|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
17.2.2011 23:56:31   
hillmagic
VPRAŠANJE A je katera že imela tole za nošenje dojenčka ali pa razmišlja da bi imela Če da katerega.
http://store.bobababycarrier.com/boba-baby-carrier.html#

ali pa tega

http://www.babaslings.com/index.php

ali pa tega mai tai carriers

http://www.babyhawk.com/Gallery/



 


_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 8:00:40   
9janja
Dobro jutro,

Jaz sem si tokrat nabavila baba sling. (pa to samo zato, ker voziček že imam od hčerke). Glede na izkušnje uporabnic bi naj bil OK, kako se bo pa obnesel v praksi pri meni je pa druga stvar.
Drugače pa vidim, da vas po večini služba jezi. Jaz odkar sem na bolniški sem našla svoj mir in počasi pozabljam kaj je to dvigovanje pritiska.
Tudi meni druga nosečnost povzroča nemalo preglavic, takšne bolečine doživljam že ob najmanjših naporih, pri prvi sem pa na koncu še čez ograjo skakala. S kg sem nekje + 10 kg in počasi bom mižala ko bom šla mimo ogledala.
Sterilizator - meni je v prvo prišel še kako prav (ampak definitivno ni to stvar, ki bi se kupovala za vnaprej) - nisem nič dojila - in priprava 10 flašk na dan za tako majhno detece, si ne predstavljam prekuhavanja. Zdaj v drugo upam samo na dojenje - bom dala vse od sebe.
No jaz sem po večini že vse nakupila za jenčija (itak ni bilo veliko, ker že imamo vse od prvega), sem pa koristila bon od DM za 15 % (če katera ne ve, se ga stiska v poslovalnici, če imaš na kartici 30 točk). In sem tam kupila gel za tuširanje, olje, torbo za previjanje, blazinice za dojenje, .... skratka en kup stvari.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 8:15:40   
lili8
makalončica meni je zadnjič maternični vrat pregledala nožnično.
 
sterilizatorja jaz prvič nisem imela, čeprav je bila hčerka praktično od začetka na dodatku, ampak vodnega kamna je pri nas ogromno, tako da ga tokrat mogoče celo kupim. Ne vem, bomo videli. Prekuhavala sem na začetku na par dni, potem pa je imela hčerka v ustih sor (upam, da sem prav napisala), ki kar ni hotel izginit, tako da sem res začela vsak dan prekuhavat.

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 8:32:09   
Klaraklara30
Živijo,

kako kaj danes? Jaz sem zdej nekaj pospravljala in sem se tako zadihala, da se morem kar spočit. Sej ne, da sem kaj takega delala. user posted image

Spala sem kar dobro, samo ko se prestavim z enega boka na drugega, je to cel proces. Kot bi bagerja premikala. user posted image

Sterilizatoja tudi jaz nimam in ga tudi ne nameravam kupit. V prvo sem samo dojila, tako da flašk praktično sploh nismo uporabljali. Dude tudi ni imel. Če sem si pa kdaj izčrpala mleko (ko sem kam šla), smo pa tisto flaško pač na roke oprali. Pred prvo uporabo sem pa flaške prekuhala, sicer se je tudi malo poznalo vodnega kamna, ampak jaz sem s krpo vse takoj obisala in je bilo dobro.

hillmagic Jaz imam tisti trak za nošenje. Meni je super, samo se ga bom mogla spet naučit vezat, ker ga že dolgo nisem uporabljala. Na začetku mi je pa ful prav prišlo za uspavanje.
Za tele, ki jih pa ti gledaš, sem pa malo skeptična, kako je to primerno za tako majhnega otroka, ki še ne drži glavice pokonci. Takrat namreč ni dobro, da je dojenček v pokončnem položaju zaradi razvoja hrbtenice. Meni to zgleda podobno kot kengurujček, ki pa so nam ga v materinski šoli odsvetovali za tako majhne dojenčke.

Božajte svoje trebuščke in pustite se razvajati...vikend je že pred vrati! Jeeeeeej!user posted image

< Sporočilo je popravil Klaraklara30 -- 18.2.2011 8:33:52 >

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 8:47:49   
fluf
Heeej...

vidm da nas je nekaj, katerih možeki delajo cele dneve. Tudi moj user posted image da bodo € in da bodo ure.... da bomo lažje doma poleti skupaj vsi trije user posted image raje vidim da dela sedaj, kot potem.

