar opran, moj clio je pa sedaj en pacek. dobesedno. sam ajd, se je moj tud v gozd vozil z njim, ko so sekali, pa vsepovsod, tako da se ga ni splačalo prat. ko zaključi, bomo šla pa v akcijo. moj pa itak že skor celo leto gleda za večjega, enoprostorca. sam sedaj smo malo v precepu, ali res avto sedaj menjat, ko bomo gradili. sej ne drugo, ampak zarad letnika bi menjal. absolventka - danes preverim še datume za materinsko, pa ti javim, ok? če ti bo kaj ustrezalo... mikroBB - super za voziček!!! no, pa bo počasi vse na kupu, a ne? jaz sem tud rekla, da grem marca na podstrešje, prebrat cotke. oz bom pobrala iz škatel vse nevtralno, potem bom pa videla, al rabim še ostalo, al ne. aja, pa še tole. tud jaz sem že zagnala mojo mlekarno. sicer ni še v polnem zagonu, ampak po malem se je že začelo. sicer sem vesela, da sem tako dolgo zdržala. pri prejšnji nosečnosti sem bila ak čas že 1 mesec in pol feeeeejst mokra ponoči. ampak res fejst...
|