vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel miss oblekice - a boste imeli kaj bodijev z dolgimi rokavi za čez poletje? Mi imamo v stanovanju konstantno tam od 20-22 stopinj in se mi zdi, da kratki rokavi ne bodo dovolj pri tako majhnem čmrlu. za prvi mesec sigurno, potem bomo počasi šli na kratek rokav. ma pri nas je bilo še kaka stopinja več, ker sem jaz zmrznjena, ha ha ha, sam vseen. aja, pa nismo kurili več, razen za kopanje v kopalnici. nimava pa niti klime, saj v najhujši vročini temperatura ne pride nad 25 stopinj notri. ampak to je res zeloooo redko. sva namreč spodaj. kokapoka - če so ti rekli, da greš na 3-urni test, pol ga mate. pri nas je tudi. sigurno. in lepši rezultat ti želim hillmagic - ja, jaz tud čakam, da dobim našga pegperegota nazaj. me prav zanima, kako bo izgledal... vsaj glede na stanje nosečniških oblačil, ki sem jih dobila vrnjene. rakica - ena in druga - ma naše dete je na glavo že obrnjeno, sam vseen čutim, kako me ruka v kosti. ampak sam na desni strani. pa z rokicami v mehur. pismo, tud par kapljic mi je že ušlo zarad tega, tako "žokne" jaz pa sem bila včeraj takoooo boga. sem šla ob dveh domov, in ležat. je šel moj po tamalo v vrtec, potem je bila malo pri babici oz pri bratrančku, jaz pa sem do pol petih ležala. luksuz. vse me je bolelo, tiščalo dol, nič nisem mogla. no, potem sem skuhala večerjo - čufte iz skrinje, solata in krompir oz moj si je zaželel makaronov. in potem? nazaj na rit. je še moj posodo pomil. domov je prišel svak s tamalim, pa sem se mal z njim poafnala. je začel mali ravno šibat okol po štirih, je tako luštkan v glavnem, tamalo sem še stuširala oz se je sama, jaz sem jo sam namilila, in potem smo šle počivat. ona v posteljico, jaz mal na kavč, pred tv, kjer sem seveda kmalu zaspala. nič, se še kaj tipkamo. cowgirl - dobro opravi danes. čauči, bejbe. pocartajte vaše lepe bušije
|