Ma služba je tko... sej men ni kej prov zlo hudga.... sam roko na srce... pri nas ni dela in včasih rata dolgčas, kar je noro hudo, ker na koncu ne veš več kaj bi sam s sabo. No sej grem na skrajšan delovnik, da nujne stvari podelam pol bomo pa že. Pa upam, da bo zamenjava kmalu. Takoj ko bo zamenjava, pa predam posle, me pa ne vidijo več.

Nošenje... mene mika sleepy wrap... edino to me je zaenkrat prepričalo, amapk mislim, da bom kupovala to po rojstvu... ne vem tuki se nisem še čist odločila...



(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 8:55:56   
bučkabb
eh grrrrrrr, mi je ven vrglo pa tolk sem napisalauser posted image user posted image user posted image

no gremše enkrat na kratko:

- sterilizator ga nismo imeli in ga tudi ne bomo, v prvo sem dojila do 7 meseca, potem pa smo imeli flaško samo za mleko zvečer in zjutraj, dudo pa tud samo nekje od 3 do 9 mes. , tak da smo po potrebi samo prekuhali, upam da bo tudi tokrat vsaj približno tako, če ne še boljšuser posted image user posted image

glede kg sem jaz na +10, tak da ste lahko vse kr tiho, se pa sicer nič ne sekiram, ker sem jih v prvo naklofala +18  in je šlo večina kr takoj dol, sem pa bolj suhica in semi drugje kot v bušija ne pozna velik, no mal okoli riti šeuser posted image , sam ni panike

drgač pa smo mi v veselem pričakovanju, bolj kot mami se na prihod našega novega člana pripravlja njegova sestrica, ma takšne priprave, da dol padeš, ne vem kje jih jemlje, glede na to da ma 2,5 lete, bomo mel kr pestro pri nas, ko bo ona htela skoz pomagat in ga kr cartatuser posted image user posted image
sedaj je že odločila kje bo spal in je naštimala mu en mickan povšterček v postlo, seveda v najino na sredino, al pa ga prestavi v svojo in reče da bo zraven nje spal, kinderpeta še nimamo namontiranga, tak da ma domišljijo......
potem ma še pripravljenje vlažilne robčke s katerimi mu bo rito brisala ko se bo pokakal, tak da glede tega že tud mamo priskrbljeno...user posted image user posted image
no ko sma ble pa v trgovini, pa je hotela že nabavit flaško in dudo, ko majo zdaj paket od Lina( škatl alina, žogica, duda in flaška), tak da se dogaja......



(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 9:30:37   
Angel miss
hillmagic - jaz imam mei tai in ga ne dam za noben denar stran. je ful uporaben, ampak šele,ko otrok lahko sedi. Enostaven je za namontirat. Mi bo ful prav prišel, ko bom morala tamalo peljat zjutraj v vrtec.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 9:30:55   
Muca Živc
Lili8, tudi mene srbi po tuširanju za znortuser posted image user posted image user posted image Se praskam,hujši kot kuža.

Punce jaz od moje ginekologinje nisem dobila nobenih papirjev za službo ali CSD, ker naj bi to samo vnesli v sistem in bi se to avtomatsko uredilo. Zdaj pa ne vem kdaj naj grem po papirje za službo in kdaj naj dam za plačo? Rada bi počakala, da je še aprilska plača notri. imate kakšno idejo?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 9:53:49   
hijenca
Dan dan!

Včeraj me je tako bolela glava, da sem skoraj cel dan preležala ali pa prespalauser posted image . Pa še sinka sem imela doma, ampak hvala bogu, da se on sam zamoti, se je lepo zraven mene s kockami igral, če je lačen si gre sam v hladilnik po jogurt, ga da na radiator, da ni prehladen, si gre po žlico in mi prinese jogurt samo da mu odprem. Zelo je samostojen za malčka, ki bo maja star komaj 3 letauser posted image . Edino na kahlico ne, to pa ne.

IN ker včeraj nisem nič nardila, me sedaj čakauser posted image , user posted image , user posted image . Kaj bom pa danes user posted image , pa še nimam pojma.

Pridne bodite. Aja, smeški so na strani http://www.smeski.com/smeski/index.php .

