vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili8 Saj sem rada doma, sem bolj zapečkarski tip, ampak potem, ko si enkrat skoz doma, se mi zdi, da sploh nimaš več tistega občutka kdaj je med tednom in kdaj je vikend. Kakšne težave, a ne ? me smo imele prvič klub vozičkaric. nas je bilo 12 mamic, ki smo se bolj ko ne vsak dan med tednom dopoldne dobivale na kavi - v lokalu, ki je bil nekje na sredi med nami, torej smo do tam vse prišle peš. no, tako sem zeloooo dobro vedela, kdaj je vikend in kdaj ne nam je dala šefica naredit za novoletno darilo - jopice iz flisa z napisom zadaj klub vozičkaric in pa ime lokala spodaj. ko mene trebuh zasrbi, se čimprej namažem z oljem, pa je takoj boljše. mi je prav fino tole eucerinovo olje, ker se lahko takoj, ko se namažem, oblečem, pa se ne pozna na oblačilih, torej niso mastna oblačila, koža pa je tako prijetno mehka... s težo sem tud jaz na +7, sam... se ne sekiram veliko. aja, pa sem med zadnjimi v maju ja, klaraklara - ha ha, jaz mojmu vedno pravim, da je pikec lačen, in da morava jest ma saj popoldne mi pa itak ne paše nekaj full jest. se silim, da dam kaj v usta. no, bi pa brez problema jedla preste in čips. aja, pa pomfri. za to pa nisem nikoli preveč sita
|