_____________________________

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 10:48:31   
hillmagic
Oj dober dan bejbe
KLARAKLARA: jaz imam tudi uni trak ROBOZO za zavezovati pa se nisem ok z njim počutila ker me je full motilouser posted image pa majco nekam potegnilo pa vroče mi je bilo...ga niti enkrat nisem imela za ven...

Tako da če bi ga katera imela ga dam za simbolično ceno ali pa še bolje zamenjam za uno BABAsling pestunjo se mi zdi da je ok za začetek pol bi si pa kar MAi Tai nabavila ali pa fulll mi je všeč ta BOBA BABY - vem pa da ta  dva prideta v poštev ko dojenček sedi in ne prej .

V našem vrtecu dvigalo več ne obratuje ker ne vem zakaj...naj se nebi vozili ljudje in potem hrana v istem dvigalu (baje inšpekcija to prepoveduje) Tako da mi je malo bedno ker bo Maj pa sonček jaz pa ne bom mogla z vozičkom po Karuno ker je v drugem nadstropju in potem takem bi mi BABASLING pomoje prav prišel. Ne morem pa vozička spodaj pustiti pa z dojenčkom v naročje po Karuno, saj bom rabila proste roke, da jo npr oblečem al pa pomagam obuti. Razen če bi kdo spodaj počakal z vozičkom in dojenčkom pa grem hitro po njo. SAmo s tem enega obremeniš da hodi s teboj...Mah ****t ga če nočejo več imeti dvigala za nas Nimaš kaj. So se že mamice ki so sedaj na porodniški pritožile pa nič dosegle. Tako da se čakajo spodaj z vozički in hodijo ena po ena po večje otroke. 
Taka da srečne tiste, ki imate z vozičkom dostop v vrtec...meni bi bilo to tudi veliko lažje. Sej prej ko je bilo dvigalo je bilo čisto ok. Sedaj je pa zaprt. šment

MUCAŽIVC jaz tudi nisem dobila nobenih papirjev, ker baje ni treba več in samo materinsko neseš s seboj pa pogledajo kdaj imaš PDP in to je to.

ANGEL MISS katerega pa imaš. Kje si ga nabavila? Saj jaz tudi ravno zaradi vrteca premišljujem v tej smeri, da bom lahko šla po Karuno.

BUČKA BB naša se tudi fulll veseli in tudi že dela red kje bo kdo spal pa zjutraj mi da lubčka na trebuh pa boža trebušček in upa da imamo punčko ker si res želi sestrico. Pa ji pravimo ker ne vem kaj bo da če bo fantek da bo tudi vredu, pa se včasih s tem strinja včasih pa tudi ne ... pa cunjce mi male ven vleče in kaže kako ga bo oblekla....ull so luštni tamaliuser posted image

FLUF meni je tudi bolje da sedaj mož dela in naštepa ure pa sobote pa praznike pa bo lahko potem dober mesec doma

9JANJa kje si ga pa kupila ker jaz tudi razmišljam da na začetku bi bilo to bolje BABASLING ker z trakom se ne bom niti poskušala več zaje....

Ima še kakšna izukušnje z temi slingi pa pestunje ali pa konkretno z temi tremi artikli

LEPO SE IMEJTE in VELIKO SE SMEJTE

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 10:59:36   
Angel miss
ANGEL MISS katerega pa imaš. Kje si ga nabavila? Saj jaz tudi ravno zaradi vrteca premišljujem v tej smeri, da bom lahko šla po Karuno.


Ena na RR (skuštrana) jih je  par let nazaj prodajala, pa sem ga naročila. Je črn z oranžnimi krogci. Ful lep. Kontaktiraj jo, mogoče jih ima še kaj na zalogi.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 11:58:47   
RAKICA2007
OMG

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 18.2.2011 12:00:35 >

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:00:03   
vesna_b
ne grem se več... we are sorry. ja pa kaj še.

na kratko - mi ne vzamemo nobenega s sabo na dopust, še s prijatelji ne gremo. to je naš čas. ko si tud moj dejansko vzame čas za tamalo, letos bosta pač dva otroka. mogoče bi tudi jaz pri štirih otrocih razmišljala drugače, he he he, sam zaenkrat ne. je pa moja tašča hotla že po prvem rojstvu z nami jit, pa smo ji lepo povedala. traku za nošenje pa nimamo. imamo kengurujčka še od prve, smo ga dobili, pa bo čist zadost vsega

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:07:54   
fluf
Hillmagic ja sej to tud jaz pravim... bomo pol vsi skupaj doma user posted image (

vesna_b a vidiš midva pa že sedaj hodiva v isti izmeni, v isti kraj kot moji... tko da letos se bomo sploh tko uskladili, da se bomo vsaj malo prekrivali... samo mamo tko, da al smo v drugih kampih cca. 10 min peš, al pa v istem kampu vsak na svojem...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:09:18   
RAKICA2007
vglavnem...
pri nas na šihtu je NOROOOO user posted image !!!

tako, da uspem zelo malo napisati - danes vas še nisem uspela prebrati - tao, da naredim še to nalogo, predno vas pokomentiram user posted image

aja.. nekaj pa imam novega user posted image  - no ni še čisto čisto uradno...ampak... rakica2007 broji sitno user posted image user posted image user posted image  in to samo še 12 dni user posted image user posted image user posted image  od 08.03. dopust in nato že porodniška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:19:57   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

vesna_b a vidiš midva pa že sedaj hodiva v isti izmeni, v isti kraj kot moji... tko da letos se bomo sploh tko uskladili, da se bomo vsaj malo prekrivali... samo mamo tko, da al smo v drugih kampih cca. 10 min peš, al pa v istem kampu vsak na svojem...



ja tole bi pri nas zgledalo takole: kje mamo zajtrk? aha, za kosilo bomo kaj skuhale? zvečer pa... in kam gremo... pa to z mojo ali njegovo mamo. am... ne, hvala. pa saj ne rabimo bit vsak v svojem apartmaju, bomo kar enga večjega vzel... NEEEEEEEEE ne bomo user posted image
zaenkrat nama še paše zvečer se mal pocrkljat, ko gre tamala oz letos ko bosta šla mala cva / mali dve spat user posted image

rakica2007 user posted image  super zate. sem ti kar mal fovš, he he

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:24:48   
Angel miss
rakica2007 broji sitno


user posted image user posted image user posted image  dober deal. A ne bi šla kakšen dan prej na bolniško user posted image ?

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:31:07   
bučkabb
ja zelo fajn je gledat tete naše malčke, kolk doživljajo ta prihod novega članauser posted image user posted image user posted image , se ji kr vsak dan fajn nasmejimo
upam pa da ne bo preveč naporno, ko bo hotela dejansko skos sodelovat, pa po moje bo skos želela cartat in lubčkat, ker je že sedaj ful fenica dojenčkov, ta ki bo pa baje "sam njen" pa tolk slabšuser posted image user posted image

glede službe pa je pri nas tako, da bom jaz kr do konca tukaj, če že ne fizično pa z mislimi, ker sem edina ki to delam v firmi in vem za kaj gre, bom mogla še najprej uvest nadomestek, ki ga še nimam, in potem bit na vezi, če bo kaj škrišpalo skoz, dokler se ne vrnem, pač tako je in nimam kaj
tak da vam je kr fajn ko nastopite dopust in porodniško in vas nič več ne briga kaj se dogaja v službi, nekateri pa nimamo takšne sreče.... ma sej ni prehudo, sem prvič zdržala bom še sedaj, v prvo je zaškripalo ko je bila naša mala stara 10 dni in sem jo mogla popakat in v službo, da sem uredila zadevo
moj pa tud skoz dela, ker je sam in nima možnosti dopusta in podobnih variant.....

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:36:09   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Angel miss

rakica2007 broji sitno


user posted image user posted image user posted image  dober deal. A ne bi šla kakšen dan prej na bolniško user posted image ?


mah, če mi tole rata... ne potrebujem tudi dneva bolniške več user posted image

potrebujem samo en velik in lep podpis na A5 format listek user posted image

ki pa naj bi se zgodil, uradno naslednji teden user posted image

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:39:14   
RAKICA2007
jah... moj je ponovno službeno odsoten (že 3 dni) in
pojma nimam kdaj se vrača user posted image  ampak... kaj čmo - sem se že sprijaznila... bo potem malo več doma...
sedaj z eno gre, z dvema (na začetku) bo bolj težje

ja, naša frkolinka je tudi čisti nora na bratca user posted image  ga tolk lupčka in boža in stiska, da me kar malo skrbi kako in kaj bo... bo pa definitivno par prvih dni doma - da se navadita en na drugega user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:40:36   
RAKICA2007
sterilizator; ga nismo in ga ne bomo imeli... čeprav nisem dojila prve, sem flaške mesec ali dva prekuhavala...
potem pa kar v pomivalca z njimi...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 12:47:05   
fluf
rakica2007 user posted image juuuuhuuuu... čestitke... jest grem v pondeljek pogledat, pa bom pomoje do 14.3. hodila za krajši delovni čas in samo parkrat na tedn nujno podelat, pa če bo šlo čim več poslov al predat al pa razporedit...

vesna_b aaa jest si ne predstavljam it s taščo... ker onedva moreta it v hotel (user posted image ), jest pa v živlen nisem bla v hotelu... z mojimi je pa tko... zjutrej: a sta kej lačna? (če sva pač z iz šotora)... pol je vprašanje: a mata dans kej v planu? ... če mava greva po svoje, če nimava nardimo hitr plan oz. odkar obstajajo mobiteli je nekak telenski klic v smislu: Alo, kje sta, a gremo na pir... mislim ni nič hudo, če se nam da smo skup drugač pa ne... moram rečt, da se nam obnese... pa midva greva z veseljem zraven...

ful zanimivo, ker moj ni lih kampiral s starši, midva pa samo kampirava in nama niti drugo ne diši... AIAAA pa ravn sm se spomnla, da sem se zlagala... večer pred poroko in poročno noč sva preživela v hotelu... tko da sem bla v hotelu (pa še to zato, ker nama je šotor zalil, ker je šel dež ko da bo konc sveta)...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 13:13:40   
anchika
morje: Midva z možem sva tudi rada hodila sama, lani smo šli pa z mojim bratom in njegovo familijo in je blo zelo lepo ker se vsi fajn razumemo. Zvečer smo pa itak spali vsak posebej tko da smo imeli svojo zasebnost, oz. če si hotu bit sam si selohk umaknu.
Letos pač z njimi ne moremo it ker mi če bomo šli bomo šli šele avgusta zaradi dojenčkov. In prav zaradi 4 majhnih otrokov smo že zdaj vprašali taščo če bi šla z nami. Imam pa super taščo, se zelo fajn razumemo, ne vtika se prav v nič. In vem da nam bo le pomagala v varstvu. Enkrat smo jo vzeli že s sabo ko smo imeli le enega otroka . Šli smo le za vikend ne za glavni dopust in  je blo fajn.

No danes sem imela pregled pri G. Malček sem razočarana ker sem mislila da mi bo naredila ultrazvok. Poslušala mi je le oba srčka in pogledala da ne bi  bila slučajno odprta. Skratka vse je ok.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 13:19:08   
Angel miss
letošnje počitnice - uf, ponavadi smo šli v hotel, ker se hočem med dopustom tudi jaz spočiti (to zame pomeni nič kuhanja, pomivanja posode, pospravljanja in podobnih opravil). Če domača mlekarna deluje, to ni problem, pač otroka priklopiš, ko je lačen. V primeru, da temu ni tako, postane situacija bolj zoprna, saj v hotelski sobi sredi noči nimaš možnosti priprave stekleničk ipd. V tem primeru tudi šotor odpade, ostane torej apartma (s hotelsko ponudbo, pa s kuhinjsko nišo). Bomo videli, mogoče bomo kaj takega si umislili za letos. Predvsem moram videti kako bo z dojenjem. Vsekakor pa morje pride na vrsto - tamala je čisto nora, ko zagleda vodo. S starimi starši pa zaenkrat ne pride v poštev, čeprav smo se nekaj menili, da bi šli v tujino dopustovat skupaj (ni ga čez komot). Sva le prišla do tega, da včasih je pa tudi fajn si vzet prost večer na dopustu.

služba - jaz sem sicer doma, ampak mi delo ne uide. Ko končam s tem kar imam sedaj za narest, grem na bolniško in to je to. Se ne obremenjujem več do konca porodniške. Drugače imam pa zanimivo delo in tudi rada delam, včasih celo težko odklopim službo, ko sem doma. Ampak mislim, da mi bo v enem letu pa to tudi uspelo...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   RE: Majčice 2011
18.2.2011 22:14:56   
hillmagic
pridne ste že vse v pižamah pa spite kooo angelčki....a ste boks gledale. hihihihih...jaz delam celo študijo iz teh raznih slingov pa pestunj ker me res mori da ne bom mogla iti z vozičkom v vrtec...a imate ostala čist ok dostop do vrtca.

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?